Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to wyszło mi tak:

Elik 50 zł
Lovafigaro 50 zł
Jolakar 30 zł
Iwop 30 zł
Maja7 30 zł
fizia 30 zł
Erka - 30 zł
Poker - właśnie nie wiem czy 30 czy 20 zł

Jeśłi chodzi o Daisy to trzeba wziąć pod uwagę, że to sa Krzyczki ...wszystko jest możliwe..myślę, ze dziewczyny, któe tam jeżdżą zrobią wszystko, co się da, żeby Ją wyciągnąć

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='maja7']Poznań - Warszawa i Poznań - Końskie to mniej więcej ta sama odległość.
Byłoby super, gdyby np.z Warszawy można było odebrać i Lusię i Daisy. Wtedy byłby jeden koszt transportu z Warszawy. Naprawdę nie da się wyciągnąć Daisy wcześniej? Obawiam się, że specjalnie opóźniają wydanie, jak Daisy coś się stanie będą mieli problem z głowy:angryy:

Jutro wysyłam 30zł. Nie będzie mnie na dogo przez tydzień, proszę zróbcie wszystko abym mogła przeczytać po powrocie, że obie są już bezpieczne w DT.[/quote]

Wiesz, ja cały czas o tym mysle.. Tez bardzo mi zalezy, aby obie zabrać jednocześnie.. Po pierwsze zaoszczędziłybyśmy sporo na paliwie a po drugie obie byłyby juz bezpieczne.. Żal mi Lusi, ale nad nią przynajmniej się nikt nie znęca.. A Daisy ponoć jest w takiej depresji, ze w ogóle noska z budy nie wychyla.. Uwieżcie, że ja spać nie mogę od kilku dni, w ogóle tak zmizerniałam przez to wszystko.. Sama jestem kłębkiem nerwów..
Zaraz będe dzwonic do dziewczyny, która pilotuje sprawe Daisy.. Obiecała coś zdziałać, zeby szybciej nam ją wydali..

Posted

Nie martw się tak, ja jestem przekonana, że uda się pomóc obu suniom.

Też cały czas o tym myślę, ale musi się udać, wszystko jest na dobrej drodze.

Myślę, że ten tydzień lepiej poczekać i zabrać obie za jednym razem - to zbyt długa i kosztowna podróż, żeby tak jeżdzić co chwilkę.

a kto wie, może przez ten tydzien znajdzie się ktoś, kto zaadoptuje Lusię. Na wątku Daisy też czytałam, że ktoś o Nią pytał.

Tylko faktycznie trzeba będzie tez pewnie wtedy pomyśleć o tej surowicy dla Lusi, tak na wszelki wypadek.

Posted

Zrobiłam wyróżnienie ogłoszenia na ale.gratka.pl na kolejny tydzień.
Bardzo dużo osób oglądneło do tej pory to ogłoszenie - dlaczego nikt Jej nei chce...

Posted

[quote name='fizia']...Też cały czas o tym myślę, ale musi się udać, wszystko jest na dobrej drodze...Tylko faktycznie trzeba będzie tez pewnie wtedy pomyśleć o tej surowicy dla Lusi, tak na wszelki wypadek.[/quote]

Myślę, że surowicę to pewnie trzeba podać przed ewentualnym podejrzanym kontaktem.
Myślę, że powinnyśmy się dopytać o to, bo jest to bardzo istotne. Jeszcze tego brakowałoby, żeby się Lusia czymsiś zaraziła :angryy:

Posted

Ludzie są jacyś dziwni... na allegro Lusia ma dzisiaj aż 6 obserwatorów!:crazyeye:
Ale co ludzie obserwuja do diabła...? Dlaczego nikt nie dzwoni? Czekaja az cena wzrośnie czy co...?:angryy:

Posted

[quote name='kobix']no to Wy ustalajcie...a ja postaram się odwiedźić Lusię i zapytać o samopoczucie;)tylko nie obiecuje że jutro na pewno[/quote]

Kobix, na pewno wszystkie Cioteczki bardzo się ucieszą z nowych wieści o Lusi.
A gdyby tak jeszcze jakieś zdjątko... :loveu:
Lusi też pewnie będzie miło, gdy ktoś ją utuli i pogłaszcze.

Posted

Fiona.22 na wtatku transportowym szuka transportu też na tej trasie

"Szukamy transportu na 2.03 niedziela na trasie Kielce lub Warszawa- Poznań dla kota w transporterku"

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9557115#post9557115[/URL]

Posted

Jest dom na stałe! W Busku. Sami przyjadą po Lusię, w piątek. Nie zbierajcie na transport.

Dom znalazł się dzięki Allegro.[COLOR=red][B] Dziękujemy, Iwop![/B][/COLOR]

Posted

Błagam, zajrzyjcie do tego wątku...może ktoś będzie mógł pomóc :-(
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9564720#post9564720"]http://www.dogomania.pl/forum/showth...20#post9564720[/URL]

Posted

Bardzo się cieszę ,że maleńka będzie miała domek. Chociaż doświadczenie mnie uczy, że naprawdę cieszyć sie będzie można dopiero w piatek, jak juz naprawdę pojedzie.:p

Posted

Ja się chyba żadnego psiaka na tymczas nie doczekam..:roll:
Foksik umarł w szpitalu, Lusia jedzie do domciu, Daisy cały czas w Krzyczkach..
Lusia, szczęściara! Pewnie, że się cieszę.. Oby wszystko się udało..

Posted

aż mi ciarki po plecach przelciały,oby tylko wszystko dobrze się skończyło.
Lovefigaro nie martw się ,tyle tych bid jest,że na pewno jakaś do Ciebie trafi :evil_lol:

Posted

[quote name='lovefigaro']Ja się chyba żadnego psiaka na tymczas nie doczekam..:roll:
Foksik umarł w szpitalu, Lusia jedzie do domciu, Daisy cały czas w Krzyczkach..
Lusia, szczęściara! Pewnie, że się cieszę.. Oby wszystko się udało..[/quote]

a moze chcesz ta kruszyne na tymczas?-psiak nie jest w zadnym schronisku, ale zyje w nedznych warunkach u goscia, ktory ma zaklad klejenia gum. Sunia czesto wchodzi na droge (bardzo ruchiwa, gdzie 60% pojazdow do 'tiry')-ratowalismy juz stamtad jedna polamana sunie, a tej nie ma kto..
[url]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9194363&postcount=10278[/url]

Posted

[quote name='MagYa^^']a moze chcesz ta kruszyne na tymczas?-psiak nie jest w zadnym schronisku, ale zyje w nedznych warunkach u goscia, ktory ma zaklad klejenia gum. Sunia czesto wchodzi na droge (bardzo ruchiwa, gdzie 60% pojazdow do 'tiry')-ratowalismy juz stamtad jedna polamana sunie, a tej nie ma kto..
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9194363&postcount=10278[/URL][/quote]

Właśnie zaproponowałam domek innemu.. Szkoda, zę wcześniej nie wiedziałam o tej suni.. Ale tam to jeszcze nic nie wiadomo, bo nie dostałam jeszcze odpowiedzi, więc dam znać..;)