Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wczoraj zadzwoniła do mnie moja mama i wręcz błagała o pomoc. Zobaczyła mały kłębuszek leżący między chlewkami i trzęsący się z zimna. Podobno ten kłębuszek od jakiegoś czasu tam leżał. Właściciele, czyli meliniarze nie chcieli jej i nie zwracali na nią uwagi.
Moja mama nie pozwoliła jej tam zostać, ale jedyny tymczas jaki znalazła na szybko to u pijaka za flaszkę. Podobno to taki niegroźny pijak, ale jednak. Sunia wczoraj trafiła do niego, ale jest pod czujnym okiem mojej mamy. Nie może tam zostać, bo pijak to pijak. Szukamy dla niej tymczasu. Sprawa jest bardzo pilna. Dodam, że poprzedni "właściciele", gdy moja mama poszła do nich z papierem, że zrzekają się praw do niej, powiedzieli, że nic nie podpiszą, a to małe gówno niech zabiera z ich oczu jak najszybciej.
Sunia ma ok 3 miesięcy, jest podobno w typie labka, biszkoptowa, ale będzie mniejsza niż labek. Jest maleńka i przerażona.
Obecnie przebywa w okolicach Ciechanowa. Do Warszawy malucha dowiozę, byle tylko jakiś tymczas był. W sobotę zabiorę ją do weta.

Czekam na zdjęcia malucha.

• Replies 330
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

właśnie się dowiedziałam, że wczoraj wieczorem, właściciel przyszedł i zabrał pijaczkowi psa (chociaż wcześniej kazał zabierać maleństwo). oni nie wyszli jeszcze po wczorajszej libacji z domu, ale mama widzi co się dzieje na ich podwórku przez okno, więc jak tylko sunię wyrzucą na dwór to od razu ją zabierze. niestety boi sie iść do nich do domu, bo mogłaby oberwać. nie chce mieszać w to policji.

Posted

malagos ja tak napisałam bo niestety mam duża praktyke z menelami i pijakami - i ich psami....Jedyno co mozna zrobic to odkupic małą bo straszenie nic nie pomoże...:mad: