maggiejan Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Dzięki! Siniak ciut bledszy... Mam pytanie do Was nie związane z sytuacją. Czy ktoś nie ma na zbyciu garnituru męskiego w naprawdę dużym rozmiarze (160cm w pasie)? Syn znajomej ma we wtorek próbną maturę, a nie stać ich na zakup. Quote
Szarotka Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Podniose watek, moze ktos przyjdzie.......... Quote
Szarotka Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Mam nadzieje, ze ktos psy wyprowadzil ............ Quote
maggiejan Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Tak :-), była wczoraj Eloonia i przyjdzie też dzisiaj :loveu: Quote
egradska Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 [quote name='maggiejan']Tak :-), była wczoraj Eloonia i przyjdzie też dzisiaj :loveu:[/QUOTE] Cieszę się, że można liczyć na poznańskie dogomaniaczki:) Ja też mam kłopot, kiedy się źle czuję a Maxio wymaga spaceru, bo mimo wszystko trzeba na niego uważać bardziej niż na przeciętnego czworonoga a niewiele jest osób, z którymi mam odwagę go puścić... Gdyby tak można było zamieszkać na jakimś dogomaniackim osiedlu z psim przedszkolem, gdzie by się dało zostawić zwierza w sytuacji podbramkowej... Anyway, ślemy dobrą energię i pozdrawiamy serdecznie Quote
maggiejan Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 [quote name='egradska'] Anyway, ślemy dobrą energię i pozdrawiamy serdecznie[/QUOTE] Dziękuję :-) Coś czuję, że już mi lepiej :-) Quote
maggiejan Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 [quote name='mitheithel']A jak wyglądają spacery jutro? :)[/QUOTE] Na jutro mam, ale na następny tydzień kłopot rano... Napisałam Ci pw :-) Quote
Szarotka Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Na szczescie moja psica jest malo wymagajaca w najgorszym wypadku zadowoli sie ogrodkiem. Quote
maggiejan Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Ale masz ogródek! Moje wielkie marzenie (albo moich psów bo można biegać luzem i do woli ;-)) Quote
Szarotka Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Masz dwa a ja jedna sunie, wiec za dlugo nie chce siedziec sama w ogorodzie, woli byc z przodu i szczekac na sasiadow. U nas niestety ogrody sa z tylu domu i wg. Mayi tam jest nudno ............ Quote
marta23t Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 a gdzie mieszkasz Kochana? / dzielnica/ Quote
maggiejan Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Grunwald... Moje się tym nie przejmują, że nie ma towarzystwa, Czaruś lubi po prostu biegać, a Lorcia obwąchuje dokładnie każde źdźbło trawy więc to sporo czasu jej zabiera :evil_lol: A nie myślałaś, aby wziąć swojej małej kogoś do towarzystwa...? Może tymczas...?:razz: Quote
maggiejan Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Dziewczyny, help, pomocy... Czy ktoś mógłby jutro rano i wieczorem wyjść z moimi psami, bo Eloonia, która mi pomaga (za co jej ogromne dzięki :Rose:) może przyjść jutro dopiero o 22, a Czaruś raczej tak długo nie wytrzyma, zresztą nie chcę jej tak późno fatygować... Eloonia i Marylin :Rose: wyszły wczoraj z Czarusiem, który potwornie boi się strzałów i pechowo ktoś u nas już rozpoczął sylwestra :mad:, więc Czaruś podobno zaszył się w krzakach z uszami po sobie i nie dał się przekonać do wyjścia ani prośbą ani groźbą :evil_lol: Dziewczyny miały z nim wielki kłopot, biedaczek jest strasznie zestresowany tą sytuacją, a tu jeszcze mu strzelają :placz: Quote
maggiejan Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Podobno mam przepełnioną skrzynkę :oops: Zaraz czyszczę! Quote
eloonia Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Maggiejan, sprawdziłam, że autobus mam o: - 21.05 prawie na pewno na ten nie zdążę - 21.22 na ten zdążę i wtedy byłabym u Was ok 21.35 ale może ktoś mógłby dotrzeć wcześniej...? :) Quote
PaulinaT Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Hej, z moim palcem znacznie lepiej - już tak nie kuśtykam, więc jak nikt sie na rano nie zgłosi to podjadę do Ciebie, ale to będzie wcześnie, przed 8 rano. Proszę tylko o adres :) Quote
mitheithel Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 To ja z kolei mogłabym pod wieczór. Tylko pisałaś, że przed 20:00, a [B]eloonia[/B] może po 21:00, więc nie wiem co teraz? ;) Quote
eloonia Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 [B][URL="http://www.dogomania.pl/members/92296-mitheithel"][/URL]mitheithel [/B]jak możesz przed 20.00 to super :) Quote
maggiejan Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 [quote name='mitheithel']To ja z kolei mogłabym pod wieczór. Tylko pisałaś, że przed 20:00, a [B]eloonia[/B] może po 21:00, więc nie wiem co teraz? ;)[/QUOTE] Napisałam do Ciebie pw :-) Jeśli przyjdziesz to Elooni damy wolne na jutro ;-) :-) :-) ;-) Quote
maggiejan Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 [quote name='PaulinaT']Hej, z moim palcem znacznie lepiej - już tak nie kuśtykam, więc jak nikt sie na rano nie zgłosi to podjadę do Ciebie, ale to będzie wcześnie, przed 8 rano. Proszę tylko o adres :)[/QUOTE] Paulino, możesz przyjść o jakiej chcesz porze rannej, ja się dostosuję oczywiście :-) Prześlę Ci adres na pw :-) :loveu: :loveu: :loveu: Quote
maggiejan Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 PaulinaT była właśnie na spacerze z moimi pociechami :lol: za co jest bardzo dziękuję :loveu: Zmokli strasznie bo solidnie pada... A co zrobiła Lorcia po wejściu do domu...? Wskoczyła na łóżko i wytarła się w moją świeżą pościel :mad:Załamka... Quote
PaulinaT Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 [quote name='maggiejan'] A co zrobiła Lorcia po wejściu do domu...? Wskoczyła na łóżko i wytarła się w moją świeżą pościel :mad:Załamka...[/QUOTE] a co miała mokra taka malutka bidulka...?? nie ma za co - polecam się na przyszłość :) Quote
maggiejan Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 [quote name='PaulinaT'] nie ma za co - polecam się na przyszłość :)[/QUOTE] :loveu: Na pewno skorzystam :lol: Quote
Recommended Posts