irenaka Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 [quote name='ewatonieja']musi się spełnić :) trzymam kciuki!!![/QUOTE] Trzymaj Natalko:loveu: bardzo mocno. W takich dniach jak dzisiejszy żałuję, że nie potrafię wciskać psów i robić czegoś na siłę:shake:. Zamiast tego mówię o problemach i wymaganiach wobec domku. Jak mnie jakaś dziewczyna dzisiaj na wątku udusi, to nie będę się dziwić:shake:. Quote
mysza 1 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Na razie potrzymam kciuki, na lanie przyjdzie czas ;) Quote
irenaka Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 [quote name='mysza 1']Na razie potrzymam kciuki, na lanie przyjdzie czas ;)[/QUOTE] To ja na wszelki wypadek przygotuję pupę;). Po dzisiejszej nocy wypisuję dziewczyny L4 i znikam na "chwilkę" z dogo. Dbajcie o Patosa. Quote
mysza 1 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 [quote name='irenaka']To ja na wszelki wypadek przygotuję pupę;). Po dzisiejszej nocy wypisuję dziewczyny L4 i znikam na "chwilkę" z dogo. Dbajcie o Patosa.[/QUOTE] A co się dzisiaj w nocy stało? Znowu jestem niedoinformowana:roll: Quote
agata51 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Tak długo mnie u ciebie nie było, Patosku :crazyeye: Wstyd i hańba :oops: O tym domku na razie w ogóle nie myślę - żeby nie zapeszyć. Przedstawiam swoją sforkę: Holka i Betka: Mixer: Quote
magda222 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 [quote name='irenaka']Coś sobie gryzmolnę;) jeszcze, bo fajny telefon miałam. Co Wy na to, gdyby Patosek został moim "sąsiadem"? Nie wiem, czy coś z tego będzie, bo ludzie bardzo przeżywają śmierć swojego poprzedniego psa, ale gdyby się udało, to Patos miałby CUD dom. Już nie wspomnę o możliwości naszych wspólnych spacerów. Marzyć mi wolno, to sobie pomarzę.:shake:[/QUOTE] Jestem cały czas na wątku Patoskowym tylko nic nie piszę. Trzymam mocno kciuki !!! Za Amorka też. I nie cieszę się ;) Quote
Smyku Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Irenko i patosku , tego sąsiedztwa Wam życzę i zaciskam kciuki . W moim psie zaprezentowałeś się superowo. Quote
marysia55 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Irenka to ja sobie tez troche pomarzę :roll:, a cooo 'wolno mnie':lol: Patos zobacz ile masz kolegów i koleżanek. Widzę, że Agatka tez ma 'czarniaste' :lol: A tak na marginesie, to zdrowym kobietom L4 się nie należy:shake:. Irenka:loveu: wracaj bo zgłosimy to Twoje zwolnienie do ZUS-u celem weryfikacji zasadności jego wydania :p:p Quote
3 x Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 [quote name='marysia55']Irenka to ja sobie tez troche pomarzę :roll:, a cooo 'wolno mnie':lol: Patos zobacz ile masz kolegów i koleżanek. Widzę, że Agatka tez ma 'czarniaste' :lol: A tak na marginesie, to zdrowym kobietom L4 się nie należy:shake:. Irenka:loveu: wracaj bo zgłosimy to Twoje zwolnienie do ZUS-u celem weryfikacji zasadności jego wydania :p:p a ja czasmi marzę o L4 ech życie btw. tez mam carnego w większości ;) btw2. marysia zapraszamna bazarek z podpisu i Dzidzię też ;) Quote
marysia55 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 [quote name='3 x']a ja czasami marzę o L4 ech życie btw. tez mam carnego w większości ;) btw2. marysia zapraszam na bazarek z podpisu i Dzidzię też ;)[/QUOTE] zaraz tam lecę :-) Quote
mysza 1 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 [quote name='3 x']a ja czasmi marzę o L4 ech życie btw. tez mam carnego w większości ;) btw2. marysia zapraszamna bazarek z podpisu i Dzidzię też ;)[/QUOTE] Idź do lekarza, powiedz, że wymiotujesz całą noc i ledwo żyjesz, kręci Ci sie w głowie, masz stresującą pracę. L4 gwarantowane ;) Quote
Asior Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 no to jak wszyscy to wszyscy :) I ja zaprezentuje moje stadko :) z przed roku wprawdzie ;) Młody z Majką i Majka z Luckim :) Quote
Isadora7 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 [quote name='irenaka']To ja na wszelki wypadek przygotuję pupę;). Po dzisiejszej nocy wypisuję dziewczyny L4 i znikam na "chwilkę" z dogo. Dbajcie o Patosa. [quote name='marysia55']Irenka to ja sobie tez troche pomarzę :roll:, a cooo 'wolno mnie':lol: Patos zobacz ile masz kolegów i koleżanek. Widzę, że Agatka tez ma 'czarniaste' :lol: A tak na marginesie, to zdrowym kobietom L4 się nie należy:shake:. Irenka:loveu: wracaj bo zgłosimy to Twoje zwolnienie do ZUS-u celem weryfikacji zasadności jego wydania :p:p Uważam, że już trzeba zgłosić to jakaś ściema i szwindel :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Asior']no to jak wszyscy to wszyscy :) I ja zaprezentuje moje stadko :) z przed roku wprawdzie ;) Młody z Majką i Majka z Luckim :) Cuuuudne to stadko. A Młody oczy ma zabójcze. Quote
