Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Schronisko w Piotrkowie Trybunalskim-200 psów, niektóre nawet nie mają bud. Pracownicy sprzedają nawet złom, żeby za to szczepić psy. Najgorsze przypadki zabierają do domu, jedna z pań ma 7 psów i 15 kotów na tymczasie. Do tego schroniska zaczęła jeździć znajoma zuziM i wypatrzyła tam psa, który ma wydłubane oczy:angryy::angryy::angryy: jest poniżej kolana, mieszka aktualnie w pomieszczeniu w schronisku, swoje potrzeby fizjologiczne załatwia na zewnątrz, potrzebny mu jak najszybciej chociaż DT:-(Zdjęcia będą około piątku, bo dojazd do tego miejsca jest makabryczny. Psiak piękny, ale już skrzywdzony:placz::placz::placz:
"Piesek ma na imie Gizmo. Prawdopodobnie ktoś wydłubał mu oczy i wyrzucił. Jest w schronisku od miesiąca.Dzisiaj poszłam zrobić mu zdjęcia a on stał i płakał i ja razem z nim .Dramat :-(:-(:-( To jest malutki piesek ma około 35 cm drobniutki i naprawde piękny. Tylko ktoś wyjątkowo okrutny mógł zrobić coś takiego."
[IMG]http://images33.fotosik.pl/127/1073f6d86cf82e31med.jpg[/IMG]
[IMG]http://images27.fotosik.pl/150/800bd16bd05514d2med.jpg[/IMG]
[IMG]http://images32.fotosik.pl/127/cc87d9ac119897f9med.jpg[/IMG]
[IMG]http://images33.fotosik.pl/127/6aeb77c333fc7888med.jpg[/IMG]

telefon do Doroty, która go wypatrzyła 664 189 030

można obejrzeć równiez film z Gizmo:

[URL]http://pl.youtube.com/watch?v=yQDn2JSz9T0[/URL]

• Replies 512
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

piesio podobno super-zuziaM mi przez telefon o nim opowiadała, więcej napisze w piątek i może wtedy foty będą, a to schronisko to makabra, teraz z miastem walczą o nowy teren, bo tam nawet nie ma jak dojechać, a pracownicy się starają, i walczą o każde stworzenie, Dorota wraz z koleżanką chcą się wokół tego zekręcić i im pomóc:-(

Posted

Jest tam jeszcze biedny piesek ,który miał drut w szyi. Znalazła go jedna z pracownic w lesie. Na początku myśleli że to mały niedźwiadek( jego głowa była bardzo duża). Kiedy zaczęli doprowadzać go porządku ( między innymi starali się zdjąć drut) okazało się że to pies. Głowa była spuchnięta bo zebrała się tam ropa( która na nich wypłynęła w trakcie zdejmowania tego świństwa ). Piesek natychmiast został zabrany do weta gdzie w trakcie zabiegu miał wykonany masaż serca ,wet zobaczył że ta pani jest bardzo zdeterminowana i nie pozwoli żeby piesek odszedł zanim nie zazna chociaż kilku szczęśliwych dni. On też szuka domu ale jest wiekowy i ma małe szanse na domek ale jego zdjęcia też prześle.

Posted

[quote name='Poker']należy zadać pytanie dlaczego ci zwyrodnialcy :angryy: stąpają po tej samej ziemi co my :diabloti:[/quote]
Bo jeszcze maja szansę na skruche i poprawe, przed pójściem do piekła. Tak kiedyś usłyszałam od księdza...

Posted

[quote name='magda z.']
Schronisko w Piotrkowie Trybunalskim-200 psów, niektóre nawet nie mają bud. Pracownicy sprzedają nawet złom, żeby za to szczepić psy. Najgorsze przypadki zabierają do domu, jedna z pań ma 7 psów i 15 kotów na tymczasie. Do tego schroniska zaczęła jeździć znajoma zuziM i [B][SIZE=3][COLOR=red]wypatrzyła tam psa, który ma wydłubane oczy:angryy::angryy::angryy: jest poniżej kolana,[/COLOR][/SIZE][/B] mieszka aktualnie w pomieszczeniu w schronisku, swoje potrzeby fizjologiczne załatwia na zewnątrz, potrzebny mu jak najszybciej chociaż DT:-(Zdjęcia będą około piątku, bo dojazd do tego miejsca jest makabryczny. Psiak piękny, ale już skrzywdzony:placz::placz::placz:

telefon do Doroty, która go wypatrzyła 664 189 030
[/quote]
:crazyeye::angryy:kk.rwa mac to nie ma końca:angryy::angryy::angryy:

Posted

[quote name='dorotikus']Jest tam jeszcze biedny piesek ,który miał drut w szyi. Znalazła go jedna z pracownic w lesie. Na początku myśleli że to mały niedźwiadek( jego głowa była bardzo duża). Kiedy zaczęli doprowadzać go porządku ( między innymi starali się zdjąć drut) okazało się że to pies. Głowa była spuchnięta bo zebrała się tam ropa( która na nich wypłynęła w trakcie zdejmowania tego świństwa ). Piesek natychmiast został zabrany do weta gdzie w trakcie zabiegu miał wykonany masaż serca ,wet zobaczył że ta pani jest bardzo zdeterminowana i nie pozwoli żeby piesek odszedł zanim nie zazna chociaż kilku szczęśliwych dni. On też szuka domu ale jest wiekowy i ma małe szanse na domek ale jego zdjęcia też prześle.[/quote]
:angryy::angryy::angryy::angryy: K...¤%/¤%#&%(/¤%##¤#"

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!
Dorotikus koniecznie jego zdjęcia też

Posted

Jedziemy jutro do schronu i zrobię zdjęcia. Magdo z. dziekuje za założenie wątku.Podaj mi swojego maila to wyślę te fotki do ciebie, bo ja jeszcze nie umiem wklejać.Jeszcze raz dzieki za pomoc:modla:

Posted

[quote name='Edi100']Bo jeszcze maja szansę na skruche i poprawe, przed pójściem do piekła. Tak kiedyś usłyszałam od księdza...[/quote]
No jasne, tuż przed własnym TM spowiedź ostatnia i heja, grzechy odpuszczone. Ukatrupienie, czy okalecznie zwierzaka to przecież nie grzech śmiertelny.:mad:
Dlaczego oni stąpają po tej samej ziemi, co my? Bo ktoś im dał równe naszemu prawo do życia. Pytanie dlaczego stąpają tak spokojnie to już inna brocha...Łażą spokojnie, śmieją się w nos i można im nagwizdać, bo polskie prawo jest martwe, tylko mnoży puste, bez pokrycia czynem paragrafy...:angryy: Bezkarne skurw...e:angryy:

Posted

[COLOR=black]On jest przerażony tym wszystkim :-(leży za piecem i boi się wyjść. Jak to wczoraj zobaczyłam to się popłakałam. Ci ludzie troszczą się o niego ale wiadomo domu nic nie zastąpi. Jeżeli nie będzie innego wyjścia to ja wezmę go na tymczas ale to odwlecze adopcje Egidy:shake:[/COLOR]
[SIZE=3][/SIZE]