Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jonQuilla']widziałam wystawowe piesy :loveu:
nawet kilka dogów się dopatrzyłam :cool3::cool3:

witam :loveu::multi:

Hojka... :buzi:
hehe ja tam pojechałam tylko po to, żeby jakiegos dożka zobaczyć, a przy okazji zobaczyć jak to mniej wiecej wygląda... :)

[quote name='Izabela124.']Hejos malinos
ALe dziś wymiziam twoje sunieczki
Hej...:buzi:
Iza jak będziesz przed Łomżą to zadzwoń do mnie bo ja chyba nie będę nigdzie szła więc jak chcesz to mogę z tobą jechać do internatu...;) u nas brzydka pogoda pada... :(

Posted

Dozia_13 napisał(a):

Hej...:buzi:
Iza jak będziesz przed Łomżą to zadzwoń do mnie bo ja chyba nie będę nigdzie szła więc jak chcesz to mogę z tobą jechać do internatu...;) u nas brzydka pogoda pada... :(
To moze gdzieś się spotkamy jak będę do Łomży wjeżdżała lub przed internatem, bo nie wiem czy mama zechce jechac po ciebie,w iesz jaka ona jest:roll: Zadzwonię;)

Posted

Izabela124. napisał(a):
To moze gdzieś się spotkamy jak będę do Łomży wjeżdżała lub przed internatem, bo nie wiem czy mama zechce jechac po ciebie,w iesz jaka ona jest:roll: Zadzwonię;)

ok albo jak się wprowadzisz to zadzwoń pujdziemy na spacerek jak nie bedzie padac... :)

Posted

Dozia_13 napisał(a):
Wiedzie co sie stało przed chwila... Poszłam wypścić sunie na ogród, a że byłam troche głodna więc poszłam na śliwki... zerwałam jedna i zaczełam rwać drugą a nagle ciach coś mne za palec... tak mnie bardzo bolal caly zdretwial napuchl... wsadzilam go pod wode a to jeszcze gorzej... poszlam szybko do mamy kazala mi wymoczyc w occie i Altacetem posmarowac... teraz moj srodkowy palec u prawej reki wyglada jak dwa kciuki

miałam podobne zdarzenie kilka dni temu :placz:tyle ze palec u nogi mi spuchł jak balon...tez mnie cos dziabnelo...boszeeeee dawno takie bolu nie czułam...przykladałam lod zeby choc troche złagodzic ten stan..:placz:

http://i130.photobucket.com/albums/p259/karolina_029/P09-08-08_1620.jpg

Lichen jest uroczy ...choc sama bazylika to dla mnie przerost formy nad trescia :evil_lol:.....
Gdzie na tym S:evil_lol:lasku bylas:evil_lol: ?

pozdrowionka:loveu:

Posted

Witamy... :)
na slazku bylam w Rybniku... bardzo fajnie tam jest... moze jeszcze kiedy pojade... :)
fakt to byl bol nie do zniesienia... ciekawe co to moglo byc...?

Posted

Oo no to szkoda, że się wcześcniej nie zgałałyśmy hehe bym wpadła do was... :) następnym razem jak będę to wpadne... ;)
Ja już po rozpoczeciu... bylo ogolnie fajnie pogadalysmy z dziewczynami, ale moje buty sa do du...:/ mam ze 4odciski a 2 takie ze skory nie mam... juz nigdy ich nie zaloze...

Posted

agaciaaa napisał(a):
Cześć :) jak tam powrót do szarej szkolnej rzeczywistości? ;)

Hej...Fatalnie tyle pisania, że szok juz pierwszego dnia zaczeli gadać o egzamichach...:mad:

Izabela124. napisał(a):
Hejos kotek
CZekam na nowe fotki

Ty czekasz na fotki... Ja Ci dam częściej wpadaj to będziesz miała ruszające się fotki...:eviltong:

Posted

jonQuilla napisał(a):
a cóż to za żyrafka? :loveu:
http://i130.photobucket.com/albums/p259/karolina_029/P25-08-08_1604.jpg
widzę że panienka lubi wygrzewać się na słońcu :)

cześć :multi::loveu:

Hej... :cool3: ojj bardzo lubi...;)
AngelsDream napisał(a):
Duże psiaki mają swój urok ;)

Izabela124. napisał(a):
Hej kotek
Fajne fotki, ale wolę Elzę na żywo :P

No proste na żywo troszkę pociągnie hehe...:eviltong:
agaciaaa napisał(a):

dzieki... :buzi"

Acctiually napisał(a):
Śliczne fotki:loveu: