Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agata51']

Asior to ta laska w czarnych okularach?

To prawda, że w Krakowie 200 psów znalazło domy? Kurde, w Łodzi powódź by się przydała...[/QUOTE]

nie ta laska w czarnych okularach to była babka z sandomierza :) Ja sie wypowiadałam na początku i na końcu ;)
Miałam czarną bluzkę na ramiączkach nałożoną na białą :) Mówiłam m.in o kontrolach po adopcyjnych...

P. Irenko, niestety w necie jest tylko fragment programu dostępny... 5 minut z 15 :)
Ale napisałam do P. marcina, żeby mi podesłał całość ;)

a co do adopcji, to umów adopcyjnych na psy podpisanych jest 230 a na koty 40 :)

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No właśnie nie wiem dlaczego, ale do net-u dali bardzo okrojony kawałek z nagranego programu. Ja oglądałam go 'na żywo' i tam się nasza Asia pięknie reprezentowała :-)
Patosku , twój domek też cię znajdzie tylko jeszcze musimy poczekać na tę właściwą chwilę.

Posted

[quote name='marysia55']No właśnie nie wiem dlaczego, ale do net-u dali bardzo okrojony kawałek z nagranego programu. Ja oglądałam go 'na żywo' i tam się nasza Asia pięknie reprezentowała :-)
Patosku , twój domek też cię znajdzie tylko jeszcze musimy poczekać na tę właściwą chwilę.[/QUOTE]

Ja czekam na całość, mam nadzieję, że Asiorkowi uda się załatwić:shake:.
A co z tymi tipsami? Miała czy nie?:mad:;)
A tak poważnie, to też uważam, że w końcu nasz KTOZ ma dobrego rzecznika i zwierzaki mogą tylko zyskać.Oby tak dalej Asiorku!!!:loveu:

Posted

[quote name='irenaka']Ja czekam na całość, mam nadzieję, że Asiorkowi uda się załatwić:shake:.
A co z tymi tipsami? Miała czy nie?:mad:;)
A tak poważnie, to też uważam, że w końcu nasz KTOZ ma dobrego rzecznika i zwierzaki mogą tylko zyskać.Oby tak dalej Asiorku!!!:loveu:[/QUOTE]Hahahah:):)A ja całośc programu mam nagrana na dekoderze;):D:p
Asior- gwiazda "namber łan":):):):p

Posted

[quote name='Asior']nie ta laska w czarnych okularach to była babka z sandomierza :) Ja sie wypowiadałam na początku i na końcu ;)
Miałam czarną bluzkę na ramiączkach nałożoną na białą :) Mówiłam m.in o kontrolach po adopcyjnych...

P. Irenko, niestety w necie jest tylko fragment programu dostępny... 5 minut z 15 :)
Ale napisałam do P. marcina, żeby mi podesłał całość ;)

a co do adopcji, to umów adopcyjnych na psy podpisanych jest 230 a na koty 40 :)[/QUOTE]Serio..??:o 230 psow po akcji zostało w domkach..???:o Ja caly program przeplakalam ze wzruszenia..ale nie slyszalam wlasnie liczby psow, ktore do schronu nie wrocily:) To jest taka ogromna liczba Asiorku..???:o
To macie teraz puchy w schronie- co..???:DJejjjooooo...jaka to cudowna wiadomość!!!
Biedna jedna taka;););):D, co nie bedzie miala "kogo" teraz wyciagac ze schronu;):p

Posted

[quote name='marysia55']No właśnie nie wiem dlaczego, ale do net-u dali bardzo okrojony kawałek z nagranego programu. Ja oglądałam go 'na żywo' i tam się nasza Asia pięknie reprezentowała :-)
[/QUOTE]

Ja też, ja też. Udało mi się włączyć na sam początek, chociaż nie miałam pojęcia o której będzie:multi::multi:

Posted

[quote name='gonia66']
Biedna jedna taka;););):D, co nie bedzie miala "kogo" teraz wyciagac ze schronu;):p[/QUOTE]

spoko spoko.. na pewno coś się znajdzie :roll:

Posted

[B]Mam ogromną prośbę do dziewczyn z Warszawy!![/B]
[B]Czy ktoś nie mieszka czasem w rejonie ulicy Grupy AK "Północ" 2u10 lub ma na tyle blisko, że może pomóc?[/B]
[B]Chodzi wizytę mojej Sonieczki w gabinecie dr Garncarza, coś się dzieje z jej oczkiem.[/B]
[B]Potrzebuję faceta do pomocy przy przenoszeniu transportera do gabinetu. [/B]
[B]Wizyta jest jutro o godz. 20.30.[/B]

Posted

[quote name='irenaka']Ja czekam na całość, mam nadzieję, że Asiorkowi uda się załatwić:shake:.
[B]A co z tymi tipsami? Miała czy nie?:mad:;)[/B]
A tak poważnie, to też uważam, że w końcu nasz KTOZ ma dobrego rzecznika i zwierzaki mogą tylko zyskać.Oby tak dalej Asiorku!!!:loveu:[/QUOTE] Irenko, nie umiem Ci na to pytanie odpowiedzieć. Asior nie chciał reprezentować w kadrze swoich pazurków, a kamera skupiła sie tylko na popiersiu naszej Gwiazdy.

Posted

na dniach dostanę płytkę z programem od uwagi, ale nie możemy jej umieścić na stronie... więc jak by coś, to będe dawała linka jak wrzucę gdzieś spakowane na serwer ;)

Posted

[quote name='Asior']na dniach dostanę płytkę z programem od uwagi, ale nie możemy jej umieścić na stronie... więc jak by coś, to będe dawała linka jak wrzucę gdzieś spakowane na serwer ;)[/QUOTE]

To ja sie zapisuje w kolejce po linka. ;)

A Patoska zabieram na spacerek.

Posted

[quote name='irenaka'][B]Mam ogromną prośbę do dziewczyn z Warszawy!![/B]
[B]Czy ktoś nie mieszka czasem w rejonie ulicy Grupy AK "Północ" 2u10 lub ma na tyle blisko, że może pomóc?[/B]
[B]Chodzi wizytę mojej Sonieczki w gabinecie dr Garncarza, coś się dzieje z jej oczkiem.[/B]
[B]Potrzebuję faceta do pomocy przy przenoszeniu transportera do gabinetu. [/B]
[B]Wizyta jest jutro o godz. 20.30.[/B][/QUOTE]

Czy znalazł się ktoś chętny do pomocy?

Posted

[quote name='agata51']Ja chcę zobaczyć Asiorka!!!
No dobrze, a co u Patosa słychać?

Patosa czeka rewolucja ;)
Nie dość, że dokładamy karmę light, to jeszcze zmieniamy sposób i czas podawania posiłków. Spacer i bieganie swoją drogą, ale posiłki już w tym czasie nie będą podawane.Dzisiaj rozmawiałam z Bożenką z Niepołomic i mam nadzieję, że to przeniesie jakiś pozytywny efekt. Za cholerę nie przyznam się to tych odkrywczych metod;), bo to podpowiedź mojej kochanej wetki, ale spróbuję jeszcze to skonsultować z behawiorystą, bo co dwie głowy to nie jedna, ale mam do tego pomysłu przekonanie. Męczył mnie też problem tarczycy u Patoska. Może nie pamiętacie, ale w kolejnych badaniach wyniki wychodziły odrobinę poniżej normy, ale jeszcze nie do leczenia. Moja kochana Ania K:loveu:. zaproponowała,żeby wprowadzić płyn Lugola już teraz i tak zrobimy. Kolejne, kontrolne badania Patoska planuję na sierpień i wtedy sprawdzimy, czy jest jakiś efekt.
Pewnie jeszcze o czymś zapomniałam, ale chyba wybaczycie;)?
Patos mam nadzieję też wybaczy tą rewolucję z jedzeniem, bo chcę mu poprawić komfort życia, choć na początku może złorzeczyć:evil_lol:

[quote name='marysia55']Irenko, nie umiem Ci na to pytanie odpowiedzieć. Asior nie chciał reprezentować w kadrze swoich pazurków, a kamera skupiła sie tylko na popiersiu naszej Gwiazdy.[/QUOTE]

Komisyjnie to sprawdzimy;), jak nie ma tipsów to nie dostanie dogomaniackiej nominacji na Rzecznika KTOZ.

Posted

[quote name='irenaka']Zero odzewu Miki. Chyba w stolicy faceci na wymarciu;)[/QUOTE]

Moi też niedostępni. Tz na Mazurach a młody zajęty jak zwykle. Cóż jeśli trzeba, to ja w roli facecika chętnie wystąpię. W końcu kiedyś sama niosłam spory kawał nieprzytomną onkę. Właściwie nie wiem, jak ja to zrobiłam, ale zrobiłam.:razz:

Posted

[quote name='Miki']Moi też niedostępni. Tz na Mazurach a młody zajęty jak zwykle. Cóż jeśli trzeba, to ja w roli facecika chętnie wystąpię. W końcu kiedyś sama niosłam spory kawał nieprzytomną onkę. Właściwie nie wiem, jak ja to zrobiłam, ale zrobiłam.:razz:[/QUOTE]

Miki, jeżeli możesz pomóc do napisz do Marty ( Ronja).
Tu jest wątek Sonieczki:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/172429-Sonia-z-Krzyczek-–-strach-i-przerażenie?p=14872498#post14872498[/url]

Będę Ci bardzo wdzięczna za pomoc. Jak nie będzie żadnego chętnego faceta, to proponuję zrobić łapankę na ulicy;). Mam nadzieję, że nie traficie na żadnego cieniasa;), bo tacy też się trafiają.

