mar.gajko Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Ponieważ wczoraj były nasze ogłoszenia w GW i DP efektem było kilka telefonów... o znalezionych psiakach i kocie. Z tym szczeniorem nie mam co zrobić dokumentnie. Pani znalazła na śmietniku w Hucie - Os. II P€lku Lotniczego - szczeniorka - ok. 4-5 tygodniowego. Ponieważ MA PSA, hmmm, nie moze go mieć w domu. Przetrzyma go góra dwa dni, czyli do jutra. A potem schron pewnie. Ma dzisiaj przesłać jakieś zdjecia. PILNIE jakiś dom tymczasowy. Z przyczyn obiektywnych hotel odpada. I nie wiem co z nim zrobimy, a raczej co ona z nim zrobi... Quote
mar.gajko Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Tu jakby nei ma alternatywy. Albo DT albo śmierć. Takie szczenię nie przeżyje w schronie, ani na "wolności". Quote
mar.gajko Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 No cóż zwyczajem dogowym. Hop. Quote
mar.gajko Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Ciekawe jak to maleństwo wygląda??? Czy duże małe szczenię, czy małe małe szczenię? Quote
Maupa4 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Myślę, że nie tylko Ty jesteś ciekawa jak wygląda to szczenię :cool3: I daj innym szansę pohopać ... Quote
mar.gajko Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Hmmmm, no nawet chyba ładniutki. Quote
Herspri Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Ale cudo :loveu: Ciekawe czy mama zgodziłaby się na kolejnego psa na tymczasie... :razz: Quote
mar.gajko Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Do jutra jest bezpieczny, ale tylko do jutra... Quote
mar.gajko Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 NO cóż pohopamy, może ktoś zobaczy... Quote
samoglow Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Takiego maluszka to chyba nie ma co wystawiac na allegro, co? On pije mleko z butli, je kaszki? Zupelnie sie nie znam na takich malutkich szczeniaczkach :shake: Quote
mar.gajko Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 mar.gajko napisał(a): CHOPCZYK to jest. Ta Pani mówiła 4-5 tyg. Ale on chyba ma więcej - po zdjęciu. Za mało "kluchowaty". Quote
mar.gajko Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 I oczka ma takie już "mądrzejsze"; takie kluchy 4-5 tygodniowe to sa ciamlowato - głupkowate z wyglądu. Quote
Ulaa Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 taa i uszek by nie podnosił i nie byłby zaciekawiony aparatem... fajnuś :loveu: Quote
mar.gajko Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Ulaa napisał(a):taa i uszek by nie podnosił i nie byłby zaciekawiony aparatem... fajnuś :loveu: Ulaa - bierz! Dam z wyprawką - DUŻĄ wyprawką. Quote
Ulaa Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 mar.gajko napisał(a):Ulaa - bierz! Dam z wyprawką - DUŻĄ wyprawką. Wiesz co, wzięłabym, bo akurat mam na DT sierotkę, którą ktoś zaraz po urodzeniu wrzucił do ogródka jednej kobitce (odchowałam na butli). Maleńka właśnie zaczyna zwracac uwagę na świat i towarzystwo by jej się przydało. Najlepsze w tym samym wieku, albo jakiś spokojny, żeby jej za bardzo nie męczył. I mały. Muszę w domu pogada na ten temat :cool3: Quote
mar.gajko Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Gadaj, gadaj. Bo cós musimy z nim zrobić do jutra. A szkoda malucha. Fajny krupek. Quote
Ulaa Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 napisz mi proszę jak się zachowuje, czy umie się już bawic (i jak) oraz czy musi byc dokarmiany z butelki Quote
mar.gajko Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Ulaa nic nie wiem. Pani dzwoniła wczoraj wieczorem (z nr podanego w gazecie - przy naszym psie do adopcji); córka go znalazła na śmietniku; wzięła do pracy; przyniosła do domu; mają psa i nie moga go przetrzymać; dzisiaj przesłałą to jedno zdjęcie bez komentarza żadnego. NIC nie wiem konkretnego na temat malizny. I pewnie się nie dowiem, zanim go nie zabierzemy,a nei mamay kompletnie gdzie go zabrać; jak zwykle było ultimatum: albo zabierzecie albo odwioze do schroniska. Nawet już siły nie mam, aby to komentować w jakikolwiek sposób. Quote
Ulaa Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 :angryy::angryy::mad::mad: po południu będę wiedziec... Quote
mar.gajko Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Pokaż sie, może ktos ci pomoże???? Hop,hop. Tu jesteśmy!!! Czekamy!! DT pilnie pożądany!!! Quote
beka Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Cudny maluszek, słodzaik Tylko nie schron :( :( Quote
Ulaa Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 odpowiedzcie mi chociaz prosze - czy psiak wymaga karmienia czy je sam? Quote
Recommended Posts