gonia66 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Jesooooooooooo...jak aj sie wsytaraszylam:( Myslala, ze Patos zaginąl..przeczytalam ostatani post i mi krew odpłynęla:(... Quote
irenaka Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 [quote name='magda222']:( Szukać,pytać,plakatować... Non stop... Bez wytchnienia... Ważny jest czas... Ale to pewnie wiecie...[/QUOTE] Wiem Madziu, na dodatek właściciele zrozpaczeni:shake:. [quote name='gonia66']Jesooooooooooo...jak aj sie wsytaraszylam:( Myslala, ze Patos zaginąl..przeczytalam ostatani post i mi krew odpłynęla:(...[/QUOTE] A Ty co tu robisz?:crazyeye: Już mam chyba omamy wzrokowe:evil_lol: Quote
gonia66 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='irenaka'] A Ty co tu robisz?:crazyeye: Już mam chyba omamy wzrokowe:evil_lol:[/QUOTE]Hihihi:) nie nie...spoko:) Z Twoim wzrokiem OK to ja cudem zdobylam neta;):)Siedze teraz jak "przygłup" przy basenie- bo tylko tu jest zasięg;):D w pokojach mozna zapomniec...ale pocieszam sie, ze takich jak ja- jest tu wiecej;) śmiesznie to wyglada....taki obraz czasow wspolczesnych:D Za cale 10 euro boli mnie tylek- bo z lezakow pościągali na noc gąbki, ale siedze wytrwale- zaraz jednak kompo mi padnie- synus by szybszy ode mnie i mi baterie wyczerpal a sobie ladowalam specjalnie...ale nic to, jutro sie poprawie:):) Co u PAtosia..??:) Quote
Aga-ta Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Witaj Irenko, jestem i ja u Patoska (juz oficjalnie, a nie tylko jako "cichy podgladacz i podczytywacz"):), co slychac u chlopaka? Quote
Asior Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='AMIGA']Sory że spytam - czy to szklane oczko? :crazyeye::evil_lol:[/QUOTE] ehhehhehehe kurde mało dziecka nie obudziłam... wiecie co.. jesteście nieźle stuknięte :megagrin: Quote
Isadora7 Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='Asior']ehhehhehehe kurde mało dziecka nie obudziłam... wiecie co.. [COLOR=Red][B]jesteście nieźle stuknięte[/B][/COLOR] :megagrin:[/QUOTE] Taaa przyganiał kocioł garnkowi :megagrin::megagrin::megagrin: Irenko coś wiadomo o poszukiwanym? Quote
irenaka Posted July 3, 2010 Author Posted July 3, 2010 [quote name='gonia66']Hihihi:) nie nie...spoko:) Z Twoim wzrokiem OK to ja cudem zdobylam neta;):)Siedze teraz jak "przygłup" przy basenie- bo tylko tu jest zasięg;):D w pokojach mozna zapomniec...ale pocieszam sie, ze takich jak ja- jest tu wiecej;) śmiesznie to wyglada....taki obraz czasow wspolczesnych:D Za cale 10 euro boli mnie tylek- bo z lezakow pościągali na noc gąbki, ale siedze wytrwale- zaraz jednak kompo mi padnie- synus by szybszy ode mnie i mi baterie wyczerpal a sobie ladowalam specjalnie...ale nic to, jutro sie poprawie:):) Co u PAtosia..??:)[/QUOTE] Gonia , Ty mnie zawsze rozbrajasz:evil_lol: Taka jestem zmęczona, a wyję ze śmiechu:evil_lol:. Po co Ty kobieto, pojechałaś na te wczasy. Wrócisz, to będziesz mieć siniaki od tych leżaków. Nie lepiej było 10euro wydać na psy?;) QUOTE=Isadora7;14977167] Irenko coś wiadomo o poszukiwanym?[/QUOTE] Nic, zero odzewu. Zrobiłam dzisiaj dwie rundy w jego poszukiwaniu. Nawet go nikt nie widział, rozdałam tylko ulotki:shake:. Nogi w kostkach mam jak arbuzy, ale jutro będę chodzić w innym kierunku. Najbardziej mnie boli znieczulica ludzi, jak można nie zauważyć psa ze smyczą? Przecież nie jest to normalny widok?:-( Jakaś reakcja powinna być. [quote name='Aga-ta']Witaj Irenko, jestem i ja u Patoska (juz oficjalnie, a nie tylko jako "cichy podgladacz i podczytywacz"):), co slychac u chlopaka?[/QUOTE] A Ciebie:loveu: Kochanie zostawiłam sobie na deser:eviltong: Witaj u Patoska:multi::multi: W końcu doczekałam się ujawnienia choć jednego podglądacza:evil_lol: Marzy mi się taki podglądacz i podczytywacz ( ale słowo wymyśliłaś:crazyeye:), który pokocha naszego chłopaka i da mu kochający dom:-(. W poniedziałek będę w Niepołomicach to zdam relację z wizyty i mam nadzieję, że będą tylko dobre wiadomości o Patosku:loveu:. Quote
