betty_labrador Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='Anza&Hacker']Szpicu jest SUPER! Ten drugi pies (Hovek?) też fajny, ale mniej niż Hacker :eviltong: dziekuje!! :) no wez mnie nie zalamuj -to golden amerykanski przeciez! :eviltong: [quote name='Ela i Luna']Ten szpicu to moja Niunia vel Luna Wkrótce kupię sobie antyramę i codziennie będę podziwiac dzieło Betty. Betty - a jaki jest wymiar tego rysunku? hehe- codziennie to Ci sie znudzi :P [quote name='basia bonnie']http://img246.imageshack.us/img246/1589/etap2skanerdw5.jpg Bardzo mi się podoba czesc :multi: ciesze sie :) [quote name='globalnydog193']Oczy :-o:-o:diabloti::cool1: [quote name='Matusz']piękny rysunek Beti :loveu::loveu: czesc Matik! dziekuje po raz kolejny :) tylko teraz jakie tlo :hmmmm: Quote
basia bonnie Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Ślicznie!!1 Brawo Betty :loveu: :loveu: a mogę poprosić chociaż o jedną fotke Tosiaczka? :loveu: Quote
basia bonnie Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Aa,dopiero teraz znalazłam wczorajsze foty :loveu: idę sie jeszcze pozachwycać nimi :loveu: :loveu: :loveu: Quote
łapeczek Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 super rysuneczek ... jak tam kolejeczka zmniejsza sie xd Quote
Bonsai Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Ależ cudo!!!!! Ja też się piszę przy wolnym terminie na rysuneczek. :eviltong: Quote
Unbelievable Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Bonsai napisał(a):Ależ cudo!!!!! Ja też się piszę przy wolnym terminie na rysuneczek. :eviltong: bett :evil_lol::diabloti: Quote
betty_labrador Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 basia bonnie napisał(a):Ślicznie!!1 Brawo Betty :loveu: :loveu: a mogę poprosić chociaż o jedną fotke Tosiaczka? :loveu: dzieki!! fotki moze jutro ;) basia bonnie napisał(a):Aa,dopiero teraz znalazłam wczorajsze foty :loveu: idę sie jeszcze pozachwycać nimi :loveu: :loveu: :loveu: hehe łapeczek napisał(a):super rysuneczek ... jak tam kolejeczka zmniejsza sie xd nie wiem czy sie zmniejsza. Bonsai napisał(a):Ależ cudo!!!!! Ja też się piszę przy wolnym terminie na rysuneczek. :eviltong: naprawde? :p Tinka:) napisał(a):bett :evil_lol::diabloti: czego!! Quote
Unbelievable Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 betty_labrador napisał(a): czego!! niic, ja tak tylko...:roll::diabloti: Quote
betty_labrador Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Tinka:) napisał(a):niic, ja tak tylko...:roll::diabloti: no ja mysle ze tak tylko!! :mad: Quote
betty_labrador Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 basia bonnie napisał(a):Cześć Betty :multi: :loveu: :loveu: czesc Basiu!!!!!!!! :multi: Quote
łapeczek Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 hey ... jak to nie wiesz czy sie zmnijsza ... a juz wiem oraz wiecej chtnych sie ustawia do niej ... a do mojej osoby daleko pewnie jeszczee ??? Quote
betty_labrador Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 eria napisał(a):ależ tu się kolejki porobiły :loveu::razz: no wlasnie ! dlatego narazie wiecej sie nie ogalszam w innych miejsach! jeszcze zaczelam byc molestowana o malowanie ludzi :lol: łapeczek napisał(a):hey ... jak to nie wiesz czy sie zmnijsza ... a juz wiem oraz wiecej chtnych sie ustawia do niej ... a do mojej osoby daleko pewnie jeszczee ??? hey! no nie wiem :P nie no zartuje. Zrobilam wstepna liste, ale musze ja wypisac w rysunkach na zyczenie zeby osoby potwierdzily ze dalej chca rysuenek, jak sie wyjasni to Ci powiem. goldenka245 napisał(a):Heloł!:multi: hejo ! a wczoraj o Tobie myslalam ze zapomnialas o mnie :P a za pol godizny sie wpisalas :multi::loveu: Quote
SZPiLKA23 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Piekny widok! A trawiasta Tosia wyglada ekstra ;] Quote
betty_labrador Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Piekny widok! A trawiasta Tosia wyglada ekstra ;] dziekujemy Szpilciuniu :) Quote
Recommended Posts