Jump to content
Dogomania

Międzynarodowa CACIB Sopot 9-10.08.2008

Recommended Posts

Posted

[B]aleb [/B]nie znam nikogo wynajmującego pokoje/kwatery, więc w tym nie pomogę.
Jak będziesz szukać noclegu to najlepiej blisko SKM. Najlepszy dojazd, stacja Sopot Wyścigi zaraz obok wystawy.

Tylko pamiętajcie, że psy nie mogą być wprowadzane na trójmiejskie plaże.

• Replies 828
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sunprince']A powiedzcie mi, czy będzie można wejść ze szczeniakiem nie zgłoszonym na wystawę?[/quote]

Jak szczenior ma książeczkę z aktualnymi szczepeiniami, to nie ma problemu z wejściem.

Posted

[quote name='Axusia']Ktos cos pisał o wystawie nad morzem - musze tego kogos rozczarowac bo od Hipodromu do morza jest spory kawałek :lol:;)
[/quote]

Niekoniecznie, trzeba wyjść z wystawy w kierunku na żabiankę (nie wejście głowne od wyścigów) i wtedy spacerkiem to dość blisko na plażę, tylko i tak z psem na plażę w sezonie nie wolno ( a tłok zreszta taki, że dla psa to udręka), dostępne tylko plaże dzikie typu Górki Zachodnie (ale tam już trzeba samochodem bo to ok 25 km od Sopotu)

Posted

[quote name='vanessa']Święty czas, a przy okazji Jacka do morza wrzucisz.:) Polecam Rewe tam jest przepięknie i ludków mało, psy mozna wprowadzać.:mad:[/quote]

no to decyzja zapadla :) jedziemy zwiedzac Rewe:razz::razz:

[B][SIZE=3][COLOR=Red]teraz tylko szukamy agroturystyki ma ktoś może jakiś namiar???
[/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

[quote name='Itske']Niekoniecznie, trzeba wyjść z wystawy w kierunku na żabiankę (nie wejście głowne od wyścigów) i wtedy spacerkiem to dość blisko na plażę, tylko i tak z psem na plażę w sezonie nie wolno ( a tłok zreszta taki, że dla psa to udręka), dostępne tylko plaże dzikie typu Górki Zachodnie (ale tam już trzeba samochodem bo to ok 25 km od Sopotu)[/QUOTE]

Oj nie musisz mi tłumaczyc ile sie idzie z Zabianki, bo jestem tam dosc czesto bom z Trojmiasta przecie ;):evil_lol:
Z Psem na plaze wchodze normlanie, byle lasem a nie głownym wejsciem.
Pełno ludzi jedynie przy głownych wejsciach im dalej plaza tym ich mniej.
Są tez plaze 'dzikie' jak Gdyni-Babie doły gdzie psy wchodza normlanie.

Posted

Dostaniesz 500 zł mandatu i się skończy :roll:
Zresztą wg mnie to dobrze, że w sezonie jest zakaz. A to, że ktoś się do niego nie stosuje, świadczy jedynie o nim...

Posted

Lubie dostawac mandaty :loveu:
:evil_lol:

[quote name='sylwiaskalska']A ja się miotam jechać nie jechać :hmmmm::hmmmm::hmmmm::hmmmm:[/QUOTE]

Jedź w Sopocie zawsze jest suuuper.

Posted

[quote name='Axusia']Lubie dostawac mandaty :loveu:
:evil_lol:

Jedź w Sopocie zawsze jest suuuper.[/quote]

To wiem że supcio :) bo juz byłam dwa razy w Sopocie :) tylko że ja w tym czasie mam urlop i szukam miejsca gdzie przyjmą mnie z dwoma psami, Pobierowo lub Niechorze , jak nie znajdę już miejsc wybiorę się na Sopot. No i mam nadzieje że do tej pory przyjdzie mi dyplom Championa bo już chce wystawiać małego w klasie championów :)

Posted

[quote name='Axusia']Oj nie musisz mi tłumaczyc ile sie idzie z Zabianki, bo jestem tam dosc czesto bom z Trojmiasta przecie ;):evil_lol:
Z Psem na plaze wchodze normlanie, byle lasem a nie głownym wejsciem.
Pełno ludzi jedynie przy głownych wejsciach im dalej plaza tym ich mniej.
Są tez plaze 'dzikie' jak Gdyni-Babie doły gdzie psy wchodza normlanie.[/quote]

Axusia - toż wiem, że Ty tubylec:evil_lol: info dla przyjezdnych
Ja też łażę z psem na plażę, byle dalej od ludzi.
A na wystawie będziesz?

Posted

[quote name='Squ']Dostaniesz 500 zł mandatu i się skończy :roll:
Zresztą wg mnie to dobrze, że w sezonie jest zakaz. A to, że ktoś się do niego nie stosuje, świadczy jedynie o nim...[/quote]

Ok, zakaz to zakaz, tylko czym podyktowany?
Psa się pilnuje i sprząta po nim i tyle, mnie bardziej śmieci przeszkadzają i ryki muzyczki (bo co drugi musi czymś poryczeć) oraz bandy wyrostków galopujące po ludziach itp
ale to wątek wystawowy nie plażowy:lol:
do zobaczenia w Sopocie!

Posted

[quote name='Itske']Ok, zakaz to zakaz, tylko czym podyktowany?
Psa się pilnuje i sprząta po nim i tyle, mnie bardziej śmieci przeszkadzają i ryki muzyczki (bo co drugi musi czymś poryczeć) oraz bandy wyrostków galopujące po ludziach itp
ale to wątek wystawowy nie plażowy:lol:
do zobaczenia w Sopocie![/quote]
Nie miałabym nic przeciwko psom na plaży (w sezonie), gdyby właściciele potrafili nad nimi panować i raczyli po nich sprzątać. A takich osób jak Ty praktycznie nie ma :(
Rozumiem spacer rano lub wieczorem, ale w samo południe, w tłumie ludzi? Dziś obok mnie była babka z jamnikiem, który ledwo co dyszał. Na koniec się załatwił, a na moją prośbę o sprzątnięcie kobieta odpowiedziała "Ale po co?" i poszła :angryy:

Koniec OT. Na wystawie będę z aparatem.

Posted

Jeżeli znajdę nocleg, to pewnie się pojawię. Zależy również jak nam pójdzie w Warszawie :)

P.S. Co do plaż... to rano lub wieczorem można wejść na plażę?

Posted

[quote name='Itske']Axusia - toż wiem, że Ty tubylec:evil_lol: info dla przyjezdnych
Ja też łażę z psem na plażę, byle dalej od ludzi.
A na wystawie będziesz?[/QUOTE]

Bedem na wystawie w Sopocie :cool3::loveu: Uwielbiam Sopot bo wesoło jest.

Dla poszukujących noclegu !
Podałam linki przeciez w jednymz postów :cool1:

[quote name='Axusia']
Znalazłam takie :
w Gdyni
[url]http://www.eholiday.pl/noclegi-4182.html[/url]
w Sopocie
[url]http://www.eholiday.pl/noclegi-14861.html[/url]

Chyba trzebaby zadzwonic i zapytac czy mozna psy ze sobą brac.[/QUOTE]

Posted

[quote name='Itske']Jak szczenior ma książeczkę z aktualnymi szczepeiniami, to nie ma problemu z wejściem.[/quote]

No to super, będę ze szczeniorem aussika.
Jadę głównie na zawody frisbee, które są na terenie wystawy.:razz:

Posted

[quote name='Squ']Dziś obok mnie była babka z jamnikiem, który ledwo co dyszał. Na koniec się załatwił, a na moją prośbę o sprzątnięcie kobieta odpowiedziała "Ale po co?" i poszła :angryy:
[/quote]

ale tekst! normalnie pwalające, padłam ze śmiechu - bo baba taka głupia, że już śmieszna, mam nadzieję, że nazajutrz położy się w to samo miejsce, jamnior jej teren oznaczył:diabloti:

przez takich babsztyli i jej podobnych problemy z wpuszczaniem psów w różne miejsca
z psem w pełnym słońcu:crazyeye: głupota i zidiocenie niektórych nie ma granic:mad:

Fajnie, że będziecie na wystawie!

Posted

[quote name='Itske']ale tekst! normalnie pwalające, padłam ze śmiechu - bo baba taka głupia, że już śmieszna, mam nadzieję, że nazajutrz położy się w to samo miejsce, jamnior jej teren oznaczył:diabloti:

przez takich babsztyli i jej podobnych problemy z wpuszczaniem psów w różne miejsca
z psem w pełnym słońcu:crazyeye: głupota i zidiocenie niektórych nie ma granic:mad:

Fajnie, że będziecie na wystawie![/quote]

A ja załatwiłam sobie ulop w Niechorzu od 13 sierpnia więc chyba pojawie się na wystawie :)

Posted

[quote name='sylwiaskalska']A ja załatwiłam sobie ulop w Niechorzu od 13 sierpnia więc chyba pojawie się na wystawie :)[/quote]

a to zapraszamy!!!:lol:

Posted

[quote name='Itske']popytam jeszcze - może coś znajdę
(ja już noclegowo zajęta)[/quote]

No popytaj :multi:moze jakiś trzy osobowy lub czteroosobowy to my zagubione duszyczki :cool3: (którzy nie mają noclegu) poradzimy sobie chyba ;)
Ja wystawiam w niedziele i potrzebuje od 09 sierpnia do 10 sierpnia

Posted

[quote name='sylwiaskalska']No popytaj :multi:moze jakiś trzy osobowy lub czteroosobowy to my zagubione duszyczki :cool3: (którzy nie mają noclegu) poradzimy sobie chyba ;)
Ja wystawiam w niedziele i potrzebuje od 09 sierpnia do 10 sierpnia[/quote]

Chcialam Was wepchnąć do naszej bazy noclegowej (moja firma ma) ale chol..erka mamy wolne miejsca od 11, to coś jakby za późno:mad:
poszukam