Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='irenaka']
I gdzie jest Amiga?
Nie wiem, czy najpierw kobiecie:loveu: to stóp padać i dziękować, czy wyciągać maczugę i zdzielić;), za to, że tak późno ten DT mi zaproponowała.
.[/QUOTE]

Jak to gdzie...Ja tu od rana kwadratowe jajo znoszę bo wchodzę i szukam informacji czy już coś wiadomo w sprawie dt
Jasne, jasne, tylko maczuga wymachuja! A jam niewinna! Sama dopiero w sierpniu sie dowiedzialam o tym dt przy okazji szczeniakow i pewnej suni, ktora chcieli oddac na dalsza poniewierke po sterylce. I tak szczerze mowiac mialam zaklepac ten dt dla ktoregos ze sznupkow, ktorych stadko zostalo zabrane z pseudohodowli i koczuje w naszym schronisku.. Ale jak poczytalam, ze Patosiatko ma ataki to nie mialam innego wyjscia

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AMIGA']Jak to gdzie...Ja tu od rana kwadratowe jajo znoszę bo wchodzę i szukam informacji czy już coś wiadomo w sprawie dt
Jasne, jasne, tylko maczuga wymachuja! A jam niewinna! Sama dopiero w sierpniu sie dowiedzialam o tym dt przy okazji szczeniakow i pewnej suni, ktora chcieli oddac na dalsza poniewierke po sterylce. I tak szczerze mowiac mialam zaklepac ten dt dla ktoregos ze sznupkow, ktorych stadko zostalo zabrane z pseudohodowli i koczuje w naszym schronisku.. Ale jak poczytalam, ze Patosiatko ma ataki to nie mialam innego wyjscia[/QUOTE]

A to się Patoskowi udało, choć z drugiej strony, żal tych biedactw w schronisku:-(.
Dziękuję Olu:loveu: Jutro do Ciebie zadzwonię i oczywiście zawiadomię hotel, że Patos się przeprowadza.

Posted

[quote name='irenaka']A to się Patoskowi udało, choć z drugiej strony, żal tych biedactw w schronisku:-(.
Dziękuję Olu:loveu: Jutro do Ciebie zadzwonię i oczywiście zawiadomię hotel, że Patos się przeprowadza.[/QUOTE]
ale sie Patoskowi udalo:multi: on naprawde potrzebowal dt, strasznie sie ciesze:multi:

Posted

[quote name='irenaka']A to się Patoskowi udało, choć z drugiej strony, żal tych biedactw w schronisku:-(.
Dziękuję Olu:loveu: Jutro do Ciebie zadzwonię i oczywiście zawiadomię hotel, że Patos się przeprowadza.[/QUOTE]

Wiem, że żal, ale one są zdrowe i prawie wszystkie bardzo w typie rasy, wiec pewnie dosć szybko znajdą nowe domy. Jakąś przeszkodą może być tylko to, że niektóre są dosć dzikie i nieufne

Posted

Irenko, wpaniale, ze jestes. Bardzo Cie brakowalo, kochana. Tak bardzo chcialabym Cie przytulic, dlatego robie to wirtualnie.:calus:

Jakie wspaniale wiesci! Patos ma domek tymczasowy. Brakuje mi slow.

Posted

[quote name='Freya73']Irenko, wpaniale, ze jestes. Bardzo Cie brakowalo, kochana. Tak bardzo chcialabym Cie przytulic, dlatego robie to wirtualnie.:calus:

Jakie wspaniale wiesci! Patos ma domek tymczasowy. Brakuje mi slow.[/QUOTE]

Madziu:loveu:, nawet nie wiesz, jak mocno czułam to przytulanie, jak mnie nie było.
Dziękuję!!:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='irenaka']Piszcie co chcecie, cieszcie się, ale to wszystko robota mojego Marcysia.[/QUOTE]
Aaaaaaa....tu chyba nikt nie ma co do tego żadnych wątpliwości:):):)

Posted

ale super!! nareszcie będzie miał normalny domek :) i spacerki między ludzi :multi:
i to wszystko za 300 zł miesięcznie :p
Fajnie, że nareszcie Patula będzie miał namiastkę normalności....

