Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AMIGA']A tam w środkowej linijce - tam gdzie takie wyłuszczone to ja jestem :-)[/QUOTE]

No to czekamy na resztę [IMG]http://emir.eev.pl/images/smiles/MDR98.gif[/IMG]

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='irenaka']Zrobiłam rozliczenia, nie jest tak źle, choć mogło być lepiej;).
Ponieważ przekroczyłam normę dozwolonych znaków w poście rozliczeniowym na pierwszej stronie, wklejam ostatnie rozliczenie tylko tutaj a pierwszą stronę uzupełnię, jak Miki odda;) mi swój post nr 3.[/QUOTE]

Oczywiście, że oddam.
Jestem spoźniona we wpłatach, bo za maj i czerwiec płaciłam w lipcu. Mam nadzieję, że niedługo wyskrobię następną wpłatę ;)

Posted

[quote name='magda222']To meldowanie się na wątku przypomina mi jak Marysia sprawdzała obecność u Sary...
Ech... To se ne wrati... Chyba?! ;)[/QUOTE] Madzia:loveu: to 'se ne wrati' na pewno, ale pomyśl ile Sara zostawiła po sobie ciepłych wspomnień i mamy dzisiaj gdzie wracać gdy jest nam źle (myślę o jej wątku). Wystarczy jeden post i wszystkie cioteczki sie na nim meldują. To jest piękne i dla takich wątków warto być na Dogo.

Posted

[quote name='Asior']a dla mnie ten watek jest takim ciepłym miejscem do którego lubię wpadać zawsze jak mi jest źle....[/QUOTE] Asia rozumiem co piszesz. Patosik to cudowny psiak, a cioteczki które tutaj zaglądają to jak balsam na wszystkie rany swiata :loveu:

Posted

[quote name='Kocurek']Patosku kolorowych snow:)[/QUOTE]

Jak ja dawno Cię Asiu nie widziałam u Patoska:shake:.
Masz szczęście, że podpisałaś listę obecności:evil_lol:. Za moment pierwszy dyktator dogo;), czyli ja będę ścigać ciotki, które o naszym przystojniaku zapomniały.
Ujawniać się dziewczyny, bo za moment będę wyciągać konsekwencje:mad:;).
Puściłam kolejny zestaw ogłoszeniowy dla Patoska z bazarku, ale właśnie przeczytałam, że Zuza ma problemy z netem i może być opóźnienie.
Czekam cierpliwie a listę stronek już wklejam, myślę, że długo czekać nie będziemy:

1. kokosy.pl
2. ojej.pl
3. pineska.pl
4. animalia.pl
5. gumtree.pl
6. vetmozga.pl
7. petworld.pl
8. autogielda.pl
9. adopcjapsa.pl
10. rozglos.net
11. anonseogloszenia.pl
12. najpewniej.pl
13. mammisia.pl
14. petsy.pl
15. aukcjezwierzat.pl
16. e-zwierzak.pl
17. adpedia.pl
18. olx.pl
19. szybko-sprzedam.pl
20. sprzedasz.pl
21. tablica.com
22. pchlitarg.info.pl
23. neeon.pl
24. bstok.pl
25. ogloszenia.e-podlasie.pl
26. ogloszenia.jard.pl
27. bialystok.biz.pl
28. gieldabialystok.pl
29. gielda.bai.pl
30. twoje-ogloszenia.pl
31. ogloszenia.trojmiasto.pl
32. kupsprzedaj.pl
33. twoje-x.net
34. ogloszenia-szczecin.webas.pl
35. ogloszenia.tasdj.pl
36. kupiepsa.pl
37. gablota.com
38. przygarnijzwierzaka.pl
39. morusek.pl
40. katowice.cwirek.pl
41. cafeanimal.pl
42. drobne.centrumofert.pl
43. argetto.pl
44. krakusik.pl
45. owi.pl
46. dwukropek.pl
47. aleokazja.pl
48. szerlok.pl
49. anonse.com
50. i-bazar.pl
51. ojoj.pl
52. info-krakow.pl
53. adsy.pl
54. eoferty.com.pl
55. portalogloszen.pl
56. spacerek.net
57. bardzi.pl
58. top-ogloszenia.com
59. oglosili.pl
60. oglosze.pl
61. offer.pl
62. mamoferte.pl
63. wybierzmiska.pl
64. darmobranie.pl
65. psiamania.pl
66. bazarek.biz
67. wa.stacja.biz
68. twojeanonse.com
69. sogl.pl
70. tlenek.pl

Posted

[quote name='agata51']Wiedziałam, że Marysię tu przydybię :eviltong:[/QUOTE] chyba się tak Agatko 'przydybywujemy' na paru jeszcze wątkach, ale trzeba przyznać, że Patosiński wątek to jeden z cieplejszych na dogo. Nie wspomnę, że 'wódz/dyktator' tutaj jest wyjątkowo obdarzony wdziękiem i urokiem osobistym :lol::lol:, a jak wyciąga 'bejsbola' to nie wiem czy się uśmiechać czy wiać gdzie 'pieprz rośnie':evil_lol:

Posted

[quote name='marysia55']chyba się tak Agatko 'przydybywujemy' na paru jeszcze wątkach, ale trzeba przyznać, że Patosiński wątek to jeden z cieplejszych na dogo. Nie wspomnę, że [B]'wódz/dyktator' tutaj jest wyjątkowo obdarzony wdziękiem i urokiem osobistym :lol::lol:, a jak wyciąga 'bejsbola' to nie wiem czy się uśmiechać czy wiać gdzie 'pieprz rośnie':evil_lol:[/B][/QUOTE]

Wy sie dziołszki cieszcie, że Irenka o tej porze śpi... ;)

Posted

[quote name='Asior']nie śpi, nie spi...
ok 22 od niej wyszłam :cool3::eviltong:[/QUOTE] o matko :crazyeye: czyli Irenka jest gotowa przyłapać na na gorącym uczynku ?? A dlaczego ja nic nie wiem o tym spotkaniu na 'wysokim szczeblu'.
Jednak sądzę, że o tej porze to jednak Irenka już :sleep2:

Posted

[quote name='marysia55']o matko :crazyeye: czyli Irenka jest gotowa przyłapać na na gorącym uczynku ?? A dlaczego ja nic nie wiem o tym spotkaniu na 'wysokim szczeblu'.
[/QUOTE]

aa bo to "spontan" :cool3: był

Posted

[quote name='Asior']eeehehehheheh ja tam isadorki nie podkabluje.. czeka mnie jeszcze picie z nią.. nie mogę :([/QUOTE]

a jassssne

[video=youtube;_ednFpdMHI4]http://www.youtube.com/watch?v=_ednFpdMHI4[/video]

Posted

Was:loveu: nie można spuścić z oczu nawet na 24 godziny, bo już rozrabiacie i na dodatek wódka leje się strumieniami. Dlaczego Chachary piją Wódkę Krakowską, to nie wiem:niewiem:, ale w Krakowie chyba raczej piwko króluje:hmmmm:
Idę teraz strzelić sobie drzemkę przedobiednią i wieczorem znowu zajrzę. Do tego czasu spróbujcie się dziewczyny zachowywać;).