Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewatonieja']musi się spełnić :) trzymam kciuki!!![/QUOTE]

Trzymaj Natalko:loveu: bardzo mocno.
W takich dniach jak dzisiejszy żałuję, że nie potrafię wciskać psów i robić czegoś na siłę:shake:. Zamiast tego mówię o problemach i wymaganiach wobec domku.
Jak mnie jakaś dziewczyna dzisiaj na wątku udusi, to nie będę się dziwić:shake:.

Posted

[quote name='mysza 1']Na razie potrzymam kciuki, na lanie przyjdzie czas ;)[/QUOTE]

To ja na wszelki wypadek przygotuję pupę;).

Po dzisiejszej nocy wypisuję dziewczyny L4 i znikam na "chwilkę" z dogo.
Dbajcie o Patosa.

Posted

[quote name='irenaka']To ja na wszelki wypadek przygotuję pupę;).

Dbajcie o Patosa.[/QUOTE]
A co się dzisiaj w nocy stało? Znowu jestem niedoinformowana:roll:

Posted

Tak długo mnie u ciebie nie było, Patosku :crazyeye: Wstyd i hańba :oops: O tym domku na razie w ogóle nie myślę - żeby nie zapeszyć.

Przedstawiam swoją sforkę:

Holka i Betka:

Mixer:

Posted

[quote name='irenaka']Coś sobie gryzmolnę;) jeszcze, bo fajny telefon miałam.
Co Wy na to, gdyby Patosek został moim "sąsiadem"?
Nie wiem, czy coś z tego będzie, bo ludzie bardzo przeżywają śmierć swojego poprzedniego psa, ale gdyby się udało, to Patos miałby CUD dom.
Już nie wspomnę o możliwości naszych wspólnych spacerów.
Marzyć mi wolno, to sobie pomarzę.:shake:[/QUOTE]

Jestem cały czas na wątku Patoskowym tylko nic nie piszę.
Trzymam mocno kciuki !!!
Za Amorka też.
I nie cieszę się ;)

Posted

Irenka to ja sobie tez troche pomarzę :roll:, a cooo 'wolno mnie':lol:
Patos zobacz ile masz kolegów i koleżanek. Widzę, że Agatka tez ma 'czarniaste' :lol:
A tak na marginesie, to zdrowym kobietom L4 się nie należy:shake:.
Irenka:loveu: wracaj bo zgłosimy to Twoje zwolnienie do ZUS-u celem weryfikacji zasadności jego wydania :p:p

Posted

[quote name='marysia55']Irenka to ja sobie tez troche pomarzę :roll:, a cooo 'wolno mnie':lol:
Patos zobacz ile masz kolegów i koleżanek. Widzę, że Agatka tez ma 'czarniaste' :lol:
Irenka:loveu: wracaj bo zgłosimy to Twoje zwolnienie do ZUS-u celem weryfikacji zasadności jego wydania :p:p

a ja czasmi marzę o L4
ech
życie

btw. tez mam carnego w większości ;)

btw2. marysia zapraszamna bazarek z podpisu
i Dzidzię też ;)

Posted

[quote name='3 x']a ja czasami marzę o L4
ech życie
btw2. marysia zapraszam na bazarek z podpisu
i Dzidzię też ;)[/QUOTE] zaraz tam lecę :-)

Posted

[quote name='3 x']a ja czasmi marzę o L4
ech
życie

btw2. marysia zapraszamna bazarek z podpisu
i Dzidzię też ;)[/QUOTE]
Idź do lekarza, powiedz, że wymiotujesz całą noc i ledwo żyjesz, kręci Ci sie w głowie, masz stresującą pracę. L4 gwarantowane ;)

Posted

[quote name='irenaka']To ja na wszelki wypadek przygotuję pupę;).

Dbajcie o Patosa.

[quote name='marysia55']Irenka to ja sobie tez troche pomarzę :roll:, a cooo 'wolno mnie':lol:

Uważam, że już trzeba zgłosić to jakaś ściema i szwindel :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Asior']no to jak wszyscy to wszyscy :) I ja zaprezentuje moje stadko :)

z przed roku wprawdzie ;)
Młody z Majką

i Majka z Luckim :)

Cuuuudne to stadko. A Młody oczy ma zabójcze.