Asior Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 [quote name='Isadora7'] A Młody oczy ma zabójcze. Dzięki kochana :) tu widać te jego ślepia :) daawno daawno temu w miare aktualne ;) Quote
marysia55 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 [quote name='Isadora7']Uważam, że już trzeba zgłosić to jakaś ściema i szwindel :evil_lol::evil_lol::evil_lol: oczywiście :mad:, że ściema :evil_lol: A Kacperski ma oczęta po mamie. Wiem bo w te oczęta mam przyjemności czasami patrzeć :lol::lol::lol: Quote
marysia55 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 a tak wygląda moje towarzystwo głęboka nocą :-) miło na nie popatrzeć:evil_lol: takie ANIOŁKI :cool3: Quote
Asior Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 [quote name='marysia55']a tak wygląda moje towarzystwo głęboka nocą :-) miło na nie popatrzeć:evil_lol: takie ANIOŁKI :cool3: a tak wygląda część towarzystwa jak nie śpi , takie diabełki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a co do oczu, to niestety, nie ma moich, ja mam koloru sraczki a on ma czarne po "starym" ;) Quote
marysia55 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 :crazyeye:To jakiś fotomontaż. To nie mogą być moje ANIOŁKI:shake::roll::lol: Quote
Asior Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Mamusiuuu, o 3-ciej jeszcze nie spałaś a Ty już na nogach :crazyeye: Quote
marysia55 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 [quote name='Asior']Mamusiuuu, o 3-ciej jeszcze nie spałaś a Ty już na nogach :crazyeye:[/QUOTE] no widzisz moje ulubiona córko (adopcyjna):lol:. Tak to jest jak się nie ma kim wysłużyć, a inwentarz żywy nie daje spać :cool3:. Wczoraj nawet zdążyłam zrobić zdjęcia z nocnych sekscesów moich kotów, ale prześlę Ci później:p:p Quote
irenaka Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 Zastanawiam się gdzie podziała się prowadząca ten wątek:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Jak można pozwalać na takie posty: [quote name='marysia55'] Irenka:loveu: wracaj bo zgłosimy to Twoje zwolnienie do ZUS-u celem weryfikacji zasadności jego wydania :p:p [quote name='Isadora7']Uważam, że już trzeba zgłosić to jakaś ściema i szwindel :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A swoją drogą, to kto śmie jakikolwiek donosik składać do szefową?:lmaa: Na kolana kobitki padać :evil_lol:i prosić o wybaczenie, w przeciwnym razie stawiacie goferki z bitą śmietaną:jumpie::jumpie::jumpie: Quote
gonia66 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Tu podobno krew sie leje;) A jak krew sie leje- to ja musze być;):D Irenaka zlinczowana..???:o HHmmm...no cóz....szefowa- nie szefowa- nie ma to tamto, jak zaniedbuje wątek i kochane ciotki (bo Patoska to na bank nie zaniedba- prędzej by sama umarła;)):p Quote
irenaka Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 [quote name='mysza 1']A co się dzisiaj w nocy stało? Znowu jestem niedoinformowana:roll: Wyślę Ci jutro pw tajne/poufne:evil_lol:. [quote name='agata51']Tak długo mnie u ciebie nie było, Patosku :crazyeye: Wstyd i hańba :oops: Pewnie, że hańba;). Ciotka Irena za to się stara. Po Twoim poście mecze zaczynam oglądać, żeby Ci wstydu nie przynosić:evil_lol:. A sunie masz urocze:loveu:. Czy Betka to ta z oklapniętym uchem na pierwszym zdjęciu? [quote name='magda222']Jestem cały czas na wątku Patoskowym tylko nic nie piszę. Trzymam mocno kciuki !!! Za Amorka też. I nie cieszę się ;) Madzia, strasznie mi Ciebie brakowało:loveu: [quote name='Smyku']Irenko i patosku , tego sąsiedztwa Wam życzę i zaciskam kciuki . W moim psie zaprezentowałeś się superowo. Trzymaj kciuki a ja grzecznie pytam, jak urlopik;) I dziękuję za wsparcie, pewnie będziesz widziała o jakie chodzi;) [quote name='marysia55']no widzisz moje ulubiona córko (adopcyjna):lol:. Najwyższa pora coś z tym zrobić. Jaka córko?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Lepiej brzmi : Kochana synowo;) Szable w dłoń Marysiu:loveu: i powalczyć trzeba:evil_lol:. Ja oczywiście już knuję;) Quote
irenaka Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 [quote name='gonia66']Tu podobno krew sie leje;) A jak krew sie leje- to ja musze być;):D Irenaka zlinczowana..???:o HHmmm...no cóz....szefowa- nie szefowa- nie ma to tamto, jak zaniedbuje wątek i kochane ciotki (bo Patoska to na bank nie zaniedba- prędzej by sama umarła;)):p[/QUOTE] Jedyne co Cię ratuje przed stawianiem goferków, to urlop:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak wrócisz, to stawiasz ( i nie mam na myśli stawiania oczu w słup);) Quote
Recommended Posts