Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Izabela124. napisał(a):
Hej kotek

Dzięki za super spacerek:loveu: Fotki kiedyś dam:evil_lol:

Hej kiedyś jak naszybciej... :eviltong::eviltong:

Pusiakowa napisał(a):
a to leniuszki z tych twoich panienek :eviltong:

hehe a co w pania poszły...:eviltong::eviltong:

Tinka fotki są świetne...a Grami jest świetny:loveu::loveu:

Posted

Pusiakowa napisał(a):
oo ! :eviltong::eviltong:

swietne fotki z Elza i tym drugim psinka :lol:

A foteczki są dzięki Tince... :) no i niedługo mam nadzieje Iza coś wstawi do nas.. :) a ten drugi psiak to Gramus szlony urwisek i chyba jedyny psiak z którym moja Elza sie tak dobrze dogaduje... :)

Posted

hej:) no e koncu trafiłam do was:multi::multi: pewnie, że was pamiętam słonce, jakbym mogla zapomnieć laseczki:lol: śliczne zdjątką, jak zawsze:loveu: wychochraj psiurki ode mnie!!papa

Posted

Był Był spacerek no i trzeba go powtorzyc bo Elza świetnie dogaduje się z Gramusiem, pancia Garusia tez fajna no trzeba jak najczesiej chodzic na takie wspolne spacerki... :) My to lecimy juz spac Dobtanoc...;);)

Posted

[quote name='jonQuilla']ale Elza ma adoratora małego ;) :evil_lol::evil_lol:

a jak jej cholernik bronił :mdleje:
normalnie nigdy nie rzuca się na psy, nie warczy, nie szuka konfliktów... a do pierwszego psa, który się do Elzy zbliżył wyskoczył z zębami:cool1: taki kurdupel, a takiego odważnego zgrywa:evil_lol:

Posted

jonQuilla: Nie ważne jaka wielkośćważne, że ją kocha...:evil_lol:

Tinka:): ta akcja była niezła Gramuś spisał się na medla... broni co jego:diabloti:

zuzolandia:te oczęta codziennie wyłudzają odemnie jedzenie:shake:

Pusiakowa: To na co czekasz wpadaj do nas... :) a w twojej obolicy nie miaszka nikt z dogomaniaków?? Ja z Tinka spotkałam się dzięki Izie, a tak pewnie byśmy sie do tej pory nie spotkały

Sory, że tak odpowiadałam na wasze posty Elze edit mi nie działa...:mad:

Mam dwa filmiki 1 Soni, a 2 Elzy ale pewnie dam az jutro...

Posted

http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/P1080062.jpg OoO matko kochana:oops::oops:

Tinka:): trzeba się poświęcic w imie miłości:evil_lol:
jonQuilla: Niom pięknie razem wyglądają szczególnie Grami na Elzy pleckach...:evil_lol::evil_lol:
agaciaaa: A to dzięki Tince... :loveu:
AngelsDream: wszystko rzadzi sie swoimi prawami... tylko jestem ciekawe czemu Elza gustuje w psach duzo mniejszych od siebie...:shake:

Tinka dziekuje Ci za te fotki ja może dopiero na święta dostatne aparat, ale to nic pewnego...