Jump to content
Dogomania

Pierwszy i niepowtarzalny FotoBlog Czarnej Flatki TOSCI :)

Recommended Posts

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

betty_labrador napisał(a):
serialnie? nie wpadłabym na to :P

:evil_lol:

wee, ty musisz na jakieś pola łazić żeby krowy zobaczyć... ja mam krowy łażące po ulicy :evil_lol: właściwie to już nie mam, bo z końcu je straż miejska zabrała, ale wystarczyło przez okno wyjrzeć i czuliśmy się niczym na wsi (szczególnie przez ten boski zapaszek), swojego czasu to nawet kury były :razz:

Posted

[quote name='SZPiLKA23']te kawiatuszki to dziki czosnek ?

tak? to on? ja sie nie znam, w ogole nie mam pojecia co to :)

[quote name='Tinka:)']

wee, ty musisz na jakieś pola łazić żeby krowy zobaczyć... ja mam krowy łażące po ulicy właściwie to już nie mam, bo z końcu je straż miejska zabrała, ale wystarczyło przez okno wyjrzeć i czuliśmy się niczym na wsi (szczególnie przez ten boski zapaszek), swojego czasu to nawet kury były

hehe, to fajnie mieliscie :cool3: ja w sumie chodze na pola ale u mnie po wyjsciu za furtke czuc ze to wies, kiedys w nocy przyszla pod nas zplot krowa z lancuchem :evil_lol: postukala o samochod i poszla :diabloti:

a zapaszek przedni! masz racje :P

Mućka

Posted

hehe, to fajnie mieliscie :cool3: ja w sumie chodze na pola ale u mnie po wyjsciu za furtke czuc ze to wies, kiedys w nocy przyszla pod nas zplot krowa z lancuchem :evil_lol: postukala o samochod i poszla :diabloti:

a zapaszek przedni! masz racje :P

u nas tak z tydzień co noc łaziły samopas, ostatniej nocy ganiała je straż miejska :evil_lol:

zapaszek mmm:loveu: :evil_lol:

do tych zdjęć brakuje mi sikającej/srającej krowy : P

Posted

[quote name='SZPiLKA23']te kawiatuszki to dziki czosnek ?

[quote name='SZPiLKA23']To ja sie pytam co to
Ta krowa w jasne łaty fajnie wyglada

nie wiem no! ale sprawdzam wlasnie w ksiazce i jest cos podobnego co sie zwie Świerzbnica polna (Knautia arvensis).

tez mi ta krowka sie naj spodobala

[quote name='Tinka:)']u nas tak z tydzień co noc łaziły samopas, ostatniej nocy ganiała je straż miejska

zapaszek mmm:loveu:

do tych zdjęć brakuje mi sikającej/srającej krowy : P

hehe to czuly sie jak w indiach- jak swiete krowy :diabloti: i nikt ich zjesc i wydoic nie mogl ..

zapaszek tez uwielbiam taki mniamuśny!

tez mi brakuje takich zdjec do mojej kolekcji!! tylko ze akurat zadnej sie nie chcialo :(

Tosca robi stójke, cos wyczaila :D

jeszcze bardziej podwija noge i po chwili sie rzucila :lol:

Posted

hehe to czuly sie jak w indiach- jak swiete krowy :diabloti: i nikt ich zjesc i wydoic nie mogl ..

zapaszek tez uwielbiam taki mniamuśny!

tez mi brakuje takich zdjec do mojej kolekcji!! tylko ze akurat zadnej sie nie chcialo :(

one takie chude były że jeść nie bardzo by było co :cool1:

o niieeee :placz: następnym razem pomasuj brzuszki, może się zachce :razz::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='betty_labrador']

Ta Mucka wygląda na lekko zdziwioną :D (pewnie sobie myśli: "ach, gdybym wiedziała że będzie sesja fotograficzna, przygotowałabym się odpowiednio" :))

Ogólnie to te krówki troszkę nie domyte. Mała kąpiel by im nie zaszkodziła.:evil_lol:

Ja na wsi mieszkam a zobaczyc krowe to jak spotkac Yeti.
Konia nie ma już ładnym kilka(naście) lat :(

Posted

[quote name='Tinka:)']one takie chude były że jeść nie bardzo by było co

o niieeee :placz: następnym razem pomasuj brzuszki, może się zachce

hehe bo to mleczne krowy a nie do opasu :D ale kosc na rosol by starczyla :D

to mowisz ze to sprawdzona metoda u Ciebie z tym masowaniem brzuszkow? u Ciebie sie sprawdzala w 100%? :D

[quote name='Bonsai']A co to za piękne stworzenie w krzakach się chowa? http://img134.imageshack.us/img134/2569/dscf1332rc2.jpg

hehe to jamnik dlugonogi :D

[quote name='Ela i Luna']Ta Mucka wygląda na lekko zdziwioną :D (pewnie sobie myśli: "ach, gdybym wiedziała że będzie sesja fotograficzna, przygotowałabym się odpowiednio"

Ogólnie to te krówki troszkę nie domyte. Mała kąpiel by im nie zaszkodziła.

Ja na wsi mieszkam a zobaczyc krowe to jak spotkac Yeti.
Konia nie ma już ładnym kilka(naście) lat

hehe no wlasnie miala taka mine jakbym ja wyrwala z glebokiego snu albo by ufo zobaczyla :D no prawda troszke brudne byly. A w ogole jak konczylam robic zdjecia szla po nie babka z synkiem, mowie jej dziendobry, i ze robilam zdjecia krowom- a ona taka zdziwiona- a czemu?? :crazyeye: to mowie ze lubie krowy :P

no co TY nie ma u Ciebie gospodarskich zwierzat? u nas konie sa, koza nawet, narazie widzialam na jednym podworku, kroliki, krow sporo, i nawet swinie ale tylko siedza w chlewiku.

u nas wlasnie przeszla burza, po niej bylam na krotkim spacerku i znow leje :shake: ale to dobrze bo przynajmniej nie jest tak duszno juz :)

a u Was jak z pogoda?

Posted

hehe bo to mleczne krowy a nie do opasu :D ale kosc na rosol by starczyla :D

to mowisz ze to sprawdzona metoda u Ciebie z tym masowaniem brzuszkow? u Ciebie sie sprawdzala w 100%? :D

:evil_lol::evil_lol:

pewnie, wyklikałam im to i umiały sikać na ''możesz już wydalić swoje potrzeby, kochana'':razz:

:diabloti:

Posted

[quote name='Tinka:)']:evil_lol::evil_lol:

pewnie, wyklikałam im to i umiały sikać na ''możesz już wydalić swoje potrzeby, kochana'':razz:

ale ja pytalam moja droga o to czy to byl na Ciebie sposob :P

klik Martynka siusiu :cool3:

[quote name='łapeczek'] hey mam pytanko czy moglabym na twoja galeriie wkleic link w sprawie pomocy dla psiakow z Jawozna ??????????????

jasne prosze wklejaj