Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='irenaka'][B]A o jakiej gazecie piszesz?[/B]Ja chętnie Natalko zwrócę się do każdej która da szansę na dom dla Patoska. Mogę napisać długaśną historię tego co przeszedł i krótką notkę do ogłoszenia.[B] Wrzucaj śmiało info na wątek lub pw, a ja się resztą zajmę:smile:.[/B][/QUOTE] Natalka:loveu: łap kontakt z tą gazetą (jakakolwiek by to nie była):roll:, wiesz jakie to ważne. Każda pomoc dla Naszego Patosa jest dla nas bezcenna. Plisssssssssss . Wrzucaj dane wątek , jak jest szansa trzeba ja wykorzystać:razz: [QUOTE]I jeszcze jedno, ukazał się już numer Mojego Psa z ogłoszeniem Patoska, trzymajcie kciuki.[/QUOTE] za to ogłoszenie trzymamy dziewczyny kciuki tak mocno, że nawet paznokcie mogą Wam sie zrobić fioletowe:eviltong:. poluzujecie jak Patosek będzie juz w domku :lol::lol::lol:

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[I]Myślałam, że nikt nie zauważył:shake:[/I]

Sorki, Irenko, ale stany depresyjne są mi obce i robię wszystko, żeby tak zostało. Kiedyś, kiedy było mi bardzo źle, ktoś mi powiedział: " Nawet z najbardziej beznadziejnej sytuacji spróbuj wyłuskać coś, co będzie dobre dla ciebie." Wiec próbuję. A skąd wiecie, że Patos, skądinąd, umówmy się, szczęściarz, jak mało kto na dogo, wolałby, żeby nie zauważyć jego stronnicy? Może byłoby mu przykro?

Przepraszam za brak emotikonek. Nie chce mi się przejść na "opcje zaawansowane".

A poza tym - co to musi być za pies, co to muszą być za ciotki, co to musi być za wątek, że aż 300 stron przetrwał!

Nikomu tego nie powiem, tylko wam i tobie Patos - słuchajcie, dzisiaj są pierwsze urodziny mojej wnuczki. Na pięknej kartce z bazarku dogo, grafomański wierszyk z głowy ( no cóż, nie każdy ma za babcię Szymborską), ale za to prosto z serca.

Będę w poniedziałek.

Posted

W końcu i mnie dogo wpuściło:mad:.
Agatko, czy będzie relacja z imprezki wnusi? Plissssss:modla::modla::modla:
Chętnie się przyłączę do jakieś zabawy, bo zapadam w sen zimowy.
To chyba ja:evil_lol::
[IMG]http://img713.imageshack.us/img713/4757/001ge.jpg[/IMG]

Posted

Rozwaliłaś mnie Irenko tym zdjęciem :roflt::roflt::roflt: nawet nie powiem na głos co podpowiedziała mi moja paskudna wyobraźnia :evil_lol::evil_lol: w każdym razie leżeć sobie tak możesz, ale ściągaj to futerko :diabloti:
A Agatka kiedyś dawno temu na jakimś wątku wkleiła zdjęcie swojej wnusi :cool3:, może teraz dla nas tez wklei :roll:

Posted

cioteczki kochane zapraszam na watek pieknego Czakusia ,chcemy wyciagnac go ze schronu ..pomozecie?
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/128143-Tylko-dla-doA-wiadczonego-piAE-kny-mix-pointera-WROCA-AW[/URL]

Posted

[quote name='PaulinaB']
ps. Doszla paczka dla Patosa (luminal i kosteczka), w imieniu Patosa dziekujemy;)[/QUOTE]
o, cieszę się, że jest.
"na zdrowie" i nie tylko w przenośni, ale też dosłownie :)

Posted

[FONT=Verdana][SIZE=2]Ostatnie rozliczenie dziewczyny ( całość na pierwszej stronie).[/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2]Z tego co pamiętam, wklejałam chyba ostatnio saldo na 15.12, ale na wszelki wypadek wklejam od 01.12 do końca stycznia ( wpłaty do 24.01).[/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2]Sprawdzajcie proszę, bo dzisiaj dogo mnie wykończyło:placz:, pół dnia robiłam rozliczenia.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2]Jak zwykle stawiam goferki, za wyłapywane błędy.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2]Serdecznie dziękuję dziewczyny za wpłaty i pamięć o Patosku:Rose:[/SIZE][/FONT]

