marysia55 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='Asior']aaa tak.. granatowa czerń wymiata :)[/QUOTE] Asior , Ciebie i tak przerobimy na blondynkę :-) Quote
agata51 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='Freya73']Rutynowo juz pozdrawiam Patosa. Granatowa czern wyglada bardzo fajnie, gleboki sexy color. Jasny granat w polaczeniu z jakimi wlosami [B]Agata[/B]? Jestes brunetka, jesli pozwolisz, ze zapytam?[/QUOTE] Ja to już raczej sól z pieprzem, więc pewnie polecę w ten blond. Asiorkowi będzie raźniej. Quote
Cantadorra Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Hmm... nie wiedzialam, ze Marysia jest taka czarna do szpiku kosci.......hebanowa, nieźle :) Quote
Asior Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Maryś.. Ty uważaj, żebym ja Cię nie "przemalowała" :p Quote
marysia55 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='Cantadorra']Hmm... nie wiedzialam, ze Marysia jest taka czarna do szpiku kosci.......hebanowa, nieźle :)[/QUOTE] może nie do szpiku kości, ale elewacja zewnętrzna jak najbardziej :evil_lol: [quote name='Asior']Maryś.. Ty uważaj, żebym ja Cię nie "przemalowała" :p[/QUOTE] tiaaa, a kolor ustalimy wcześniej :diabloti: czy "post factum" :eviltong: Patos wybacz ciotkom, Ty i tak jesteś dla nas najpiękniejszy w naturalnych kolorach :loveu: Quote
agata51 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Patos, sól z pieprzem (ziołowym) - wiedziałam! Quote
irenaka Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 Jesteście nadzwyczajne!!! Pierwszy raz słyszę o granatowej czerni:crazyeye: Wybaczcie, że na moment przerwę dysputę. Mam do oddania zaproszenie dla dwóch osób na kurs Sushi dla dwojga z degustacją. Wygrałam go w jakimś konkursie i nie będę z całą pewnością korzystać, ze względu na moje psy. Czy ktoś ma ochotę na japońskie menu? W grę wchodzą miasta : Warszawa, Katowice, Kraków, Poznań, Trójmiasto i Wrocław. Jak ktoś będzie chciał, to wyśle zaproszenie. Quote
gusia0106 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='irenaka']Jesteście nadzwyczajne!!! Pierwszy raz słyszę o granatowej czerni:crazyeye: Wybaczcie, że na moment przerwę dysputę. Mam do oddania zaproszenie dla dwóch osób na kurs Sushi dla dwojga z degustacją. Wygrałam go w jakimś konkursie i nie będę z całą pewnością korzystać, ze względu na moje psy. Czy ktoś ma ochotę na japońskie menu? W grę wchodzą miasta : Warszawa, Katowice, Kraków, Poznań, Trójmiasto i Wrocław. Jak ktoś będzie chciał, to wyśle zaproszenie.[/QUOTE] Jeśli innych chętnych nie będzie to ja poproszę ;) Irenko, ja coś się zakręciłam i nie wiem jaki jest stan finansów Patosa? Trzeba na szybko kombinować jakieś pieniądze czy nie ma pożaru? Quote
irenaka Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 [quote name='gusia0106']Jeśli innych chętnych nie będzie to ja poproszę ;) Irenko, ja coś się zakręciłam i nie wiem jaki jest stan finansów Patosa? Trzeba na szybko kombinować jakieś pieniądze czy nie ma pożaru?[/QUOTE] Gusiu:loveu: Przypomnij mi dane na PW i wyślę Ci zaproszenie, ale w poniedziałek. A z finansami Patoska nie wiem jeszcze jak stoimy ( albo leżymy);) Ze względu na sytuację Izy mam przesunięcie czasowe w rozliczeniach. Jeżeli wszyscy wpłacają zadeklarowane wpłaty, to nie ma tragedii. W niedzielę będę robić jeszcze trzecie podejście do patosowego bazarku z kurteczką i torebką. Może tym razem się uda coś sprzedać.:shake: Quote
marysia55 Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Patosek, niech te kobitki jedza sobie te japońskie smakołyki, a my wyruszamy na pierwsza stronę Dogomanii, może ktoś się w końcu zakocha w tobie pieseczku. A "granatowa czerń" jest piękna :-) Quote
marysia55 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Patosek jak się dzisiaj czujemy. Śnieżek nie straszny :-) Quote
marysia55 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Wczoraj nikogo:crazyeye:, dzisiaj nikogo :crazyeye:. Chyba zmienię zdanie o sobie i przestanę być wyjątkowo spokojnym człowiekiem :x czekam na usprawiedliwienia :cool3::cool3::cool3: Quote
PaulinaB Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Rozliczenie Patosa 16-31.12.2009 16 dnix15zł = 240zł Luminal 25zł Suma 265zł Nr rachunku 63/09 Quote
Miki Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 [quote name='marysia55']Wczoraj nikogo:crazyeye:, dzisiaj nikogo :crazyeye:. Chyba zmienię zdanie o sobie i przestanę być wyjątkowo spokojnym człowiekiem :x czekam na usprawiedliwienia :cool3::cool3::cool3:[/QUOTE] Masz rację, ja np. przstałam zaglądać na dogo zupełnie. Po pierwsze mam bardzo ograniczony dostęp do komputera, który jest wiecznie przez kogoś zajęty. (Mój nie działa i tak chyba już zostanie.) Mam też mnóstwo kłopotów i nie bardzo sobie z nimi radzę. Właściwie trzeba nazwać rzecz po imieniu - nie radzę sobie. Myślę o Patosie często i na tym myśleniu się kończy. Mam też zaległości finansowe wobec Patosa. I różne inne też. W bałaganie jaki mi się zrobił przy okazji malowania pokoju, nie mogę znależć haseł do przelewów. Dodam tylko, że pokój nie jest pomalowany, tylko rozpaprany. Obiecuję poprawę!!! Znajdę hasła, zrobię przelew, pomaluję, posprzątam, zmuszę dziecko do cieszenia się życiem i chodzenia do szkoły i będę zaglądać do Patoska. A na razie dziękuję, że jesteście z Patoskiem i że jesteście tak ogólnie. Quote
irenaka Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 A ja przepraszam, bo miałam fatalne dwa dni. Akcja Tarnów mnie wykończyła, wczoraj odsypiałam sobotnią noc. Za stara jestem na takie emocje:shake:. Ale już się melduję, popracuję trochę i robię bazarek dla Patoska:loveu:. Quote
agata51 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 I ja jestem. Jakoś nie mogę się wygrzebać z tego cholernego przeziębienia. A przelew dla Patosa pójdzie koło 17. Quote
irenaka Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 Zapraszam dziewczyny serdecznie na bazarek dla Patoska:multi:: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/175636-AnioA-ek-kotki-sylwestrowa-torebka-i-kurtka-dla-Patoska-Bazarek-do-21-12-2009?p=13693007#post13693007[/URL] Quote
marysia55 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Cioteczki, fajny bazarek, zapraszamy !!! a co niektóre cioteczki usprawiedliwione :-) Quote
Freya73 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Witam wieczornie, a raczej nocnie wszystkie [B][SIZE=3]nietoperki[/SIZE][/B] z watku Patosa :evil_lol: Quote
Miki Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 A ja przelałam Patoskowi wczoraj kasiorkę. Quote
irenaka Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Dziękuję dziewczyny:loveu: za pamięć. Muszę Was jeszcze zapytać, bo ciągle mi chodzi po głowie pomysł puszczenia ogłoszenia o Patosku do "Mojego Psa" Może to pomoże? Jak sądzicie? Patos już tak długo czeka,mnie serce pęka, że nadal w kojcu siedzi. Wczoraj minął dokładnie rok od dnia kiedy przyjechał do hotelu:-(. Quote
gusia0106 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Myślę, że puszczać Irenko. Taki ładny pies, a już tak długo czeka... Czy on zachowuje czystość w kojcu? Quote
agata51 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Puszczaj, Irenko. To znaczy, że ta Pani nieaktualna? Quote
Recommended Posts