monita Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 I jak - mały zasilił już grono u noemik :razz: Quote
auraa Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Cieszę się, że Szczeniak będzie bezpieczny. Nie dawało mi to spokoju. Quote
mar.gajko Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Nieprawda! Noemik ZACHWYCONA! Ja to wiem jak ludziom DOBRZE zrobić. Wczoraj słyszałam przez telefon jak darł gumiora, gryzł Noemik i ganiał koty. Noemik BYŁA BARDZO ZADOWOLONA. I nie nasikał ( w widocznym miejscu!). I będą nowe zdjecia w weekend. I prosze wszytskie umne ciotki o te ogłoszenia w necie. Bo ja nie umna. Quote
Myszu Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Może małemu allegro wystawić?????? Jak by co to Zbyszek zgłasza się na ochotnika:evil_lol: :p. Quote
noemik Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 mar.gajko napisał(a):Nieprawda! Noemik ZACHWYCONA! Ja to wiem jak ludziom DOBRZE zrobić. Wczoraj słyszałam przez telefon jak darł gumiora, gryzł Noemik i ganiał koty. Noemik BYŁA BARDZO ZADOWOLONA. I nie nasikał ( w widocznym miejscu!). I będą nowe zdjecia w weekend. I prosze wszytskie umne ciotki o te ogłoszenia w necie. Bo ja nie umna. koty gania. na koty szczeka. sika tylko jak się na niego patrzy. i to w miejscach widocznych. koopka tylko w zakamarkach, z dala od wszystkich. odrobaczony, odpchlony. dostał książeczkę. wszystko GRATIS. skoro znajdka. mina weterynarza - bezcenna. noc minęła zaskakująco spokojnie. nawet spałam. wow. jest cudny. komu cudnego szczeniora? Quote
mar.gajko Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 A koopki śliczne są? Kochaniątko. Nie mam pojęcia jak go nazwać, bo go nie widziałam na oczy. Kasiu???? Quote
samoglow Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Dla mnie on jest zdecydowanie Uszatek, albo Gacek. No, jak sie nie pogniewacie, to Wawel :evil_lol: Quote
mar.gajko Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Fe, brzydko. Gacek?!?!? Uszatek?!?!? Paskudnie. A Wawel, hmmm, WIELKI jest (dla tych co nie widzieli na WŁASNE oczy) a chłopczyk przecież maluteńki (Samoglow: Wawelek, Wawelik -- odpada - uprzedzam) Quote
samoglow Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 a Wawelus? A skad wiesz, ze on nie wyrosnie na wielkiego Wawela? A Batman, albo Batdog? Quote
noemik Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 kupki w porządku w czoraj robali nie było. imię - nie wiem jeszcze - chciałabym go jeszcze poobserwować. On mi na Kajtka wygląda, ale nie wiem... Quote
mar.gajko Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 samoglow napisał(a):a Wawelus? A skad wiesz, ze on nie wyrosnie na wielkiego Wawela? A Batman, albo Batdog? NIE WYROŚNIE! Będzie malutki, piękniutki, cudny, całuśny i przytulasty. Myśl dalej... Quote
samoglow Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Fuks, Ptys, Ekler, Krakers, Bingo :multi: Quote
samoglow Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Gapcio, Lalus, Snickers, Baton, Drops, Lejek, Korek, Fant, Morel, Pysio...:lol: Quote
samoglow Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Prawda? Slodki Ptys z bita smietana :multi: Quote
mar.gajko Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Ptyś - nie! Śliczne imię, ale pamiętam buldożka Ptysia ['] Lavini. To bardzo smutna historia i zawsze mi sie kojarzy to imie z Tym Ptysiem. Quote
samoglow Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Maruda :mad: Kazde imie moze sie smutno kojarzyc :shake: GUCIO? Quote
mar.gajko Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Noemik? GUCIO (GUSTAW - jak dorośnie) ładnie. Może być??? Quote
noemik Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 :loveu::loveu::loveu:OTO GUCIO:loveu::loveu::loveu: Quote
mar.gajko Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Jesu, jakbym se to pomemlała i pocmokoała. Fajnego tego GUCIA masz. Quote
samoglow Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 kiedy imieniny Gucia? Bedzie gume mial do zucia! Przypomnialy mi sie szkolne czasy, a to juz czysta archeologia :shake: Quote
noemik Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='mar.gajko']Jesu, jakbym se to pomemlała i pocmokoała. Fajnego tego GUCIA masz. Zapraszamy, ciociu mar.gajko. do mamlania i cmokania. Gucio się ucieszy. I moze wreszcie odczepi się od maskotki Łosia. I zajmie ciotką.:) Quote
samoglow Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 A co, a co z Losiem ? czuje pewien niepokoj, jako milosnik przyrody...:cool3: Quote
Recommended Posts