Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Freya73']Rutynowo juz pozdrawiam Patosa.

Granatowa czern wyglada bardzo fajnie, gleboki sexy color.
Jasny granat w polaczeniu z jakimi wlosami [B]Agata[/B]? Jestes brunetka, jesli pozwolisz, ze zapytam?[/QUOTE]

Ja to już raczej sól z pieprzem, więc pewnie polecę w ten blond. Asiorkowi będzie raźniej.

Posted

[quote name='Cantadorra']Hmm... nie wiedzialam, ze Marysia jest taka czarna do szpiku kosci.......hebanowa, nieźle :)[/QUOTE] może nie do szpiku kości, ale elewacja zewnętrzna jak najbardziej :evil_lol:
[quote name='Asior']Maryś.. Ty uważaj, żebym ja Cię nie "przemalowała" :p[/QUOTE]
tiaaa, a kolor ustalimy wcześniej :diabloti: czy "post factum" :eviltong:
Patos wybacz ciotkom, Ty i tak jesteś dla nas najpiękniejszy w naturalnych kolorach :loveu:

Posted

Jesteście nadzwyczajne!!! Pierwszy raz słyszę o granatowej czerni:crazyeye:
Wybaczcie, że na moment przerwę dysputę.
Mam do oddania zaproszenie dla dwóch osób na kurs Sushi dla dwojga z degustacją.
Wygrałam go w jakimś konkursie i nie będę z całą pewnością korzystać, ze względu na moje psy.
Czy ktoś ma ochotę na japońskie menu?
W grę wchodzą miasta : Warszawa, Katowice, Kraków, Poznań, Trójmiasto i Wrocław.
Jak ktoś będzie chciał, to wyśle zaproszenie.

Posted

[quote name='irenaka']Jesteście nadzwyczajne!!! Pierwszy raz słyszę o granatowej czerni:crazyeye:
Wybaczcie, że na moment przerwę dysputę.
Mam do oddania zaproszenie dla dwóch osób na kurs Sushi dla dwojga z degustacją.
Wygrałam go w jakimś konkursie i nie będę z całą pewnością korzystać, ze względu na moje psy.
Czy ktoś ma ochotę na japońskie menu?
W grę wchodzą miasta : Warszawa, Katowice, Kraków, Poznań, Trójmiasto i Wrocław.
Jak ktoś będzie chciał, to wyśle zaproszenie.[/QUOTE]

Jeśli innych chętnych nie będzie to ja poproszę ;)

Irenko, ja coś się zakręciłam i nie wiem jaki jest stan finansów Patosa?
Trzeba na szybko kombinować jakieś pieniądze czy nie ma pożaru?

Posted

[quote name='gusia0106']Jeśli innych chętnych nie będzie to ja poproszę ;)

Irenko, ja coś się zakręciłam i nie wiem jaki jest stan finansów Patosa?
Trzeba na szybko kombinować jakieś pieniądze czy nie ma pożaru?[/QUOTE]

Gusiu:loveu: Przypomnij mi dane na PW i wyślę Ci zaproszenie, ale w poniedziałek.
A z finansami Patoska nie wiem jeszcze jak stoimy ( albo leżymy);)
Ze względu na sytuację Izy mam przesunięcie czasowe w rozliczeniach.
Jeżeli wszyscy wpłacają zadeklarowane wpłaty, to nie ma tragedii.
W niedzielę będę robić jeszcze trzecie podejście do patosowego bazarku z kurteczką i torebką.
Może tym razem się uda coś sprzedać.:shake:

Posted

Patosek, niech te kobitki jedza sobie te japońskie smakołyki, a my wyruszamy na pierwsza stronę Dogomanii, może ktoś się w końcu zakocha w tobie pieseczku.
A "granatowa czerń" jest piękna :-)

Posted

[quote name='marysia55']Wczoraj nikogo:crazyeye:, dzisiaj nikogo :crazyeye:. Chyba zmienię zdanie o sobie i przestanę być wyjątkowo spokojnym człowiekiem :x czekam na usprawiedliwienia :cool3::cool3::cool3:[/QUOTE]

Masz rację, ja np. przstałam zaglądać na dogo zupełnie. Po pierwsze mam bardzo ograniczony dostęp do komputera, który jest wiecznie przez kogoś zajęty. (Mój nie działa i tak chyba już zostanie.) Mam też mnóstwo kłopotów i nie bardzo sobie z nimi radzę. Właściwie trzeba nazwać rzecz po imieniu - nie radzę sobie. Myślę o Patosie często i na tym myśleniu się kończy. Mam też zaległości finansowe wobec Patosa. I różne inne też. W bałaganie jaki mi się zrobił przy okazji malowania pokoju, nie mogę znależć haseł do przelewów. Dodam tylko, że pokój nie jest pomalowany, tylko rozpaprany.
Obiecuję poprawę!!!
Znajdę hasła, zrobię przelew, pomaluję, posprzątam, zmuszę dziecko do cieszenia się życiem i chodzenia do szkoły i będę zaglądać do Patoska. A na razie dziękuję, że jesteście z Patoskiem i że jesteście tak ogólnie.

Posted

A ja przepraszam, bo miałam fatalne dwa dni. Akcja Tarnów mnie wykończyła, wczoraj odsypiałam sobotnią noc.
Za stara jestem na takie emocje:shake:.
Ale już się melduję, popracuję trochę i robię bazarek dla Patoska:loveu:.

Posted

Zapraszam dziewczyny serdecznie na bazarek dla Patoska:multi::

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/175636-AnioA-ek-kotki-sylwestrowa-torebka-i-kurtka-dla-Patoska-Bazarek-do-21-12-2009?p=13693007#post13693007[/URL]

Posted

Dziękuję dziewczyny:loveu: za pamięć.
Muszę Was jeszcze zapytać, bo ciągle mi chodzi po głowie pomysł puszczenia ogłoszenia o Patosku do "Mojego Psa"
Może to pomoże?
Jak sądzicie?
Patos już tak długo czeka,mnie serce pęka, że nadal w kojcu siedzi.
Wczoraj minął dokładnie rok od dnia kiedy przyjechał do hotelu:-(.