AMIGA Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 [quote name='irenaka'] I gdzie jest Amiga? Nie wiem, czy najpierw kobiecie:loveu: to stóp padać i dziękować, czy wyciągać maczugę i zdzielić;), za to, że tak późno ten DT mi zaproponowała. .[/QUOTE] Jak to gdzie...Ja tu od rana kwadratowe jajo znoszę bo wchodzę i szukam informacji czy już coś wiadomo w sprawie dt Jasne, jasne, tylko maczuga wymachuja! A jam niewinna! Sama dopiero w sierpniu sie dowiedzialam o tym dt przy okazji szczeniakow i pewnej suni, ktora chcieli oddac na dalsza poniewierke po sterylce. I tak szczerze mowiac mialam zaklepac ten dt dla ktoregos ze sznupkow, ktorych stadko zostalo zabrane z pseudohodowli i koczuje w naszym schronisku.. Ale jak poczytalam, ze Patosiatko ma ataki to nie mialam innego wyjscia Quote
irenaka Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 [quote name='AMIGA']Jak to gdzie...Ja tu od rana kwadratowe jajo znoszę bo wchodzę i szukam informacji czy już coś wiadomo w sprawie dt Jasne, jasne, tylko maczuga wymachuja! A jam niewinna! Sama dopiero w sierpniu sie dowiedzialam o tym dt przy okazji szczeniakow i pewnej suni, ktora chcieli oddac na dalsza poniewierke po sterylce. I tak szczerze mowiac mialam zaklepac ten dt dla ktoregos ze sznupkow, ktorych stadko zostalo zabrane z pseudohodowli i koczuje w naszym schronisku.. Ale jak poczytalam, ze Patosiatko ma ataki to nie mialam innego wyjscia[/QUOTE] A to się Patoskowi udało, choć z drugiej strony, żal tych biedactw w schronisku:-(. Dziękuję Olu:loveu: Jutro do Ciebie zadzwonię i oczywiście zawiadomię hotel, że Patos się przeprowadza. Quote
Freya73 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Zaraz, zaraz ... jakie kciuki, jaki tymczas, o co chodzi ... ide czytac. Zaraz wracam. Quote
Aga-ta Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 [quote name='irenaka']A to się Patoskowi udało, choć z drugiej strony, żal tych biedactw w schronisku:-(. Dziękuję Olu:loveu: Jutro do Ciebie zadzwonię i oczywiście zawiadomię hotel, że Patos się przeprowadza.[/QUOTE] ale sie Patoskowi udalo:multi: on naprawde potrzebowal dt, strasznie sie ciesze:multi: Quote
AMIGA Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 [quote name='irenaka']A to się Patoskowi udało, choć z drugiej strony, żal tych biedactw w schronisku:-(. Dziękuję Olu:loveu: Jutro do Ciebie zadzwonię i oczywiście zawiadomię hotel, że Patos się przeprowadza.[/QUOTE] Wiem, że żal, ale one są zdrowe i prawie wszystkie bardzo w typie rasy, wiec pewnie dosć szybko znajdą nowe domy. Jakąś przeszkodą może być tylko to, że niektóre są dosć dzikie i nieufne Quote
Freya73 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Irenko, wpaniale, ze jestes. Bardzo Cie brakowalo, kochana. Tak bardzo chcialabym Cie przytulic, dlatego robie to wirtualnie.:calus: Jakie wspaniale wiesci! Patos ma domek tymczasowy. Brakuje mi slow. Quote
irenaka Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 Piszcie co chcecie, cieszcie się, ale to wszystko robota mojego Marcysia. Quote
irenaka Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 [quote name='Freya73']Irenko, wpaniale, ze jestes. Bardzo Cie brakowalo, kochana. Tak bardzo chcialabym Cie przytulic, dlatego robie to wirtualnie.:calus: Jakie wspaniale wiesci! Patos ma domek tymczasowy. Brakuje mi slow.[/QUOTE] Madziu:loveu:, nawet nie wiesz, jak mocno czułam to przytulanie, jak mnie nie było. Dziękuję!!:loveu::loveu::loveu: Quote
gonia66 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 [quote name='irenaka']Piszcie co chcecie, cieszcie się, ale to wszystko robota mojego Marcysia.[/QUOTE] Aaaaaaa....tu chyba nikt nie ma co do tego żadnych wątpliwości:):):) Quote
Freya73 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 [quote name='irenaka']Piszcie co chcecie, cieszcie się, ale to wszystko robota mojego Marcysia.[/QUOTE] Irenko, bez cienia zwatpienia. Quote
Asior Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 ale super!! nareszcie będzie miał normalny domek :) i spacerki między ludzi :multi: i to wszystko za 300 zł miesięcznie :p Fajnie, że nareszcie Patula będzie miał namiastkę normalności.... Quote
feliksik Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 :multi::sweetCyb::sweetCyb::painting: Quote
