Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='magda222']:(

Szukać,pytać,plakatować... Non stop... Bez wytchnienia... Ważny jest czas...
Ale to pewnie wiecie...[/QUOTE]

Wiem Madziu, na dodatek właściciele zrozpaczeni:shake:.

[quote name='gonia66']Jesooooooooooo...jak aj sie wsytaraszylam:( Myslala, ze Patos zaginąl..przeczytalam ostatani post i mi krew odpłynęla:(...[/QUOTE]

A Ty co tu robisz?:crazyeye:
Już mam chyba omamy wzrokowe:evil_lol:

Posted

[quote name='irenaka']

A Ty co tu robisz?:crazyeye:
Już mam chyba omamy wzrokowe:evil_lol:[/QUOTE]Hihihi:) nie nie...spoko:) Z Twoim wzrokiem OK to ja cudem zdobylam neta;):)Siedze teraz jak "przygłup" przy basenie- bo tylko tu jest zasięg;):D w pokojach mozna zapomniec...ale pocieszam sie, ze takich jak ja- jest tu wiecej;) śmiesznie to wyglada....taki obraz czasow wspolczesnych:D
Za cale 10 euro boli mnie tylek- bo z lezakow pościągali na noc gąbki, ale siedze wytrwale- zaraz jednak kompo mi padnie- synus by szybszy ode mnie i mi baterie wyczerpal a sobie ladowalam specjalnie...ale nic to, jutro sie poprawie:):)
Co u PAtosia..??:)

Posted

[quote name='AMIGA']Sory że spytam - czy to szklane oczko? :crazyeye::evil_lol:[/QUOTE]

ehhehhehehe kurde mało dziecka nie obudziłam... wiecie co.. jesteście nieźle stuknięte :megagrin:

Posted

[quote name='Asior']ehhehhehehe kurde mało dziecka nie obudziłam... wiecie co.. [COLOR=Red][B]jesteście nieźle stuknięte[/B][/COLOR] :megagrin:[/QUOTE]

Taaa przyganiał kocioł garnkowi :megagrin::megagrin::megagrin:

Irenko coś wiadomo o poszukiwanym?

Posted

[quote name='gonia66']Hihihi:) nie nie...spoko:) Z Twoim wzrokiem OK to ja cudem zdobylam neta;):)Siedze teraz jak "przygłup" przy basenie- bo tylko tu jest zasięg;):D w pokojach mozna zapomniec...ale pocieszam sie, ze takich jak ja- jest tu wiecej;) śmiesznie to wyglada....taki obraz czasow wspolczesnych:D
Za cale 10 euro boli mnie tylek- bo z lezakow pościągali na noc gąbki, ale siedze wytrwale- zaraz jednak kompo mi padnie- synus by szybszy ode mnie i mi baterie wyczerpal a sobie ladowalam specjalnie...ale nic to, jutro sie poprawie:):)
Co u PAtosia..??:)[/QUOTE]

Gonia , Ty mnie zawsze rozbrajasz:evil_lol:
Taka jestem zmęczona, a wyję ze śmiechu:evil_lol:.
Po co Ty kobieto, pojechałaś na te wczasy. Wrócisz, to będziesz mieć siniaki od tych leżaków. Nie lepiej było 10euro wydać na psy?;)

QUOTE=Isadora7;14977167]
Irenko coś wiadomo o poszukiwanym?[/QUOTE]

Nic, zero odzewu. Zrobiłam dzisiaj dwie rundy w jego poszukiwaniu.
Nawet go nikt nie widział, rozdałam tylko ulotki:shake:. Nogi w kostkach mam jak arbuzy, ale jutro będę chodzić w innym kierunku. Najbardziej mnie boli znieczulica ludzi, jak można nie zauważyć psa ze smyczą? Przecież nie jest to normalny widok?:-( Jakaś reakcja powinna być.

[quote name='Aga-ta']Witaj Irenko, jestem i ja u Patoska (juz oficjalnie, a nie tylko jako "cichy podgladacz i podczytywacz"):), co slychac u chlopaka?[/QUOTE]

A Ciebie:loveu: Kochanie zostawiłam sobie na deser:eviltong:
Witaj u Patoska:multi::multi:
W końcu doczekałam się ujawnienia choć jednego podglądacza:evil_lol: Marzy mi się taki podglądacz i podczytywacz ( ale słowo wymyśliłaś:crazyeye:), który pokocha naszego chłopaka i da mu kochający dom:-(.
W poniedziałek będę w Niepołomicach to zdam relację z wizyty i mam nadzieję, że będą tylko dobre wiadomości o Patosku:loveu:.

