Jump to content
Dogomania

Dwa wyrwane z Krzyczek.. ASTON I MILTON W KOCHAJĄCYCH DOMACH!!

Recommended Posts

• Replies 204
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej!
To ja wyjdę z taką propozycją: możemy w weekedn majowy zawieść psiunia w stronę Kielc (Opatów, Jędrzejów), za zwrot kosztów. Jestesmy z Puław więc trzeba doliczyć jeszcze nasz dojazd do Wawy. Gdyby nie udało się Wam znaleźć innego transportu to odezwijcie się do nas ;)

Posted

Albo sprawdziłam inną opcję: możemy wyjechać po psiaczka do Garwolina i zawieźć do Rzeszowa. Problem jest taki, że tylko TZ jest kierowcą i jednak trudno mu samemu jeździć takie wielkie trasy. Bo ja tylko zajmuję się pieskiem, bo bez prawka jestem :oops:

Posted

Wujcio Aston jest niesamowity ! Łagodny, delikatny, opiekuńczy i bardzo, bardzo cierpliwy... Mała Pirania nie daje mu spokoju , ząbki-igiełki nie raz
Astonka ukłują lecz on pokornie wszysko znosi.
Malutka ONeczka nie ma swego wątku ale intensywnie szuka domku....

Posted

Zobaczyłam filmik i przepadłam :loveu:
W poniedziałek sama zawiozę Astonka do nowych właścicieli.
Muszę się nim nacieszyć choć przez chwilę :lol:

Selket, bardzo dziekujemy za chęć pomocy :p

Posted

właśnie dostałam kolejną odpowiedz na jego ogłoszenie, ale odpiszę Panu, że Aston jedzie w pon do domu.... chyba, że macie jakiegoś podobnego psa pod opieką?

Posted

alekso napisał(a):
właśnie dostałam kolejną odpowiedz na jego ogłoszenie, ale odpiszę Panu, że Aston jedzie w pon do domu.... chyba, że macie jakiegoś podobnego psa pod opieką?

no ja niby mam:cool1: Tez kaukaz ale bardzo kaukaz....Tzn. potrzebuje bardzo odpowiedzialnego wlasciciela. Duzego ogrodu do biegania i stróżowania, jeszcze lepiej terenu. Jest kochany do swoich (ale to moze potrwac) a poza tym jest swietnym strozem. Potrzebuje kojca, budy, domu, ogrodu (dzieci, psy, koty niet) w moim podpisie

Posted

Charly napisał(a):
no ja niby mam:cool1: Tez kaukaz ale bardzo kaukaz....Tzn. potrzebuje bardzo odpowiedzialnego wlasciciela. Duzego ogrodu do biegania i stróżowania, jeszcze lepiej terenu. Jest kochany do swoich (ale to moze potrwac) a poza tym jest swietnym strozem. Potrzebuje kojca, budy, domu, ogrodu (dzieci, psy, koty niet) w moim podpisie

wyślę Ci może na PW maila którego dostałam od tego faceta - powiesz że to Ty jesteś autorem ogłoszenia i może coś wynegocjujesz? ;)

Posted

swietny pomysl. dziekuje. moze jeszcze napisz mi w skrocie jak byl Wasz piesek oglaszany. Jaki charakter mniej wiecej. Zebym z gory juz wiedziala kto to sie zglosil mniej wiecej

Posted

Astonek przekazany nowym właścicielom :lol:
Cudowny psiak, całą drogę domagał się pieszczot i słusznie, w końcu po to pojechałam :eviltong:
W nowym domu też mu ich na pewno nie zabraknie;)

Bardzo dziękuję Wszystkim, którzy pomagali chłopakom:Rose::Rose:

Cieszę się z naszego spotkania Pani Marto.

Posted

becia66 napisał(a):
Nie ma żadnych wieści z nowego domku ? :lol:

Oczywiście, że są :p
Aston od razu zaakceptował nową rodzinę. Największym uczuciem obdarzył młodą panią, córkę właścicieli (13 lat). Bez problemu zaprzyjaźnił się z dwoma kotami-rezydentami. Nową koleżankę, suczkę niechętnie wpuszczał do domu pierwszego dnia, ale szybko zrozumiał, że ona też tam mieszka;)
Został wykąpany i teraz piękny i dumny udaje groźnego stróża :evil_lol:

Jeszcze najnowsze wieści z domu Miltona.
Zadzwoniła uradowana pani bo Milton wreszcie zdecydował się wejść do domu i przebywał tam całą godzinę:lol: