Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A Bafek chyba uschnie z tęsknoty!!! Ja wyję on wyje, wszyscy za nią wyjemy...Baf jeszcze jej szuka po domu...

Oni tak się na koniec zgrali, razem leżeli w koszyku Bafiego, razem pili wodę z jednej miski, i nawet razem chrupki chrupali, ale tylko chrupki!!!

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ile ona już jest??? 2,5 tyg. już chyba daaaaaawnoooooo minęło??? Agato te Twoje określenia czasowe dla tymczasów niewątpliwie trzeba mnożyć:evil_lol:

Mam złą wiadomość, Bafkowi odnowił się guz na łapce!!! Wujo pójdzie do lekarza z pupilem na dniach, więc będziemy wszystko wiedzieć!!! A poza tym to nasz łobuz śpi między nami, nie w swoim koszyku, rano jeździ po ciotce mokrym i zimnym nochalem i słodko przytula się do brzucha!!!:loveu:

Posted

Mija czwarty miesiąc. Ale dzisiaj postawiłam sprawę jasno - Liwka nie może u mnie zostać. Przedwczoraj tak się ścięły z Betką, że Liwka ledwo przeżyła. Betka złapała ją za gardło (a szczęki to ona ma jak krokodyl) i o mały włos nie zadusiła. W ostatniej chwili udało mi się ją odciągnąć (za uszy). Już nie wytrzymuję nerwowo (dwa garnki zimnej wody nie podziałały). Większość dnia jestem w domu sama, nie dałabym rady ich rozdzielić. I pewnie na moich oczach Liwka zostałaby oduszona albo wykrwawiłaby się na śmierć. Wątpliwa przyjemność.

Biedny Bafuś. Bunia uprzedzała, że to świństwo może się odnowić. Tylko po co tak szybko? Wymiziaj go ode mnie. To był idealny tymczasik! :loveu:

Posted

kurcze,a czy Bunia mówiła coś jeszcze na temat tego guza??? Martwię się bardzo o niego!!! wymiziam go od Ciebie...on jest najukochańszym psiakiem na świecie i do tego najgrzeczniejszym...A teraz kiedy zabieramy go prawie wszędzie ze sobą, a głównie poruszamy się autem to nam tak pięknie śpiewa w podróży, oj jak on nam śpiewa...(całą drogę tak śpiewał całemu przedziałowi z Łodzi do Brzegu):evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu::loveu::loveu:

Posted

Znam ja te jego śpiewy podróżne! Całą drogę do leśniczówki tak nam zawodził!

Na temat guza nic więcej nie wiem. Nie pamiętam. Nie martw się na zapas (łatwo powiedzieć, więc mówię). Zobaczymy, co wet powie.

Słodko się śpi z Bafkiem, prawda? Biedaczek, pewnie tęskni za Kan.
A małe niech się przyzwyczaja do piesków! Bo i tak będzie musiało. Mełe też pogłaszcz ode mnie. :loveu:

Posted

Buziaki, Bafusiu. :calus:

Jestem w dole. :-( Jak jutro nie znajdzie się chociaż DT dla Liwki, sunia wyląduje w fundacyjnej budzie. Czystej i cieplutkiej wprawdzie, ale zawsze budzie. Po 4 miesiącach spania pod kołderką! I co ja mam robić?