irenaka Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 [quote name='Asior']ale super!! nareszcie będzie miał normalny domek :) i spacerki między ludzi :multi: i to wszystko za 300 zł miesięcznie :p Fajnie, że nareszcie Patula będzie miał namiastkę normalności....[/QUOTE] [quote name='feliksik']:multi::sweetCyb::sweetCyb::painting:[/QUOTE] Ja też się cieszę, tak jak Wy:) Ale Ty Asiorku jesteś w błędzie, nie będzie tak różowo pod względem finansów. Koszty, to tak jak napisałam : koszt 10,00 dziennie + karma+ pokrycie kosztów leczenia. Może będzie odrobinkę taniej niż w hotelu, ale i tak drogo. Nie miałam jednak chyba wyjścia, na horyzoncie bezpłatnego DT nie widać:shake:. Chciałabym jeszcze bardzo Amorka wyciągnąć na DT, żeby też miał szansę na spacerki i ludzi wokół siebie, ale w tej chwili ani widu, ani słychu, choć nie tracę nadziei. Quote
feliksik Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 ale co do Patoska, to jest to najlepsza od długoego czasu informacja, tym bardziej, że zmartwił mnie fakt ostatniego ataku. Miejmy nadzieję, że naprawdę ostatniego!!! Quote
irenaka Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 [quote name='feliksik']ale co do Patoska, to jest to najlepsza od długoego czasu informacja, tym bardziej, że zmartwił mnie fakt ostatniego ataku. [B]Miejmy nadzieję, że naprawdę ostatniego!!![/B][/QUOTE] I tego się trzymam, jak tonący brzytwy:shake:. Obyśmy mieli na wątku tylko same dobre wiadomości z DT gdzie pojedzie Patosek. Miałam ciężki dzień, więc będzie tylko takie streszczenie ( przepraszam):oops:. Umówiłam się z Amigą na transport Patoska na piątek. Zgodę Izy z Fundacji na przenosiny też mam. Obgadałam wszystko ( mam nadzieję) z hotelem w Niepołomicach. Mam jutro załatwić karmę dla Patoska + miseczki + rozmowa z naszym kochanym Panem Doktorem o opiece nad Patoskiem w DT. Zabezpieczenie w leki + mięsko, bierze na siebie Bożenka z hotelu. Jak o czymś zapomniałam to piszcie, będę wdzięczna za podpowiedzi;). Czy już wszystkie kciuki zaciśnięte?:evil_lol: Quote
feliksik Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 [quote name='irenaka']Czy już wszystkie kciuki zaciśnięte?:evil_lol:[/QUOTE] :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Miki Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Już wieczorem chciałam napisać, że jasne, że zaciśnięte. Myślałam, że będzie mnóstwo cioteczek, a tu cisza. A Patosek jest przecież nasz wspólny i wszyscy zaciskamy kciuki za każdą jego szczęśliwą chwilę. Quote
irenaka Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 Dobrze, że jesteście dziewczyny:loveu:. Przy tym stanie nerwów które mam, w kupie;) czuję się raźniej. Quote
Temida Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 A jak dobrze, że Ty z nami jesteś :) Quote
irenaka Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 [quote name='Temida']A jak dobrze, że Ty z nami jesteś :)[/QUOTE] Jestem, bo mi z Wami dobrze, choć nadal cholernie ciężko:-(. Quote
magda222 Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 [quote name='irenaka']Jestem, bo mi z Wami dobrze, choć nadal cholernie ciężko:-(.[/QUOTE] :calus: Irenko, Twój Marcyś jest cały czas przy Tobie pomimo że go nie widzisz. Jeszcze nieraz odczujesz jego obecność albo że położył na jakiejś sprawie swoją łapkę i się udało :) Już czuwa nad Patoskiem :) Trzymam kciuki nieustannie!!! Quote
Miki Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Cześć Patosiu, Dzień dobry wszystkim. :lol: Quote
irenaka Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 Napiszę Wam coś szczerze- ja chyba jednak nie dożyję do jutra. Amiga przyjedzie z łopatą po mnie i będzie zeskrobywać resztki:shake: Na dodatek Bożena mi dzisiaj znowu mówiła o dziwnym pobudzeniu Patoska, nawet nie bardzo umiała go opisać. Tak się martwię jak to będzie:shake:. Czy Pani Sylwia sobie poradzi, czy Patos nie będzie miał ataków, jak to zniosą domownicy? Oby się wszystko ułożyło, oby było dobrze:shake:. Ja mam nadzieję, że Pani Sylwia nie będzie miała żalu, jak wejdzie na wątek Patoska, że takie rzeczy piszę, ale boję się:shake:. A Wam:loveu: na wątku Patoska zapowiadam, że będę gonić z maczugą po wątku:lmaa::), wysyłać pw jak nie będziecie doradzać i pomagać:evil_lol:. Każdy pomysł i uwaga ( byle nie złośliwa), będzie brana pod uwagę. Ciekawa jestem czy ktoś ogląda maratony kabaretowe;). Zagadka. Co to jest : obrazki + ból głowy? Oczywiście dotyczy blondynki:evil_lol: Rozwiązanie jest tym o co Was proszę, tylko w liczbie mnogiej;). Quote
Recommended Posts