Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asior']a nie przypadkiem beatyDz :crazyeye: w końcu kto go utrzymuje??[/QUOTE]
TAk tak...Asiu, nie bedę juz "truła" na PAtosku- bo temat "rzeka" a tu Patosek jest najwazniejszy:)
JAkby ktoś cos więcej chcial wiedziec- napisze na PW...:D

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Freya73']Patos to piekny i bardzo dostojny pies. Dlaczego jeszcze nie znalazl domu, pytam?[/QUOTE]

Może to allegro będzie szczęśliwe?

[URL]http://www.allegro.pl/item978761747_owczarek_patos_dziecko_szyderstwa_losu.html[/URL]

Posted

[quote name='Bambino']Boże, jak ja uwielbiam zdjęcia z takimi szczęśliwymi ONkami. Patos jest następnym cudnym psem, którego mam zaszczyt kochać i pomagać finansowo.[/QUOTE]

Gdyby Patos umiał czytać i mówić, to by pewnie powiedział, że jest szczęściarzem.
Takie Ciocie:loveu: go kochają i wspierają, tyle ciepłych myśli ślą, że on nie ma wyjścia, musi i chce być szczęśliwy.

[quote name='marysia55']Chwilkę człowieka zabraknie :oops:, a tu i piękne zdjęcia Patosińskiego i ile postów do poczytania:roll:. Co jeden to ciekawszy :razz:[/QUOTE]

Nadal liczę godziny Marysiu, jutro 31.03:multi:

[quote name='agata51']Patos, przystojniejesz z każdym dniem! Jak ty to robisz?[/QUOTE]

Jak to jak? SPA ma co tydzień w Niepołomicach, odnowa biologiczna zapewniona w ramach wiosennej promocji :evil_lol:. Jak zrzuci zimowy włos, to dopiero będzie CUDO!!!

Posted

Chciałam serdecznie podziękować za udział w moim bazarku dla Patoska:Rose:.
Cantadorra:loveu:, Freya73:loveu: i Agata51 :loveu:wykupiły prawie wszystkie obrazki.
Dopłacę niewiele i Patosek bedzie miał kolejne ogłoszenie w Moim Psie:multi:.
Dziękuję!!!

Posted

Oj Patos, musi cie ktos odnalezc. On musi trafic na swoj dom, ten jedyny.

Moje srodki z bazarku juz poszly, wyslalam przez [B]zuzlikowa[/B].
Obrazki sa sliczne i to ja dziekuje.:loveu:

Posted

Irenko:loveu:, ja tez odliczam godziny tym bardziej , że jutro przede mną ostatnie zadanie bojowe marca tego roku:cool3:.
miło mieć wsparcie logistyczne :lol::lol:
Patosek, a ja i tak cię uwielbiałam w tym zimowym futerku :p:p

Posted

[quote name='Freya73']Oj Patos, musi cie ktos odnalezc. On musi trafic na swoj dom, ten jedyny.

Moje srodki z bazarku juz poszly, wyslalam przez [B]zuzlikowa[/B].
Obrazki sa sliczne i to ja dziekuje.:loveu:[/QUOTE]

Bardzo dziękuję za przelew. Wczoraj dostałam już potwierdzenie, że ogłoszenie Patoska i reszty psów ukaże się w Moim Psie. Dzisiaj postaram się to dograć na tip- top.

[quote name='marysia55']Irenko:loveu:, ja tez odliczam godziny tym bardziej , że jutro przede mną ostatnie zadanie bojowe marca tego roku:cool3:.
miło mieć wsparcie logistyczne :lol::lol:
Patosek, a ja i tak cię uwielbiałam w tym zimowym futerku :p:p[/QUOTE]

Trzymam cały czas kciuki i nie puszczam, a Ty profilaktycznie potrzymaj za mnie jutro:shake:.

Posted

[quote name='irenaka']Trzymam cały czas kciuki i nie puszczam, a Ty profilaktycznie potrzymaj za mnie jutro:shake:.[/QUOTE] będę trzymać i to bardzo mocno. Mimo wszystko napiszę Ci coś na maila na temat "PRAWA Murphiego punkt 26. [B]Jeżeli wydaje ci się, że już gorzej być nie może - na pewno będzie.[/B] " niestety "prawo serii dalej działa":placz:

Posted

[quote name='marysia55'] [B]Jeżeli wydaje ci się, że już gorzej być nie może - na pewno będzie.[/B] " niestety "prawo serii dalej działa":placz:[/QUOTE]

święta prawda!!!!!!

Posted

[quote name='marysia55']będę trzymać i to bardzo mocno. Mimo wszystko napiszę Ci coś na maila na temat "PRAWA Murphiego punkt 26. [B]Jeżeli wydaje ci się, że już gorzej być nie może - na pewno będzie.[/B] " niestety "prawo serii dalej działa":placz:[/QUOTE]
Prosze Cie Maryś...nic już nie mów...mnie się wydaje, że juz gorzej być nie może...i chce trwac trwać w tej nieświadomości....chcociaż z drugiej strony...czy to mozliwe..??

