Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 323
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='noemik']

mar.gajko - jestem Tobą wyraźnie zmartwiona :shake:
zamiast zajmować się kocimi kotami i psowatymi psami,
to co rusz jakieś Mufkowe wyroby fretkopochodne... ratujesz...
albo TO... TO co jest na tym zdjęciu :cool1:
mnie to wygląda na mysze :crazyeye:
Noemik, ty sie nie boisz myszy????

Posted

noemik napisał(a):
:diabloti: Glutus Gustavus Kurduplus...:diabloti:

Piękne imie dla dostojnego myszora :p

no i wiesz, Noemik - mamy cos wspólnego ;) ja też niepotrzebnie odebrałam telefon... i mam 2 gremliny :shake: miały być grzeczne i cichutkie :cool1: a to potfory są :diabloti:

Posted

A to wierszyk dla Gucia (mozna dolaczac do ogloszen):

"Poszedł Gucio za chałupkę, zdjął majteczki, zrobił kupkę i
przyglądał się tej kupce, jaki ciężar niósł w swej dupce. Oj ty
Guciu, coś ty zrobił? Jam chałupkę przyozdobił! Teraz ładna jest i
basta, piękna kupka jest po ciastkach..."

Posted

samoglow napisał(a):

"Poszedł Gucio za chałupkę, zdjął majteczki, zrobił kupkę i
przyglądał się tej kupce, jaki ciężar niósł w swej dupce. Oj ty
Guciu, coś ty zrobił? Jam chałupkę przyozdobił! Teraz ładna jest i
basta, piękna kupka jest po ciastkach..."

(sliczny, no cudny wierszyk jest)

Noemik NIE DAWAJ mu ciastek!
Plissssss

Posted

Patia napisał(a):
Noemik , nie wiem czy mam wstawiac do aukcji Gucia , czy nie ?:roll:

Patia, jeśli możesz, to proszę wstaw. Będzie miał większą szansę na dobry domek.
Nie wiem co o tym myśli mar.gajko, ale jakby coś to podaj namiary na mnie, masz mój numer? Adopcja i tak pójdzie przez Amicusa, nieważne do kogo będą dzwonić.

Posted

Jagienka napisał(a):
no przecież wszytskie kotki, pieski nasze są :cool1::shake:

Jagienko, ja nie chcę wnikać w jakieś zadawnione spory. nie wiem, o co poszło i nie chcę wiedzieć.
według mnie wszystkie zwierzaki nieważne u kogo z nas, są nasze - krakowskie, a inne podziały są sztuczne.
tyle w tym temacie.
Gutek właśnie usnął sterany życiem. ;)

Posted

noemik napisał(a):
Jagienko, ja nie chcę wnikać w jakieś zadawnione spory. nie wiem, o co poszło i nie chcę wiedzieć.
według mnie wszystkie zwierzaki nieważne u kogo z nas, są nasze - krakowskie, a inne podziały są sztuczne.
tyle w tym temacie.
Gutek właśnie usnął sterany życiem. ;)

Witam.Już wyjasniam. Nie pisałam na wątkach, tylko na pw, poniewaz wydawało mi się, że to miejsce dla wolontariuszy i działaczy fundacji. Z mojego kompa korzystaja koleżanki,które nie mają swojego, ja im pomagam szukac. Po otrzymanych informacjach uznałam, że najlepszym dla mnie psiakiem będzie szczeniak, lub b.młody piesek. Czy są już jakieś decyzje? pozdrawiam serdecznie a ślicznemu Guciowi przesyłam wirtualnego człuska w nosek.

Posted

noemik napisał(a):
Patia, jeśli możesz, to proszę wstaw. Będzie miał większą szansę na dobry domek.
Nie wiem co o tym myśli mar.gajko, ale jakby coś to podaj namiary na mnie, masz mój numer? Adopcja i tak pójdzie przez Amicusa, nieważne do kogo będą dzwonić.

Dodałam Gucia do aukcji , powodzenia piesku !

Posted

noemik napisał(a):
ciociu mar.gajko, nie ma w domu ciastek, wszystkie wybyły, bop ja walczę z dietą. ;-) udało się wczoraj zadzwonić do pani Krystyny?

Witam. Dziewczyny Kochane co sie dzieje w sprawie Gucia? Widzę go na ALLegro. Nikt się ze mną nie kontaktuje, ani na tak, ani na nie. Przecież ja się zgodziłam ,nie mówiłam,że będę sie zastanawiać. Czy mój domek zły? Jęśli tak to mi powiedzcie, będę szukać innego pieska. A jeśli trzeba kupić Gucia to też kupię. Pozdrawiam Was. Krystyna

Posted

Jesssu kobity!

Nie sprzedajemy, bo on nawet na wagę to by niewiele ważył ;) się nie opłaca.

Już zaraz, już prawie natychmiast się dzwoni. Ja nie lubię gadać przez telefon, bo jestem "oschła", no ni elubię i już; ma Luiza dzwonić; a ma skończyć projekt na wczoraj,a czasu nei ma.
I dużo pracy dzisiaj w pracy.

Bez nerw.