jonQuilla Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 :crazyeye::crazyeye: ale wymęczyłaś Bobika :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Ale go wymęczyłaś! :diabloti: :lol: Quote
Dozia_13 Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 hejka... hehe fakt wymeczyłam Bobiczka, że aż biedny piszaczał... ale to było z miłości:loveu:... a teraz jest nowina... Znalazlam dzis śliczna sunie ma ok 4miesiece nerazie spi u mnie pod tarasem jak mama przyjedzie z pracy to bede z nia gadala zeby sunia zostala u mnie do konca tyg a ja bede szukala dla niej domku... Z Elza dogaduje sie swietnie... Gorzej z Sonia, ale juz wie ze nie moze do niej podchodzic jutro spotaram sie dac jej fotki bo narazie to ide czekac na mame dobranoc trzymajcie kciuki... Quote
Anka_ZG Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Czesc:) witamy sie:) prosimy o sliczniaste zdjecia Elzuni:) czekamy i pozdrawiamy:) Quote
jonQuilla Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 oj to ja czekam na zdjęcia małego pieska będącego u Ciebie... pewnie śliczny :loveu: wycałuj zatem całą trójkę :loveu::multi: Quote
Pusiakowa Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Hej! :loveu: ale wymeczylas Bobisia naszego! :p ahh... biedna psinka! :-( czekam na jej zdjecia ;) . zalóz jej watek i dawaj mi tu linka , bede podnosila psinke i zrobie banerka :loveu: . Quote
Dozia_13 Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Hej założyłam wontek... ale niestety sama musiałam szukać suni domku bo zaineresowały sie zaledwie 2 osoby... Sunie oddałam dla tekiego pana, który bardzo kocha psiaki i gdy poszłam z nią do mojej kol i powiedziałam mu o tym, że sunie została znaleziaona odrazu powiedział mi, że ma dla niej wspaniały domek i jeśli wyraże zgode to zawizie ją do swojej siostry... nie mialam innego wyjscia dalam sunie pozegnalam sie, a jego zona byla bardzo zadowolna i zarzatowala ze nie odda tej ksiazniki... zaraz dam fotki suni i moich panienek... :) Dziś kupiłam szpon dla sun i rekawice do czesania a w gratusie jest taka szczotka... mam nowa kom hehe swoja dalam do reklamacji i dali mi taka cegle nie mam jak porobic fot wiec dam zalegle... Przepraszam z to ze rzadko wchodze na dogo, ale brak czasu i wolny net robi swoje...:mad: Quote
Pusiakowa Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Super ze juz ma domek! :p czekam na fotki suni :razz: Quote
agaciaaa Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Super, że sunia tak szybko znalazła domek :) czekam na fotki. Quote
Izabela124. Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Super, że sunieczka domek znalazła Mam jeszcze dwie foteczki z wypadu do mnie: Quote
Pusiakowa Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Witam! :p kiedy fotki suni? :lol: (zapraszamy do nas ;) ) Quote
Dozia_13 Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Sunia która znalazłam...:cool3: Sonia...:cool3: Quote
Dozia_13 Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 No i to koniec fot... narazie nie dam nowych po kom mam w naprawie... maja zadzwonic za 14 dni wiec jak cos to wtedy dam fotki... narazie musza wam wystaryczc te...:eviltong: Quote
jonQuilla Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 są pieseczki :loveu: jaka Sonia jest malutka do Elzy :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts