betty_labrador Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 a to juz dzisiejsze :) kwiatuszki taki ptaszek drapieżny sobie latał MUUUUuuuuuuuu... obiecane krowki, ze szczegolna dedykacja dla Anzy :D Quote
betty_labrador Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Tinka:) napisał(a):cześć łazęgo ; ) czesc niemotko! jak śmiałaś o mnie zapomniec!! :mad: :placz: Quote
Unbelievable Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 betty_labrador napisał(a):czesc niemotko! jak śmiałaś o mnie zapomniec!! :mad: :placz: toć pamiętam :mad: inaczej bym sie nie odezwała : P Quote
betty_labrador Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 [quote name='Tinka:)']toć pamiętam :mad: inaczej bym sie nie odezwała : P serialnie? nie wpadłabym na to :P Quote
Unbelievable Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 betty_labrador napisał(a):serialnie? nie wpadłabym na to :P :evil_lol: wee, ty musisz na jakieś pola łazić żeby krowy zobaczyć... ja mam krowy łażące po ulicy :evil_lol: właściwie to już nie mam, bo z końcu je straż miejska zabrała, ale wystarczyło przez okno wyjrzeć i czuliśmy się niczym na wsi (szczególnie przez ten boski zapaszek), swojego czasu to nawet kury były :razz: Quote
betty_labrador Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 [quote name='SZPiLKA23']te kawiatuszki to dziki czosnek ? tak? to on? ja sie nie znam, w ogole nie mam pojecia co to :) [quote name='Tinka:)'] wee, ty musisz na jakieś pola łazić żeby krowy zobaczyć... ja mam krowy łażące po ulicy właściwie to już nie mam, bo z końcu je straż miejska zabrała, ale wystarczyło przez okno wyjrzeć i czuliśmy się niczym na wsi (szczególnie przez ten boski zapaszek), swojego czasu to nawet kury były hehe, to fajnie mieliscie :cool3: ja w sumie chodze na pola ale u mnie po wyjsciu za furtke czuc ze to wies, kiedys w nocy przyszla pod nas zplot krowa z lancuchem :evil_lol: postukala o samochod i poszla :diabloti: a zapaszek przedni! masz racje :P Mućka Quote
SZPiLKA23 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 To ja sie pytam co to :D Ta krowa w jasne łaty fajnie wyglada :D Quote
Unbelievable Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 betty_labrador napisał(a): hehe, to fajnie mieliscie :cool3: ja w sumie chodze na pola ale u mnie po wyjsciu za furtke czuc ze to wies, kiedys w nocy przyszla pod nas zplot krowa z lancuchem :evil_lol: postukala o samochod i poszla :diabloti: a zapaszek przedni! masz racje :P u nas tak z tydzień co noc łaziły samopas, ostatniej nocy ganiała je straż miejska :evil_lol: zapaszek mmm:loveu: :evil_lol: do tych zdjęć brakuje mi sikającej/srającej krowy : P Quote
betty_labrador Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 [quote name='SZPiLKA23']te kawiatuszki to dziki czosnek ? [quote name='SZPiLKA23']To ja sie pytam co to Ta krowa w jasne łaty fajnie wyglada nie wiem no! ale sprawdzam wlasnie w ksiazce i jest cos podobnego co sie zwie Świerzbnica polna (Knautia arvensis). tez mi ta krowka sie naj spodobala [quote name='Tinka:)']u nas tak z tydzień co noc łaziły samopas, ostatniej nocy ganiała je straż miejska zapaszek mmm:loveu: do tych zdjęć brakuje mi sikającej/srającej krowy : P hehe to czuly sie jak w indiach- jak swiete krowy :diabloti: i nikt ich zjesc i wydoic nie mogl .. zapaszek tez uwielbiam taki mniamuśny! tez mi brakuje takich zdjec do mojej kolekcji!! tylko ze akurat zadnej sie nie chcialo :( Tosca robi stójke, cos wyczaila :D jeszcze bardziej podwija noge i po chwili sie rzucila :lol: Quote
Unbelievable Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 betty_labrador napisał(a):hehe to czuly sie jak w indiach- jak swiete krowy :diabloti: i nikt ich zjesc i wydoic nie mogl .. zapaszek tez uwielbiam taki mniamuśny! tez mi brakuje takich zdjec do mojej kolekcji!! tylko ze akurat zadnej sie nie chcialo :( one takie chude były że jeść nie bardzo by było co :cool1: o niieeee :placz: następnym razem pomasuj brzuszki, może się zachce :razz::evil_lol::evil_lol: Quote
Bonsai Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 A co to za piękne stworzenie w krzakach się chowa? :loveu: http://img134.imageshack.us/img134/2569/dscf1332rc2.jpg Quote
