Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 127
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzięki Beka.Zdublowałyśmy się na 4 łapach:)
U mnie są na:
adopcje.org.
bono-polska
e-tablica
gum-tree
kupie.psa
ogloszenia.tasdj.pl
se.com.pl
vetmozga.com.pl
pajeczyna.pl
pineska
petworld.pl
i chyba tyle
Siedzę od godziny 15 z małymi przerwami i juz mam dośc:P

Posted

Zadzwoniły 3 osoby.Jak wybrac dobrą?Jeden pan pytał czy to owczarki i sprawiał wrazenie hodowcy ale jak go zapytałam wrost to powiedział ze dla córki. Druga dziewczyna chciała sunie koniecznie dziś (kraków)potem zadzwonił jej brat i potem znów ona.Oni mieszkają na wsi i zapytałam czy pies będzie w domu.Ona ze tak.Tylko skąd ten pośpiech?Jedna pani zastanawia się jeszcze musi skonsultowac z partnerem.
Qrcze jak ja się denerwuję, skąd wiadomo czy domek dobry?Jakie zadawac pytania?podpowiedzcie mi.Oczywiscie mówiłam o umowie i kontroli poadopcyjnej.Nie wystraszyło to osób chętnych na sunie.Dodam ze wszytstkie osoby albo z Krakowa lub okolic.Podpowiedzcie jak wyczaic czy domek dobry...
Chyba jestem panikarą bo boję się ich oddac bez 100% pewności i chodzę poddenerwowana.Maluchy tymczasem tak rozrabiają ale na szczęscie pomaga mi dużo moja mama jak my jesteśmy w pracy.Niestety jak nas nie ma to kiedy moi rodzice się nimi zajmują mają kontakt z Misiem chociaż mówiłam ze nie mogą mie bo sa jeszcze niwzaszczepione i chyba może by ryzyko zarażenia się czymś.

Posted

Miska , jedź osobiście sprawdzic domy . Ostatnio szukałam domu dla szczeniaczka , dziewczyna zapewniala , ze pies będzie mieszkał w domu , dopiero na miejscu po rozmowie z rodzicami okazało się , że o psie w domu mowy nie ma , tylko buda .
Jedź , porozmawiaj , zobacz , poznasz trochę ludzi .