Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asior']o przepraszam, ja tam jestem normalna.. o!!!![/QUOTE]
BUahahahah..najwieksze wariaty to podobno te, ktore nie zgadzają sie z prawdą, że są wariatami;):p

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Patos, jak ja mam u ciebie bywać, skoro czasu starcza tylko na przeczytanie tego, co nastukają w ciągu doby ciotki gaduły?
Padam, zanim zdołam podpisać listę obecności. Dzisiaj zaczęłam wcześniej, to jestem.

Posted

[quote name='agata51']Patos, jak ja mam u ciebie bywać, skoro czasu starcza tylko na przeczytanie tego, co nastukają w ciągu doby ciotki gaduły?
Padam, zanim zdołam podpisać listę obecności. Dzisiaj zaczęłam wcześniej, to jestem.[/QUOTE] Agatko, jak byś regularnie bywała to nie miałabyś problemów z 'na stukanymi' postami:diabloti:

Posted

[quote name='marysia55']Agatko, jak byś regularnie bywała to nie miałabyś problemów z 'na stukanymi' postami:diabloti:[/QUOTE]

Regularnie czyli jak często? No nic, noce już coraz dłuższe :placz: może dam radę.

Posted

[quote name='Asior']a stawiasz???? :cool3:[/QUOTE]

A jasne ze tak

[quote name='danka4u1']Proponuję przenieść się na wątek Świata. Tutaj wszyscy dawno śpią.[/QUOTE]

a jak tam dojechać?

Posted

[quote name='Isadora7']

a jak tam dojechać?[/QUOTE]
Proszę, oto kierunek. Gonia już pomyła podłogi MOPEM

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/175143-stary-jak-ŚWIAT-maleńki-Świat!-jest-na-dt-u-kochanej-Ivette3!-Potrzeba-wsparcia[/URL]!!!

Posted

[B]Serdeczna prośba dziewczyny o rozesłanie wątku Bruna z prośbą o pomoc finansową.[/B]
[B]Niestety Bruno odszedł za TM:-(.[/B]
[B]Nie zostawiajmy GoniP z długami , tak jak Ona nie zostawiła Bruna bez pomocy.[/B]
[B]Wątek Bruna:-(:[/B]
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/188018-Jamni%C5%9B-na-granicy-zycia-i-smierci...-teraz-walczy-o-zycie[/URL]-!

[B]Bazarek którego dochód będzie przeznaczony w części na pokrycie długów.[/B]
[B]Zapraszam i błagam o rozesłanie:-(:[/B]
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/188196-CENTRUM-HANDLOWE-na-sp%C5%82at%C4%99-d%C5%82ugu-w-lecznicy-i-jamnicz%C4%85-skarpet%C4%99-do-4-lipca[/URL]

Posted

[quote name='Asior'] :mad: walić tam moje odchudzanie, i tak nie mam się komu podobać, a zresztą cała polska i tak widziała mnie jako grubą bertę :diabloti:
. [/QUOTE]

Hahaha, nie martw się, mnie też widziala, ale na szczęście nikt nie wie, że to ja :evil_lol:

Jakiś wstrętne wirusisko mnie dopadło, ale już jestem.
Czy to koniecznie musi byc poniedzialek z tym transportem Amorka? Bo jakby to mógł być np wtorek, to ja mogę pomóc

Posted

[quote name='AMIGA']
Jakiś wstrętne wirusisko mnie dopadło, ale już jestem.
Czy to koniecznie musi byc poniedzialek z tym transportem Amorka? Bo jakby to mógł być np wtorek, to ja mogę pomóc[/QUOTE]

Amiga:loveu:, a kto Ci pozwlił iść na L4?;)
Mnie od razu pachem;) po grzbiecie pociągnęły na wątku jak tylko się wychyliłam:placz:;). Szczęściara z Ciebie:evil_lol:.
Transport na poniedziałek mam. Bardzo Ci dziękuję za chęć pomocy:Rose:

Posted

[quote name='AMIGA']Hahaha, nie martw się, mnie też widziala, ale na szczęście nikt nie wie, że to ja :evil_lol:
[/QUOTE]

a "dzie" byłaś ?? Bo ja Cię nie widziałam :roll: (znaczy na żywo taaak, ale w telewizji nie :) )

Posted

[quote name='Asior']a "dzie" byłaś ?? Bo ja Cię nie widziałam :roll: (znaczy na żywo taaak, ale w telewizji nie :) )[/QUOTE]

A stoje tam przy mojej "zdechłej" pandeczce na samym poczatku programu jak ludzie wyprowadzaja psy ze schroniska a ja czekam na assistance :oops: