Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='irenaka']Ja z taką nadzieją zaglądam a tu się okazuje, że nie było nocnej zmiany u Patoska:-o.

Co sie dzieje?[/QUOTE]

Zaglądałam nad ranem, ale że przez pół nocy pomagałam córce odrobić wos i religię mogę tylko pozdrowić Patoska i wszystkie cioteczki.

Posted

[quote name='Miki']Zaglądałam nad ranem, ale że przez pół nocy pomagałam córce odrobić wos i religię mogę tylko pozdrowić Patoska i wszystkie cioteczki.[/QUOTE]

Że też masz jeszcze siłę na dogo po takiej nocy:shake:?
Czy u Was też taki mróz? U nas masakra, jak ja mam się cieszyć zimą, skoro martwię się o psy:shake:.

Posted

[quote name='Freya73']Witam Patosa i Cioteczki :loveu:[/QUOTE]

Witaj:loveu:
Ty też tak wcześnie:evil_lol:
Nie chcesz czasem trochę śniegu i mrozu? Mamy w nadmiarze;)

Posted

[quote name='irenaka']Że też masz jeszcze siłę na dogo po takiej nocy:shake:?
Czy u Was też taki mróz? U nas masakra, jak ja mam się cieszyć zimą, skoro martwię się o psy:shake:.[/QUOTE]

U nas też śnieg i mróz. Też martwię się o psy, o koty których tu u nas pełno i w ogóle. A po tych nocnych wysiłkach mam siłę na dogo. Przynajmniej coś dobrego i z sensem.

Posted

[quote name='irenaka']Ja z taką nadzieją zaglądam a tu się okazuje, że nie było nocnej zmiany u Patoska:-o.
Co sie dzieje?[/QUOTE] ... bo członek "nocnej zmiany" czyli ja :p pracuje na obie zmiany. W dzień pracuje by zarobić co nieco na psy:cool3:, a w nocy piszę tekst na CITO :razz:

Posted

[quote name='Soema']Nowa, świeża zmiana:evil_lol:
Patosku trzymam kciuki :loveu: znajdziesz ten jedyny dom :)[/QUOTE]

I ja trzymam kciuki jako ranny ptaszek. Chyba wolę porannego ptaszka niz rannego. Jakoś dziwnie brzmi..

Posted

Jesli juz to zrobilam wczesniej to przepraszam, jestem zakrecona. Zbieramy na wozek dla Saruni, starszej onki. :( Zapraszamy serdecznie na bazarek!

[url]http://www.dogomania.pl/threads/177916-ARMANI-MAX-FACTOR-Dla-Sary-uratowanej-od-samotnej-A-mierci-w-kojcu-Do-24-01-do-00-00[/url]

Posted

Witajcie dziewczyny, w ten mroźny dzionek, jak czytam, to niektóre strasznie zapracowane jesteście;).
Cieszę się Marysiu, że jednak odwiedziłaś Patoska:smile:.

[quote name='gusia0106']Irenko,
a Pani Róża kiedy miała wrócić?[/QUOTE]

Ma wracać pod koniec stycznia Gusiu.

Soema, czy coś z tego transportu wyszło?

Posted

[quote name='Soema']Tak Irenko :Rose: dziękuję:) nawet psy się spisały.
o te :loveu:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/177917-DENIS-bokser-dla-aktywnych[/URL][/QUOTE]

Nie mnie dziękuj, tylko Markowi.
A pytałam, żebym też mogła podziękować. Jutro do niego zadzwonię.
Wskoczę sobie na wątek zobaczyć to Cudo:loveu:

Posted

oj, dopiero wczoraj wieczorem udało mi się wysłac luminal dla Patosa. I małe "co nieco" na pocieszenie ;-)
poleconym, więc mam nadzieję, że dojdzie. I priorytetem, więc mam tez nadzieję, że w miarę szybko :)

Posted

[quote name='marysia55']"Nocna zmiana' melduje się na wątku. Patosek nie przeszkadzam w spanku :sleep2:,więc umykam dalej:scared:[/QUOTE]
Tylko grzecznie...:evil_lol:

Posted

Jestem i ja. Eh, Patos, mówię ci, tak się nie da - jak nie święta to wnusia albo katar. Gdzie te białe noce spędzone na dogo! Godzina nieprzyzwoicie młoda, a ja już padam na pysk!

Niech ta pani Róża już wraca! Ile można żyć w takiej niepewności?

Buziaki, piesku [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/11/11_5_11v.gif[/IMG]

Posted

[quote name='L/Olka']oj, dopiero wczoraj wieczorem udało mi się wysłac luminal dla Patosa. I małe "co nieco" na pocieszenie ;-)
poleconym, więc mam nadzieję, że dojdzie. I priorytetem, więc mam tez nadzieję, że w miarę szybko :)[/QUOTE]

Serdecznie dziękuję w imieniu Patoska i swoim!!!:calus::Rose:
Czy to małe co nieco, to nie jest czasem jakaś gorąca dziewczyna, nasz chłopak lubi takie;)

Jutro będę w Niepołomicach, od kogo mam miziać Patoska?

Posted

[quote name='irenaka']Jutro będę w Niepołomicach, od kogo mam miziać Patoska?[/QUOTE] ode mnie, ode mnie :sweetCyb::sweetCyb: Jestem zszokowana widząc Irenkę o tej porze na Dogo :crazyeye: czyżby wampiryzm był zaraźliwy :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='marysia55']ode mnie, ode mnie :sweetCyb::sweetCyb: Jestem zszokowana widząc Irenkę o tej porze na Dogo :crazyeye: czyżby wampiryzm był zaraźliwy :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Nie Marysiu, przeżywam właśnie szok, nie mogę spać.
Gdybyś miała coś na ciśnienie, to polecam się pamięci:-(.