mar.gajko Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Łoś jak to Łoś. Łosiem zostanie. Pomemlam, pomemlam, ale ostrożnie. Bo wpadniemy pewnie po hotelu do Was. Chyba że jakoś, w tzw. międzyczasie w weekend się uda w "normalnych" ciuchach. Quote
mar.gajko Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 An weźcie się tak nei pchajcie; Bo Noemik bęzie opłaty pobierać, albo co. Trzeba tak niby towarzysko wpaść, pogadać a potem... dorwać i memlać do upojenia. Quote
noemik Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Gucio Łosia hmmm, :lol: nie powiem, bo to zepsuje małemu kluskowi image...:cool1: zbok mały...ot co... biedny łoś...:evil_lol: ciociu monita - też zapraszamy.:-) Quote
mar.gajko Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Ano nawet nei opowiadaj! Takie sliczne pieski tego, hmmm, nie robią!!! Quote
samoglow Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Cos ten Gucio wczesnie dojrzal...:shake: Quote
noemik Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 według weta gówniarz ma ok. 7 tygodni. ale nadal jest fajny, co? pomimo tych, hmm, swoich łosiowych upodobań. no powiedzcie, że nadal Gucio cudny jest. no. Quote
mar.gajko Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Sa gusta i guściki. A Gutek cudny jest!! Quote
samoglow Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Cudny ci on...moj chrzesniak. Co by tu mu sprezentowac? Gryzaczki, pileczki. losieczki? :evil_lol: Quote
noemik Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: macie. wy ciotki. inwencję.:) Quote
mar.gajko Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 To było za jutro. Bo ja już tupam do domków. Pilnowac mi tu tego Guciaczka! Quote
kinga Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 noemik napisał(a): ale nadal jest fajny, co? pomimo tych, hmm, swoich łosiowych upodobań. no. i co? będziecie krzyżować gatunki? :crazyeye: Quote
samoglow Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 kinga napisał(a):i co? będziecie krzyżować gatunki? :crazyeye: czesc Kingo, jak milo, ze tu trafilas za nami. Krzyzowac nie beda, bo to watek o i dla niemowlakow, a nie seria X :mad: Quote
samoglow Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 mar.gajko napisał(a):To było za jutro. Bo ja już tupam do domków. Pilnowac mi tu tego Guciaczka! Ale nie bylo za niedziele :eviltong: FUTRZACZEK Quote
noemik Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 ja też już powoli tuptam. wy tu wymyslajcie. a ja będę miętolić Gucia. mam nadzieję, że jakoś poprawi mi nastrój. :-(rano jeden z moich szczurków zmarł mi na rękach... :-( ale to radosny wątek, więc pakuję swój smutek do torebki i w drogę. Quote
Recommended Posts