Cekinka13* Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Hm, w reklamie było, że od środy z dziennikiem ma być jakaś chyba encyklopedia dla gimnazjalistów :-o :angryy: ??? Quote
Coffee&Nera Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Możliwe bedzie przesunięcie tego- teraz testy dla gimnazjalistow to to narazie wazniejsze, albo zrobią tak ze bedzie mozna kupic albo encyklopedie albo tamtą dla gimnazjalistow. Quote
Cekinka13* Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 No, może tak w sumie być .... hmm, ale boje się, że to wogóle wycofają, przecież im nie idzie :roll: Quote
psiulka Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='Cekinka13*']No, może tak w sumie być .... hmm, ale boje się, że to wogóle wycofają, przecież im nie idzie :roll: Już nie przesadzajmy, wcale nie tak mało ludzi to kupuje. ;) Quote
Coffee&Nera Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 No wlasnie o to chodzi ze im nieschodzi... Quote
psiulka Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='Nerul']No wlasnie o to chodzi ze im nieschodzi... Zawsze mogą zmniejszyć nakład, ale to nie znaczy, że mają mało kupców. ;) Quote
McDzik Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Jeśli po zwrotach walają się sterty tych nie wykupionych tomów- a tak jest - to właśnie TO znaczy. Quote
psiulka Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='McDzik']Jeśli po zwrotach walają się sterty tych nie wykupionych tomów- a tak jest - to właśnie TO znaczy. Jeśli nawet już tak jest, to oni powinni sobie z tego zdawać sprawę,a skoro już tak zareklamowali te wszystkie tomy, to nie sądze żeby wycofali je zaraz na początku. ;) Quote
McDzik Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='psiulka']Jeśli nawet już tak jest, to oni powinni sobie z tego zdawać sprawę,a skoro już tak zareklamowali te wszystkie tomy, to nie sądze żeby wycofali je zaraz na początku. ;) A gdzie w mojej wypowiedzi wykopałaś cos takiego? :razz: Quote
psiulka Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='McDzik']A gdzie w mojej wypowiedzi wykopałaś cos takiego? :razz: Że wycofają? Nie w Twojej, a Cekinki13* ;) Quote
McDzik Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 No to cytuj komu odpowiadasz, bo jak piszesz pod moim postem bez cytatu, to najlogiczniejszym jest fakt, że to do mnie. Quote
psiulka Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='McDzik']No to cytuj komu odpowiadasz, bo jak piszesz pod moim postem bez cytatu, to najlogiczniejszym jest fakt, że to do mnie. No to o to się głównie rozchodziło, ale dobra. Nie chcę się kłócić. Quote
McDzik Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 A kto tu się kłóci? ;) Ja tylko chcę uniknąć posto-chaosu na Dgm. Quote
Cekinka13* Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Ha, i co ?? Dziś nie ma na górze reklamy encyklopedii !! Quote
Rahl Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Cekinka13* napisał(a):Ha, i co ?? Dziś nie ma na górze reklamy encyklopedii !! Na górze Nie ma reklamy, ale jest w sklepach i sprzedają encyklopedię :cool3: Właśnie kupiłam :) Quote
JustynaJK Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 w sklepach jest-choć musiałam odwiedzić parę kiosków alby dostać nr 3 Quote
Cekinka13* Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 No no, zwracam honor :cool3: jest nowa encyklopedia, już kupiłam ;) też ciekawa :razz: Quote
Rahl Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Jak dla mnie to troszkę ciekawsza niż poprzednia, bo więcej rozumiem :) :diabloti: Quote
JustynaJK Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 powiem szczerze,że poziom tego wydania jest całkiem niezły:multi: Quote
McDzik Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 No i jak tam 3 numer? Ma ktoś? Fajny ? Co jestw środku? Quote
McDzik Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):Jak dla mnie to troszkę ciekawsza niż poprzednia, bo więcej rozumiem :) :diabloti: Oo ja miałam sam numer II i sie po nim zraziłam :D Bo jakies kwasy omega 6 ... Quote
JustynaJK Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 nie ma się co zrażać tylko trzeba pzyswajać wiedzę;) Quote
Bewarka Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 A mi mama kupuje :p więc się nie martwię, bo w pracy sobie kupuje i z koleżankami na przerwie czyta, a po południu gdy wraca z pracy encyklopedia jest moja i tylko moja już na zawsze :) chociaż ostatnio zaczęła narzekać na cenę...:diabloti: Quote
McDzik Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Bede przyswajac, tylko wole za te pieniądze w cenie dziennikowych dwoch numerow kupic jedną lepszą książke, ktora bedzie to wszytsko jako tako zawierac :) Quote
Recommended Posts