Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='paros']Patosik na allegro :lol:
[URL="http://allegro.pl/show_item.php?item=503666066"][B][COLOR=purple]http://allegro.pl/show_item.php?item=503666066[/COLOR][/B][/URL]

:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:[/quote]
Jolu:loveu:! Bardzo dziękuję, że znowu jesteś.

A ja cały czas główkuję z tym transportem.
I tak sobie pomyślałam, że jak nie uda się ten niedzielny transport to trzeba kombinować drugi.
Mam Panią która chce przyjechać w niedzielę do Krakowa i adoptować sunię z krakowskiego schroniska.
Pomyślałam, że może jak ktoś da radę jechać z Patoskiem do Krakowa to zabierze tą Panią i podzielimy koszty transportu na pół.
Co Wy na to?
Tylko czy ktoś się z samochodem znajdzie i w niedzielę da radę jechać?
Wiecie, ja jestem okropny babsztyl, nie umiem czekać:oops:.
Jak już wiem, że Patos ma przyjechać to bym chciała już.

Posted

[quote name='irenaka']Jolu:loveu:! Bardzo dziękuję, że znowu jesteś.

A ja cały czas główkuję z tym transportem.
I tak sobie pomyślałam, że jak nie uda się ten niedzielny transport to trzeba kombinować drugi.
Mam Panią która chce przyjechać w niedzielę do Krakowa i adoptować sunię z krakowskiego schroniska.
Pomyślałam, że może jak ktoś da radę jechać z Patoskiem do Krakowa to zabierze tą Panią i podzielimy koszty transportu na pół.
Co Wy na to?
Tylko czy ktoś się z samochodem znajdzie i w niedzielę da radę jechać?
Wiecie, ja jestem okropny babsztyl, nie umiem czekać:oops:.
Jak już wiem, że Patos ma przyjechać to bym chciała już.[/quote]
Irenko jestes kochana..jak czytam Twoje posty to zawsze uemisch mam na twarzy.....babsztyl:evil_lol::evil_lol::loveu:

Posted

[quote name='gusia0106']Będę ich dzisiaj zamęczać - późnym wieczorem dam znać czy Patosa wezmą czy nie. Cały czas nie wiem - CZY BĘDZIE MIAŁ KTO GO PRZYWIEŚĆ DO WARSZAWY??[/quote]

W piątek albo sobote do Warszawy moge transport skombinowac jesli chodzi o wplaty mozna wplacac na moje konto wszystko co sie zbierze przekaze do domku tymczasowego

Posted

Beba, bardzo się cieszę, że się udało:loveu:

Zanim pojedziesz po psa zadzwoń do kierownika, najlepiej przed 15 i powiedz mu, że przyjedziesz po niego. Niech go zsypie proszkiem od pcheł. Zapewne będziesz go brała na siebie, więc dowód będzie potrzebny. Powiedz mu, że zabierasz psa do dt, i tym samym nie zapłacisz za jego adopcję. Będą chcieli od Ciebie kasę, jak już to weź jakąś karmę dla psów. Nie dawaj im kasy, bo niestety to i tak na te psiaki nie pójdzie.
Mam prośbę, jeśli byś miała chwilkę i aparat, to zobacz, czy nie ma jakichś maleńkich psiaków w boksach na przeciwko budynku, w pierwszym rzędzie. Jeśli są to zrób kilka fotek. Proszę. Ja nie wiem kiedy tam pojadę, bo nie mam kiedy chociaż mam tam bardzo blisko. No może gdyby dzień był dłuższy to po 16 mogłabym pojechać, ale po ciemku nie ma sensu.

Życzę powodzenia w całej akcji. Kolejny psiak ma ogromne szczęście:)

Posted

Komando Czarne Foki vel TWA poleca się przy następnej akcji :diabloti:

Hihih a poważnie mam dziś paranoje i ludziowstręt - kolejny ..... się o Cleo odezwał.......

Posted

[quote name='beba']W piątek albo sobote do Warszawy moge transport skombinowac jesli chodzi o wplaty mozna wplacac na moje konto wszystko co sie zbierze przekaze do domku tymczasowego[/quote]

BOSKO! Dzięki Beba. Dzisiaj będę molestowac tych ludzi co jadą do Niepołomic i późnym wieczorem dam znać co i jak - znaczy na kiedy Patos byłby potrzebny ;)

Posted

Kochanie, wszystkich którzy zadeklarowali sie do wpłat, proszę o pilne wpłacanie na konto Beby. Bo jak się wszystko uda (tfu tfu - nie zapeszać) i Patos w niedzielę będzie już Niepołomicki, to w poniedziałek najpóźniej trzeba puścić przelew - 270 zł za hotel + odrobaczenie i szczepienia.

Posted

W piątek późnym wieczorem lub w sobotę rano będę prawdopodobnie wracać z Mazur do Warszawy. Mogłabym wtedy zabrać Patosa od Beby -jeśli to by ułatwiło sprawę.

Posted

[quote name='Miki']W piątek późnym wieczorem lub w sobotę rano będę prawdopodobnie wracać z Mazur do Warszawy. Mogłabym wtedy zabrać Patosa od Beby -jeśli to by ułatwiło sprawę.[/quote]

Na pewno ulatwilo by to sprawe ale Patosa mozna odebrac ze schroniska tylko do godziny 15 czyli w gre wchodzila by tylko sobota

Posted

[quote name='beba']Na pewno ulatwilo by to sprawe ale Patosa mozna odebrac ze schroniska tylko do godziny 15 czyli w gre wchodzila by tylko sobota[/quote]
A nie mogłabyś go odebrać w piątek i potrzymać u siebie do wieczora?

Posted

[quote name='beba']Mysza1 dotarla od ciebie 100 dla Patosa:loveu::loveu::loveu:[/quote]

Bardzo się cieszę, mam nadzieję, że inni dołączą:p
Szkoda, żeby siedział w tym miejscu...
Ale się cieszę, nie ma to jak TWA na wątek zaprosić:loveu: