E.DEREK Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Domek sprawdzamy i szukamy transportu do Rzeszowa. Quote
*Gajowa* Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Aston już zaszczepiony p/wirusówkom i gotowy do wyjazdu. Dziś znów zaliczył spacer po lesie... baaardzo mu się podobało ! Quote
paros Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 [SIZE="3"]Aston ma szansę na dom :multi: Szukamy dla Astona transportu WARSZAWA-RZESZÓW (może być krótszy np. Opatów, Kraków ....... ) Quote
Selket Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Hej! To ja wyjdę z taką propozycją: możemy w weekedn majowy zawieść psiunia w stronę Kielc (Opatów, Jędrzejów), za zwrot kosztów. Jestesmy z Puław więc trzeba doliczyć jeszcze nasz dojazd do Wawy. Gdyby nie udało się Wam znaleźć innego transportu to odezwijcie się do nas ;) Quote
Selket Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Albo sprawdziłam inną opcję: możemy wyjechać po psiaczka do Garwolina i zawieźć do Rzeszowa. Problem jest taki, że tylko TZ jest kierowcą i jednak trudno mu samemu jeździć takie wielkie trasy. Bo ja tylko zajmuję się pieskiem, bo bez prawka jestem :oops: Quote
beka Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 MAm filmik z Antonem w roli niańki. Jest naprawdę cierpliwy.. Ale zani film sie przetworzy to kilka zdjeć Quote
beka Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Jest juz filmik Zabawy z Astonem http://pl.youtube.com/watch?v=x5pmL4IgeF4 Quote
*Gajowa* Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Wujcio Aston jest niesamowity ! Łagodny, delikatny, opiekuńczy i bardzo, bardzo cierpliwy... Mała Pirania nie daje mu spokoju , ząbki-igiełki nie raz Astonka ukłują lecz on pokornie wszysko znosi. Malutka ONeczka nie ma swego wątku ale intensywnie szuka domku.... Quote
E.DEREK Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Zobaczyłam filmik i przepadłam :loveu: W poniedziałek sama zawiozę Astonka do nowych właścicieli. Muszę się nim nacieszyć choć przez chwilę :lol: Selket, bardzo dziekujemy za chęć pomocy :p Quote
Selket Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Aha, no nic :( Powodzenia w transporcie i żeby wszystko się powiodł jak naj, naj, naj, najlepiej :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
alekso Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 właśnie dostałam kolejną odpowiedz na jego ogłoszenie, ale odpiszę Panu, że Aston jedzie w pon do domu.... chyba, że macie jakiegoś podobnego psa pod opieką? Quote
Charly Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 alekso napisał(a):właśnie dostałam kolejną odpowiedz na jego ogłoszenie, ale odpiszę Panu, że Aston jedzie w pon do domu.... chyba, że macie jakiegoś podobnego psa pod opieką? no ja niby mam:cool1: Tez kaukaz ale bardzo kaukaz....Tzn. potrzebuje bardzo odpowiedzialnego wlasciciela. Duzego ogrodu do biegania i stróżowania, jeszcze lepiej terenu. Jest kochany do swoich (ale to moze potrwac) a poza tym jest swietnym strozem. Potrzebuje kojca, budy, domu, ogrodu (dzieci, psy, koty niet) w moim podpisie Quote
alekso Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Charly napisał(a):no ja niby mam:cool1: Tez kaukaz ale bardzo kaukaz....Tzn. potrzebuje bardzo odpowiedzialnego wlasciciela. Duzego ogrodu do biegania i stróżowania, jeszcze lepiej terenu. Jest kochany do swoich (ale to moze potrwac) a poza tym jest swietnym strozem. Potrzebuje kojca, budy, domu, ogrodu (dzieci, psy, koty niet) w moim podpisie wyślę Ci może na PW maila którego dostałam od tego faceta - powiesz że to Ty jesteś autorem ogłoszenia i może coś wynegocjujesz? ;) Quote
Charly Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 swietny pomysl. dziekuje. moze jeszcze napisz mi w skrocie jak byl Wasz piesek oglaszany. Jaki charakter mniej wiecej. Zebym z gory juz wiedziala kto to sie zglosil mniej wiecej Quote
alekso Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1155666_piekny_i_lagodny_aston_czeka_na_domek.html moje ogloszenia, tak wyglądały.... czy mój mail dotarł? trzymam kciuki i mam nadzieję, że się uda... Quote
E.DEREK Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Astonek przekazany nowym właścicielom :lol: Cudowny psiak, całą drogę domagał się pieszczot i słusznie, w końcu po to pojechałam :eviltong: W nowym domu też mu ich na pewno nie zabraknie;) Bardzo dziękuję Wszystkim, którzy pomagali chłopakom:Rose::Rose: Cieszę się z naszego spotkania Pani Marto. Quote
supergoga Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Tak się cieszę. Urzekający był Aston. Dobrze, że wreszcie będzie szczęsliwy. Super. Zasłuzył sobie. Quote
E.DEREK Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 becia66 napisał(a):Nie ma żadnych wieści z nowego domku ? :lol: Oczywiście, że są :p Aston od razu zaakceptował nową rodzinę. Największym uczuciem obdarzył młodą panią, córkę właścicieli (13 lat). Bez problemu zaprzyjaźnił się z dwoma kotami-rezydentami. Nową koleżankę, suczkę niechętnie wpuszczał do domu pierwszego dnia, ale szybko zrozumiał, że ona też tam mieszka;) Został wykąpany i teraz piękny i dumny udaje groźnego stróża :evil_lol: Jeszcze najnowsze wieści z domu Miltona. Zadzwoniła uradowana pani bo Milton wreszcie zdecydował się wejść do domu i przebywał tam całą godzinę:lol: Quote
Recommended Posts