Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam Was...:buzi: sorki za ta nie obecnosc, ale nie mam czasu... na a jak go znajde to nie chce mi sie wchodzic na kmompa... juz tyle mnie na nim nie bylam ze zapomnialam jak sie pisze hehe. U suń jest dobrze... Elza ma cieczke, a Sonia ma zapalenie cycusia... ale jest wszysto ok... ;) ja sie wzielam troche za nuke ostatnio mialam 3 dni egzaminy probne... poszly mi nie najlepie. Jutro ide z Iza na spacerek...:cool3: Fotek dzis raczej nie dam bo musze sie wczesniej położyc spac bo sis ma mi przywiesc Nikolke przed 8 wiec musze sie wyspac...;) Ize z Elza na spacerek POZDRAWIAmy:eviltong:

Posted

Dozia_13 napisał(a):
Zaraz dam kilka fotek sun...

Byłam w czoraj z Sonią u Weta biedna aż narobila ze strachu... dal jej 2 zastrzyki i mam nadzieje ze teraz bedzie lepiej...

no i gdzie te fotki?

Trzymam kciuki :p .
u nas nowe fotki ;)

Posted

Hej... Sorki za te fotki ale naprawde nie mam czasu ich dac postaram sie cos dzis wieczorem dac ale nie obiecuje... a co do cieczki Elzy to już nie ma ale fakt mialam wesolo, a na ogrodku pełno psów... nie moga nawet na 5min zostac sama

Posted

Hejka... Dzięki Izuniu za te foteczki... ja sie nigdy nie moge zabrac zeby wstawic... teraz neta nie mam u siebie a u braciaka nie moge wstawic bo wchodzie doslownie na 5 min jak jego nie ma... Sunieczki są zdrowe nie narzekają chwilowo hehe