Posted

[quote name='gonia66']Prosze Cie Maryś...nic już nie mów...mnie się wydaje, że juz gorzej być nie może...i chce trwac trwać w tej nieświadomości....chcociaż z drugiej strony...czy to mozliwe..??[/QUOTE]

Witaj zabiegana kobieto:loveu:
Dobrze, że jesteś, bo grasujesz po dogo, to może coś doradzisz?
Szukam obroży dla moich psów w Niepołomicach. Kleszcze już są, muszę je zabezpieczyć.
Nie wiesz, czy ktoś nie ma na dogo dojścia do hurtowni lub taniego sklepu?
U weta w Niepołomicach obroża 66cm kosztuje ponad 70,00.

Posted

[quote name='irenaka']Witaj zabiegana kobieto:loveu:
Szukam obroży dla moich psów w Niepołomicach. Kleszcze już są, muszę je zabezpieczyć.
U weta w Niepołomicach obroża 66cm kosztuje ponad 70,00.[/QUOTE]CHolewcia..ile kosztuje???Co to za obroża..pewnie ze złotą klamerką;)Nie, no żarty żartami, ale to bardzo drogo- takie są ceny czy to po prostu wet duża marże dolicza..??
kiedys to pamietam, ze cos czytałam, ale to bylo dawno a ostatnio na nic się nie natknełam..(nie te wątki podczytuje:p)
JAkbym cos wiedziala, dam znać Irenko:) Twoje pieski musza miec 100% ochrone- wiem wiem, kto jak kto, ale TY nie będziesz spała spokojnie, dopoki nie bedziesz miala pewności, że maja obrózki..a ja nie mogę pozwolic, cobyś z bezsenności zaniedbała swoje pieski i pewne bardzo wazne sparwy:D

Posted

[quote name='gonia66']CHolewcia..ile kosztuje???Co to za obroża..pewnie ze złotą klamerką;)Nie, no żarty żartami, ale to bardzo drogo- takie są ceny czy to po prostu wet duża marże dolicza..??
kiedys to pamietam, ze cos czytałam, ale to bylo dawno a ostatnio na nic się nie natknełam..(nie te wątki podczytuje:p)
JAkbym cos wiedziala, dam znać Irenko:) Twoje pieski musza miec 100% ochrone- wiem wiem, kto jak kto, ale TY nie będziesz spała spokojnie, dopoki nie bedziesz miala pewności, że maja obrózki..a ja nie mogę pozwolic, cobyś z bezsenności zaniedbała swoje pieski i pewne bardzo wazne sparwy:D[/QUOTE]

Gdyby Ci się gdzieś w oczęta rzuciły jakieś obróżki, to daj znać. Po świętach to będzie dla mnie temat numer jeden.Cena też istotna, choćby dlatego, że w Krakowie mieszkam i przepłacanie lub brak negocjacji przy cenach jest traktowane jak zbrodnia:evil_lol:.
Reszta spraw, prawie OK;).

Posted

[quote name='irenaka']Witaj zabiegana kobieto:loveu:
U weta w Niepołomicach obroża 66cm kosztuje ponad 70,00.[/QUOTE]

na krakvecie obroża Kiltix 66cm kosztuje 59,90 zł (przy zamówieniu za powyżej 100zł dostawa jest gratis); zawsze to 10zł taniej za sztukę

Posted

[quote name='asiamm']na krakvecie obroża Kiltix 66cm kosztuje 59,90 zł (przy zamówieniu za powyżej 100zł dostawa jest gratis); zawsze to 10zł taniej za sztukę[/QUOTE]

[URL]http://www.krakvet.pl/bayer-kiltix-obroa-psów-duych-66cm-p-507.html[/URL]

Posted

[quote name='asiamm']na krakvecie obroża Kiltix 66cm kosztuje 59,90 zł (przy zamówieniu za powyżej 100zł dostawa jest gratis); zawsze to 10zł taniej za sztukę[/QUOTE]

Z nieba mi spadłaś:loveu:. O to właśnie chodzi, żeby niepotrzebnie nie wydawać kasy.
Musze kupić dwie, to z pewnością dostawa będzie gratis.
Jeszcze raz pięknie Ci dziękuję:calus:.

Posted

[quote name='irenaka']Z nieba mi spadłaś:loveu:. O to właśnie chodzi, żeby niepotrzebnie nie wydawać kasy.
Musze kupić dwie, to z pewnością dostawa będzie gratis.
Jeszcze raz pięknie Ci dziękuję:calus:.[/QUOTE]

A może tutaj [URL]http://www.allegro.pl/item972790077_obroza_kiltix_duza_wiosenna_promocja_krakow.html[/URL]
Cena 43.90 za sztukę ?! Odbiór osobisty możliwy w Krakowie, więc nie ma kosztów transportu.