tanitka Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 ciekawe ujęcie! :lol: Ja zdecydowanie wolę przygarniać te już dorosłe i czekam z niecierpliwością na dzień, w którym Molly wreszcie zmądrzeje ;-) :evil_lol: :lol: ja nie mam siły na takie rozwydrzone psie bachory;), wolę dostojne starsze psiaki z całą ich życiową madrością:lol: Quote
sonica Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 artystyczne zdjęcie Molki demolki powalające;0 Quote
Marka Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Molusia po przesunięciu połowy narożnika dwa metry od ściany i zaokrągleniu mu dwóch rogów (a wszystko to w czasie 10 minut kiedy myłam głowę) :mad: :evil_lol: Minka niby skruszona, ale w łebku już powstają nowe koncepcje psot :eviltong: [quote name='Tanitka']ja nie mam siły na takie rozwydrzone psie bachory;-), wolę dostojne starsze psiaki z całą ich życiową madrością:lol: Ja po Molly będę przygarniać wyłącznie poczciwe staruszeczki-bernardynki :lol: Quote
Bodziulka Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Marka napisał(a):Molusia po przesunięciu połowy narożnika dwa metry od ściany i zaokrągleniu mu dwóch rogów (a wszystko to w czasie 10 minut kiedy myłam głowę) :mad: :evil_lol: Bokser w obcej skórze :cool3: Quote
Marka Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 [quote name='Bodziulka']Bokser w obcej skórze :cool3: Bodziulka, ja myślę, że jeszcze gorzej - że to amstaf skrzyżowany dla niepoznaki z goldenem :diabloti: (żebyś widziała jak ona wczoraj wisiała zębami na opnie - i nie puściła :cool3: :evil_lol: :lol:) Quote
tanitka Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 ale się urządziłaś z tym diabłem wcielonym!;) Quote
Bodziulka Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 [quote name='Marka']Bodziulka, ja myślę, że jeszcze gorzej - że to amstaf skrzyżowany dla niepoznaki z goldenem :diabloti: (żebyś widziała jak ona wczoraj wisiała zębami na opnie - i nie puściła :cool3: :evil_lol: :lol:) to tym bardziej przemawia za bokserem :evil_lol: Quote
Marka Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 tanitka napisał(a):ale się urządziłaś z tym diabłem wcielonym!;) Molka to jest mój dodatkowy fakultet z psychologii zwierząt, połączony z nieustanną praktyką ;) ale ona jeszcze wyjdzie na ludzi, zobaczycie :p Quote
Bodziulka Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 a tak w ogóle, to już skończyłaś te swoje studia zwierzęce? :razz: masz dyplom, żeby się pochwalić ;) Quote
Marka Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 dyplomu nie mam :niewiem: ale mam za to świadectwo i certyfikat :p (muszę go chyba pokazać Molce - może nabierze więcej szacunku do swojej właścicielki :cool3:) :lol: Quote
Bodziulka Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 powiedz mi, a czy studiowała z Tobą osoba z Torunia :razz: Quote
Marka Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Taaak, studiowała - miałyśmy dużo wspólnych tematów i doświadczeń (jeśli o tej samej myślimy, bo jeśli o jednak o Ojcu Dyrektorze - to dzięki Bogu nie! ;) :evil_lol:) * * * A to FILMIK - nasz mały sąsiad Mateusz w zapasach z Molly (ponieważ dźwięk jest niewyraźny to wyjaśnię, że ostatnia kwestia dialogowa, jaka pada na zakończenie brzmi "mamo, popilnuj mnie" :lol: ) Quote
Bodziulka Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Marka napisał(a):Taaak, studiowała - miałyśmy dużo wspólnych tematów i doświadczeń (jeśli o tej samej myślimy, bo jeśli o jednak o Ojcu Dyrektorze - to dzięki Bogu nie! ;) :evil_lol:) Miałam na myśli osobnika płci żeńskiej :evil_lol: p.s. jak byłam w Toruniu ostatnio, to przejezdzałam koło zakonu/kościoła wiesz kogo :cool3: Quote
Marka Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 ale założyłaś beret wcześniej..? bo jak nie to Cię namierzyli i dostaniesz awizem mandat za przejazd bez "co-łaski" - wiesz o tym..? ;) Quote
Bodziulka Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 już dostałam, w postaci ataku osy na moją twarz :cool3: Quote
Marka Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 mnie niedawno zaatakowały kombinerki :lol: okazało się, że jak się wyciąga wbity gwóźdź, to lepiej nie trzymać twarzy na tej samej linii, bo jak się kombinerki zsuną z tego gwoździa, to z całą siłą przykładaną do wyjmowania go, można sobie przyładować kombinerkami w buzię :evil_lol: (u mnie na szczęście skończyło się tylko na przeciętej wardze - zęby są całe :cool3: :lol:) * * * Molusia: łóżeczko mam już chyba za małe ;) :lol: Quote
mycha101 Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Wcale nie za małe, większość ciałka na podłodze. Uroczy z niej łobuz. Pozdrawiam was bardzo gorąco. Quote
tanitka Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Marka no jakim ty jestes przykładem dla Molki!:eviltong: Quote
Marka Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 z tym wyjmowaniem gwoździa? no bardzo dobrym - przekonałam ją na swojej skórze, że niebezpiecznie jest bawić się kombinerkami :lol: zresztą "Molly z meliny" wszystko co najgorsze już chyba widziała - np. do tej pory ciągnie ją do wszelkiego typu trunków (ostatnio dawała mi łapkę, żeby tylko dać jej się napić wina z kieliszka :-o) - to się nazywa trwała degeneracja :razz: :biggrina: PS. uściski, Mycho! :* Quote
Marka Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Molcia pojechała właśnie z TZem na dwa dni na Mazury do znajomych, którzy mają wyżła w podobnym co ona wieku - myślę, że to będą dwa dni czystego szaleństwa :laugh2_2: Żałuję tylko, że nie zobaczę jak mój mały bachor pływa (bo Molly kocha wodę i na pewno się zdecyduje - już teraz próbuje w naszej...balii :lol:), ale kazałam sobie nagrać filmik znad jeziora - jak się uda to zamieszczę ;) Quote
tanitka Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 a ja poproszę zdjecia Molci razem z wyzłem:loveu: Quote
Bodziulka Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Marka, powinnaś basen zbudować u siebie, żeby dzieciaka zadowolić ;) Quote
Marka Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 No i chyba będę musiała tak zrobić - Molly trzeba było wołać żeby wyszła z wody, bo uznała, że pływa się przyjemniej niż chodzi i nawet siku nauczyła się robić w wodzie... :cool3: :evil_lol: :lol: [quote name='tanitka']a ja poproszę zdjecia Molci razem z wyzłem:loveu: Proszę bardzo - totalnie zdominowany wyżeł Fergus i prowodyrka Molly: PS. Filmiki będą w innym terminie - jak będę miała czas obrobić ;) Quote
Olga132 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 A może Molly by chciała torbę ekologiczną? http://www.allegro.pl/item425346566_torby_ekologiczne_fundacja_emir.html Quote
Recommended Posts