Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

irenaka napisał(a):
Ja z taką nadzieją zaglądam a tu się okazuje, że nie było nocnej zmiany u Patoska:-o.

Co sie dzieje?

Zaglądałam nad ranem, ale że przez pół nocy pomagałam córce odrobić wos i religię mogę tylko pozdrowić Patoska i wszystkie cioteczki.

Posted

Miki napisał(a):
Zaglądałam nad ranem, ale że przez pół nocy pomagałam córce odrobić wos i religię mogę tylko pozdrowić Patoska i wszystkie cioteczki.

Że też masz jeszcze siłę na dogo po takiej nocy:shake:?
Czy u Was też taki mróz? U nas masakra, jak ja mam się cieszyć zimą, skoro martwię się o psy:shake:.

Posted

irenaka napisał(a):
Że też masz jeszcze siłę na dogo po takiej nocy:shake:?
Czy u Was też taki mróz? U nas masakra, jak ja mam się cieszyć zimą, skoro martwię się o psy:shake:.

U nas też śnieg i mróz. Też martwię się o psy, o koty których tu u nas pełno i w ogóle. A po tych nocnych wysiłkach mam siłę na dogo. Przynajmniej coś dobrego i z sensem.

Posted

irenaka napisał(a):
Ja z taką nadzieją zaglądam a tu się okazuje, że nie było nocnej zmiany u Patoska:-o.
Co sie dzieje?
... bo członek "nocnej zmiany" czyli ja :p pracuje na obie zmiany. W dzień pracuje by zarobić co nieco na psy:cool3:, a w nocy piszę tekst na CITO :razz:

Posted

Soema napisał(a):
Nowa, świeża zmiana:evil_lol:
Patosku trzymam kciuki :loveu: znajdziesz ten jedyny dom :)

I ja trzymam kciuki jako ranny ptaszek. Chyba wolę porannego ptaszka niz rannego. Jakoś dziwnie brzmi..

Posted

Witajcie dziewczyny, w ten mroźny dzionek, jak czytam, to niektóre strasznie zapracowane jesteście;).
Cieszę się Marysiu, że jednak odwiedziłaś Patoska:smile:.

gusia0106 napisał(a):
Irenko,
a Pani Róża kiedy miała wrócić?

Ma wracać pod koniec stycznia Gusiu.

Soema, czy coś z tego transportu wyszło?

Posted

oj, dopiero wczoraj wieczorem udało mi się wysłac luminal dla Patosa. I małe "co nieco" na pocieszenie ;-)
poleconym, więc mam nadzieję, że dojdzie. I priorytetem, więc mam tez nadzieję, że w miarę szybko :)

Posted

marysia55 napisał(a):
"Nocna zmiana' melduje się na wątku. Patosek nie przeszkadzam w spanku :sleep2:,więc umykam dalej:scared:

Tylko grzecznie...:evil_lol:

Posted

Jestem i ja. Eh, Patos, mówię ci, tak się nie da - jak nie święta to wnusia albo katar. Gdzie te białe noce spędzone na dogo! Godzina nieprzyzwoicie młoda, a ja już padam na pysk!

Niech ta pani Róża już wraca! Ile można żyć w takiej niepewności?

Buziaki, piesku

Posted

L/Olka napisał(a):
oj, dopiero wczoraj wieczorem udało mi się wysłac luminal dla Patosa. I małe "co nieco" na pocieszenie ;-)
poleconym, więc mam nadzieję, że dojdzie. I priorytetem, więc mam tez nadzieję, że w miarę szybko :)

Serdecznie dziękuję w imieniu Patoska i swoim!!!:calus::Rose:
Czy to małe co nieco, to nie jest czasem jakaś gorąca dziewczyna, nasz chłopak lubi takie;)

Jutro będę w Niepołomicach, od kogo mam miziać Patoska?

Posted

irenaka napisał(a):
Jutro będę w Niepołomicach, od kogo mam miziać Patoska?
ode mnie, ode mnie :sweetCyb::sweetCyb: Jestem zszokowana widząc Irenkę o tej porze na Dogo :crazyeye: czyżby wampiryzm był zaraźliwy :evil_lol::evil_lol:

Posted

marysia55 napisał(a):
ode mnie, ode mnie :sweetCyb::sweetCyb: Jestem zszokowana widząc Irenkę o tej porze na Dogo :crazyeye: czyżby wampiryzm był zaraźliwy :evil_lol::evil_lol:

Nie Marysiu, przeżywam właśnie szok, nie mogę spać.
Gdybyś miała coś na ciśnienie, to polecam się pamięci:-(.