maggiejan Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Ogromne dzięki!!! :-) Właśnie miałam pisać... :-) Quote
maggiejan Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Dziękujemy :-) Czaruś całuski lubi ogromnie, on jak cię pocałuje to całą twarz masz mokrą :-) Quote
maggiejan Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Byliśmy na szczepieniu. Czaruś zrobił furorę! Wylizał Panią Doktor od stóp do głów i wlazł jej na kolana :-) Przy okazji wylizał też inną panią, która przypadkowo znalazła się w pobliżu, bardzo jej się podobało :evil_lol: Ogólnie Czaruś był ze szczepienia zadowolony, ukłucia nie zauważył ;) Quote
maggiejan Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='czerda']ja jutro wysyłam lei , bo coś w nawale zapomniałam ale zawszxe musisz dać mi znać jakby miały sie kończyć pozdrawiam[/QUOTE] Mam awizo w skrzynce, to pewnie Twoja paczka:multi::loveu: Quote
Dorothy Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 rety szkoda ze jestem tak daleko, bardzo bym chciala zostac wylizana przez Czarusia tez...:oops: Quote
maciaszek Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Darmowy peeling i nawilżanie to jest to! Nie dziwię się, że ta druga pani była zadowolona - załapała się na zabieg iście kosmetyczny ;). Quote
maggiejan Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Dziewczyny, dokładnie tak to wygląda! jak Czaruś skończy to tylko ręcznik kąpielowy pomaga :-) A że język szorstki to przy okazji też działa jak pumeks :-) Że też ja nie wpadłam wcześniej na pomysł, aby dać Czarusiowi szansę zarobić na utrzymanie i otworzyć zakład kosmetyczny! Życzliwa obsługa, efekt gwarantowany lub zwrot gotówki! Quote
maggiejan Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='czerda']ja jutro wysyłam lei pozdrawiam[/QUOTE] Paczka przyszła :multi: :multi: :multi: DZIĘKUJEMY :loveu: :loveu: :loveu: Quote
maggiejan Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Zabawna historia mnie spotkała... Byłam z moją małą suczką na spacerze, chodziła sobie luźno po trawniku i w pewnym momencie znalazła coś do jedzenia, zaczęła tam myszkować - a obok chodziła sobie sroka, bardzo duża, chyba szykowała się na ten sam odpadek, bo zaszła w kilku podskokach moją suczkę od tyłu i o mało nie dziabnęła jej w zadek:evil_lol:, w ostatniej chwili ją odciągnęłam... Co to głód i długa zima robią ze stworzeniami :crazyeye: Quote
maciaszek Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 To bezczelne sroczysko! Kiedyś czytałam, że sroki potrafią być wręcz agresywne. Jak widać, prawda to... Quote
wapiszon Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Moja Wapi miała ,,zaprzyjaźnioną " srokę. Sroka podlatywała do Wapi , denerwowała ją i .... odlatywała na plot. A Wapi się wściekała !!!!! Quote
maggiejan Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 A ja się chwalę, że mój pies przyjaźni się z kotem... Przyjaciel-sroka to jest dopiero wyczyn!!! :evil_lol: Quote
Cantadorra Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Magiejan, mam jedno opakowanie tabletek. Przepraszam, ze tak pozno, ale wycofano sie z obietnicy :( Niestety nie moge otworzyc swojego pw, gdzie trzymam twoj adres. Wyslij mi prosze na maila: [email][email protected][/email] to ci wysle lekarstwo dla czarującego Czarusia, jeśli jeszcze się przyda. Przepraszam raz jeszcze. Quote
maggiejan Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Oczywiście, że przyda się :lol: Czarujący czaruś będzie Ci bardzo wdzięczny :lol: Zaraz wyślę adres... Quote
maggiejan Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Przyszły 4 paczki dla Czarusia :multi: :multi: :multi: Od Anity z Lubiąża, Ewy z Gdyni i Bogdana z Wymysłowa :loveu: :loveu: :loveu: Ta czwarta paczka to chyba pomyłka, bo leki są na nadciśnienie... Mam nadzieję, że spędzacie miło święta, bawicie się dobrze i nie przejadacie się zbytnio...;) Quote
Cantadorra Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 A to kolejny bazarro dla polamanej sunieczki ON, serdecznie zapraszamy: [url]http://www.dogomania.pl/threads/182943-Ksiazki-poradniki-Psychologia-i-inne-Pomoc-dla-Malej-do-20-04[/url] Quote
Cantadorra Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Poświąteczne głaski dla czarującego Czarusia :) Quote
wolf122 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 W końcu znalazłem potwierdzenie,że leki dla Czarusia ode mnie doszły-mizianka i pzdr:multi:;) Quote
Cantadorra Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Witaj wolf122, jak sie maja twoje psiaki? Quote
wolf122 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Witaj Cantadorro !!!Moje miśki jak na razie ok,choć najstarszy już cieniutko:shake: ale póki co,to się trzyma.Jestem ciekawy jak Twoja suńka-pzdr;) Quote
Cantadorra Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Wolf, przeslij mi na pw swoj adres mailowy. Wysle ci zdjecia :), bo chce zrobic nowa sesje zdjeciową dla upamiętnienia wiosny 2010! Mala ma urok i spryt. Wkomponowala sie do sypialni, przytulanka i miziaczka straszna. Bardzo lagodna, choc... kotka pogonic lubi i choc sie moze ktos tu oburzy, to nie zabieram jej tej przyjemnosci :) A twoj najnowszy psiak rzekomo lubil zęby pokazac, jak jest teraz? Podeslij prosze linka do niego. Quote
Recommended Posts