mycha101 Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Wczoraj zadzwoniła do mnie moja mama i wręcz błagała o pomoc. Zobaczyła mały kłębuszek leżący między chlewkami i trzęsący się z zimna. Podobno ten kłębuszek od jakiegoś czasu tam leżał. Właściciele, czyli meliniarze nie chcieli jej i nie zwracali na nią uwagi. Moja mama nie pozwoliła jej tam zostać, ale jedyny tymczas jaki znalazła na szybko to u pijaka za flaszkę. Podobno to taki niegroźny pijak, ale jednak. Sunia wczoraj trafiła do niego, ale jest pod czujnym okiem mojej mamy. Nie może tam zostać, bo pijak to pijak. Szukamy dla niej tymczasu. Sprawa jest bardzo pilna. Dodam, że poprzedni "właściciele", gdy moja mama poszła do nich z papierem, że zrzekają się praw do niej, powiedzieli, że nic nie podpiszą, a to małe gówno niech zabiera z ich oczu jak najszybciej. Sunia ma ok 3 miesięcy, jest podobno w typie labka, biszkoptowa, ale będzie mniejsza niż labek. Jest maleńka i przerażona. Obecnie przebywa w okolicach Ciechanowa. Do Warszawy malucha dowiozę, byle tylko jakiś tymczas był. W sobotę zabiorę ją do weta. Czekam na zdjęcia malucha. Quote
mycha101 Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 Czy ktoś może dać maluchowi tymczas????:roll: Zdjęcia będą później. Quote
enia Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Mycha Twoja Mama jest kochana ,że zabrała to maleństwo- teraz dobry tymczas pilnie potrzebny....... Quote
mycha101 Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 Podnoście kochani, może jakaś dobra dusz się znajdzie. Quote
mycha101 Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 Koleś chyba wczoraj zachlał, bo się nie pokazuje i nie otwiera drzwi:shake: Quote
iwop Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 jej... mycha - jak ja cię rozumiem... U mnie tymczasy oprócz mnie daja tylko pijaki.:oops: Prawdziwa tragedia:placz: Quote
mycha101 Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 podnoszę, bo maleństwo potrzebuje pomocy. zdjęcia będą jak pijak otworzy drzwi. Quote
iwop Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 jej... to nie wiadomo co ona tam przżeywa... A kto daje jej jeść... Bo my do pijaczka chodzimy codiennie z jedzonkiem...:-( Quote
mycha101 Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 u tego pijaczka jest od wczoraj. moja mama dała jej jeść i dziś też ma jedzonko dla niej. najgorsze jest, że on nie otwiera:mad: Quote
malagos Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 To maleństwo zamkniete razem z tym panem, w domu? Czy gdzieś obok w szopie? Quote
iwop Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Cos trzeba zrobić... Bo on może nie wychodzic przez kilka dni! A może go nie ma - gdzieś poszedł? Quote
mycha101 Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 to maleństwo jest u niego w domu. prawdopodobnie on też jest w domu, wczoraj pewnie zachlał. mama właśnie po raz kolejny tam poszła. Quote
enia Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Pijaczki po nocnej libacji budzą sie po poludniu mocno spragnieni...... no musimy na to liczyć. Quote
REDA&MELA Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Moge tylko podniesc:-(.Postarajcie o jakąs fotke:razz:. Quote
iwop Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 mycha trzeba ja jak najszybciej stamtąd zabrać... Tylko gdzie? :placz: Ja znam koszmar domów u takich pijaczków...:shake: Quote
mycha101 Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 właśnie się dowiedziałam, że wczoraj wieczorem, właściciel przyszedł i zabrał pijaczkowi psa (chociaż wcześniej kazał zabierać maleństwo). oni nie wyszli jeszcze po wczorajszej libacji z domu, ale mama widzi co się dzieje na ich podwórku przez okno, więc jak tylko sunię wyrzucą na dwór to od razu ją zabierze. niestety boi sie iść do nich do domu, bo mogłaby oberwać. nie chce mieszać w to policji. Quote
iwop Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 malagos ja tak napisałam bo niestety mam duża praktyke z menelami i pijakami - i ich psami....Jedyno co mozna zrobic to odkupic małą bo straszenie nic nie pomoże...:mad: Quote
mycha101 Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 fotki będą, jak wydostaną sunię od meneli. Quote
Recommended Posts