irenaka Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 Ja z taką nadzieją zaglądam a tu się okazuje, że nie było nocnej zmiany u Patoska:-o. Co sie dzieje? Quote
Miki Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 [quote name='irenaka']Ja z taką nadzieją zaglądam a tu się okazuje, że nie było nocnej zmiany u Patoska:-o. Co sie dzieje?[/QUOTE] Zaglądałam nad ranem, ale że przez pół nocy pomagałam córce odrobić wos i religię mogę tylko pozdrowić Patoska i wszystkie cioteczki. Quote
irenaka Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 [quote name='Miki']Zaglądałam nad ranem, ale że przez pół nocy pomagałam córce odrobić wos i religię mogę tylko pozdrowić Patoska i wszystkie cioteczki.[/QUOTE] Że też masz jeszcze siłę na dogo po takiej nocy:shake:? Czy u Was też taki mróz? U nas masakra, jak ja mam się cieszyć zimą, skoro martwię się o psy:shake:. Quote
irenaka Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 [quote name='Freya73']Witam Patosa i Cioteczki :loveu:[/QUOTE] Witaj:loveu: Ty też tak wcześnie:evil_lol: Nie chcesz czasem trochę śniegu i mrozu? Mamy w nadmiarze;) Quote
Miki Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 [quote name='irenaka']Że też masz jeszcze siłę na dogo po takiej nocy:shake:? Czy u Was też taki mróz? U nas masakra, jak ja mam się cieszyć zimą, skoro martwię się o psy:shake:.[/QUOTE] U nas też śnieg i mróz. Też martwię się o psy, o koty których tu u nas pełno i w ogóle. A po tych nocnych wysiłkach mam siłę na dogo. Przynajmniej coś dobrego i z sensem. Quote
marysia55 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 [quote name='irenaka']Ja z taką nadzieją zaglądam a tu się okazuje, że nie było nocnej zmiany u Patoska:-o. Co sie dzieje?[/QUOTE] ... bo członek "nocnej zmiany" czyli ja :p pracuje na obie zmiany. W dzień pracuje by zarobić co nieco na psy:cool3:, a w nocy piszę tekst na CITO :razz: Quote
Soema Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Nowa, świeża zmiana:evil_lol: Patosku trzymam kciuki :loveu: znajdziesz ten jedyny dom :) Quote
Miki Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 [quote name='Soema']Nowa, świeża zmiana:evil_lol: Patosku trzymam kciuki :loveu: znajdziesz ten jedyny dom :)[/QUOTE] I ja trzymam kciuki jako ranny ptaszek. Chyba wolę porannego ptaszka niz rannego. Jakoś dziwnie brzmi.. Quote
gusia0106 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Irenko, a Pani Róża kiedy miała wrócić? Quote
Cantadorra Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Jesli juz to zrobilam wczesniej to przepraszam, jestem zakrecona. Zbieramy na wozek dla Saruni, starszej onki. :( Zapraszamy serdecznie na bazarek! [url]http://www.dogomania.pl/threads/177916-ARMANI-MAX-FACTOR-Dla-Sary-uratowanej-od-samotnej-A-mierci-w-kojcu-Do-24-01-do-00-00[/url] Quote
irenaka Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 Witajcie dziewczyny, w ten mroźny dzionek, jak czytam, to niektóre strasznie zapracowane jesteście;). Cieszę się Marysiu, że jednak odwiedziłaś Patoska:smile:. [quote name='gusia0106']Irenko, a Pani Róża kiedy miała wrócić?[/QUOTE] Ma wracać pod koniec stycznia Gusiu. Soema, czy coś z tego transportu wyszło? Quote
irenaka Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 Następne allegro: [URL]http://www.allegro.pl/item894643427_owczarek_patos_dziecko_szyderstwa_losu.html[/URL] Quote
Soema Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Tak Irenko :Rose: dziękuję:) nawet psy się spisały. o te :loveu: [url]http://www.dogomania.pl/threads/177917-DENIS-bokser-dla-aktywnych[/url] Quote
irenaka Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 [quote name='Soema']Tak Irenko :Rose: dziękuję:) nawet psy się spisały. o te :loveu: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/177917-DENIS-bokser-dla-aktywnych[/URL][/QUOTE] Nie mnie dziękuj, tylko Markowi. A pytałam, żebym też mogła podziękować. Jutro do niego zadzwonię. Wskoczę sobie na wątek zobaczyć to Cudo:loveu: Quote
L/Olka Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 oj, dopiero wczoraj wieczorem udało mi się wysłac luminal dla Patosa. I małe "co nieco" na pocieszenie ;-) poleconym, więc mam nadzieję, że dojdzie. I priorytetem, więc mam tez nadzieję, że w miarę szybko :) Quote
marysia55 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 "Nocna zmiana' melduje się na wątku. Patosek nie przeszkadzam w spanku :sleep2:,więc umykam dalej:scared: Quote
Soema Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 [quote name='marysia55']"Nocna zmiana' melduje się na wątku. Patosek nie przeszkadzam w spanku :sleep2:,więc umykam dalej:scared:[/QUOTE] Tylko grzecznie...:evil_lol: Quote
magda222 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Ja też zawsze zaglądam do wszystkich po kolei krzyczkowiaków.Nic nie piszę,bo nie mam nic konstruktywnego do powiedzenia.Chciałabym tylko,żeby Filipek był szczęśliwy... Quote
agata51 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Jestem i ja. Eh, Patos, mówię ci, tak się nie da - jak nie święta to wnusia albo katar. Gdzie te białe noce spędzone na dogo! Godzina nieprzyzwoicie młoda, a ja już padam na pysk! Niech ta pani Róża już wraca! Ile można żyć w takiej niepewności? Buziaki, piesku [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/11/11_5_11v.gif[/IMG] Quote
Miki Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Ale zimno i wcale nie chce być cieplej. Mizianko Patosku! Quote
irenaka Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 [quote name='L/Olka']oj, dopiero wczoraj wieczorem udało mi się wysłac luminal dla Patosa. I małe "co nieco" na pocieszenie ;-) poleconym, więc mam nadzieję, że dojdzie. I priorytetem, więc mam tez nadzieję, że w miarę szybko :)[/QUOTE] Serdecznie dziękuję w imieniu Patoska i swoim!!!:calus::Rose: Czy to małe co nieco, to nie jest czasem jakaś gorąca dziewczyna, nasz chłopak lubi takie;) Jutro będę w Niepołomicach, od kogo mam miziać Patoska? Quote
marysia55 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 [quote name='irenaka']Jutro będę w Niepołomicach, od kogo mam miziać Patoska?[/QUOTE] ode mnie, ode mnie :sweetCyb::sweetCyb: Jestem zszokowana widząc Irenkę o tej porze na Dogo :crazyeye: czyżby wampiryzm był zaraźliwy :evil_lol::evil_lol: Quote
irenaka Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 [quote name='marysia55']ode mnie, ode mnie :sweetCyb::sweetCyb: Jestem zszokowana widząc Irenkę o tej porze na Dogo :crazyeye: czyżby wampiryzm był zaraźliwy :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Nie Marysiu, przeżywam właśnie szok, nie mogę spać. Gdybyś miała coś na ciśnienie, to polecam się pamięci:-(. Quote
Recommended Posts