Posted

Jeszcze jedno, nie uwierzycie, Kaszpirowski do mnie dzwonił i ujawnił następnego pdczytywacza:lmaa:.
Renata5:loveu:, masz się ujawnić natychmiast na wątku Patoska:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Wydało się ;)

Posted

[quote name='irenaka']Jeszcze jedno, nie uwierzycie, Kaszpirowski do mnie dzwonił i ujawnił następnego pdczytywacza:lmaa:.
Renata5:loveu:, masz się ujawnić natychmiast na wątku Patoska:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Wydało się ;)[/QUOTE]
Jestem:)
Cały czas Was czytam i jest to wątek,który działa na mnie jak balsam:loveu:Dogo robi się coraz gorsze:shake:,ale zawsze jak tu wchodze to humor mi wraca:)Już kilka razy miałam wliźć do Was na bezczela,ale jakoś tak do tej pory nie wlazłam.Aż do dzisiaj;)
No więc przybyłam,zobaczyłam i ...zostaję:grins:

Posted

:eviltong:[quote name='Isadora7']Irenko nie wiem czy dobrze robisz - to może odstraszać. Niektózy widzieli moje zdjęcie z dowodu:

[IMG]http://ostojalasu.p2a.pl/img/avatars/ostojalasu_161.jpg[/IMG][/QUOTE]
Fotograf chyba zdobył najwyższe trofea zawodowe, bo wypisz wymaluj jak żywa:evil_lol:, świetne ujęcie i to oko ...gniewne:eviltong:

Posted

No i znowu zaległości trzeba odrabiać. Cioteczki, Patosku, ja dopiero dzisiaj do życia wracam - powoli, bardzo powoli. Tydzień z wnusią. Niby tylko 6 godzin dziennie, ale za to od 8 rano!!! Matko, jak tak można żyć?! Po prostu się nie da. Kochanieńkie, przysięgam, ja wszystko doczytam i spróbuję ogarnąć, ale powiedzcie - Patos ok? A może już w swoim domku?

Wy tu gadu gadu, a na bazarku Patosa pusto. Kostium marzenie czeka!!!

Posted

[quote name='yunona']:eviltong:
Fotograf chyba zdobył najwyższe trofea zawodowe, bo wypisz wymaluj jak żywa:evil_lol:, świetne ujęcie i to oko ...gniewne:eviltong:[/QUOTE]

Alicja ja znam twój adres :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

[quote name='agata51'][...]

Wy tu gadu gadu, a na bazarku Patosa pusto. Kostium marzenie czeka!!![/QUOTE]

Kostium istotnie marzenie szkoda że nie 10 rozmiarów więcej :)

Posted

[quote name='Isadora7']Kostium istotnie marzenie szkoda że nie 10 rozmiarów więcej :)[/QUOTE]

no właśnie mam ten sam problem, wszystkie bazarki dla anorektyków :roll:

Posted

[quote name='Renata5']Jestem:)
Cały czas Was czytam i jest to wątek,który działa na mnie jak balsam:loveu:Dogo robi się coraz gorsze:shake:,ale zawsze jak tu wchodze to humor mi wraca:)Już kilka razy miałam wliźć do Was na bezczela,ale jakoś tak do tej pory nie wlazłam.Aż do dzisiaj;)
No więc przybyłam,zobaczyłam i ...zostaję:grins:[/QUOTE]

Ostatnie słowo jest najważniejsze: ZOSTAJĘ!!:multi::multi::multi:
Dziękuję Renatko:loveu:, że jesteś i trzymaj kciuki za to, żeby w końcu Patosek znalazł swoją bezpieczną przystań:shake:.

[quote name='agata51']No i znowu zaległości trzeba odrabiać. Cioteczki, Patosku, ja dopiero dzisiaj do życia wracam - powoli, bardzo powoli. Tydzień z wnusią. Niby tylko 6 godzin dziennie, ale za to od 8 rano!!! Matko, jak tak można żyć?! Po prostu się nie da. Kochanieńkie, przysięgam, ja wszystko doczytam i spróbuję ogarnąć, ale powiedzcie - Patos ok? A może już w swoim domku?

Wy tu gadu gadu, a na bazarku Patosa pusto. Kostium marzenie czeka!!![/QUOTE]

Ciociu Agatko:loveu:, ja przyznaję pokornie, że Twoją nieobecność tłumaczyłam sobie tylko w jeden sposób: oglądasz mecze:oops:. A tu się okazuje, że wnusia u Ciebie rządzi:evil_lol:. Rozumiem, że w domu był mały sajgon? ;)
Z Patoskiem OK.

[quote name='Isadora7']Alicja ja znam twój adres :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:[/QUOTE]

Ty się Dorcia:loveu: tak nie wychylaj:evil_lol: Nie wiem, czy wiesz, ale u Alicji:loveu: pod drzwiami stoją Borowiki. Aż dziw bierze, że ich nie zauważyłaś;) Pewnie pod wycieraczką siedzieli chwilowo;), ale uważaj, nie narażaj się Alicji.

Yunona:loveu: miło mi powitać na wątku następną ciocię od parówek:evil_lol:

Posted

[quote name='irenaka']
Ty się Dorcia:loveu: tak nie wychylaj:evil_lol: Nie wiem, czy wiesz, ale u Alicji:loveu: pod drzwiami stoją Borowiki. Aż dziw bierze, że ich nie zauważyłaś;) Pewnie pod wycieraczką siedzieli chwilowo;), ale uważaj, nie narażaj się Alicji.

Yunona:loveu: miło mi powitać na wątku następną ciocię od parówek:evil_lol:[/QUOTE]

Tylko nie parówek, tylko nie parówek to szlacheckie jamniki

Posted

[quote name='Isadora7']Tylko nie parówek, tylko nie parówek to szlacheckie jamniki[/QUOTE]
Dobra, niech będą sznurówki:evil_lol:. Już Amiga:loveu: pisała, że lepiej brzmi;).
A swoją drogą zastanawiam się, co jest w tych przegubowcach;), że tak je kochacie:evil_lol:

Posted

[quote name='irenaka']Dobra, niech będą sznurówki:evil_lol:. Już Amiga:loveu: pisała, że lepiej brzmi;).
A swoją drogą zastanawiam się, co jest w tych przegubowcach;), że tak je kochacie:evil_lol:[/QUOTE]

No to się doigrałaś... kiedy masz imieniny? dostarczę ci jamnika w prezencie

Posted

[quote name='Isadora7']No to się doigrałaś... kiedy masz imieniny? dostarczę ci jamnika w prezencie[/QUOTE]

Mam nadzieję, że będzie tylko pluszowy:evil_lol:.
Zapraszam 20 października. Ubiegłoroczne imieninki się nie udały, mam nadzieję, że te będą lepsze;).
Prawie równocześnie z imprezą oddawałam moje psy we władanie Fundacji Zwierzę nie jest rzeczą. I wyszło im to na dobre:multi::multi::multi:. Impreza w tym roku będzie huczna, już dzisiaj Cię zapraszam:-):-).

Posted

[quote name='irenaka']Ostatnie słowo jest najważniejsze: ZOSTAJĘ!!:multi::multi::multi:
Dziękuję Renatko:loveu:, że jesteś i trzymaj kciuki za to, żeby w końcu Patosek znalazł swoją bezpieczną przystań:shake:.

[/QUOTE]
Oj Kochana,umiem trzymać kciuki,ludzie mnie nauczyli:cool3::diabloti:
Bardzo bym chciała,żeby Patosek w końcu trafił na swojego człowieka....

Posted

[quote name='Isadora7']No to się doigrałaś... kiedy masz imieniny? dostarczę ci jamnika w prezencie[/QUOTE]

I koniecznie w obróżkach od Taks. I wtedy - przepadła. Przegubowce górą !!!

Posted

[QUOTE=irenaka; Ty się Dorcia:loveu: tak nie wychylaj:evil_lol: Nie wiem, czy wiesz, ale u Alicji:loveu: pod drzwiami stoją Borowiki. Aż dziw bierze, że ich nie zauważyłaś;) Pewnie pod wycieraczką siedzieli chwilowo;), ale uważaj, nie narażaj się Alicji.

Yunona:loveu: miło mi powitać na wątku następną ciocię od parówek:evil_lol:[/QUOTE]

Dzięki za miłe powitanie , moje jamolki rzeczywiście jeszcze przypominają parówki, ale
jesteśmy w trakcie tracenia ukochanego ciałka wszyscy - ja też.:multi: