Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ela020']czekamy na Irenke, taka tutaj cisza bez niej.....smutno i ponuro......[/QUOTE]

Poczekamy cierpliwie :) jak wydobrzeje to kochana do nas dołączy :)
A bez Niej rzeczywiście wątek stoi w miejscu....

Posted

my z Patosem jesteśmy :) pogoda nam nie straszna , a jak tak spacerujemy zaczepiamy ludzi może komuś Patula się spodoba i zabierze go przed świętami do domku i już nie odda , czekamy na Irenkę jak się pojawi na wątku a może u nas na kawie :)

Posted

[quote name='wenucja']Poczekamy cierpliwie :) jak wydobrzeje to kochana do nas dołączy :)
A bez Niej rzeczywiście wątek stoi w miejscu....[/QUOTE]....watek stoi w miejscu. Irenka biedna nie ma sily jeszcze,cierpi....tak jej ciezko ,,,,,,

Posted

[quote name='sylwiairys']my z Patosem jesteśmy :) pogoda nam nie straszna , a jak tak spacerujemy zaczepiamy ludzi może komuś Patula się spodoba i zabierze go przed świętami do domku i już nie odda , czekamy na Irenkę jak się pojawi na wątku a może u nas na kawie :)[/QUOTE]....pojawi sie, narazie nie ma na to sil...ale o Patosiu mysli napewno.......

Posted

[quote name='ela020']....watek stoi w miejscu. [/QUOTE]

A jak może być inaczej? Każdy z nas wie jak to jest. Współczuję Irence i jednocześnie zatapiam się we własnych smutkach. Smutkach, które po latach bolą tak samo, tylko trochę rzadziej się o nich myśli. Z odejściem każdego zwierzaka czuję jakby mnie było mniej, jakby jakaś cząstka mnie odeszła razem z nim. Jakaś część duszy zamyka się we wspomnieniach, w żalu i już tam zostaje. Cóż w takiej sytuacji można napisać na wątku psa, którego wszyscy kochamy, który umie tę miłość odwzajemnić, ale który nie ma tego jednego człowieka, dla którego byłby najważniejszy.
Zalałam się łzami na wspomnienie wpatrzonych we mnie oczu mojej Diany.
Kiedy wreszcie ktoś pokocha Patosa? Ktoś, kto nie ma w domu stada zwierząt?

Posted

Czasami milczenie 'mówi' więcej niż słowa. Każdy z nas inaczej reaguje. Każdy z nas jest inny. Jednak taki sam w nas żal i rozpacz po stracie ukochanego zwierzaka.
Patosku ja wierzę, że nadejdzie ten szczęśliwy dla ciebie moment, że nadejdzie ten swój własny ukochany dom. Gdzie człowiek będzie wart miłości takiego przyjaciela jak Ty.

Posted

[FONT=Verdana][SIZE=1]Wszystko co napiszę dzisiaj, po powrocie, będzie płytkie i puste.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=1]Bo nie ma słów, aby opisać to co czuję. Jeszcze jestem na kolanach, ale liczę, że kiedyś się podniosę.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=1]Dziękuję wszystkim moim przyjaciołom, tym w realu i tym na dogo.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=1]Dziękuję też mojemu mężowi, że kolejny raz jest dla mnie tak ogromnym wsparciem.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=1]To dla Was wszystkich Kochani.[/SIZE][/FONT]

[video=youtube;D7I19pqf930]http://www.youtube.com/watch?v=D7I19pqf930&feature=related[/video]

Posted

[quote name='irenaka'][FONT=Verdana][SIZE=1]Wszystko co napiszę dzisiaj, po powrocie, będzie płytkie i puste.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=1]Bo nie ma słów, aby opisać to co czuję. Jeszcze jestem na kolanach, ale liczę, że kiedyś się podniosę.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=1]Dziękuję wszystkim moim przyjaciołom, tym w realu i tym na dogo.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=1]Dziękuję też mojemu mężowi, że kolejny raz jest dla mnie tak ogromnym wsparciem.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=1]To dla Was wszystkich Kochani.[/SIZE][/FONT]

[video=youtube;D7I19pqf930]http://www.youtube.com/watch?v=D7I19pqf930&feature=related[/video][/QUOTE]....Irenka trzymaj sie.jestem z Toba i dziekujemy

Posted

witaj masz zdjęcie pieska ja chętnie go przyjmę na tym-czas ale dopiero po świętach bożego narodzenia bo mam rodzinę w warszawie a chcę święta spędzić z nimi
mój telefon 518-928-608
pozdrawiam Sylwia

Posted

[quote name='sylwiairys']witaj masz zdjęcie pieska ja chętnie go przyjmę na tym-czas ale dopiero po świętach bożego narodzenia bo mam rodzinę w warszawie a chcę święta spędzić z nimi
mój telefon 518-928-608
pozdrawiam Sylwia[/QUOTE]

Sylwia,zapytaj o zachowania tego psa wobec innych. Lepiej, żeby Patos stresów nie miał:shake:.
Muszę Wam napisać, że miałam pierwszy telefon od niepamiętnych czasów w sprawie Patoska. Pan chyba w ogłoszeniu nie doczytał, że ma padaczkę. Kojec z budą i do tego starsza, samotna Pani. Prosiłam, żeby zadzwoniła bezpośrednio zainteresowana, ale się nie doczekałam. Chyba Patosek odpadł w rankingu psów stróżujących;).

Posted

Oto biedak z padaczka
[IMG]http://img703.imageshack.us/img703/9356/dsc1305b.jpg[/IMG]

Kilka dni temu mial atak i nie mam od tej pory wiesci o nim. Gdy tylko wolontariuszka odezwie sie, to zapytam o aktualne zachowanie wobec innych psow.

Posted

Niech się spełnią marzenia wszystkich nas na tym wątku.
Wszystkich, którzy kochają Patoska proszę o mocne zaciskanie kciuków.
Jak ktoś ma chody tam na górze, to niech się modli.
Cudna rozmowa, dom marzenie. Tylko czy się zdecydują na Patoska, to nie wiem:-(.
Patosku, może w końcu się doczekasz?

Posted

[quote name='irenaka']Niech się spełnią marzenia wszystkich nas na tym wątku.
Cudna rozmowa, dom marzenie. Tylko czy się zdecydują na Patoska, to nie wiem:-(.
Patosku, może w końcu się doczekasz?[/QUOTE]

Wstrzymałam oddech

Posted

[quote name='irenaka']Niech się spełnią marzenia wszystkich nas na tym wątku.
Patosku, może w końcu się doczekasz?[/QUOTE]

Tfu tfu tfu - 3 razy przez lewe ramię.
Nie powiem nic więcej