Unbelievable Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='Ka-Vanga']oj wybacz, jakos mi nie zdawalo, ze gdzies wyczytalam, ze to parson :oops:, ostatnio bylam w hodowli jack'ow w Danii - cuuuuuuudne mieli psiaki :loveu:[/quote] nie szkodzi, idzie się przyzwyczaić : P co ciekawe byliśmy na trzech wystawach i żaden sędzie nie napisał że to wada...:roll: w Danii mają śliczne psy :loveu: Quote
LeCoyotte Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 [quote name='Tinka:)']Grami lubi papier, długopisy, pluszaki... ale jeść :cool1:[/QUOTE] Samba tylko zjada patyki. Resztą się bawi jak szczeniak:loveu: Quote
Ka-Vanga Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='Tinka:)']w Danii mają śliczne psy :loveu:[/quote] oj tak sliczne byly te jacki i jakie charakterki super - miodzio :multi: [quote name='LeCoyotte']Resztą się bawi jak szczeniak:loveu:[/quote] zupelnie jak Bangitos - hihi szczegolnie gumka do wlosow - podrzuca lapie, trzma w lapkach i rozciaga hihi - kochane te nasze dziewczynki :loveu: Quote
akodirka Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Mam nadzieje, ze nikt mnie z tej galerii nie wygoni :diabloti: [url]http://i283.photobucket.com/albums/kk308/vertobi/PICT5084-1x640.jpg[/url] [url]http://i283.photobucket.com/albums/kk308/vertobi/PICT5094x640.jpg[/url] Mogłabym o Sambie duużo napisać, ale streszcze się w jednym zdaniu: Śliczna z niej psinka :loveu: :evil_lol: Quote
LeCoyotte Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 [B]łapeczek[/B] i [B]akodirka[/B] witamy w galerii:cool1: [quote name='akodirka']Mam nadzieje, ze nikt mnie z tej galerii nie wygoni :diabloti: [/QUOTE] spróbowałby ktoś:mad: Sambą poszczuję:mad::evil_lol: Quote
bognik Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 [quote name='LeCoyotte']Sambą poszczuję:mad::evil_lol:[/quote] Samba jest pewnie łagodna jak baranek :loveu: Więc kogo tu się bać? :eviltong: Pozdrawiam! Quote
LeCoyotte Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 [quote name='Justa']heeeeej :loveu:[/QUOTE] heeeeej muszydło:eviltong: [quote name='bognik']Samba jest pewnie łagodna jak baranek :loveu: Więc kogo tu się bać? :eviltong: Pozdrawiam![/QUOTE] oj byś się zdziwiła:diabloti: Quote
Justa Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 muszydło, jakież pieszczotliwe sformułowanie :diabloti::loveu: dziś nie pracuje, więc lece wyrobić 50km na rowerze :diabloti: Quote
LeCoyotte Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 [quote name='Justa']muszydło, jakież pieszczotliwe sformułowanie :diabloti::loveu: dziś nie pracuje, więc lece wyrobić 50km na rowerze :diabloti:[/QUOTE] nieprawdaż, muszeczko?:loveu::diabloti: ja po nakręceniu przedwczoraj i wczoraj 100km nigdzie się dzisiaj nie ruszam;) Quote
Justa Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 [quote name='LeCoyotte']nieprawdaż, muszeczko?:loveu::diabloti: ja po nakręceniu przedwczoraj i wczoraj 100km nigdzie się dzisiaj nie ruszam;)[/QUOTE] prawdaż :eviltong: leeeeeeeeń :evil_lol::eviltong: Quote
bognik Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Że macie siły na takie wycieczki :-o Pozdrawiam! Quote
Justa Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 [quote name='bognik']Że macie siły na takie wycieczki :-o Pozdrawiam![/QUOTE] wiesz, ja przywykłam do pracy fizycznej na nogach 10h dziennie więc gdzieś ta energia gdzieś musi uchodzić :razz: Quote
LeCoyotte Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 [quote name='Justa']prawdaż :eviltong: leeeeeeeeń :evil_lol::eviltong:[/QUOTE] kolan nie chcę znowu przeciążać:shake: ale możę sie skuszę na leniwą przejażdżkę;) ale na razie trzeba psa wybiegać [quote name='bognik']Że macie siły na takie wycieczki :-o Pozdrawiam![/QUOTE] się ćwiczy się ma:evil_lol: Quote
bognik Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 [quote name='Justa']wiesz, ja przywykłam do pracy fizycznej na nogach 10h dziennie więc gdzieś ta energia gdzieś musi uchodzić :razz:[/quote] Aha :evil_lol: [quote name='LeCoyotte'] się ćwiczy się ma:evil_lol:[/quote] Co prawda to prawda, mi się nigdy nie chce :eviltong: Pozdrawiam! Quote
Ka-Vanga Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 BRY :multi: zajezdzeni :evil_lol: gdzie nowe foty :diabloti: Quote
LeCoyotte Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 [quote name='Ka-Vanga']BRY :multi: zajezdzeni :evil_lol: gdzie nowe foty :diabloti:[/QUOTE] bry:cool1: właśnie ide na spacer, z którego mam zamiar przytaszczyć nowe foty, więc jest szansa, cierpliwości:diabloti: Quote
Ka-Vanga Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [quote name='LeCoyotte']bry:cool1: właśnie ide na spacer, z którego mam zamiar przytaszczyć nowe foty, więc jest szansa, cierpliwości:diabloti:[/quote] tak wiec czekam z NIEcierpliwoscia :evil_lol: :lol: Quote
Unbelievable Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [quote name='malawaszka']ja się właśnie przymierzam do kupna roweru - tylko oczywiście nie wiem jaki :placz: bo mój poprzedni rower został u exa - a to i tak taki złom był, że już go nie chcę :lol: ma być lekki, wygodny i najważniejsze - ładny :roflt: aha nie to najważniejsze - najważniejsze m być tani! i na raty - takie żebym płaciła max 50 zł miesięcznie raty bo teraz to na podłogi do domu zbieram nie na rower - macie jakieś pomysły? :bigok::errrr:[/quote] [url]http://www.allegro.pl/item386621606_rower_olpran_baby_12_przecena_104_zl.html[/url] :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 ja się właśnie przymierzam do kupna roweru - tylko oczywiście nie wiem jaki :placz: bo mój poprzedni rower został u exa - a to i tak taki złom był, że już go nie chcę :lol: ma być lekki, wygodny i najważniejsze - ładny :roflt: aha nie to najważniejsze - najważniejsze m być tani! i na raty - takie żebym płaciła max 50 zł miesięcznie raty bo teraz to na podłogi do domu zbieram nie na rower - macie jakieś pomysły? :bigok::errrr: Quote
LeCoyotte Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 [quote name='Ka-Vanga']tak wiec czekam z NIEcierpliwoscia :evil_lol: :lol:[/QUOTE] [quote name='diabelkowa']ja tez czekam na foty :-)[/QUOTE] foty się obrabiają;) [quote name='malawaszka']ja się właśnie przymierzam do kupna roweru - tylko oczywiście nie wiem jaki :placz: bo mój poprzedni rower został u exa - a to i tak taki złom był, że już go nie chcę :lol: ma być lekki, wygodny i najważniejsze - ładny :roflt: aha nie to najważniejsze - najważniejsze m być tani! i na raty - takie żebym płaciła max 50 zł miesięcznie raty bo teraz to na podłogi do domu zbieram nie na rower - macie jakieś pomysły? :bigok::errrr:[/QUOTE] a co będziesz na tym rowerku wyprawiać?:razz: miejski? górski? trekkingowy? Quote
malawaszka Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 co to są te trekkingowe rowery???? kieedyś takich podziałów nie było :lol: a na rowerze będę jeździć i po mieście i po lasach i dołach - po górach to nie sądzę :mdleje: :evil_lol: Quote
LeCoyotte Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 [quote name='malawaszka']co to są te trekkingowe rowery???? kieedyś takich podziałów nie było :lol: a na rowerze będę jeździć i po mieście i po lasach i dołach - po górach to nie sądzę :mdleje: :evil_lol:[/QUOTE] trekkingowe to takie na dużych kołach 28 cali głównie do w miarę spokojnej;) jazdy po lesie/ubitych ścieżkach/asfalcie np taki [url]http://www.cyklotur.com/x_C_Sz2.html?PT=53102413&PZTA=8&HNT=T[/url] wygodniejsze i szybsze od górskich przez net trudno coś doradzić ; ) najlepiej to wsiąść w sklepie na kilka modeli i zobaczyc jak z wygodą (i oczywiście nie słuchać 'cennych' rad sprzedawcy na temat jakiegoś tam roweru, który jest podobno najlepszy na świecie:evil_lol:) a później szukać w necie coś na temat tego modelu. Rowerów jest na pradwę cała masa. Tylko żebyś nie skończyła jak autor tego tekstu [url]http://www.cyfronet.krakow.pl/rowery/makro.html[/url] :evil_lol: Samba w barze sałatkowym [IMG]http://i283.photobucket.com/albums/kk308/vertobi/Samba%201%20lipca%202008/PICT5125x640.jpg[/IMG] [IMG]http://i283.photobucket.com/albums/kk308/vertobi/Samba%201%20lipca%202008/PICT5129x640.jpg[/IMG] [IMG]http://i283.photobucket.com/albums/kk308/vertobi/Samba%201%20lipca%202008/PICT5133x640.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts