Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gusia0106 napisał(a):
Nie dostałam....:shake:
W poczcie maila brak

dziewczyny smutny wątek:placz::placz::placz::placz: pan k nie potrafi dogadać się z TEODOREM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pies na niego cały czas warczy a ten caly czas wyrzuca go do kuchni tworzy się błędne koło!!!!!! jesteśmy

zmuszone szukać mu domu!!!!! nie da rady pogodzić tych 2 samców:placz:jest mi bardzo przykro bo strasznie się z nim zaprzyjażniłam i juz wyje:placz::placz::placz::placz::placz:jest mi głupio przed WAMI WSZYSTKIMI i nie wiem co jeszcze napisać...chyba tylko tyle ZE MAM OGROMNA NADZIEJE ZE ZNAJDZIEMY DLA NIEGO DOM chciałam zeby dozyl przy mnie swoich ostatnich dni SORRRRRRY nie tak to miało być ale to naprawde nie moja wina:placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

malawaszka napisał(a):
ja się chyba zastrzelę :placz: to trzecia nieudana adopcja w ciągu kilku ostatnich dni - ja już nie wiem jak szukać domów, żeby było dobrze...

Ile mamy czasu?

jak dla mnie to do konca zycia teosia pan k nie godzi sie ze by byl u nas tak dllugo az sie cos znajdzie wiec sama nie wiem:placz:

Posted

Ania teraz najważniejsze - opisz Teodora najdokładniej jak potrafisz - może być w punktach, ja ułożę tekst, ale dokładnie wszystkie plusy i minusy opisz. a teraz idę się powiesić :-(

Posted

malawaszko to nie moja decyzja po prostu od momentu kiedy teos warknal sytuacja jest tak napieta ze szkoden goden ja nie moge dziennie kłocic sie o psa i spokojnie patrzec na to ze pies nie moze wejsc do pokoju!!!!! pan k sie go wystraszyl i nie chce sie przyznac ze sie go BOI meskie ego!!!!!! TCHORZ jeszcze bede naciskac moze uda mi sie ale alarmuje bede mu truc caly weekend

Posted

malawaszka napisał(a):
Ania teraz najważniejsze - opisz Teodora najdokładniej jak potrafisz - może być w punktach, ja ułożę tekst, ale dokładnie wszystkie plusy i minusy opisz. a teraz idę się powiesić :-(

Zyjesz? napisz co bys chciała jeszcze wiedziec moze cos pominelam

Posted

TEODOR idealny towarzysz na długie spacery,kanapowiec,nadaje sie do dzieci małych i duzych,traworzerca i uwilbia łazić po krzakach ,nadal zjada śmieci jak mu wpadna pod mordke,spokojny.opanowany,lubi duzo wąchac i nie mozna spuszczac go ze smyczy nie reaguje na imie jak reaguje to rzadko skory do zabawy jak ma dobry dzien,pieszczoch KU*********a nie moge sie skupic jest mi ciezko