Unbelievable Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Ale tu cisza............... jak maaakiem zasiał:razz: Quote
SZPiLKA23 Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Chyba dzisiaj wieczorem mam nadzieje ze wszystko u niej ok ... ma ktos jakies wiesci? Quote
betty_labrador Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 czesc! dorawalam sie na chwilke do internetu w szpitalu, niestety nie moge siedziec dlugo (kroplowka :roll: ) dziekuje jestescie kochani ze pamietacie. Buziaki! jak wroce dam wam duuuuuuuuzo zdjec :razz: PA Quote
Unbelievable Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='betty_labrador']czesc! dorawalam sie na chwilke do internetu w szpitalu, niestety nie moge siedziec dlugo (kroplowka :roll: ) dziekuje jestescie kochani ze pamietacie. Buziaki! jak wroce dam wam duuuuuuuuzo zdjec :razz: PA[/quote] a kiedy wrócisz? kuruj się, kuruj:razz: Quote
łapeczek Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 witam ... fany psiak ... pozdrawiam i zapraszam do siebie Quote
betty_labrador Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 [quote name='Tinka:)']a kiedy wrócisz? kuruj się, kuruj:razz:[/quote] :) juro juz mnie puszczaja ;) calkiem sie dobrze czuje [quote name='SZPiLKA23']Zdrowia......:loveu::drinking:[/quote] dziekuje!! [quote name='anetta']Twoje zdrowie :beerchug::popcorn:[/quote] :multi: [quote name='Cheritka']Czekamy i gadamy :evil_lol:[/quote] hehe wlasnie widze :P [quote name='łapeczek']witam ... fany psiak ... pozdrawiam i zapraszam do siebie[/quote] czesc !! witam nowa osobke ! pozdrowka Quote
eria Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 witamy się !!!! :multi::multi::multi: i czekamy na Twój ostateczny powrót:loveu::multi: Quote
Unbelievable Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 [quote name='betty_labrador']:) juro juz mnie puszczaja ;) calkiem sie dobrze czuje[/quote] no, w końcu będzie z kim pogadać :cool3: a co do wystawy- mogę w piątek przyjechać : P Quote
Mudik Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Jak tam ? Już ok?:p,czekamy na powrót,u nas świeże treningowe fotki:cool3: Quote
malgooska Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Betty i jak tam zdrówko???? Bo my już się stęskniliśmy :shake: Quote
betty_labrador Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='eria']witamy się !!!! i czekamy na Twój ostateczny powrót hello!! to moj dzisiejszy ostateczny powrot z wywczasow :razz: [quote name='SZPiLKA23']Wróciłaś jak sie czujesz? no :multi: nareszcie :diabloti: [quote name='AngelsDream']No właśnie - jak samopoczucie? dziekuje juz bardzo dobrze!!! [quote name='Tinka:)']no, w końcu będzie z kim pogadać a co do wystawy- mogę w piątek przyjechać : P pokłocimy sie? :cool3: jedziesz!! w piatek :diabloti: tez bede -Tosca zgloszona! [quote name='Mudik']Jak tam ? Już ok?,czekamy na powrót,u nas świeże treningowe fotki czesc Magda!! fajnie sie czuje ale jeszcze musze hemoglobine odbudowac przez kilka miesiecy bo w srode stracilam duuuzo krwi :roll: [quote name='aleb']Dobry wieczór Betty Zdrówka życzę! Witaj Alebku!!!!!!!!!!! :) bry wieczorek ;) dziekuje [quote name='łapeczek']Witamy sie w poniedzialek xD hello-witam sie w wieczor poniedzialkowy -dzien ojca. [quote name='Bonsai']A gdzie nasza betty? a tu jestem Bonsaiku :) [quote name='malgooska']Betty i jak tam zdrówko???? Bo my już się stęskniliśmy jesoo ile osobek!! ciesze sie ze Was "mam" jestescie kochani!! bylam juz z Tosca na spacerku, wybiegala sie , pokopala dziury :D i byla grzeczna- teraz jeszcze chwile na podworku slalom przecwiczylam i lezy padnieta Quote
Unbelievable Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='betty_labrador']pokłocimy sie? :cool3: jedziesz!! w piatek :diabloti: tez bede -Tosca zgloszona! [/quote] że niby z jakiej okazji? : P jadę?:razz: może nawet nie sama jadę tylko ze psem i koleżanką, chociaż nie wiem czy psa wpuszczą...:roll: Quote
malgooska Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Betty wróciła :multi::multi::multi::multi::multi: My też się cieszymy, że Ciebie " mamy" ;) Quote
Recommended Posts