Posted

[quote name='Isadora7']Uważam, że już trzeba zgłosić to jakaś ściema i szwindel :evil_lol::evil_lol::evil_lol: oczywiście :mad:, że ściema :evil_lol:
A Kacperski ma oczęta po mamie. Wiem bo w te oczęta mam przyjemności czasami patrzeć :lol::lol::lol:

Posted

[quote name='marysia55']a tak wygląda moje towarzystwo głęboka nocą :-) miło na nie popatrzeć:evil_lol: takie ANIOŁKI :cool3:

a tak wygląda część towarzystwa jak nie śpi , takie diabełki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a co do oczu, to niestety, nie ma moich, ja mam koloru sraczki a on ma czarne po "starym" ;)

Posted

[quote name='Asior']Mamusiuuu, o 3-ciej jeszcze nie spałaś a Ty już na nogach :crazyeye:[/QUOTE] no widzisz moje ulubiona córko (adopcyjna):lol:. Tak to jest jak się nie ma kim wysłużyć, a inwentarz żywy nie daje spać :cool3:. Wczoraj nawet zdążyłam zrobić zdjęcia z nocnych sekscesów moich kotów, ale prześlę Ci później:p:p

Posted

Zastanawiam się gdzie podziała się prowadząca ten wątek:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.
Jak można pozwalać na takie posty:

[quote name='marysia55']

[quote name='Isadora7']Uważam, że już trzeba zgłosić to jakaś ściema i szwindel :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A swoją drogą, to kto śmie jakikolwiek donosik składać do szefową?:lmaa:
Na kolana kobitki padać :evil_lol:i prosić o wybaczenie, w przeciwnym razie stawiacie goferki z bitą śmietaną:jumpie::jumpie::jumpie:

Posted

Tu podobno krew sie leje;) A jak krew sie leje- to ja musze być;):D
Irenaka zlinczowana..???:o
HHmmm...no cóz....szefowa- nie szefowa- nie ma to tamto, jak zaniedbuje wątek i kochane ciotki (bo Patoska to na bank nie zaniedba- prędzej by sama umarła;)):p

Posted

[quote name='mysza 1']A co się dzisiaj w nocy stało? Znowu jestem niedoinformowana:roll:
Wyślę Ci jutro pw tajne/poufne:evil_lol:.

[quote name='agata51']Tak długo mnie u ciebie nie było, Patosku :crazyeye: Wstyd i hańba :oops:

Pewnie, że hańba;). Ciotka Irena za to się stara. Po Twoim poście mecze zaczynam oglądać, żeby Ci wstydu nie przynosić:evil_lol:.
A sunie masz urocze:loveu:. Czy Betka to ta z oklapniętym uchem na pierwszym zdjęciu?

[quote name='magda222']Jestem cały czas na wątku Patoskowym tylko nic nie piszę.
Trzymam mocno kciuki !!!
Za Amorka też.
I nie cieszę się ;)

Madzia, strasznie mi Ciebie brakowało:loveu:

[quote name='Smyku']Irenko i patosku , tego sąsiedztwa Wam życzę i zaciskam kciuki .
W moim psie zaprezentowałeś się superowo.

Trzymaj kciuki a ja grzecznie pytam, jak urlopik;)
I dziękuję za wsparcie, pewnie będziesz widziała o jakie chodzi;)

[quote name='marysia55']no widzisz moje ulubiona córko (adopcyjna):lol:.

Najwyższa pora coś z tym zrobić.
Jaka córko?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Lepiej brzmi : Kochana synowo;)
Szable w dłoń Marysiu:loveu: i powalczyć trzeba:evil_lol:. Ja oczywiście już knuję;)

Posted

[quote name='gonia66']Tu podobno krew sie leje;) A jak krew sie leje- to ja musze być;):D
Irenaka zlinczowana..???:o
HHmmm...no cóz....szefowa- nie szefowa- nie ma to tamto, jak zaniedbuje wątek i kochane ciotki (bo Patoska to na bank nie zaniedba- prędzej by sama umarła;)):p[/QUOTE]

Jedyne co Cię ratuje przed stawianiem goferków, to urlop:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Jak wrócisz, to stawiasz ( i nie mam na myśli stawiania oczu w słup);)