Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bardzo się cieszę że jest DS dla Lusi :loveu:-tylko kto bedzie przy adopcji,bo ktos przecież musi być! no i sprawdzenie domku na miejscu??
Frotka Ty czy Karina,czy kto?
LOovefigaro;)moje bidy bezdomne,zagrożone "schronem"czekają :-(,tylko pamiętaj że DT to też spora odpowiedzialność..bo do czasu DS.Psiaki są duże ale łagodne i przyjazne,na pewno wymagaja doświadczonej,psiej ręki i odrobiny serca...by poszły dalej do DS .jak dla Ciebie :loveu:to najłatwiejszy,domowy-Franek(też najmniejszy i nabardziej milusiński)
Wątek psiaków w podpisie,to naprawdę pilne!

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='xxxx52']a domek w Busku bedzie sprawdzony?[/quote]

Obowiązkowo !! I umowa adopcyjna koniecznie i namówić nowych, coby Lusię na dogo prezentowali :p

Hmmm a tak na maginesie, to niby kto ma ją wydać ?
Czy aby się nie rozpędziłam w tych postulatach ?

Posted

[B]Iwop [/B]proponuję jeszcze nie zdejmować allegro aż do czasu"zakończenia udanej transakcji"lepiej mieć zawsze rezerwowe chetne osoby do adopcji...
umowa adopcyjna moim zdaniem koniecznie,a i to mało trzeba by sprawdzić domek na miejscu w Busku...

Posted

[quote name='elik'][COLOR=Black]Obowiązkowo !! I umowa adopcyjna koniecznie i namówić nowych, coby Lusię na dogo prezentowali :p

Hmmm a tak na maginesie, to niby kto ma ją wydać ? [/COLOR] - [B][COLOR=Blue]chodzi o Lusię oczywiści[/COLOR][/B]
Czy aby się nie rozpędziłam w tych postulatach ?[/quote]

Ja jeszcze raz jak wyżej ;)

Posted

[quote name='kobix']no a z kasą chyba wstrzymujemu bo przecież Lusia ma chetnych i mają ją odebrać osobiście:roll:[/quote]

No jasne, dziewczyny! NIc mi nie wpłacajcie! Chociaż i tak będe robić zbiórke pieniążków na umieszczenie w szpitaliku i leczenie Daisy:-(
Zle z nia ponoć, cały czas nie chcą jej wydać..:shake:

Posted

[quote name='lovefigaro']...będe robić zbiórke pieniążków na umieszczenie w szpitaliku i leczenie Daisy:-(
Zle z nia ponoć, cały czas nie chcą jej wydać..:shake:[/quote]

Podrzuć link do wątku Daisy.
Trzymam kciuki. Może trzeba powiedzieć, że to do DT. Niby kłamstwo, ale co się odwlecze to nie uciecze ;)
Jak ją wyciągniecie ze schronu, to się dołożę do leczenia - ale proszę o info na PW, bo ten fakt może umknąć mojej uwadze.

Posted

[quote name='kobix']bardzo się cieszę że jest DS dla Lusi :loveu:-tylko kto bedzie przy adopcji,bo ktos przecież musi być! no i sprawdzenie domku na miejscu??
Frotka Ty czy Karina,czy kto? [/quote]

Przy adopcji będzie Karina. Iwop - dom jest pewny w 100 proc. ale lepiej nie zdjemuj jeszcze aukcji. Nigdy nie wiadomo co się wydarzy.

[B][COLOR=red]Lovefigaro - dziękuję za propozycje DT i cierpliwość w czekaniu na Lusię[/COLOR][/B] :loveu:

Posted

[quote name='elik']Fiziu, ale tam od wczoraj cisza :nerwy:
Czy to dobrze wróży ??[/quote]

No już wiem, Lamia2 napisała:

[B]Mała podobno wygląda lepiej, dziś oglądał ją weterynarz ale niestety nie udało mi się do schronu więcj dodzwonić, że dowiedzieć sie o opinię .... postarm się jutro rano.[/B]

Posted

Zastanawiam się, czynie byłoby to ze skutkiem pozytywnym dla psinki, gdyby w jej sprawie dzwoniło więcej zainteresowanych.
Co o tym sądzicie ?

Posted

niestety nie podskoczę do Lusi i to nie z powodu że mi się nie chce tyłka ruszyć...po prostu nie uzyskałam od Kariny informacji gdzie ona sie znajduje...o powody pytajcie ją...ja nie mam pojęcia:roll:

ale myślę że nic jej się nie dzieje i jak tyle wytrwała w tych warunkach to i przetrwa do piatku,soboty-kiedy to ma być adopcja.dobrze że przynajmniej wiemy kto sie tym zajmie...najważniejsze by adopcja doszła do skutku.