[quote name='agata51']Patosku, mam nadzieję, że przeżyjesz tę rewolucję, bo wybaczyć to chyba nie wybaczysz. Mizianko na dzieńdobry i lecę spać.[/QUOTE]

Skargi przyjmuję tylko na piśmie, Patos nie ma szans:evil_lol:.
A tak poważnie, to mam nadzieję, że będzie Agatko lepiej. Czas pokaże:shake:.

Posted

[quote name='irenaka'] (...)

[B][COLOR=red]Patosa czeka rewolucja.[/COLOR][/B]

[B][COLOR=red]Patos mam nadzieję też wybaczy tą rewolucję z jedzeniem[/COLOR][/B], bo chcę mu poprawić komfort życia, choć na początku może złorzeczyć.[/QUOTE]

Oj Patosku, uciekaj do domku bo Ci ciocia Irenka kuku robi.:evil_lol:

Posted

[quote name='Freya73']Oj Patosku, uciekaj do domku bo Ci ciocia Irenka kuku robi.:evil_lol:[/QUOTE]
Pierwszy etap kuku:evil_lol: już za nami, dzisiaj zamówiłam karmę, będzie w czwartek w Niepołomicach.

Może zaprosimy Madziu:loveu: jeszcze dziewczyny na nasz bazarek, dla Patoska?

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/187246-Lancome-Attraction-perfumy-kt%C3%B3re-musi-mie%C4%87-ka%C5%BCda-kobieta-%21%21%21-bazarek-do-dnia-16.06.?p=14882703#post14882703"]http://www.dogomania.pl/threads/187246-Lancome-Attraction-perfumy-które-musi-mieć-każda-kobieta-!!!-bazarek-do-dnia-16.06.?p=14882703#post14882703[/URL]

[B][COLOR=red][FONT=&quot][FONT=Verdana][SIZE=3]Kochane przed nami ostatni dzień licytacji, zapraszamy!!!:multi:[/SIZE][/FONT]:multi::multi:[/FONT][/COLOR][/B]

Posted

Patosku wlasnie teraz dopiero zrobilam przelew dla Ciebie za maj,za czerwiec i zalegle 20 zl za kwiecien.Ciekawa jestem czy doszla paczka ze "smrodami" dla Ciebie.Mizianko:)

Posted

[quote name='Kocurek']Patosku wlasnie teraz dopiero zrobilam przelew dla Ciebie za maj,za czerwiec i zalegle 20 zl za kwiecien.Ciekawa jestem czy doszla paczka ze "smrodami" dla Ciebie.Mizianko:)[/QUOTE]

Wiesz, że nie wiem? Wczoraj rozmawiałam z Bożeną, ale nic mi nie zgłaszała, aby paczka doszła:shake:.
Zapytam jutro i dam znać na wątku. Dziękuję za przelew dla Patoska:smile:.

Posted

P. Irenko, bardzo przeprasza, ale muszę to napisać.......przepraszam za zaśmiecanie wątku patosa, ale myślę, ze jego to tez po części dotyczy, no bo w końcu przebywa w tym hoteliku na co dzień :roll:

szanowna pani Bożeno!!

Nie życzę sobie, żeby wydzwaniała pani do biura KTOZ-u i szkalowała mnie w jakikolwiek sposób.
Skarży się pani na mnie, że "dojeżdżam" panią na dogo....
Po pierwsze, to co piszę na dogo to moje PRYWATNE ZDANIE i mam do niego prawo jak każdy użytkownik tego portalu.
Po drugie, od ok 2 miesięcy nie miałam z panią tu na dogo do czynienia. Ostatnio 2 miechy temu na wątku Węgielka na który się pani tak ciągle powołuje, a który został zamknięty i usunięty przez moderatora na pani żądanie ( jeśli mod by tego nie zrobił, powiedziała pani, ze wyrzuci psa z hotelu!!!).

Jeśli będzie pani dalej rozpowiadać bzdury typu, że ja buntuje Panią Prezes na panią to rzeczywiście postaram się porozmawiać z Nią na ten temat i opowiedzieć co Pani wyprawia.... Zostanę zmuszona przez panią do złamania mojej zasady nie przenoszenia spraw prywatnych na grunt służbowy.
Skoro według Pani, Pani Prezes ma jakieś ‘ale’ do hoteliku, to widać coś w tym musi być. Z reguły jest tak, że na jaką opinię sobie zapracujemy taką mamy. Na negatywną opinię o pani hoteliku pracuje pani codziennie, między innymi swoich zachowaniem i postawą. Jednak ja osobiście nie mam z tym nic wspólnego ( niestety). A rozpowiadanie bzdur, że to ja P. Prezes buntuje przeciw Pani tylko pogarsza Pani sytuację i przedstawia Panią w baaardzo niekorzystnym świetle.

Na przyszłość proponuję aby pani zanim kogoś oskarży dobrze sprawdziła źródło swoich informacji. Zadawanie się z niedoinformowanymi ludźmi oraz rozpowszechnianie nieprawdziwych informacji powoduje, że dla wszystkich staje się pani osobą niewiarygodną.