SZPiLKA23 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! Nasza Bett jest ! Quote
betty_labrador Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='Tinka:)']że niby z jakiej okazji? : P jadę?:razz: może nawet nie sama jadę tylko ze psem i koleżanką, chociaż nie wiem czy psa wpuszczą...:roll: a tak dla sciemy zeby ciekawiej bylo :cool3: :grins: oh kobieta zmienna jest :P fajnie ze jedziesz(?) :P moze mnie spotkasz :D jak zabajerujesz to wpuszcza :P [quote name='malgooska']Betty wróciła :multi: My też się cieszymy, że Ciebie " mamy" ;) hello!!!!!!!!!!! no wreszcie- P O W R O T S M O KA :eviltong: [quote name='SZPiLKA23']Huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! Nasza Bett jest ! hurrraaaaaaa nasza spzila wpadla :diabloti: [quote name='Bonsai']Witaj! :multi: czesc!!!!!!!!! Quote
Unbelievable Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='betty_labrador']a tak dla sciemy zeby ciekawiej bylo :cool3: :grins: oh kobieta zmienna jest :P fajnie ze jedziesz(?) :P moze mnie spotkasz :D jak zabajerujesz to wpuszcza :P [/quote]ale fajnie! :evil_lol: ta, pomyliłam termin warsztatów :evil_lol: na pewno spotkam, jak nie to w pape : P własnie problem w tym, że z bajerowaniem niebardzo:razz: najlepsze i tak było przy wejsciu na teren wystawy w nowym dworze mazowieckim- przy wyjmowaniu potwierdzenia zgloszenia zauważyłam, że nie mam ani książeczki zdrowia ani zaświadzcenia o szczepieniu p. wściekliźnie : P Quote
betty_labrador Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='Tinka:)']ale fajnie! ta, pomyliłam termin warsztatów na pewno spotkam, jak nie to w pape : P własnie problem w tym, że z bajerowaniem niebardzo najlepsze i tak było przy wejsciu na teren wystawy w nowym dworze mazowieckim- przy wyjmowaniu potwierdzenia zgloszenia zauważyłam, że nie mam ani książeczki zdrowia ani zaświadzcenia o szczepieniu p. wściekliźnie : P no zajebiaszczo :P Ty pomylilas cos? :-o nie wierze :diabloti: :P haha w pape? chcesz zarobic mała sma... tzn smerfetko :cool3::eviltong: no to zalozysz minioweczke, obcisła bluzeczke i JEDZIEEEESZ :P albo udasz niewinna istotke :P hahaha dobre -toś Ty zapominalska !! wlasnie- zebym nie zapomniala zaszczepic Tosci!! [quote name='SZPiLKA23']Małych Szpilek narazie nie bedzie! ze co slucham? a bylas w ciazy urojonej? :lol: Quote
SZPiLKA23 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Dopiero bede w urojonej... zreszta urojenie to ja mam na drugie imie :D Quote
Bonsai Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 http://img150.imageshack.us/img150/3241/dscf1151cn0.jpg za Toscą też się stęsknilismy! :loveu: Quote
betty_labrador Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Dopiero bede w urojonej... zreszta urojenie to ja mam na drugie imie :D hehe :P ale co o chodzi z tymi malymi szpilkami? Urojona kobitko ;> [quote name='Bonsai']http://img150.imageshack.us/img150/3241/dscf1151cn0.jpg za Toscą też się stęsknilismy! :loveu: no ale powrot w koncu nastapil! ide zaraz spac Quote
Bonsai Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Super ma sylwetkÄ™. :loveu: http://img95.imageshack.us/img95/7822/dscf1118ih9.jpg Quote
SZPiLKA23 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='betty_labrador'] hurrraaaaaaa nasza spzila wpadla :diabloti: a ja napisałam ze małych Szpilek nie bedzie ;) :D Quote
betty_labrador Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='Bonsai']Super ma sylwetkę. http://img95.imageshack.us/img95/7822/dscf1118ih9.jpg no :D w porownaniu rok temu jak byla troszke zapasiona teraz rządzi :cool3: [quote name='SZPiLKA23']a ja napisałam ze małych Szpilek nie bedzie ah Ty i Twoj humor :eviltong: nie wpadłam na to ze o to chodzi, chwile musialam sie zastanowic :evil_lol: kilka ostatnich moich rysunkow to akwarelki w kredce drzewka twarz dlugopisem dalmatynczyk Quote
SZPiLKA23 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Slicznie zborze wyszło na fotach... Tosia jak zawsze czarna dama :) Chyba sie nudziłas i poszalałas z rysunkami ;) czy moja Sara ma szanse zaistniec na papierze ? :D Quote
betty_labrador Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Slicznie zborze wyszło na fotach... Tosia jak zawsze czarna dama :) Chyba sie nudziłas i poszalałas z rysunkami ;) czy moja Sara ma szanse zaistniec na papierze ? :D[/QUOTE] dzieki za opinie fotek :) troszke sie tylko nudzilam, ale prawie wcale, bo mialam mile towarzystwo ;) ale za to ogromna ochote na bazgranie ;) jasne ze ma szanse na wypapierowanie :lol: ale jest kolejka- musze w koncu zrobic liste... :roll: (nie chce mi sie :P) Quote
SZPiLKA23 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Ja poczekam cierpliwie nic na szybko działa wymagaja czasu a artysci sa doceniani przewaznie za pozno... chciałbym Cie docenic wczesniej ale wszystko na spokojnie trzeba brac:D Quote
betty_labrador Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Ja poczekam cierpliwie nic na szybko działa wymagaja czasu a artysci sa doceniani przewaznie za pozno... chciałbym Cie docenic wczesniej ale wszystko na spokojnie trzeba brac:D[/QUOTE] :> ciesze sie ze jestes cierpliwa :) to docenisz mnie dopiero po... :placz: Quote
betty_labrador Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Po fakcie narysowania mojej Sary...:D[/QUOTE] a myslałam, że wyspie sie po smierci :eviltong: i zostane wtedy doceniona ... ze spie :evil_lol: Quote
SZPiLKA23 Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Nie ma spania leniuchowania trzeba sie brac do roboty !:D Quote
betty_labrador Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Nie ma spania leniuchowania trzeba sie brac do roboty !:D[/QUOTE] jakiej roboty? :siara: Quote
Anza&Hacker Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Dalmatinek wyszedł Ci fajnie :loveu: Witam po powrocie! (moim i Twoim) :multi: Quote
Ela i Luna Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Betty wróciłaś! :Cool!: :) Coś bym tu chciała napisac ale nie chcę żebyś pomyślała że Ci się przymilam bo czekam na rysunek Luny... Ale jednak napiszę... (i się nie przymilam) Betty - bez Ciebie dogomania nie jest taka fajna jak z Tobą Quote
Recommended Posts