betty_labrador Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 [quote name='Mi.']może byłam kto wie:cool1: bylas :diabloti: sekcja wykaze :eviltong: [quote name='Mi.']hahahhaa wyslij mi na pw :roflt: ejjj dobrze ze mi przypomniala:eviltong:! wlasnie niedobrze!!!!!!! :angryy: :p [quote name='Mi.']taa bardzo zabawnie:mad:jeszcze ktoś by mi po cichaczu zrobił zdjęcia i wstawił na jakiś portal dla ludzi niewyzytych:roflt:booszzz. wystapie jako mala dziewczynka z obroza z sexshopu :multi::multi: kto mi zafunduje taką obrożę?:D Erga już ma:diabloti: hehehe i tak masz zdjecia ktore MOGA zostac opublikowane :evil_lol: (jakby co to nie ja ;P ) Tobie obroze z takimi wystajacymi kolcami :lol: [quote name='Mi.']Tylko nie wysylaj Betty tych zdjęć!:diabloti: jakich zdjec? :diabloti: Quote
betty_labrador Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 http://i311.photobucket.com/albums/kk473/beriet_baaj/Dogomania/Niszcz/Resizeof080715_14.jpg sliczny :loveu: taki slodki wilczuniu :iloveyou: [quote name='basia bonnie']hmm:diabloti: Nie mam noclegu:-( Olaaa no moge wstawic to Twoje co Ty przerabialas? noo ono jest boskie, najwyzej potem je usune:cool3: a moze sie znajdzie???? Ola sie zgodzi :lol::cool3: Quote
basia bonnie Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 betty_labrador napisał(a): a moze sie znajdzie???? Ola sie zgodzi :lol::cool3: zobaczy sie, do wrzesnia czas :) musze miec to na pismie:evil_lol: a Ty ponoc mialas wstawic jeszcze jakies 2 ze mna i Tosca?:cool3: Quote
betty_labrador Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 nie wstawie, image sie zacielo i go wylaczylam w .... ide spac, branoc dziefczynki :* Quote
basia bonnie Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 spać?! no co Ty, nie chcesz kuszącej Oli w obrozy? :diabloti: Quote
Mi. Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='basia bonnie']hmm:diabloti: Nie mam noclegu:-( Olaaa no moge wstawic to Twoje co Ty przerabialas? noo ono jest boskie, najwyzej potem je usune:cool3: dobra.. wstaw tą przeróbkę :evil_lol::evil_lol: a później usuniesz! :P [quote name='betty_labrador']bylas :diabloti: sekcja wykaze :eviltong: wlasnie niedobrze!!!!!!! :angryy: :p hehehe i tak masz zdjecia ktore MOGA zostac opublikowane :evil_lol: (jakby co to nie ja ;P ) Tobie obroze z takimi wystajacymi kolcami :lol: jakich zdjec? :diabloti: mam Twoje śliczne zdjęcia Beatko:loveu: ojjj tak... ale ja mam na obroży diamenciki :loveu: [quote name='betty_labrador']http://i311.photobucket.com/albums/kk473/beriet_baaj/Dogomania/Niszcz/Resizeof080715_14.jpg sliczny :loveu: taki slodki wilczuniu :iloveyou: a moze sie znajdzie???? Ola sie zgodzi :lol::cool3: Jeśli Betty zostanie to sie zgadzam xD [quote name='basia bonnie']zobaczy sie, do wrzesnia czas :) musze miec to na pismie:evil_lol: a Ty ponoc mialas wstawic jeszcze jakies 2 ze mna i Tosca?:cool3: też ide spać dobranoc:* podpisze! :P Quote
betty_labrador Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 HAHAHAHAHAHAHAH a to niespodziewanka przed snem. Olu bosko wyszlas w tej królewskiej obroży :P dobranoc!! :P Quote
basia bonnie Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 o cholera co sobie teraz ktos pomysli kto to czyta wszystko :roflt: :roflt: Quote