Ela i Luna Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='betty_labrador'] Ta Mucka wygląda na lekko zdziwioną :D (pewnie sobie myśli: "ach, gdybym wiedziała że będzie sesja fotograficzna, przygotowałabym się odpowiednio" :)) Ogólnie to te krówki troszkę nie domyte. Mała kąpiel by im nie zaszkodziła.:evil_lol: Ja na wsi mieszkam a zobaczyc krowe to jak spotkac Yeti. Konia nie ma już ładnym kilka(naście) lat :( Quote
Unbelievable Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Ela i Luna napisał(a):Ogólnie to te krówki troszkę nie domyte. Mała kąpiel by im nie zaszkodziła.:evil_lol: ty chyba brudnych krów nie widziałaś...:roll: Quote
betty_labrador Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 [quote name='Tinka:)']one takie chude były że jeść nie bardzo by było co o niieeee :placz: następnym razem pomasuj brzuszki, może się zachce hehe bo to mleczne krowy a nie do opasu :D ale kosc na rosol by starczyla :D to mowisz ze to sprawdzona metoda u Ciebie z tym masowaniem brzuszkow? u Ciebie sie sprawdzala w 100%? :D [quote name='Bonsai']A co to za piękne stworzenie w krzakach się chowa? http://img134.imageshack.us/img134/2569/dscf1332rc2.jpg hehe to jamnik dlugonogi :D [quote name='Ela i Luna']Ta Mucka wygląda na lekko zdziwioną :D (pewnie sobie myśli: "ach, gdybym wiedziała że będzie sesja fotograficzna, przygotowałabym się odpowiednio" Ogólnie to te krówki troszkę nie domyte. Mała kąpiel by im nie zaszkodziła. Ja na wsi mieszkam a zobaczyc krowe to jak spotkac Yeti. Konia nie ma już ładnym kilka(naście) lat hehe no wlasnie miala taka mine jakbym ja wyrwala z glebokiego snu albo by ufo zobaczyla :D no prawda troszke brudne byly. A w ogole jak konczylam robic zdjecia szla po nie babka z synkiem, mowie jej dziendobry, i ze robilam zdjecia krowom- a ona taka zdziwiona- a czemu?? :crazyeye: to mowie ze lubie krowy :P no co TY nie ma u Ciebie gospodarskich zwierzat? u nas konie sa, koza nawet, narazie widzialam na jednym podworku, kroliki, krow sporo, i nawet swinie ale tylko siedza w chlewiku. u nas wlasnie przeszla burza, po niej bylam na krotkim spacerku i znow leje :shake: ale to dobrze bo przynajmniej nie jest tak duszno juz :) a u Was jak z pogoda? Quote
betty_labrador Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Tinka:) napisał(a):ty chyba brudnych krów nie widziałaś...:roll: no tez prawda, ja tez widzialam brudniejsze :shake: łapeczek napisał(a):witamy sie dzis wieczorkiem witamy sie dzis z łapeczkiem :D Quote
Unbelievable Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 betty_labrador napisał(a):hehe bo to mleczne krowy a nie do opasu :D ale kosc na rosol by starczyla :D to mowisz ze to sprawdzona metoda u Ciebie z tym masowaniem brzuszkow? u Ciebie sie sprawdzala w 100%? :D :evil_lol::evil_lol: pewnie, wyklikałam im to i umiały sikać na ''możesz już wydalić swoje potrzeby, kochana'':razz: :diabloti: Quote
łapeczek Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 hey mam pytanko czy moglabym na twoja galeriie wkleic link w sprawie pomocy dla psiakow z Jawozna ?????????????? Quote
betty_labrador Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 [quote name='Tinka:)']:evil_lol::evil_lol: pewnie, wyklikałam im to i umiały sikać na ''możesz już wydalić swoje potrzeby, kochana'':razz: :diabloti: ale ja pytalam moja droga o to czy to byl na Ciebie sposob :P :diabloti: klik Martynka siusiu :cool3: [quote name='łapeczek'] hey mam pytanko czy moglabym na twoja galeriie wkleic link w sprawie pomocy dla psiakow z Jawozna ?????????????? jasne prosze wklejaj Quote
Unbelievable Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 betty_labrador napisał(a):ale ja pytalam moja droga o to czy to byl na Ciebie sposob :P :diabloti: klik Martynka siusiu :cool3: :evil_lol::evil_lol: ze mną trochę cięższa sprawa :razz: Quote
łapeczek Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 O.K wielkie dzieki wiem za kazdy z DOGOMANIAKOW stara sie pomagac zwierzakom .... ale wlasnie o pomoc w znalezieniu chociazby Domu Tymczasowego dla psiakow z Jawozna nie ukrywam ze fajnie byloby gdyby psiaki znalazly Domek juz do konca sowich dni bo przeciez tyle juz wycierpialy.... PROSZE O POMOC !!!! tutaj jest link mozna sie dowiedziec wiecej : http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110356 Quote
Recommended Posts