Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jonQuilla napisał(a):
są pieseczki :loveu:

jaka Sonia jest malutka do Elzy :evil_lol::evil_lol:

Hej a sa sa... :) wkoncu sie zebralam i wam je pokazałam...:cool3: fakt Sonia wygląda jak mroweczka w porownaniu do Elzy...:evil_lol:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agaciaaa napisał(a):
http://i130.photobucket.com/albums/p259/karolina_029/P08-09-08_15132.jpg :loveu: jakie ona ma fajne uszka :p

A Elza ma takie dłuuuugie łapki :loveu:

dziekowac...;)

Izabela124. napisał(a):
Hejos
Ale fajniutka była ta przybłęda, całuski dla sunieczek

Wpadnij do nas i sama wycałuj teraz nie masz daleko...:eviltong:

Pusiakowa napisał(a):
Heeej!
sliczna ta sunia znaleziona :cool3: .
Twoje sunki tez piekne :loveu: .
http://i130.photobucket.com/albums/p259/karolina_029/P08-09-08_15132.jpg fajniutkie ma ucholki :p . Fajne macie tereny spacerkowe :loveu: .
Elzunia - psiepsiekna :loveu: .
szkoda , ze Ci sie koma popsula :-( . no cóz poczekamy , mamy inne wyjscie? :razz:

czy ja wiem czy to są terany do spacerowania... to jest droga która przebiega na styłu domu czyli od strony ogrodu i tam właśnie wypuszczam sunie..., a na pola mamy kawłek drogi...

Dorkaa napisał(a):

dzieki...;)

Dziś wykompałam sunie błyszczą się i pachną... Elza wariuje w domciu bo dwa tyg spala w piwnicy...

Posted

Przyda się... :) kupilam Elzie teraz taki szmpot podkreslajacy kolor i tak sie bluszczy ksiaznicza... i juz lupiezu nie widac... Sonke kompalam zwyklym bo kupilam jej kiedys i jescze miala a Elzie sie skonczyl

Posted

Hejka... dzis odebrałam kome... ;) wczoraj byłam z Elza u babci polatała sobie po polach w kukurydzy sie zgubuiła hehe... a ja mam tyle zakuwania ze szok, szkoda gadac... ;(

Posted

Dozia_13 napisał(a):
Hejka... dzis odebrałam kome... ;) wczoraj byłam z Elza u babci polatała sobie po polach w kukurydzy sie zgubuiła hehe... a ja mam tyle zakuwania ze szok, szkoda gadac... ;(

Hej !
to czekamy na foty :diabloti: .
ja mam codziennie sprawdzian ! ;( :angryy:
(zapraszamy do nas na nowe foty ;] )

Posted

Pusiakowa napisał(a):
Hej !
to czekamy na foty :diabloti: .
ja mam codziennie sprawdzian ! ;( :angryy:
(zapraszamy do nas na nowe foty ;] )

Hejka... Dopiero naprawili mi neta... Fotki dam w weekend... A co do sprawdzianów to u mnei też codzniennie sprawdziany kartkowki i pytają... oni ja przesadzaja...:mad:

Izabela124. napisał(a):
Hej Karolinko
Jak jutro wpadniesz na ddzień wety to porobię Ci i Elzie foteczki :)

Iza w weekend wpadne cała galerie prześledze bo teraz nie mam czasu...:-(