gonia66 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 [quote name='Asior']o przepraszam, ja tam jestem normalna.. o!!!![/QUOTE] BUahahahah..najwieksze wariaty to podobno te, ktore nie zgadzają sie z prawdą, że są wariatami;):p Quote
Asior Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 pfffffffffffffffffffffffffffffffff toś wymyśliła... [IMG]http://www.forum-macierzynstwo.pl/images/smilies/e/obrazony.gif[/IMG] Quote
agata51 Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Patos, jak ja mam u ciebie bywać, skoro czasu starcza tylko na przeczytanie tego, co nastukają w ciągu doby ciotki gaduły? Padam, zanim zdołam podpisać listę obecności. Dzisiaj zaczęłam wcześniej, to jestem. Quote
marysia55 Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [quote name='agata51']Patos, jak ja mam u ciebie bywać, skoro czasu starcza tylko na przeczytanie tego, co nastukają w ciągu doby ciotki gaduły? Padam, zanim zdołam podpisać listę obecności. Dzisiaj zaczęłam wcześniej, to jestem.[/QUOTE] Agatko, jak byś regularnie bywała to nie miałabyś problemów z 'na stukanymi' postami:diabloti: Quote
marysia55 Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 .... ale dalej mi tutaj brakuje Freyi :loveu: i Cantadorry :loveu:. Cioteczki gdzie sie podziewacie ????:placz: Quote
agata51 Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [quote name='marysia55']Agatko, jak byś regularnie bywała to nie miałabyś problemów z 'na stukanymi' postami:diabloti:[/QUOTE] Regularnie czyli jak często? No nic, noce już coraz dłuższe :placz: może dam radę. Quote
danka4u1 Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [quote name='Isadora7']Nie spać, wstawać na piwo idziemy[/QUOTE] Proponuję przenieść się na wątek Świata. Tutaj wszyscy dawno śpią. Quote
Isadora7 Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [quote name='Asior']a stawiasz???? :cool3:[/QUOTE] A jasne ze tak [quote name='danka4u1']Proponuję przenieść się na wątek Świata. Tutaj wszyscy dawno śpią.[/QUOTE] a jak tam dojechać? Quote
Asior Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 isadorko, no to polewaj!!!!! ja z sokiem poproszę :) Quote
Isadora7 Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [quote name='Asior']isadorko, no to polewaj!!!!! ja z sokiem poproszę :)[/QUOTE] Bardzo prosże [IMG]http://www.fun.net.pl/Zabytki_From_Hell/2002/2002-10-08/piwo.jpg[/IMG] Quote
danka4u1 Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [quote name='Isadora7'] a jak tam dojechać?[/QUOTE] Proszę, oto kierunek. Gonia już pomyła podłogi MOPEM [URL]http://www.dogomania.pl/threads/175143-stary-jak-ŚWIAT-maleńki-Świat!-jest-na-dt-u-kochanej-Ivette3!-Potrzeba-wsparcia[/URL]!!! Quote
irenaka Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 [B]Serdeczna prośba dziewczyny o rozesłanie wątku Bruna z prośbą o pomoc finansową.[/B] [B]Niestety Bruno odszedł za TM:-(.[/B] [B]Nie zostawiajmy GoniP z długami , tak jak Ona nie zostawiła Bruna bez pomocy.[/B] [B]Wątek Bruna:-(:[/B] [URL]http://www.dogomania.pl/threads/188018-Jamni%C5%9B-na-granicy-zycia-i-smierci...-teraz-walczy-o-zycie[/URL]-! [B]Bazarek którego dochód będzie przeznaczony w części na pokrycie długów.[/B] [B]Zapraszam i błagam o rozesłanie:-(:[/B] [URL]http://www.dogomania.pl/threads/188196-CENTRUM-HANDLOWE-na-sp%C5%82at%C4%99-d%C5%82ugu-w-lecznicy-i-jamnicz%C4%85-skarpet%C4%99-do-4-lipca[/URL] Quote
AMIGA Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='Asior'] :mad: walić tam moje odchudzanie, i tak nie mam się komu podobać, a zresztą cała polska i tak widziała mnie jako grubą bertę :diabloti: . [/QUOTE] Hahaha, nie martw się, mnie też widziala, ale na szczęście nikt nie wie, że to ja :evil_lol: Jakiś wstrętne wirusisko mnie dopadło, ale już jestem. Czy to koniecznie musi byc poniedzialek z tym transportem Amorka? Bo jakby to mógł być np wtorek, to ja mogę pomóc Quote
irenaka Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 [quote name='AMIGA'] Jakiś wstrętne wirusisko mnie dopadło, ale już jestem. Czy to koniecznie musi byc poniedzialek z tym transportem Amorka? Bo jakby to mógł być np wtorek, to ja mogę pomóc[/QUOTE] Amiga:loveu:, a kto Ci pozwlił iść na L4?;) Mnie od razu pachem;) po grzbiecie pociągnęły na wątku jak tylko się wychyliłam:placz:;). Szczęściara z Ciebie:evil_lol:. Transport na poniedziałek mam. Bardzo Ci dziękuję za chęć pomocy:Rose: Quote
AMIGA Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 A bo ja tu jestem nie aż tak znana jak Ty, to moja nieobecność jakoś umknęła Ogółowi Quote
Asior Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='AMIGA']Hahaha, nie martw się, mnie też widziala, ale na szczęście nikt nie wie, że to ja :evil_lol: [/QUOTE] a "dzie" byłaś ?? Bo ja Cię nie widziałam :roll: (znaczy na żywo taaak, ale w telewizji nie :) ) Quote
AMIGA Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='Asior']a "dzie" byłaś ?? Bo ja Cię nie widziałam :roll: (znaczy na żywo taaak, ale w telewizji nie :) )[/QUOTE] A stoje tam przy mojej "zdechłej" pandeczce na samym poczatku programu jak ludzie wyprowadzaja psy ze schroniska a ja czekam na assistance :oops: Quote
Isadora7 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='Asior']no nie gadaj!!!!!!??? lecę patrzeć :)[/QUOTE] Ja też, ja też To my wszystkie gwiazdy jesteśmy, ja mam za sobą pare występów w okienku :) Quote
AMIGA Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Hahaha baaaardzo śmieszne - tak, tak ta kula to ja :angryy: Quote
Asior Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 ej Amiguś weź nie pier....l że tak powiem.... wymyśliłaś... kula :stupid: pfffffffffffff Quote
Recommended Posts