Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='wenucja']gwiazda pojawiła się w radiu to teraz pieniążki zaczynają sie sypać :P tylko czekać na to aż znajdzie sie pan/pani :)[/QUOTE]

Z pieniążkami będzie jeszcze chwilkę krucho:shake:, ale bardzo liczę na domki dla Patoska i Amorka.
Patosek:loveu: to anioł, zasnął pod biurkiem i chrapał:evil_lol:, natomiast Amorek:loveu: non stop pokazywał brzucholka do głaskania:). O Sonieczce już niewiele mogłam powiedzieć, bo czas się kończył:shake:, ale cała trójka jest na stronce internetowej.
Nie mam pojęcia jak udało się ten wyjazd do Radia Kraków zorganizować, bo dowiedziałam się o audycji w piątek po południu i stał się jakiś CUD:evil_lol:. Wszyscy mi pomagali. Powinnam zacząć od Asiorka:loveu:, Amigi:loveu:, Sylwii:loveu: z DT która była z Patoskiem, Bożenki:loveu: która dojechała z Amorkiem do Krakowa, Pani Dorotce:loveu:, która przewoziła do Radia Patoska i jeszcze chciała mu fundować taksówkę:evil_lol:, Markowi:loveu: który wiózł Patoska z Radia do domu i mojemu mężowi który też służył transportem.
Powinnam paść do stóp Andrzejkowi:loveu: i Asiorkowi:loveu:, bo kombinowali, jak te psy z Krzyczek zaprezentować, aby miały szansę.:modla::modla:

Ale SUPER i NADZWYCZAJNE buziaki:calus:, to się należą Panu Grzegorzowi:loveu:, którego seksowy głos mnie powalał :mdleje:i działał kojąco. Facet jest rewelacyjny!!!!!!:bigcool::bigcool:
Pod koniec audycji, miałam wprawdzie wrażenie, że zaraz poszuka knebla:oops:;), żeby mi buzię zamknąć, ale cóż miałam zrobić, jak usiłowałam więcej powiedzieć a czas gonił? Przestałam patrzeć w oczy Panu Grzegorzowi i gadałam swoje:laugh2_2::laugh2_2:

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='marysia55']Wpadam na watek z lekką zadyszką :evil_lol:, ale ten post mogę edytować nawet kilkanaście razy dziennie:lol:. Oświadczam, że mogę nawet o 2 godz w nocy wyleźć z łóżka i wejść na dogo jak tylko dostane telefon, że znowu coś wpadło:diabloti:
[B]Lecę sobie trochę po-edytowa[/B]ć :loveu::loveu:[/QUOTE]

Dobra;), jak możesz o 2 w nocy, to Ci dzisiaj pobudkę zrobię:evil_lol:.
Edytuj sobie, a ja Ci Marysiu kolejny raz padam do stóp:loveu:.

Posted

[quote name='irenaka']Dobra;), jak możesz o 2 w nocy, to Ci dzisiaj pobudkę zrobię:evil_lol:.
Edytuj sobie, a ja Ci Marysiu kolejny raz padam do stóp:loveu:.[/QUOTE] Irenka:loveu: moze tak przestań z tym padaniem bo w końcu jakiejś dyskopatii sie nabawisz :evil_lol:. Przecież to Ty i pewnie inne cioteczki tez o to podejrzewam :cool3: latacie po prośbie . Ja tylko sobie edytuje i 'ciupasem' wpisuje cyferki w końcu księgowa jestem :p:p:p

Posted

[quote name='irenaka']
Ale SUPER i NADZWYCZAJNE buziaki:calus:, to się należą Panu Grzegorzowi:loveu:, którego seksowy głos mnie powalał :mdleje:i działał kojąco. Facet jest rewelacyjny!!!!!!:bigcool::bigcool:
Pod koniec audycji, miałam wprawdzie wrażenie, że zaraz poszuka knebla:oops:;), żeby mi buzię zamknąć, ale cóż miałam zrobić, jak usiłowałam więcej powiedzieć a czas gonił? Przestałam patrzeć w oczy Panu Grzegorzowi i gadałam swoje:laugh2_2::laugh2_2:[/QUOTE]

ekhmmm, jak Andrzej mu to pokaże to się facet zawstydzi przecie :D

Posted

[B] :Cool!: Po raz kolejny mam znowu przyjemność uaktualnić ten post[/B]:Cool!:

Na ten moment za fakturę od weta ( [B]300,-[/B]) mamy uciułane :lol: :

[B][COLOR="#000080"]20,- marysia55 (sama sobie miłości wyznawać nie będę)
30,- wujek:loveu: od Irenki - dodatkowe :buzi: to za ten [COLOR="#ff0000"]czerwony dywan[/COLOR]:evil_lol:
20,- Freya73:loveu:
-//- paulinken:loveu: ( zadeklaruje jak sie zorientuje ile może :roll:)
50,- wenucja:loveu:
20,- Kocurek:loveu:
-//- Agata51 :loveu: ( cosik jak sie upora ze swoimi deklaracjami :roll:)
5,- Gonia66 :loveu:
20,- AMIGA :loveu: (sory za tę moją krańcową ślepotę :oops:)
30,- Pani Dorotka :loveu:
20,- Renata5 :loveu:
30,- kubekkawy :loveu: (ponieważ deklaracja padła tutaj dopisuje Patoskowi:hmmmm:)
-----------
245,- + cosik od paulinken i Agatki51:roll:[/COLOR][/B]

[B][COLOR="#000080"]Dziękuje wszystkim :Rose::Rose::Rose: którzy już się wpisali na tę listę i serdecznie zapraszam tych nieśmiałych co się jeszcze zastanawiają :cool1::cool1::cool1:[/COLOR][/B]

Posted

[B]kto jeszcze dorzuci jakiegoś niepotrzebnego mu 'piątaka' :evil_lol::evil_lol:

Jeszcze tylko [COLOR="#ff0000"]55,-[/COLOR] i będę mogła napisać, że 'przegląd techniczny' Patoska zakończył się pełnym sukcesem i chłopak zdolny do ruchu :diabloti:[/B]

Musze kroić swojego posta ponieważ w całości nie che mi się zapisać. Chyba weszły jakieś ograniczenia w ilości literek i nie mogę się zmieścić:evil_lol::evil_lol:

Posted

Irenko, dziękuję, wszystko jasne, ale czy mogę zaproponować coś innego? Deklaracje to jedno, a dziura drugie. Niby jak? Mam wpłacić tylko na Patosa, bo go znam, a o Amorku i Soni zapomnieć, bo nie bywam na ich wątkach (mea culpa). Skoro mamy zapchać dziurę, zapchajmy solidarnie! Proponuję powołać do życia Stowarzyszenie Zapchajdziura z osobnym kontem (nick + dla APS) i wpłacone sumy Irenka rozdzieli stosownie do głębokości dziur. Źle kombinuję?

Posted

[quote name='kubekkawy']zamknie się w sobie i zaczerwieni ;) Pan Grzegorz nie Andrzej ;)[/QUOTE]

Lepiej, żeby ani Andrzej, ani Pan Grzegorz nie zamykali się w sobie;), bo musimy jeszcze trochę ich pognębić;), aby powalczyli z nami o psy z Krzyczek.
Pana Grzegorza nie znam, ale za to z rozmów z Andrzejkiem wynika, że mamy ( jak do tej pory) jedność poglądów co do rozwiązywania problemów z adopcjami, więc pewnie jeszcze nie raz Andrzej pomoże.

[quote name='Asior']Iza, tak późno na dogo?? chyba się zaczynasz dopasowywać do otoczenia :D[/QUOTE]

Zdecydowanie twierdzę, że nowi dogomaniacy zbyt szybko poddają się złym wpływom;) Ja się nie dam, chodzę spać z kurami:evil_lol:.

[quote name='agata51']Irenko, dziękuję, wszystko jasne, ale czy mogę zaproponować coś innego? Deklaracje to jedno, a dziura drugie. Niby jak? Mam wpłacić tylko na Patosa, bo go znam, a o Amorku i Soni zapomnieć, bo nie bywam na ich wątkach (mea culpa). Skoro mamy zapchać dziurę, zapchajmy solidarnie! Proponuję powołać do życia Stowarzyszenie Zapchajdziura z osobnym kontem (nick + dla APS) i wpłacone sumy Irenka rozdzieli stosownie do głębokości dziur. Źle kombinuję?[/QUOTE]

Stowarzyszenie Zapchajdziura:crazyeye:, tego jeszcze chyba dogo nie widziało:evil_lol:
Ja jestem za:multi:, świetnie kombinujesz:evil_lol: Kto wstępuje w szeregi?

[quote name='paulinken']Strasznie brzydko to wygląda:cool3: Wpiszcie mi 20 zł jednorazowo (na razie).[/QUOTE]

Bardzo serdecznie Ci dziękuję:loveu:, faktycznie, teraz będzie nasze zestawienie ładniej wyglądać:evil_lol: Jak Marysia się pojawi, to pewnie znowu podskoczy z radości, że "SE";) może edytować post.

Posted

[quote name='paulinken']Strasznie brzydko to wygląda:cool3: Wpiszcie mi 20 zł jednorazowo (na razie).[/QUOTE] ja tez sie dołączam do podziękowań. Skoro wszystkim rozdaje buziaki (nawet wujkom :evil_lol:) więc Tobie też się należy :buzi:
[quote name='irenaka']
Bardzo serdecznie Ci dziękuję:loveu:, faktycznie, teraz będzie nasze zestawienie ładniej wyglądać:evil_lol: [B]Jak Marysia się pojawi, to pewnie znowu podskoczy z radości, że "SE";) może edytować post[/B].[/QUOTE] .... a co SE będę żałować ...tak to mniej więcej wygląda to podskakiwanie [IMG]http://emoty.blox.pl/resource/yahoo.gif[/IMG][IMG]http://emoty.blox.pl/resource/yahoo.gif[/IMG][IMG]http://emoty.blox.pl/resource/yahoo.gif[/IMG]

Z tą "zapchajdziurą" nawet fajnie wyszło, ale ja proponuję inny skrót. Kobiety przodem :evil_lol: czyli [B]S[/B]onia [B]P[/B]atos [B]A[/B]mor wychodzi jak 'byk "zapchajdziura pod wezwaniem [B]SPA[/B]" :diabloti:

Posted

[B] :Cool!: Po raz kolejny mam znowu przyjemność uaktualnić ten post[/B]:Cool!:

Na ten moment za fakturę od weta ( [B]300,-[/B]) mamy uciułane :lol: :

30,- wujek:loveu: od Irenki - dodatkowe :buzi: to za ten [COLOR="#ff0000"]czerwony dywan[/COLOR]:evil_lol:
20,- paulinken:loveu:
-//- Agata51 :loveu: ( cosik jak sie upora ze swoimi deklaracjami :roll:)
30,- kubekkawy :loveu: (ponieważ deklaracja padła tutaj dopisuje Patoskowi:hmmmm:)
-----------
265,- + cosik od Agatki51:roll:[/COLOR][/B]

[B][COLOR="#000080"]Dziękuje wszystkim :Rose::Rose::Rose: którzy już się wpisali na tę listę i serdecznie zapraszam tych nieśmiałych co się jeszcze zastanawiają :cool1::cool1::cool1:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Smyku']Irenko , to już nie szukaj tych 55 złotówek , przelew poszedł[/QUOTE]

Haneczko:loveu:, wszystko co ja czuję i jak dziękuję, to Ty pewnie wiesz:loveu:. Jak się usłyszymy, to się jeszcze raz powtórzę;). Dziękuję pięknie!! :bigcool:
A do naszego stowarzyszenia przystępujesz? :evil_lol:
Świat się kończy, jak dziewczyny na tym wątku szaleją:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='marysia55'][B] :Cool!: Po raz kolejny mam znowu przyjemność uaktualnić ten post[/B]:Cool!:

[B][COLOR=#000080].....
265,- + cosik od Agatki51:roll:[/COLOR][/B]

[B][COLOR=#000080]Dziękuje wszystkim :Rose::Rose::Rose: którzy już się wpisali na tę listę i serdecznie zapraszam tych nieśmiałych co się jeszcze zastanawiają :cool1::cool1::cool1:[/COLOR][/B][/QUOTE]

Maryś, nie wiem jak to zrobiłaś, ale faktura już jest opłacona:multi::multi::multi:.
Może byśmy jeszcze tak spróbowały na wątku Sonieczki zrobić?;)
Właśnie Ronja wstawiła rozliczenie za leczenie:shake:

Posted

[quote name='Freya73']Ja wstepuje do kazdego stowarzyszenia, z zamknietymi oczami. Z takim towarzystwem to i do piekla pojde. :)[/QUOTE]

Straszenie się cieszę Madziu:loveu:. Jak Agatka się pojawi na wątku, to poproszę, żeby listę chętnych zrobiła:evil_lol:
Jutro jak nie padnę;), to zrobię bazarek dla Patosika, któraś z dziewczyn była już chętna na zakupy, a mnie dalej korci, żeby się w perfumkach wykąpać;), więc muszę działać.

Posted

[quote name='irenaka']Maryś, nie wiem jak to zrobiłaś, ale faktura już jest opłacona:multi::multi::multi:.
[B]Może byśmy jeszcze tak spróbowały na wątku Sonieczki zrobić?[/B];)
Właśnie Ronja wstawiła rozliczenie za leczenie:shake:[/QUOTE] ' non problem " :cool3:. Spróbować zawsze można :evil_lol: tylko, że tam nie ma takiego towarzystwa :diabloti:. Nooooo chyba, że sie przeniesiemy na chwilę :razz::razz:

No to za moment zrobię końcowe rozliczenie :loveu::loveu:

Posted

[quote name='Freya73']Ja wstepuje do kazdego stowarzyszenia, z zamknietymi oczami. Z takim towarzystwem to i do piekla pojde. :)[/QUOTE] no to skoro już to mamy czarno na białym :evil_lol: to teraz Madzia sie nie wykręcisz .... rezerwujemy kilka miejscówek w piekle:diabloti:
[quote name='Smyku']Izuniu , też Cię kocham , a teraz zwierzyniec pod pachę i do łóżkowa .[/QUOTE]Ooooo :crazyeye: juz dawno nie było na tym wątku takich dewiacji :evil_lol::evil_lol:
W skrócie proszę Państwa to wygląda tak ; "ona kocha ją , ale do łóżka wygania ją z psami:diabloti:"
Czy ktoś coś rozumie :lol::lol::lol:

Teraz skoro cioteczki poumykały w rożnych celach :razz: :grins::grins:, ale podejrzewam że w jedno miejsce tzn. do łóżka :grin::grin: to ja sobie spokojnie :smokin: i edytuje swój ulubiony post :user:

Posted

[B] :iloveyou: [COLOR="#ff0000"]Po raz ostatni mam przyjemność aktualizować ten post[/COLOR]:iloveyou:[/B]

:multi:Za fakturę od weta ( [B]300,-[/B]) mamy uciułane z nadwyżką :multi:

20,- paulinken:loveu:
55,- Smyku :loveu:
-----------
320,- :roll:[/COLOR][/B]

[B][COLOR="#000080"]Dziękuje wszystkim :Rose::Rose::Rose: którzy już się wpisali na tę listę i serdecznie zapraszam tych nieśmiałych co się jeszcze zastanawiają :cool1::cool1::cool1:do skorzystania z zapisów na drugą listę :czytaj: dla naszej zastrachanej i chorutkiej [COLOR="#ff0000"]SONII[/COLOR] :loveu::loveu:[/COLOR][/B]

Posted

Jasne, że zapisuję się do zapchajdziury. Skrót SPA - rewelacja (mnie wyszła Akademia Sztuk Pięknych - też dobre, ale ja wchodzę w te parytety). Tylko powiedzcie, na jakie konto wysłać. Marysia prowadzi księgowość (szok!!! ale pozytywny, cokolwiek to znaczy) i to mnie trochę skołowaca. Wszysto wciąż idzie na konto Fundacji?