Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jestem :p zaczytałam sie na wątku jedym ;)

chciałam zauważyć, ze idzie lato....i Teosiowi nie bedzie wygodnie dzwigac swojego cielska :mad: tym bardziej ze jest czarny :evil_lol:
zlituj sie ciotka....zrob mu diete...dla jego dobra :lol:

a jesli chodzi o tamtego psa - byl przywiązany przy trasie KAtowice- Czestochowa do drzewa :/
malawaszka wygospodarowała czas i objeździła wzdłuż i wszerz trasę i widziała tylko martwego psa...był rudy tak jak tamten ale wolimy myśleć, ze jakiś dobry człowiek go zabrał :-(

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[email protected] napisał(a):
dziewczynki dobre wieści pan K wzioł Teosie na bardzo długi spacer i stwierdził że Teoś robi się coraz ładniejszy powiedziłam mu że sierść odrasta i zrobie z niego sznaucerka ale trzeba czasu troch się spasł:cool3::oops:

to wspaniała wiadomość :multi: poszli sobie na męski spacer :lol: Teoś na spacerku jest strasznie fajny :) ciągle węszy i macha ogonkiem :loveu: na tymczasie byl wyprowadzany chyba głównie w kagańcu, bo podobno straz miejska sie czepiała :roll: (dobrze ze na Bielanach nikt sie nie czepia :evil_lol:) w każdym razie teraz chłopak odżył..takie mam wrazenie :)

a kiedy foteczki? :p
wyznaczyłaś już termin kąpieli? ;)

Posted

rufusowa napisał(a):
to wspaniała wiadomość :multi: poszli sobie na męski spacer :lol: Teoś na spacerku jest strasznie fajny :) ciągle węszy i macha ogonkiem :loveu: na tymczasie byl wyprowadzany chyba głównie w kagańcu, bo podobno straz miejska sie czepiała :roll: (dobrze ze na Bielanach nikt sie nie czepia :evil_lol:) w każdym razie teraz chłopak odżył..takie mam wrazenie :)

a kiedy foteczki? :p
wyznaczyłaś już termin kąpieli? ;)

foteczki beda jak pójde do kuzyna on ma cyfrówke i wtedy zrobimy sesyjke:cool3:kompiel czeka go w długi weekend:diabloti:nie ominie go

Posted

Uff..
No to super, że chłopaki się zaczynają dogadywać;)
Kąpiel jakoś zniesie;)
Faktycznie jak był kąpany to zadowolony nie był, ale jakoś przetrwał.
Niech się przyzwyczaja do zabiegów piękności;)

No a jak zareagował jak wróciliście po tym całym dniu?

Posted

gusia0106 napisał(a):
Uff..
No to super, że chłopaki się zaczynają dogadywać;)
Kąpiel jakoś zniesie;)
Faktycznie jak był kąpany to zadowolony nie był, ale jakoś przetrwał.
Niech się przyzwyczaja do zabiegów piękności;)

No a jak zareagował jak wróciliście po tym całym dniu?

rodości nie było końca:multi:oczywiście przyniosłam mu coś z komunijnego stołu:cool3:latał jak szalony:Dog_run:

Posted

gusia0106 napisał(a):
Ale fajnie!!!:multi:

ogólnie teraz jak wychodzimy na spacer to teos reaguje taj jak pies ktorego nigdy nie skrzywdził człowiek:multi::multi: a natalka jak ma chrupki to teos jest wtedy jej najlepsiejszym przyjacielem a ona nie swiadoma karmi go chrupkami:diabloti: jak mówie do niego kusiol to nastawia ten swój nochal do cmokania:cool3: jest zajefajny

Posted

A ja z offu.........
Kanzaj jest w Krzyczkach a tam sunia ze szczeniakami, które inne psy chcą pożreć. Z głodu. Jak to w Krzyczkach....

TYMCZAS POTRZEBNY NA CITO!!!

Wie ktoś coś....?

Posted

gusia0106 napisał(a):
Co tam u mojego ulubieńca?:loveu:

trawozerca,krzakomaniak ma się dobrze zapodzaiał gdzieś adresówke tzn. zostało jej kawałek kupie nową:cool3: toleruje wszystkich ale tylko mnie wita z ogromna radoscia! musze wam powiedziec ze na wieczornych spacerach jest bardzo czujny:dog: jak idzie ktoś na odległósc 50 100 metrów to robi wrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!! ci co go znaja to sie nie boja obcy ludzie omijaja mnie łukiem:eek2: Teos ma taka nie typowa budowe klata szeroka jak u amstafa a morda sympatyczna jak u szczeniaka choc juz nim nie jest:cool3: mimo to nie którzy się go boją:crazyeye: kudełki odrastają i czeszemy sie na bierząco! ostatnio podał mi łape jak mówie siad to siada z chodzeniem przy nodze bywa różnie ale reaguje na komende równaj noga. co jeszcze......generalnie maszeruje za mna krok w krok kladzie leb na kolanach i miziaj go:multi::multi::multi:

Posted

fiu fiu Teoś obrońca :loveu::loveu::loveu: noo adresówkę pewnie miałaś tą zakręcaną? jak kupisz następną to jak będziesz zakręcać to zaklej jakimś klejem takim domowym - tylko nie kropelką - słabszym :evil_lol: to się samo nie odkręci a człowiek spokojnie da radę

Posted

malawaszka napisał(a):
fiu fiu Teoś obrońca :loveu::loveu::loveu: noo adresówkę pewnie miałaś tą zakręcaną? jak kupisz następną to jak będziesz zakręcać to zaklej jakimś klejem takim domowym - tylko nie kropelką - słabszym :evil_lol: to się samo nie odkręci a człowiek spokojnie da radę

Dziewczynki podałybyście mi namiary na dogomaniaków z Katowici okolic

Posted

gusia0106 napisał(a):
Ja znam Malawaszkę tylko;)

Ale fajnie ma ten nasz Teoś:loveu:

co by miał narzekać micha pełna specerki długie i dzieci korzystają mizianie jest pani na miejscu znika na krótko:diabloti: żyć nie umierać!!!!! NO NIE ................................................... :cool3::cool3::cool3::cool3:

Posted

co by miał narzekać micha pełna specerki długie i dzieci korzystają mizianie jest pani na miejscu znika na krótko:diabloti: żyć nie umierać!!!!! NO NIE ................................................... :cool3::cool3::cool3::cool3:

Nooooooooooooooooooooooooo:multi::multi::multi:

Posted

malawaszka napisał(a):

Malawaszko kiedy sie u mnie zjawisz na umówiony spacer z pupilkami? daj znać ;)

Posted

gusia0106 napisał(a):
Nooooooooooooooooooooooooo:multi::multi::multi:

a wiecie jaka słodka dupka z niego wiem że psu nie powinno dawać się słodyczy ale czasami taki mały kawałeczek czegoś mu się dostanie:oops: jak spojrzy s pod tej grzywki to żal mu nie dać

Posted

trawozerca,krzakomaniak ma się dobrze zapodzaiał gdzieś adresówke tzn. zostało jej kawałek kupie nową:cool3: toleruje wszystkich ale tylko mnie wita z ogromna radoscia! musze wam powiedziec ze na wieczornych spacerach jest bardzo czujny:dog: jak idzie ktoś na odległósc 50 100 metrów to robi wrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!! ci co go znaja to sie nie boja obcy ludzie omijaja mnie łukiem:eek2: Teos ma taka nie typowa budowe klata szeroka jak u amstafa a morda sympatyczna jak u szczeniaka choc juz nim nie jest:cool3: mimo to nie którzy się go boją:crazyeye: kudełki odrastają i czeszemy sie na bierząco! ostatnio podał mi łape jak mówie siad to siada z chodzeniem przy nodze bywa różnie ale reaguje na komende równaj noga. co jeszcze......generalnie maszeruje za mna krok w krok kladzie leb na kolanach i miziaj go:multi::multi::multi:

to może taką grawerowaną lepiej zamowic? na allegro takie widziałam :cool3:
prosze jaki obrońca swojej panci :evil_lol: boi sie ze mu ktos pancie zabierze, czy jak? :evil_lol:
no prosze....na taką komende, to moj Rufus by chyba spojrzał z politowaniem :evil_lol: gratuluje Ania tak wspaniałego psa! :loveu: