betty_labrador Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 [size='6']macie jeszcze(jakos je wklejajac chwilowo nie mysle o mojej stracie ;( ) Quote
betty_labrador Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 [size="5"]dobra ide spac bo juz nie wyrabiam ani ze zmęczenia, ani z myślenia w kółko o tym samym :cry: Quote
Celina12 Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Pięknie wygląda z Przyjaciółmi z Pańcią swoją i w trawce ta Nasza Czarna Piękność...:loveu::loveu: Quote
eria Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 i co ? ja już obejrzałam wszystkie ! i mam teraz tydzien czekac na następne ?:placz::placz::placz: Quote
Unbelievable Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [quote name='betty_labrador']sory ze Was zasypuje fotkami- ale to zebyscie mieli co ogladac przez tydzien jak mnie nie bedzie(a serio to ciekawe kto to obejrzy :P raczej nikt :D a ja sie tu trudze). nie dziw się, wstawiasz zdjęcia w środku nocy :evil_lol::evil_lol: ale ja i tak wszytsko obejrzałam! myślałam że gucio jest mniejszy a tu taki psikus jak stanął obok tosi :evil_lol: czekamy na nowe zdjęcia :mad: Quote
basia bonnie Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Ja nie wytrzymam tygodnia bez fotek Tosiaczkowych :(:(:( Ale te są piękne :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
betty_labrador Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 hejo! wrocilam na noc do domku!! ale jutro znow jade do szpitala... noa le juz pod koniec tygodnia bede znow ;) [quote name='Celina12']Pięknie wygląda z Przyjaciółmi z Pańcią swoją i w trawce ta Nasza Czarna Piękność... czesc Celinko!! dziekuje za wpisik [quote name='eria']i co ? ja już obejrzałam wszystkie ! i mam teraz tydzien czekac na następne ?:placz: czesc!! no niestety musisz ;) [quote name='Tinka:)']nie dziw się, wstawiasz zdjęcia w środku nocy :evil_lol: ale ja i tak wszytsko obejrzałam! myślałam że gucio jest mniejszy a tu taki psikus jak stanął obok tosi :evil_lol: czekamy na nowe zdjęcia Tinka skarbie :buzi: tesknilam :cool3: no nie dziwie sie, wiem ze ludzie spia w srodku nocy. Tylko moja rozpacz sprowadza takie mysli.. zdjecia nowe jak wroce z lecznicy :) [quote name='basia bonnie']Ja nie wytrzymam tygodnia bez fotek Tosiaczkowych :( Ale te są piękne :loveu: hej kochana !! ja tez nie wytrzymam tygodnia bez Tosiaczka ;( i bez.... EH buziaki dla WAS! Quote
Unbelievable Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 betty_labrador napisał(a):hejo! wrocilam na noc do domku!! ale jutro znow jade do szpitala... noa le juz pod koniec tygodnia bede znow ;) Tinka skarbie :buzi: tesknilam :cool3: no nie dziwie sie, wiem ze ludzie spia w srodku nocy. Tylko moja rozpacz sprowadza takie mysli.. zdjecia nowe jak wroce z lecznicy :) o, jaka niespodziewajka :razz: na co ty sie tam kurujesz? oh oh, teraz to skarbie : P :evil_lol::evil_lol: :loveu::loveu: te, każdy facet to debil, nawet ten najfajniejszy : P laski rządzą :loveu: to w końcu ty czy pies? : P Quote
betty_labrador Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Tinka:) napisał(a):o, jaka niespodziewajka :razz: na co ty sie tam kurujesz? oh oh, teraz to skarbie : P :evil_lol::evil_lol: :loveu::loveu: te, każdy facet to debil, nawet ten najfajniejszy : P laski rządzą :loveu: to w końcu ty czy pies? : P no, niespodziewanka dla Tinki :D Lekarz mi w sumie dzis taka zrobil ze moge sobie jechac do Radzymina :D no teraz to musze sie do kogos przyczepic zeby sie dusil w moim towarzystwie... bo ja juz taka jestem wysysam soki zycia z kazdego kogo polubie... yhy na to wychodzi ze KAZDY :/ kurde!! mnie to wciąż boli ;( JA Martynko, ja :D a na co sie kuruje.. takie schorzenie mam i musze mnie troche potrzymac w szpitalu, zabieg zrobic. Quote
anetta Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Świetny spacerek! To mi się bardzo podoba http://img67.imageshack.us/img67/4120/dscf1166kx7.jpg :loveu: Nie fajnie z tym szpitalem. Quote
Bonsai Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Witam Cię betty! Cóż za miła niespodzianka! :loveu: Quote
betty_labrador Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 [quote name='anetta']Świetny spacerek! To mi się bardzo podoba http://img67.imageshack.us/img67/4120/dscf1166kx7.jpg :loveu: Nie fajnie z tym szpitalem. hej!!! no mi tez to zdjecie sie podoba :) dziekujemy za odwiedzinki! no jakos musze wytrzymac ten szpital ;) [quote name='Bonsai']Witam Cię betty! Cóż za miła niespodzianka! :loveu: witam witam pania Piegusowa :) :* ja juz spadam spac bo sie zaczytalam gdzie indziej pa!!!! na pozegnanie Quote
Bonsai Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 http://img66.imageshack.us/img66/2494/dscf1146ra3.jpg U Was też taka brzydka pogoda jak w Kaliszu...? :shake: Dobranoc i wracaj do nas szybciutko! :) :* Quote
Mudik Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Szybkiego powrotu do zdrówka i oby szpital był potrzebny jak najkrócej;):lol: Quote
SZPiLKA23 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Bettyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Wracajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
betty_labrador Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 udalo mi sie jeszcze wstac wczesniej i zajrzalam tu :cool3: o 12 wyruszam, ale jeszcze pojde na jakis spacerek z Tosca :) [quote name='Bonsai']http://img66.imageshack.us/img66/2494/dscf1146ra3.jpg U Was też taka brzydka pogoda jak w Kaliszu...? :shake: Dobranoc i wracaj do nas szybciutko! :* no u nas sie pogorszyla pogoda od kilku dni jakos :shake: nie wiem co lepsze te upały czy chłód ;) dziekuje, wroce w miare szybko [quote name='Mudik']Szybkiego powrotu do zdrówka i oby szpital był potrzebny jak najkrócej;) heloł!! dziekuje Ci Magdo :calus: i oby zeby byl potrzebny jak najrzadziej tez. [quote name='SZPiLKA23']Bettyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Wracajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szpilka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bede tesknic ;( buziaki :* Quote
SZPiLKA23 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 :buzi:Trzymaj sie cieplutko i bądz dzielna :):calus: Quote
betty_labrador Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 SZPiLKA23 napisał(a)::buzi:Trzymaj sie cieplutko i bądz dzielna :):calus: dopsz, postaram sie :) :calus: :buzi: :loveu: Quote
betty_labrador Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 malgooska napisał(a):Będziemy tęsknić :-(:-( ja za Wami tez ;) Ela i Luna napisał(a):zdrówka życzę! dziekuje !! :calus: Quote
Celina12 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Powodzenia Betty...wiem co to znaczą szpitale niestety:shake: Quote
Unbelievable Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 betty_labrador napisał(a):no, niespodziewanka dla Tinki :D Lekarz mi w sumie dzis taka zrobil ze moge sobie jechac do Radzymina :D no teraz to musze sie do kogos przyczepic zeby sie dusil w moim towarzystwie... bo ja juz taka jestem wysysam soki zycia z kazdego kogo polubie... yhy na to wychodzi ze KAZDY :/ kurde!! mnie to wciąż boli ;( JA Martynko, ja :D a na co sie kuruje.. takie schorzenie mam i musze mnie troche potrzymac w szpitalu, zabieg zrobic. jak zrobił? :evil_lol::evil_lol: idź ty, nie słuchaj go :cool1: przejmujesz się debilem :cool1: powodzenia życzę w robieniu zabiegu :evil_lol: Quote
Bonsai Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Nieodłączny kliker = szczęśliwy psiak. :) http://img292.imageshack.us/img292/598/dscf1101mj7.jpg Quote
basia bonnie Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 http://img292.imageshack.us/img292/598/dscf1101mj7.jpg śliczneee :loveu: :loveu: :loveu: Tęsknimy Betty :placz: :placz: Quote
Recommended Posts