marysia55 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 zaglądam do Patoska jak zwykle nocna porą:evil_lol: jak to maja w zwyczaju 'wampirkowate':diabloti: Quote
irenaka Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 Moje kochane wampirki wiedzę jak zwykle wierne. Tylko się mogę cieszyć:loveu:. Quote
marysia55 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='irenaka']Moje kochane wampirki wiedzę jak zwykle wierne. Tylko się mogę cieszyć:loveu:.[/QUOTE] ponieważ mamy weekend:roll: ( tylko dlaczego taki krótki:placz:) to wampirki też świętują więc pokazują się prawie, że w dzień :evil_lol::evil_lol: Witam Irenkę:loveu: i czekam na pozostałe ciotki-klotki :eviltong: Quote
marysia55 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 A Irenka znikła z pola widzenia Patoska. Nieeeeeee ładnieeeee :shake: Quote
irenaka Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 [quote name='marysia55']A Irenka znikła z pola widzenia Patoska. Nieeeeeee ładnieeeee :shake:[/QUOTE] Jeszcze wpadłam, napisać dobranoc, bo oczy mi się kleją. Mam zarwaną nockę i już padam:bye:. Quote
Soema Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='marysia55']A Irenka znikła z pola widzenia Patoska. Nieeeeeee ładnieeeee :shake:[/QUOTE] Poczekamy..:evil_lol: Quote
marysia55 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='irenaka']Jeszcze wpadłam, napisać dobranoc, bo oczy mi się kleją. Mam zarwaną nockę i już padam:bye:.[/QUOTE] no to kolorowych snów Irenko:evil_lol: nie wspomnę juz , że powinny byc takie ... no nie, nie powiem bo mnie zbanują:diabloti: Quote
irenaka Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [quote name='marysia55']no to kolorowych snów Irenko:evil_lol: nie wspomnę juz , że powinny byc takie ... no nie, nie powiem bo mnie zbanują:diabloti:[/QUOTE] Śnił mi się dzisiaj biegający owczarek. Mam chyba już całkiem wypaczoną psychikę, skoro albo o psach tylko myślę, albo mi się śnią. Mam gorącą prośbę dziewczyny. Ja bardzo rzadko proszę o pomoc, ale w sytuacjach awaryjnych nie mam wyjścia:-(. Proszę roześlijcie prośbę o pomoc dla tego owczarka: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/179053-Owczarek-z-piekla-Zamoscia-Jedyna-jego-szansa-hotel-Pomoz[/URL] Pies miał trafić na łańcuch. Został wczoraj awaryjnie wyciągnięty ze schroniska w Zamościu i przebywa w hotelu koło Mielca. Koszty stałe hotelu to 300,00 + karma. Do tego dojdą koszty diagnostyki i leczenia. W tej chwili jest tylko 75,00 stałych deklaracji i 440,00 jednorazowych. Obawiam się, że wpłaty jednorazowe wystarczą na karmę, diagnostykę i leczenie, pies zostanie bez grosza i bez zabezpieczenia kosztów hotelowania. Mogłam na tego psa dać tylko 200,00 i nie mam jak pomóc:-(. Porozsyłajcie proszę ten wątek, może ktoś będzie w stanie jeszcze się zadeklarować, choć zdaję sobie sprawę jak wszyscy jesteście obciążeni. Quote
marysia55 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Patosku to pewnie ty byłeś tym owczarkiem, który się przyśnił Irence bo przecież ON z ciebie całą gębą :-) Quote
irenaka Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [quote name='marysia55']Patosku to pewnie ty byłeś tym owczarkiem, który się przyśnił Irence bo przecież ON z ciebie całą gębą :-)[/QUOTE] Nie Marysiu, często mi się śnił Patosek, ale tym razem to był Barnaba, którego wątek wkleiłam:evil_lol:. Quote
marysia55 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='irenaka']Nie Marysiu, często mi się śnił Patosek, ale tym razem to był Barnaba, którego wątek wkleiłam:evil_lol:.[/QUOTE] Irenko, a wiesz, że w tym samym czasie znalazły się na dogo dwa różne wątki, dwóch rożnych psów ale łączy je wspólne imię. Tylko ten drugi miał więcej szczęścia i pojechał już domku. Może do tego Barnaby też się los uśmiechnie. Quote
irenaka Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [quote name='marysia55']Irenko, a wiesz, że w tym samym czasie znalazły się na dogo dwa różne wątki, dwóch rożnych psów ale łączy je wspólne imię. Tylko ten drugi miał więcej szczęścia i pojechał już domku. Może do tego Barnaby też się los uśmiechnie.[/QUOTE] Nie tylko imię Marysiu, byłam na obu wątkach. Łącznikiem są też ludzie którzy te psy ratowali. To Tola i jej mąż. REWELACYJNI!!! Ogromne serca dla zwierząt i na dodatek bardzo konkretni. Miałam okazję z nimi rozmawiać przy okazji wyciągania Barnaby- owczarka ze schroniska. Quote