irenaka Posted July 3, 2010 Author Posted July 3, 2010 Jeszcze jedno, nie uwierzycie, Kaszpirowski do mnie dzwonił i ujawnił następnego pdczytywacza:lmaa:. Renata5:loveu:, masz się ujawnić natychmiast na wątku Patoska:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Wydało się ;) Quote
Lionees Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='irenaka']Jeszcze jedno, nie uwierzycie, Kaszpirowski do mnie dzwonił i ujawnił następnego pdczytywacza:lmaa:. Renata5:loveu:, masz się ujawnić natychmiast na wątku Patoska:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Wydało się ;)[/QUOTE] Jestem:) Cały czas Was czytam i jest to wątek,który działa na mnie jak balsam:loveu:Dogo robi się coraz gorsze:shake:,ale zawsze jak tu wchodze to humor mi wraca:)Już kilka razy miałam wliźć do Was na bezczela,ale jakoś tak do tej pory nie wlazłam.Aż do dzisiaj;) No więc przybyłam,zobaczyłam i ...zostaję:grins: Quote
Isadora7 Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 I dobrze bo ja już grupę interwencyjną szykowałam:biggrina::biggrina::biggrina: Quote
yunona Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 :eviltong:[quote name='Isadora7']Irenko nie wiem czy dobrze robisz - to może odstraszać. Niektózy widzieli moje zdjęcie z dowodu: [IMG]http://ostojalasu.p2a.pl/img/avatars/ostojalasu_161.jpg[/IMG][/QUOTE] Fotograf chyba zdobył najwyższe trofea zawodowe, bo wypisz wymaluj jak żywa:evil_lol:, świetne ujęcie i to oko ...gniewne:eviltong: Quote
agata51 Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 No i znowu zaległości trzeba odrabiać. Cioteczki, Patosku, ja dopiero dzisiaj do życia wracam - powoli, bardzo powoli. Tydzień z wnusią. Niby tylko 6 godzin dziennie, ale za to od 8 rano!!! Matko, jak tak można żyć?! Po prostu się nie da. Kochanieńkie, przysięgam, ja wszystko doczytam i spróbuję ogarnąć, ale powiedzcie - Patos ok? A może już w swoim domku? Wy tu gadu gadu, a na bazarku Patosa pusto. Kostium marzenie czeka!!! Quote
Isadora7 Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 [quote name='yunona']:eviltong: Fotograf chyba zdobył najwyższe trofea zawodowe, bo wypisz wymaluj jak żywa:evil_lol:, świetne ujęcie i to oko ...gniewne:eviltong:[/QUOTE] Alicja ja znam twój adres :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Isadora7 Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 [quote name='agata51'][...] Wy tu gadu gadu, a na bazarku Patosa pusto. Kostium marzenie czeka!!![/QUOTE] Kostium istotnie marzenie szkoda że nie 10 rozmiarów więcej :) Quote
Asior Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 [quote name='Isadora7']Kostium istotnie marzenie szkoda że nie 10 rozmiarów więcej :)[/QUOTE] no właśnie mam ten sam problem, wszystkie bazarki dla anorektyków :roll: Quote
PaulinaB Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Rozliczenie 01-15.07.2010 pobyt w hotelu 15dnix15zl=225zl luminal 25zl plyn Lugola 5zl Essentiale 30zl Suma = 285zł Nr rachunku 36/10 Quote
irenaka Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 [quote name='Renata5']Jestem:) Cały czas Was czytam i jest to wątek,który działa na mnie jak balsam:loveu:Dogo robi się coraz gorsze:shake:,ale zawsze jak tu wchodze to humor mi wraca:)Już kilka razy miałam wliźć do Was na bezczela,ale jakoś tak do tej pory nie wlazłam.Aż do dzisiaj;) No więc przybyłam,zobaczyłam i ...zostaję:grins:[/QUOTE] Ostatnie słowo jest najważniejsze: ZOSTAJĘ!!:multi::multi::multi: Dziękuję Renatko:loveu:, że jesteś i trzymaj kciuki za to, żeby w końcu Patosek znalazł swoją bezpieczną przystań:shake:. [quote name='agata51']No i znowu zaległości trzeba odrabiać. Cioteczki, Patosku, ja dopiero dzisiaj do życia wracam - powoli, bardzo powoli. Tydzień z wnusią. Niby tylko 6 godzin dziennie, ale za to od 8 rano!!! Matko, jak tak można żyć?! Po prostu się nie da. Kochanieńkie, przysięgam, ja wszystko doczytam i spróbuję ogarnąć, ale powiedzcie - Patos ok? A może już w swoim domku? Wy tu gadu gadu, a na bazarku Patosa pusto. Kostium marzenie czeka!!![/QUOTE] Ciociu Agatko:loveu:, ja przyznaję pokornie, że Twoją nieobecność tłumaczyłam sobie tylko w jeden sposób: oglądasz mecze:oops:. A tu się okazuje, że wnusia u Ciebie rządzi:evil_lol:. Rozumiem, że w domu był mały sajgon? ;) Z Patoskiem OK. [quote name='Isadora7']Alicja ja znam twój adres :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:[/QUOTE] Ty się Dorcia:loveu: tak nie wychylaj:evil_lol: Nie wiem, czy wiesz, ale u Alicji:loveu: pod drzwiami stoją Borowiki. Aż dziw bierze, że ich nie zauważyłaś;) Pewnie pod wycieraczką siedzieli chwilowo;), ale uważaj, nie narażaj się Alicji. Yunona:loveu: miło mi powitać na wątku następną ciocię od parówek:evil_lol: Quote
Isadora7 Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 [quote name='irenaka'] Ty się Dorcia:loveu: tak nie wychylaj:evil_lol: Nie wiem, czy wiesz, ale u Alicji:loveu: pod drzwiami stoją Borowiki. Aż dziw bierze, że ich nie zauważyłaś;) Pewnie pod wycieraczką siedzieli chwilowo;), ale uważaj, nie narażaj się Alicji. Yunona:loveu: miło mi powitać na wątku następną ciocię od parówek:evil_lol:[/QUOTE] Tylko nie parówek, tylko nie parówek to szlacheckie jamniki Quote
irenaka Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 [quote name='Isadora7']Tylko nie parówek, tylko nie parówek to szlacheckie jamniki[/QUOTE] Dobra, niech będą sznurówki:evil_lol:. Już Amiga:loveu: pisała, że lepiej brzmi;). A swoją drogą zastanawiam się, co jest w tych przegubowcach;), że tak je kochacie:evil_lol: Quote
Isadora7 Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 [quote name='irenaka']Dobra, niech będą sznurówki:evil_lol:. Już Amiga:loveu: pisała, że lepiej brzmi;). A swoją drogą zastanawiam się, co jest w tych przegubowcach;), że tak je kochacie:evil_lol:[/QUOTE] No to się doigrałaś... kiedy masz imieniny? dostarczę ci jamnika w prezencie Quote
irenaka Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 [quote name='Isadora7']No to się doigrałaś... kiedy masz imieniny? dostarczę ci jamnika w prezencie[/QUOTE] Mam nadzieję, że będzie tylko pluszowy:evil_lol:. Zapraszam 20 października. Ubiegłoroczne imieninki się nie udały, mam nadzieję, że te będą lepsze;). Prawie równocześnie z imprezą oddawałam moje psy we władanie Fundacji Zwierzę nie jest rzeczą. I wyszło im to na dobre:multi::multi::multi:. Impreza w tym roku będzie huczna, już dzisiaj Cię zapraszam:-):-). Quote
Lionees Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 [quote name='irenaka']Ostatnie słowo jest najważniejsze: ZOSTAJĘ!!:multi::multi::multi: Dziękuję Renatko:loveu:, że jesteś i trzymaj kciuki za to, żeby w końcu Patosek znalazł swoją bezpieczną przystań:shake:. [/QUOTE] Oj Kochana,umiem trzymać kciuki,ludzie mnie nauczyli:cool3::diabloti: Bardzo bym chciała,żeby Patosek w końcu trafił na swojego człowieka.... Quote
yunona Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 [quote name='Isadora7']No to się doigrałaś... kiedy masz imieniny? dostarczę ci jamnika w prezencie[/QUOTE] I koniecznie w obróżkach od Taks. I wtedy - przepadła. Przegubowce górą !!! Quote
yunona Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 [QUOTE=irenaka; Ty się Dorcia:loveu: tak nie wychylaj:evil_lol: Nie wiem, czy wiesz, ale u Alicji:loveu: pod drzwiami stoją Borowiki. Aż dziw bierze, że ich nie zauważyłaś;) Pewnie pod wycieraczką siedzieli chwilowo;), ale uważaj, nie narażaj się Alicji. Yunona:loveu: miło mi powitać na wątku następną ciocię od parówek:evil_lol:[/QUOTE] Dzięki za miłe powitanie , moje jamolki rzeczywiście jeszcze przypominają parówki, ale jesteśmy w trakcie tracenia ukochanego ciałka wszyscy - ja też.:multi: Quote
Recommended Posts