Bonsai Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Ile zdjęć! :loveu: Ale ma jajka! http://img140.imageshack.us/img140/117/dscf1807dq9.jpg :evil_lol: Miło zobaczyć tylu dogomaniaków! A ja wyjeżdżam do Krk , wracam w przyszłym tygodniu. ;) Pa! Quote
betty_labrador Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 [quote name='SZPiLKA23']:D:D:D:D:D:D:D:D o ja nie moge :D to są właśnie nasze koleżanki "wariatki" :evil_lol::loveu: [quote name='basia bonnie']o cholera co sobie teraz ktos pomysli kto to czyta wszystko :roflt: :roflt: trudno, bedzie mial ten ktos problem :eviltong: [quote name='AngelsDream']Nic złego ;) Tu sami swoi. no nie? :cool3: [quote name='Bonsai']Ile zdjęć! :loveu: Ale ma jajka! http://img140.imageshack.us/img140/117/dscf1807dq9.jpg :evil_lol: Miło zobaczyć tylu dogomaniaków! A ja wyjeżdżam do Krk , wracam w przyszłym tygodniu. ;) Pa! heloł :multi: mi tez Ciebie milo tu widziec :) powodzenia na wyjezdzie!!!!! Quote
basia bonnie Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Dobek cudny,ale ten brązowy wymiatał:loveu: AngelsDream napisał(a):Nic złego ;) Tu sami swoi. Ufff:loveu: dobrze, że Ty nas rozumiesz:evil_lol: betty_labrador napisał(a):to są właśnie nasze koleżanki "wariatki" :evil_lol::loveu: trudno, bedzie mial ten ktos problem :eviltong: :bigcool: :bigcool: :bigcool: o tak wlaśnie, peszek:evil_lol: Quote
Anza&Hacker Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Fajny dobermanek :p Kurcze - trzeba zrobić bunt z tym przenoszeniem watków - ja Was po flatach nie mam zamiaru szukać! :shake: Quote
basia bonnie Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 http://img154.imageshack.us/img154/9428/dscf1914on9.jpg aż jej język wyszedl :P :placz: :placz: :placz: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
basia bonnie Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Ona dusi Tosie! Na imie mam Basia:diabloti: a to Tosca sie na mnie rzuciła :P chcesz dowody?:cool1: Quote
anetta Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Tak Anetko! na tą krajowke, w piatek będziesz? Za daleki termin żeby coś mówić :) Betty, nie wiem czy będzie Justa, jej się spytaj :lol: Co się stało Mi. i czemu ma na sobie obroże Ergi? :evil_lol: Quote
Mi. Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='basia bonnie']je je jeee :bigcool: 8) nie spodziewałam się, że mnie posłuchasz:roflt::roflt::roflt:hahahhaha [quote name='SZPiLKA23']:D:D:D:D:D:D:D:D o ja nie moge :D :oops:moje prawdziwe oblicze:roflt: [quote name='betty_labrador']HAHAHAHAHAHAHAH a to niespodziewanka przed snem. Olu bosko wyszlas w tej królewskiej obroży :P dobranoc!! :P dzięki :loveu::loveu::evil_lol: [quote name='basia bonnie']o cholera co sobie teraz ktos pomysli kto to czyta wszystko :roflt: :roflt: wole nie wiedzieć:lol: [quote name='Anetta']Co się stało Mi. i czemu ma na sobie obroże Ergi? :evil_lol: to nie jest jej obroża:evil_lol: jest moja moja moja:loveu: ejjj mam identyczne zdjęcie!:eviltong: http://img291.imageshack.us/img291/9403/dscf1926jd9.jpg hahah zresztą prawie wszystkie mamy identyczne:evil_lol:musialas za mna ciagle chodzic i focic te same psy?:diabloti::evil_lol::evil_lol:hahah Quote
basia bonnie Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Hahah Mi. zaraz wysle Ci pw to padniesz :cool3: Quote
Mi. Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='basia bonnie']Hahah Mi. zaraz wysle Ci pw to padniesz :cool3: :shock: już się boje edit hahahahhahahhahh Quote
Recommended Posts