Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki! Siniak ciut bledszy...

Mam pytanie do Was nie związane z sytuacją. Czy ktoś nie ma na zbyciu garnituru męskiego w naprawdę dużym rozmiarze (160cm w pasie)? Syn znajomej ma we wtorek próbną maturę, a nie stać ich na zakup.

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='maggiejan']Tak :-), była wczoraj Eloonia i przyjdzie też dzisiaj :loveu:[/QUOTE]
Cieszę się, że można liczyć na poznańskie dogomaniaczki:)
Ja też mam kłopot, kiedy się źle czuję a Maxio wymaga spaceru, bo mimo wszystko trzeba na niego uważać bardziej niż na przeciętnego czworonoga a niewiele jest osób, z którymi mam odwagę go puścić... Gdyby tak można było zamieszkać na jakimś dogomaniackim osiedlu z psim przedszkolem, gdzie by się dało zostawić zwierza w sytuacji podbramkowej...

Anyway, ślemy dobrą energię i pozdrawiamy serdecznie

Posted

Masz dwa a ja jedna sunie, wiec za dlugo nie chce siedziec sama w ogorodzie, woli byc z przodu i szczekac na sasiadow. U nas niestety ogrody sa z tylu domu i wg. Mayi tam jest nudno ............

Posted

Grunwald...

Moje się tym nie przejmują, że nie ma towarzystwa, Czaruś lubi po prostu biegać, a Lorcia obwąchuje dokładnie każde źdźbło trawy więc to sporo czasu jej zabiera :evil_lol:

A nie myślałaś, aby wziąć swojej małej kogoś do towarzystwa...? Może tymczas...?:razz:

Posted

Dziewczyny, help, pomocy...
Czy ktoś mógłby jutro rano i wieczorem wyjść z moimi psami, bo Eloonia, która mi pomaga (za co jej ogromne dzięki :Rose:) może przyjść jutro dopiero o 22, a Czaruś raczej tak długo nie wytrzyma, zresztą nie chcę jej tak późno fatygować...
Eloonia i Marylin :Rose: wyszły wczoraj z Czarusiem, który potwornie boi się strzałów i pechowo ktoś u nas już rozpoczął sylwestra :mad:, więc Czaruś podobno zaszył się w krzakach z uszami po sobie i nie dał się przekonać do wyjścia ani prośbą ani groźbą :evil_lol: Dziewczyny miały z nim wielki kłopot, biedaczek jest strasznie zestresowany tą sytuacją, a tu jeszcze mu strzelają :placz:

Posted

Maggiejan, sprawdziłam, że autobus mam o:

- 21.05 prawie na pewno na ten nie zdążę
- 21.22 na ten zdążę i wtedy byłabym u Was ok 21.35

ale może ktoś mógłby dotrzeć wcześniej...? :)

Posted

Hej,
z moim palcem znacznie lepiej - już tak nie kuśtykam, więc jak nikt sie na rano nie zgłosi to podjadę do Ciebie, ale to będzie wcześnie, przed 8 rano.
Proszę tylko o adres :)

Posted

[quote name='mitheithel']To ja z kolei mogłabym pod wieczór.
Tylko pisałaś, że przed 20:00, a [B]eloonia[/B] może po 21:00, więc nie wiem co teraz? ;)[/QUOTE]
Napisałam do Ciebie pw :-)
Jeśli przyjdziesz to Elooni damy wolne na jutro ;-)
:-) :-) ;-)

Posted

[quote name='PaulinaT']Hej,
z moim palcem znacznie lepiej - już tak nie kuśtykam, więc jak nikt sie na rano nie zgłosi to podjadę do Ciebie, ale to będzie wcześnie, przed 8 rano.
Proszę tylko o adres :)[/QUOTE]
Paulino, możesz przyjść o jakiej chcesz porze rannej, ja się dostosuję oczywiście :-)
Prześlę Ci adres na pw :-)
:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

PaulinaT była właśnie na spacerze z moimi pociechami :lol: za co jest bardzo dziękuję :loveu:
Zmokli strasznie bo solidnie pada... A co zrobiła Lorcia po wejściu do domu...? Wskoczyła na łóżko i wytarła się w moją świeżą pościel :mad:Załamka...

Posted

[quote name='maggiejan'] A co zrobiła Lorcia po wejściu do domu...? Wskoczyła na łóżko i wytarła się w moją świeżą pościel :mad:Załamka...[/QUOTE]
a co miała mokra taka malutka bidulka...??
nie ma za co - polecam się na przyszłość :)