agata51 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Irenko, wiesz, napiszę jutro. Dzisiaj tak bardzo mi się nie chce. Patos, you know I love you. Quote
irenaka Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 A ja czekałam Agatko na Ciebie, wszak powinnyśmy świętować!!!:multi: Samych pogodnych dni Ci życzę, radości i oby omijały Cię wszystkie przeciwności losu!!! Jak zaczniemy świętować w poniedziałek, to skończymy w niedzielę:evil_lol:. Gdyby Patosek mógł, to pewnie by się przyłączył, uszko i oczko polizał ukochanej cioci Agatce:loveu: Wszystkiego naj, naj, naj!!!!:Rose::Rose::Rose: Quote
Miki Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Jej, Patos, cała noc i cisza? Ale się porobiło.. Quote
Freya73 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Czesc Patos, a gdzie wszystkie Cioteczki wcielo?:look3: Heeeeelllllooooooo! Jest tam kto? Quote
marysia55 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [quote name='Freya73']Czesc Patos, a gdzie wszystkie Cioteczki wcielo?:look3: Heeeeelllllooooooo! Jest tam kto?[/QUOTE] Jestem, jestem tylko prawie padnięta. Długo tu nie nasiedzę. Jutro znowu do roboty. Kto ją wymyślił:roll: temu normalnie bym przyłożyła:mad: cześć Patos, nasz przystojniaczku :lol::lol::lol: Quote
Cantadorra Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Sluchajcie, tyle psiakow jednak znajduje domy, a czemu Patos ciagle nie? Nie rozumiem o co chodzi.... W tym roku musi sie wyprowadzic do domu, ile mozna. Patos, umawiamy sie tak? Quote
Miki Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 [quote name='Cantadorra']Sluchajcie, tyle psiakow jednak znajduje domy, a czemu Patos ciagle nie? Nie rozumiem o co chodzi.... W tym roku musi sie wyprowadzic do domu, ile mozna. Patos, umawiamy sie tak?[/QUOTE] Jestem w 100% za. Patos dawaj do domku! Quote
irenaka Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 [quote name='Cantadorra']Sluchajcie, tyle psiakow jednak znajduje domy, a czemu Patos ciagle nie? Nie rozumiem o co chodzi.... W tym roku musi sie wyprowadzic do domu, ile mozna. Patos, umawiamy sie tak?[/QUOTE] Bardzo bym chciała, żeby w końcu się udało. Wczoraj miałam telefon z Jasła w sprawie adopcji Patoska, jak się domyślacie słowo padaczka bardzo odstrasza. Ponieważ jest to kolejny kontakt z Mojego Psa postanowiłam, że od przyszłego miesiąca ( bo w tym już jest za późno) będę puszczać Patoska i resztę psów z Krzyczek do tego miesięcznika. Ponieważ Krzyczki mają zabezpieczenie finansowe a Patosek ma stałe deklaracji i nie chcę ich ruszać, to albo pokryję koszty jego ogłoszeń z bazarków albo ze swoich środków. Zapomniałam jeszcze o jednym istotnym wydatku który mnie czeka w związku z Patosem. Chodzi o kontrolne badania krwi. Trzeba je robić co pół roku, wg. wskazań naszego weta. Z tego co pamiętam to Patos miał je robione w lipcu, więc najwyższa pora je powtórzyć. Koszty pokryję z darowizny Pani Małgosi S. ( nie wiem czy jest na dogo). Mam zgodę tej Pani aby tą wpłatę przeznaczyć na ten cel. Sprawdzę tylko czy wpłata doszła, jeżeli nie doszła, to również pokryję te koszty z moich pieniędzy. Wczoraj wieczorem poprosiłam też o pomoc w sprawie Patosa i psów z Krzyczek Krzysia B. Krzysiu jak go znam, będzie stawał na głowie, żeby pomóc, to typ człowieka z sercem na dłoni. Zobaczymy co z tego wyjdzie, jak będę mieć jakieś konkrety to dam znać. Napisałam też prośbę o ogłoszenie do programu Kundel Bury i Kocury, zobaczymy, czy Patos się zmieści, bo ilość próśb jak znam życie, jest ogromna. Quote
Asior Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 co do tego owczarka z zmoscia, to ja cały czas uważam, ze powinien trafić do Marimc :( Połowę taniej wychodzi koszt miesięcznego utrzymania go w hotelu .... Quote
irenaka Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 [quote name='Asior']co do tego owczarka z zmoscia, to ja cały czas uważam, ze powinien trafić do Marimc :( Połowę taniej wychodzi koszt miesięcznego utrzymania go w hotelu ....[/QUOTE] Asiu, to nie była moja decyzja. Ja miałam tylko pomóc w wyciągnięciu psa, bo Majqa była zawalona robotą. Może koszty transportu zadecydowały, nie wiem:shake:. Quote
Asior Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 nawet jeśli by był koszt transportu 200 zł, to po pierwszym m-cu sie zwraca :( No nic, rozumiem, ze inni podjęli tą decyzje... szkoda Quote
Recommended Posts