Posted

[quote name='Asior']ale super!! nareszcie będzie miał normalny domek :) i spacerki między ludzi :multi:
i to wszystko za 300 zł miesięcznie :p
Fajnie, że nareszcie Patula będzie miał namiastkę normalności....[/QUOTE]

[quote name='feliksik']:multi::sweetCyb::sweetCyb::painting:[/QUOTE]

Ja też się cieszę, tak jak Wy:)
Ale Ty Asiorku jesteś w błędzie, nie będzie tak różowo pod względem finansów.
Koszty, to tak jak napisałam : koszt 10,00 dziennie + karma+ pokrycie kosztów leczenia.
Może będzie odrobinkę taniej niż w hotelu, ale i tak drogo. Nie miałam jednak chyba wyjścia, na horyzoncie bezpłatnego DT nie widać:shake:. Chciałabym jeszcze bardzo Amorka wyciągnąć na DT, żeby też miał szansę na spacerki i ludzi wokół siebie, ale w tej chwili ani widu, ani słychu, choć nie tracę nadziei.

Posted

[quote name='feliksik']ale co do Patoska, to jest to najlepsza od długoego czasu informacja, tym bardziej, że zmartwił mnie fakt ostatniego ataku. [B]Miejmy nadzieję, że naprawdę ostatniego!!![/B][/QUOTE]
I tego się trzymam, jak tonący brzytwy:shake:.
Obyśmy mieli na wątku tylko same dobre wiadomości z DT gdzie pojedzie Patosek.
Miałam ciężki dzień, więc będzie tylko takie streszczenie ( przepraszam):oops:.
Umówiłam się z Amigą na transport Patoska na piątek. Zgodę Izy z Fundacji na przenosiny też mam. Obgadałam wszystko ( mam nadzieję) z hotelem w Niepołomicach.
Mam jutro załatwić karmę dla Patoska + miseczki + rozmowa z naszym kochanym Panem Doktorem o opiece nad Patoskiem w DT. Zabezpieczenie w leki + mięsko, bierze na siebie Bożenka z hotelu. Jak o czymś zapomniałam to piszcie, będę wdzięczna za podpowiedzi;).
Czy już wszystkie kciuki zaciśnięte?:evil_lol:

Posted

Już wieczorem chciałam napisać, że jasne, że zaciśnięte. Myślałam, że będzie mnóstwo cioteczek, a tu cisza. A Patosek jest przecież nasz wspólny i wszyscy zaciskamy kciuki za każdą jego szczęśliwą chwilę.

Posted

[quote name='irenaka']Jestem, bo mi z Wami dobrze, choć nadal cholernie ciężko:-(.[/QUOTE]

:calus:

Irenko, Twój Marcyś jest cały czas przy Tobie pomimo że go nie widzisz.
Jeszcze nieraz odczujesz jego obecność albo że położył na jakiejś sprawie swoją łapkę i się udało :)
Już czuwa nad Patoskiem :)

Trzymam kciuki nieustannie!!!

Posted

Napiszę Wam coś szczerze- ja chyba jednak nie dożyję do jutra. Amiga przyjedzie z łopatą po mnie i będzie zeskrobywać resztki:shake: Na dodatek Bożena mi dzisiaj znowu mówiła o dziwnym pobudzeniu Patoska, nawet nie bardzo umiała go opisać.
Tak się martwię jak to będzie:shake:. Czy Pani Sylwia sobie poradzi, czy Patos nie będzie miał ataków, jak to zniosą domownicy? Oby się wszystko ułożyło, oby było dobrze:shake:.
Ja mam nadzieję, że Pani Sylwia nie będzie miała żalu, jak wejdzie na wątek Patoska, że takie rzeczy piszę, ale boję się:shake:.
A Wam:loveu: na wątku Patoska zapowiadam, że będę gonić z maczugą po wątku:lmaa::), wysyłać pw jak nie będziecie doradzać i pomagać:evil_lol:. Każdy pomysł i uwaga ( byle nie złośliwa), będzie brana pod uwagę.
Ciekawa jestem czy ktoś ogląda maratony kabaretowe;).
Zagadka.
Co to jest : obrazki + ból głowy? Oczywiście dotyczy blondynki:evil_lol:
Rozwiązanie jest tym o co Was proszę, tylko w liczbie mnogiej;).