Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 473
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cekinka13*']No, może tak w sumie być .... hmm, ale boje się, że to wogóle wycofają, przecież im nie idzie :roll:

Już nie przesadzajmy, wcale nie tak mało ludzi to kupuje. ;)

Posted

[quote name='McDzik']Jeśli po zwrotach walają się sterty tych nie wykupionych tomów- a tak jest - to właśnie TO znaczy.

Jeśli nawet już tak jest, to oni powinni sobie z tego zdawać sprawę,a skoro już tak zareklamowali te wszystkie tomy, to nie sądze żeby wycofali je zaraz na początku. ;)

Posted

[quote name='psiulka']Jeśli nawet już tak jest, to oni powinni sobie z tego zdawać sprawę,a skoro już tak zareklamowali te wszystkie tomy, to nie sądze żeby wycofali je zaraz na początku. ;)

A gdzie w mojej wypowiedzi wykopałaś cos takiego? :razz:

Posted

[quote name='McDzik']No to cytuj komu odpowiadasz, bo jak piszesz pod moim postem bez cytatu, to najlogiczniejszym jest fakt, że to do mnie.

No to o to się głównie rozchodziło, ale dobra. Nie chcę się kłócić.

Posted

Cekinka13* napisał(a):
Ha, i co ?? Dziś nie ma na górze reklamy encyklopedii !!

Na górze Nie ma reklamy, ale jest w sklepach i sprzedają encyklopedię :cool3:
Właśnie kupiłam :)

Posted

Asia&gordonisko napisał(a):
Jak dla mnie to troszkę ciekawsza niż poprzednia, bo więcej rozumiem :) :diabloti:

Oo ja miałam sam numer II i sie po nim zraziłam :D Bo jakies kwasy omega 6 ...

Posted

A mi mama kupuje :p więc się nie martwię, bo w pracy sobie kupuje i z koleżankami na przerwie czyta, a po południu gdy wraca z pracy encyklopedia jest moja i tylko moja już na zawsze :) chociaż ostatnio zaczęła narzekać na cenę...:diabloti:

Posted

Bede przyswajac, tylko wole za te pieniądze w cenie dziennikowych dwoch numerow kupic jedną lepszą książke, ktora bedzie to wszytsko jako tako zawierac :)