INU Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 [quote name='Kora-']Ja również będę z aparatem, postaram się obfocić większość psów. :) Ma ktoś zamówienia na jakieś rasy?:razz:[/quote] Akity! :evil_lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viz Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 Waxy super !!! :multi: To niebawem napiszę jaka to misja...:cool3: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kora- Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 Viz, i ja również się tego podejmę :) INU, aleb, Nacia_i_Fluffy, tigrunia załatwione :razz: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mucha__ Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 Ja rownież bede przez cała sobote dostępna jako fotograf :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viz Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 Jeeeah super!!! :evil_lol: :loveu: Kora, z Tobą to ja chętnie bym się w końcu zobaczyła na tej wystawie - tyle czasu Cię nie widziałam. :-o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kora- Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 [quote name='Viz']Jeeeah super!!! :evil_lol: :loveu: Kora, z Tobą to ja chętnie bym się w końcu zobaczyła na tej wystawie - tyle czasu Cię nie widziałam. :-o[/quote] No, chyba ześmy się ostatnio dwa lata temu widziały, też na Sopockiej wystawie ? :cool3: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viz Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 3 lata temu to było... :lol: Rok temu wystawiałam Lupa, dwa lata temu mnie nie było, bo byłam w Szwecji i ominęłam wystawę. :eviltong: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kora- Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 ło matko, to faktycznie dawno, dawno się nie widziałyśmy :evil_lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itske Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 [quote name='mucha__']Ja rownież bede przez cała sobote dostępna jako fotograf :p[/quote] a mogę Cię wykorzystać?:diabloti: nie mam porządnego aparatu (nie mam żadnego:oops:), a moja sunia po raz kolejny się wystawia (młodzieżowy championat już mamy, teraz ruszamy na podbój dorosłego świata) - więc mam prośbę o pstryknięcie mojego holendra proszę:loveu: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waxy Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 A czy ja też mogę go sfocić? :cool3: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mucha__ Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 Wiecie co ja chyba sobie na koszulce przykleje kartke "Fotograf Dogomanii" jak mnie zobaczycie zaczepic, porobie foty :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viz Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 Daj znać jak tylko będzie coś wiadomo z godzinami na ringu to mogę wpaść i Ickową sfocić. Ale to nie będzie to samo co foty Ali... :cool3: Chociaż myślę, że Ala też będzie, a wiadomo jak bardzo lubi Icka, więc myślę, że problemów z świetnymi zdjęciami być nie powinno. :loveu: A ja chociaż pokibicuję. :cool3: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leo :D Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 Mucha.... Hugoś na Ciebie liczy :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mucha__ Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 [quote name='Leo :D']Mucha.... Hugoś na Ciebie liczy :D[/quote] Cockerkom napewno niezlą sesje zrobie :D mozecie na mnie liczyc ;) a Hugosia zdjęcia mi pewnie pól karty pamięci zawalą :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elitesse Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 wiadomo kiedy bedzie plan sedziowania ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sylwiaskalska Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 [quote name='Elitesse']wiadomo kiedy bedzie plan sedziowania ?[/quote] No właśnie też niecierpliwie czekam :) marze aby było napisane sędziowianie od 12:00 wtedy nie musiałabym nocować ale marne szanse bo rasa na "b" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zuza i Noddy Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 Mam cichą nadzieję, że pojawi sie w tym tygodniu, bo później wyjeżdżam i będe musiała szukać jakieś kafejki na miejscu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elitesse Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 [quote name='sylwiaskalska']No właśnie też niecierpliwie czekam :) marze aby było napisane sędziowianie od 12:00 wtedy nie musiałabym nocować ale marne szanse bo rasa na "b"[/quote] ja jade pkp i po pociagu o 15 mam dziure az do wieczora :roll: a coreczke zostawiam u moich rodzicow i nie chcialabym jej po nocy targac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sylwiaskalska Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 [quote name='Elitesse']ja jade pkp i po pociagu o 15 mam dziure az do wieczora :roll: a coreczke zostawiam u moich rodzicow i nie chcialabym jej po nocy targac[/quote] No ja nocuje w Gdyni w sobote więc pozostaje pozwiedzać Gdynie a rano na wystawe. Ps Lubie gdy jest ciepło jak teraz ale proszę aby nie było 30 stopni bo się ja ugotuje o Lalku nie wspomnę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaudia&Manta Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Czy ktoś wie kiedy można spodziewać się stawki /spisu wystawców ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INU Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 [quote name='klaudia&Manta']Czy ktoś wie kiedy można spodziewać się stawki /spisu wystawców ?[/quote] Już chyba dwa razy pisałam - jakiś tydzień przed wystawą. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaudia&Manta Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Wybacz, ale dopiero teraz odkpałam ten temat , i nie chciało mi sie go czytać od początku - post po poście :roll: DZIĘKUJĘ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itske Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 [quote name='Waxy']A czy ja też mogę go sfocić? :cool3:[/quote] TAK, PROSZĘ!:loveu::multi: i dziękuję!:lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waxy Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Super, ale proszę wszystkich co chcą zdjęcia swój numerek startowy mi podać :diabloti: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itske Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 [quote name='Viz']Daj znać jak tylko będzie coś wiadomo z godzinami na ringu to mogę wpaść i Ickową sfocić. Ale to nie będzie to samo co foty Ali... :cool3: Chociaż myślę, że Ala też będzie, a wiadomo jak bardzo lubi Icka, więc myślę, że problemów z świetnymi zdjęciami być nie powinno. :loveu: A ja chociaż pokibicuję. :cool3:[/quote] Na Alę oczywiscie się szykuję! (sympatia wzajemna:loveu:) będziemy wdzięczni ogromnie (i wymiernie:evil_lol:) za wszelkie fotki. Iculinda ma mł.ch. w Chojnicach dostała wniosek CWC - to jakos adreanlinka nam skacze (Ickowej nie:diabloti:), diablica ma dziure w nodze a usiłuje brykać jakby nigdy nic, tyko hopki niesty na razie sobie musimy odpuścić, buuuu i suczydło mi się nudzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts