monita Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 A to zwracam honor ;) Grzeczny chłopaczek :evil_lol: Quote
Camara Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='noemik'] mar.gajko - jestem Tobą wyraźnie zmartwiona :shake: zamiast zajmować się kocimi kotami i psowatymi psami, to co rusz jakieś Mufkowe wyroby fretkopochodne... ratujesz... albo TO... TO co jest na tym zdjęciu :cool1: mnie to wygląda na mysze :crazyeye: Noemik, ty sie nie boisz myszy???? Quote
monita Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Camara masz bujną wyobraźnię :D przecież to szczur gigant :diabloti: Quote
noemik Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 :diabloti: Glutus Gustavus Kurduplus...:diabloti: Camara, to wszsytko wina mar.gajko. :cool3: ja tylko, yyy, weszłam na wątek w niedpowiednim momencie.:evil_lol: Quote
Camara Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 noemik napisał(a)::diabloti: Glutus Gustavus Kurduplus...:diabloti: Piękne imie dla dostojnego myszora :p no i wiesz, Noemik - mamy cos wspólnego ;) ja też niepotrzebnie odebrałam telefon... i mam 2 gremliny :shake: miały być grzeczne i cichutkie :cool1: a to potfory są :diabloti: Quote
mar.gajko Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 Sio, no sio! To JEST PIES. A właściwie piesek. To znaczy malutki pies. NIE jezt to szczurek, ani mysza. PIES!!!! Quote
samoglow Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 A to wierszyk dla Gucia (mozna dolaczac do ogloszen): "Poszedł Gucio za chałupkę, zdjął majteczki, zrobił kupkę i przyglądał się tej kupce, jaki ciężar niósł w swej dupce. Oj ty Guciu, coś ty zrobił? Jam chałupkę przyozdobił! Teraz ładna jest i basta, piękna kupka jest po ciastkach..." Quote
monita Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 samoglow nieźle przerobiony wierszyk :evil_lol: Quote
mar.gajko Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 samoglow napisał(a): "Poszedł Gucio za chałupkę, zdjął majteczki, zrobił kupkę i przyglądał się tej kupce, jaki ciężar niósł w swej dupce. Oj ty Guciu, coś ty zrobił? Jam chałupkę przyozdobił! Teraz ładna jest i basta, piękna kupka jest po ciastkach..." (sliczny, no cudny wierszyk jest) Noemik NIE DAWAJ mu ciastek! Plissssss Quote
Patia Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Noemik , nie wiem czy mam wstawiac do aukcji Gucia , czy nie ?:roll: Quote
Jagienka Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Patia napisał(a):Noemik , nie wiem czy mam wstawiac do aukcji Gucia , czy nie ?:roll: no przecież wszytskie kotki, pieski nasze są :cool1::shake: Quote
noemik Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Patia napisał(a):Noemik , nie wiem czy mam wstawiac do aukcji Gucia , czy nie ?:roll: Patia, jeśli możesz, to proszę wstaw. Będzie miał większą szansę na dobry domek. Nie wiem co o tym myśli mar.gajko, ale jakby coś to podaj namiary na mnie, masz mój numer? Adopcja i tak pójdzie przez Amicusa, nieważne do kogo będą dzwonić. Quote
noemik Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Jagienka napisał(a):no przecież wszytskie kotki, pieski nasze są :cool1::shake: Jagienko, ja nie chcę wnikać w jakieś zadawnione spory. nie wiem, o co poszło i nie chcę wiedzieć. według mnie wszystkie zwierzaki nieważne u kogo z nas, są nasze - krakowskie, a inne podziały są sztuczne. tyle w tym temacie. Gutek właśnie usnął sterany życiem. ;) Quote
Karen026 Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 noemik napisał(a):Jagienko, ja nie chcę wnikać w jakieś zadawnione spory. nie wiem, o co poszło i nie chcę wiedzieć. według mnie wszystkie zwierzaki nieważne u kogo z nas, są nasze - krakowskie, a inne podziały są sztuczne. tyle w tym temacie. Gutek właśnie usnął sterany życiem. ;) Witam.Już wyjasniam. Nie pisałam na wątkach, tylko na pw, poniewaz wydawało mi się, że to miejsce dla wolontariuszy i działaczy fundacji. Z mojego kompa korzystaja koleżanki,które nie mają swojego, ja im pomagam szukac. Po otrzymanych informacjach uznałam, że najlepszym dla mnie psiakiem będzie szczeniak, lub b.młody piesek. Czy są już jakieś decyzje? pozdrawiam serdecznie a ślicznemu Guciowi przesyłam wirtualnego człuska w nosek. Quote
Patia Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 noemik napisał(a):Patia, jeśli możesz, to proszę wstaw. Będzie miał większą szansę na dobry domek. Nie wiem co o tym myśli mar.gajko, ale jakby coś to podaj namiary na mnie, masz mój numer? Adopcja i tak pójdzie przez Amicusa, nieważne do kogo będą dzwonić. Dodałam Gucia do aukcji , powodzenia piesku ! Quote
noemik Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 bardzo dziękuję.:) a możesz wkleić tu linka do aukcji szczeniorów? Quote
Patia Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 http://www.allegro.pl/item314402582_sliczne_szczeniaczki_szukaja_domow_krakow.html Quote
samoglow Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 A 1 tom encyklopedii psow nabyty dzis razem z Dziennikiem? Quote
noemik Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 dziś wieczorem Gucio będzie miał następne odwiedziny. BArdzo dziękuję, Patia, Pani wypatrzyła małego na allegro.:) Quote
noemik Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 ciociu mar.gajko, nie ma w domu ciastek, wszystkie wybyły, bop ja walczę z dietą. ;-) udało się wczoraj zadzwonić do pani Krystyny? Quote
Karen026 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 noemik napisał(a):ciociu mar.gajko, nie ma w domu ciastek, wszystkie wybyły, bop ja walczę z dietą. ;-) udało się wczoraj zadzwonić do pani Krystyny? Witam. Dziewczyny Kochane co sie dzieje w sprawie Gucia? Widzę go na ALLegro. Nikt się ze mną nie kontaktuje, ani na tak, ani na nie. Przecież ja się zgodziłam ,nie mówiłam,że będę sie zastanawiać. Czy mój domek zły? Jęśli tak to mi powiedzcie, będę szukać innego pieska. A jeśli trzeba kupić Gucia to też kupię. Pozdrawiam Was. Krystyna Quote
mar.gajko Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 Jesssu kobity! Nie sprzedajemy, bo on nawet na wagę to by niewiele ważył ;) się nie opłaca. Już zaraz, już prawie natychmiast się dzwoni. Ja nie lubię gadać przez telefon, bo jestem "oschła", no ni elubię i już; ma Luiza dzwonić; a ma skończyć projekt na wczoraj,a czasu nei ma. I dużo pracy dzisiaj w pracy. Bez nerw. Quote
mar.gajko Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 Ale jakby ktoś chciał kupować to ja Pajuta moge na kilogramy: 44 kg x 100.000.-zł za kg ;) Takie mamy ceny kochania :). Quote
noemik Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 ja chcem Pajutka, ja, ja. tylko raty by się zdały...;) Quote
Recommended Posts