Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ciekawe ujęcie! :lol:

Ja zdecydowanie wolę przygarniać te już dorosłe i czekam z niecierpliwością na dzień, w którym Molly wreszcie zmądrzeje ;-) :evil_lol: :lol:

ja nie mam siły na takie rozwydrzone psie bachory;), wolę dostojne starsze psiaki z całą ich życiową madrością:lol:

• Replies 330
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Molusia po przesunięciu połowy narożnika dwa metry od ściany i zaokrągleniu mu dwóch rogów (a wszystko to w czasie 10 minut kiedy myłam głowę) :mad: :evil_lol:

Minka niby skruszona, ale w łebku już powstają nowe koncepcje psot :eviltong:

[quote name='Tanitka']ja nie mam siły na takie rozwydrzone psie bachory;-), wolę dostojne starsze psiaki z całą ich życiową madrością:lol:
Ja po Molly będę przygarniać wyłącznie poczciwe staruszeczki-bernardynki :lol:

Posted

Marka napisał(a):
Molusia po przesunięciu połowy narożnika dwa metry od ściany i zaokrągleniu mu dwóch rogów (a wszystko to w czasie 10 minut kiedy myłam głowę) :mad: :evil_lol:

Bokser w obcej skórze :cool3:

Posted

[quote name='Bodziulka']Bokser w obcej skórze :cool3:
Bodziulka, ja myślę, że jeszcze gorzej - że to amstaf skrzyżowany dla niepoznaki z goldenem :diabloti: (żebyś widziała jak ona wczoraj wisiała zębami na opnie - i nie puściła :cool3: :evil_lol: :lol:)

Posted

[quote name='Marka']Bodziulka, ja myślę, że jeszcze gorzej - że to amstaf skrzyżowany dla niepoznaki z goldenem :diabloti: (żebyś widziała jak ona wczoraj wisiała zębami na opnie - i nie puściła :cool3: :evil_lol: :lol:)

to tym bardziej przemawia za bokserem :evil_lol:

Posted

tanitka napisał(a):
ale się urządziłaś z tym diabłem wcielonym!;)

Molka to jest mój dodatkowy fakultet z psychologii zwierząt, połączony z nieustanną praktyką ;) ale ona jeszcze wyjdzie na ludzi, zobaczycie :p

Posted

dyplomu nie mam :niewiem:
ale mam za to świadectwo i certyfikat :p (muszę go chyba pokazać Molce - może nabierze więcej szacunku do swojej właścicielki :cool3:)
:lol:

Posted

Taaak, studiowała - miałyśmy dużo wspólnych tematów i doświadczeń (jeśli o tej samej myślimy, bo jeśli o jednak o Ojcu Dyrektorze - to dzięki Bogu nie! ;) :evil_lol:)

* * *

A to FILMIK - nasz mały sąsiad Mateusz w zapasach z Molly

(ponieważ dźwięk jest niewyraźny to wyjaśnię, że ostatnia kwestia dialogowa, jaka pada na zakończenie brzmi "mamo, popilnuj mnie"
:lol: )

Posted

Marka napisał(a):
Taaak, studiowała - miałyśmy dużo wspólnych tematów i doświadczeń (jeśli o tej samej myślimy, bo jeśli o jednak o Ojcu Dyrektorze - to dzięki Bogu nie! ;) :evil_lol:)

Miałam na myśli osobnika płci żeńskiej :evil_lol:

p.s. jak byłam w Toruniu ostatnio, to przejezdzałam koło zakonu/kościoła wiesz kogo :cool3:

Posted

mnie niedawno zaatakowały kombinerki :lol: okazało się, że jak się wyciąga wbity gwóźdź, to lepiej nie trzymać twarzy na tej samej linii, bo jak się kombinerki zsuną z tego gwoździa, to z całą siłą przykładaną do wyjmowania go, można sobie przyładować kombinerkami w buzię :evil_lol: (u mnie na szczęście skończyło się tylko na przeciętej wardze - zęby są całe :cool3: :lol:)

* * *

Molusia:

łóżeczko mam już chyba za małe ;) :lol:

Posted

z tym wyjmowaniem gwoździa? no bardzo dobrym - przekonałam ją na swojej skórze, że niebezpiecznie jest bawić się kombinerkami :lol:

zresztą "Molly z meliny" wszystko co najgorsze już chyba widziała - np. do tej pory ciągnie ją do wszelkiego typu trunków (ostatnio dawała mi łapkę, żeby tylko dać jej się napić wina z kieliszka :-o) - to się nazywa trwała degeneracja :razz: :biggrina:

PS. uściski, Mycho! :*

• 2 weeks later...
Posted

Molcia pojechała właśnie z TZem na dwa dni na Mazury do znajomych, którzy mają wyżła w podobnym co ona wieku - myślę, że to będą dwa dni czystego szaleństwa :laugh2_2:
Żałuję tylko, że nie zobaczę jak mój mały bachor pływa (bo Molly kocha wodę i na pewno się zdecyduje - już teraz próbuje w naszej...balii :lol:), ale kazałam sobie nagrać filmik znad jeziora - jak się uda to zamieszczę ;)

Posted

No i chyba będę musiała tak zrobić - Molly trzeba było wołać żeby wyszła z wody, bo uznała, że pływa się przyjemniej niż chodzi i nawet siku nauczyła się robić w wodzie... :cool3: :evil_lol: :lol:
[quote name='tanitka']a ja poproszę zdjecia Molci razem z wyzłem:loveu:

Proszę bardzo - totalnie zdominowany wyżeł Fergus i prowodyrka Molly:

PS. Filmiki będą w innym terminie - jak będę miała czas obrobić ;)