[B][FONT=Calibri][SIZE=3]Saldo na dzień 01.12.2009 230,25[/SIZE][/FONT][/B]
[B][SIZE=3][FONT=Calibri]Wpłaty do 15.12.2009[/FONT][/SIZE][/B]
[FONT=Calibri][COLOR=black][FONT=Verdana][SIZE=2]20,00 Irenaka [/SIZE][/FONT][/COLOR][/FONT]
[FONT=Calibri][COLOR=black][FONT=Verdana][SIZE=2]50,00 Mysza 1 [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana][SIZE=2]50,00 Marysia55[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana][SIZE=2]100,00 Miki listopad i grudzień [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana][SIZE=2]200,00 Róża Dz.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana][SIZE=2][B]Razem wpłaty do dnia 15.12.2009 420,00[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Verdana][SIZE=2][COLOR=black]Wydatki:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2][COLOR=black]Niepołomice nr rachunku 63/09 Rozliczenie Patosa 16-31.12.2009 265,00[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2][COLOR=black][B]230,25 + 420,00 -265,00 =385,25[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][FONT=Verdana][COLOR=black][B]Saldo na dzień 15.12.2009 385,25[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Verdana][B]Wpłaty do 31.12.2009[/B][/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Verdana][COLOR=black]50,00 Agata 51[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Verdana][COLOR=black]147,50 Ewa M.( za pośrednictwem irenaka)[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Verdana][COLOR=black]30,00 Sonikowa bazarek[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Verdana][COLOR=black][B]Razem wpłaty 227,50[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE]
[B][SIZE=2][FONT=Verdana][COLOR=black]Wydatki:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=2][COLOR=black]Niepołomice nr rachunku [/COLOR][/SIZE]67/09[/FONT] Rozliczenie Patoska 01.01-15.01.2010 250,00
[B]385,25 +227,50 -250,00= 362,75[/B]
[B]Saldo na dzień 31.12.2009 362,75[/B]
[B]Wpłaty do dnia 24.01.2010[/B]
[COLOR=black][FONT=&quot]10,00 Bambino [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=&quot]50,00 Marysia 55 [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=&quot]20,00 Kamila_s (bazarek)[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=&quot]20,00 Irenaka [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=&quot]140,00 Andrzej S. [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=&quot]50,00 Agata 51 [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=&quot][B]Razem wpłaty: 290,00[/B][/FONT][/COLOR]
[FONT=Calibri][FONT=Verdana][SIZE=2][COLOR=black][B]Wydatki:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Ogłoszenie w miesięczniku Mój Pies 85,00[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Niepołomice nr rachunku 02/10 16.01 -31.01.2010 265,00[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Niepołomice nr rachunku 06/10 01.02-15.02.2010 225,00[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=black][FONT=Verdana]Razem wydatki: 575,00[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black][FONT=Verdana]362,75+290,00 -575,00= 77,75[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=black][FONT=Verdana]Saldo na dzień 31.01 77,75( wpłaty do dnia 24.01.2010).[/FONT][/COLOR][/B]

Posted

Mam jeszcze prośbę do Marysi.
Rzuć kochana okiem na mój ostatni post na wątku rozliczeniowym Krzyczek.
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/133857-Krzyczki-rozliczenia?p=14015104#post14015104[/URL]
Nie mam pojęcia co zrobić z faktem, że część osób jest na moim wykazie darczyńców, którzy przekazywali 1% a faktycznie ich wpłat nie ma. Czy jedynym rozwiązaniem, jest ich interwencja przez US które miały przekazać 1%?

Posted

Odstrzelcie mi głowę, bo zapomniałam, podam dzisiaj na twarz.
Dostałam SMS od Pani Róży. Nie ma jej w Polsce i sądzę, że prędko nie wróci, jest jeszcze bardzo daleko:shake:.

Posted

Nie wpłaciłam Patoskowi za styczeń. Zrobię to w najbliższych dniach. Jakoś mi się głupio wydaje, że jak wpłacam co dwa miesiące, to ten czas wolniej płynie. Kogo ja chce oszukać? Jestem ciotką leniwą i niepozbieraną, ale za to wierną i dobrze wiem jak długo Patos czeka...
Beba, zaglądasz czasem do Patosa?

Posted

a ja jestem mile zaskoczona, że Pani Róża daje znaki zycia i przynajmniej informuje nas o fakcie, że jest daleko. Większość ludzi po prostun olewa sprawę adopcji a tu jednak kontakt podtrzymany.
Nawet jakby z tej adopcji nic nie wyszło to pani Róża jest dla mnie osobą godną szacunku

Posted

[quote name='feliksik']a ja jestem mile zaskoczona, że Pani Róża daje znaki zycia i przynajmniej informuje nas o fakcie, że jest daleko. Większość ludzi po prostun olewa sprawę adopcji a tu jednak kontakt podtrzymany.
[B]Nawet jakby z tej adopcji nic nie wyszło to pani Róża jest dla mnie osobą godną szacunku[/B][/QUOTE]

Pewnie że tak Haniu, przyjazd Pani Róży do Krakowa i nasza rozmowa tylko potwierdziła, że to naprawdę super człowiek i bardzo odpowiedni dla Patoska. Tylko żal mi Haniu Patoska. On absolutnie nie nadaje się do kojca i budy. Siedzi już tak długo, tak wiele przeszedł i ciągle czeka. Obok w kojcu siedzi Amorek, który zaakceptował to co ma i widać, że dobrze się czuje. Żaden z nich nie powinien siedzieć w hotelu dłużej niż musi, powinien mieć swój dom i człowieka, ale dla mnie Patos to takie dziecko, zupełnie nieprzystosowane do okrucieństwa świata które go otacza, czasami bezradne. Musi mieć spokój, ciszę i poczucie bezpieczeństwa. Jest szalenie delikatny, nie fizycznie, ale psychicznie. Tak go oceniam, dlatego mi żal Haniu, że ciągle czeka.
Jak poznałam Panią Różę to pomyślałam, że w jest to człowiek bardzo odpowiedni dla Patosa. Spokojna, odpowiedzialna i myśląca przed adopcją o problemach a nie po. Nawet gdyby nie doszło do adopcji i Pani Róża się nie zdecyduje, to zdania nie zmienię o niej jako o człowieku. Tylko mi tak okrutnie żal Patoska:-(.

Posted

tak zgadzam się aboslutnie z Tobą Irenko, ze za długo czeka, tylko gdzie znaleźć jeszcze jedną Panią Różę. Kurcze ze względu na jego chorobę potrzeba na już człoiweka odpowiedniego dla niego