Jump to content
Dogomania

Pierwszy i niepowtarzalny FotoBlog Czarnej Flatki TOSCI :)

Recommended Posts

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

betty_labrador napisał(a):

a wiecie co to moze byc za gatunek jaszczurki? wprawdzie nie zyje i jest poharatana- kot upolowal :roll: ale zrobilam zdjecie bo nie wiem co to jest ;)
Na 99% jest to zwykła zwinka. Jaszczurki zielone wg niektórych źródeł w ogóle w Polsce nie występują, a według innych występują bardzo nielicznie i tylko na południu Polski. Większość obserwowanych w Polsce zielonych jaszczurek (lub - zależnie od źródła - wszystkie) to zielone zwinki. Ta na zdjęciu wygląda zwinkowato.

Posted

Mudik napisał(a):
To tak z głowy ? czy konkretny pies???

z glowy? w zyciu bym nie umiala :diabloti:

SZPiLKA23 napisał(a):
Seter.... :)

noooo

APSA napisał(a):
Na 99% jest to zwykła zwinka. Jaszczurki zielone wg niektórych źródeł w ogóle w Polsce nie występują, a według innych występują bardzo nielicznie i tylko na południu Polski. Większość obserwowanych w Polsce zielonych jaszczurek (lub - zależnie od źródła - wszystkie) to zielone zwinki. Ta na zdjęciu wygląda zwinkowato.

hehe dzieki :) mozliwe bo w sumie skad u mnie taka jaszczurka w dodatku w ogrodku :D

SZPiLKA23 napisał(a):
Nom mi tez sie tak widzi bo jakos taka bardziej z łatkami u mnie tez takie sa tylko ze ja z Podkarpacia to u mnie i zielone moga byc ...

:p

Posted

infers1995 napisał(a):
http://img218.imageshack.us/img218/86/etap2glowajq6.jpg

Znowu ręka sama lata:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

wÄ…tpisz? :diabloti:

smallpati napisał(a):
Bry
mam 5 min to odwiedzam.
Pada u nas bardzo, Moli jeszcze nie wyszła przed klatkę a już się otrzepywała i wiała do domu :evil_lol:
co tam pracusiu?

bryyyyyyy :loveu:

fajnie ze nas odwiedzilas, ze poswiecilas ten swoj cenny czas na taka rudere jaka jest moja galeria :eviltong: :multi:

To Molaczek wyczul deszcz juz przed zmoknieciem :evil_lol: dobre, dobre :cool3:

a u mnie ok, siedze w domu- dokanczam sie leczyć. Z objawow zostal jeszcze mi czasami bol glowy -silny, oraz ciagle łzawienie z oka oraz jego poranne puchniecie ;) ale to nic w porownaniu z tym co bylo :)

Z Tosca chodze na spacerki, dzis znow zbiera sie na deszcz.

Posted

dla ciebie zawsze poświęcę odrobinkę mojego cennego czasu :evil_lol:

Mola wyczuwa pogodę przed tym jak ona nastąpi, powinna w tv pracować, jakby się otrzepywałaby to znaczyłoby to ze będzie padać :eviltong::evil_lol:
U nas leje strasznie :placz: ciemno jest, nic mi sie nie chce :shake:
Ja jeszcze z choroby mam kaszel, za który mi mama robi wyrzuty co 5 min :diabloti: za to że u lekarza nie byłam :eviltong:

Posted

nie nic mi nie jest, tylko kaszle ale się dobrze czuje ale moja mama jest przewrażliwiona bo jak byłam mała to często chorowałam ;)

Dobry pomysł :evil_lol: albo ją rozmnoże i będę szczeniaki sprzedawać :diabloti::evil_lol:

Posted

To mnie wikipedia zmyliła tam podali ,że mogą miec samce łatki więc myślałam ,że zielona. To zwinki bywaja tak mocno zielone?:-o
Pytałam o setera bo mi się widziało,że za cienka kośc w przedniej łapie i słąbe przedpiersie, ale zdjęcie pokazuje,że jest inaczej. Jak dorysujesz futro będzie ok;);):razz:

Posted

smallpati napisał(a):
nie nic mi nie jest, tylko kaszle ale się dobrze czuje ale moja mama jest przewrażliwiona bo jak byłam mała to często chorowałam ;)

Dobry pomysł :evil_lol: albo ją rozmnoże i będę szczeniaki sprzedawać :diabloti::evil_lol:

Ty to masz pomysly nie z tej ziemi :eviltong: i nie choruj juz nam wiecej !

anetta napisał(a):
Paż żeglarz :hmmmm: To teraz ja nie wiem co ja widziałam.

Rysuneczek zapowiada siÄ™ jak zwykle interesujÄ…co :razz:

:) dzieki Anetko :)

Mudik napisał(a):
To mnie wikipedia zmyliła tam podali ,że mogą miec samce łatki więc myślałam ,że zielona. To zwinki bywaja tak mocno zielone?:-o
Pytałam o setera bo mi się widziało,że za cienka kośc w przedniej łapie i słąbe przedpiersie, ale zdjęcie pokazuje,że jest inaczej. Jak dorysujesz futro będzie ok;);):razz:

to ja tez juz nie wiem- skoro zwinki moga byc zielone? :hmmmm: :eviltong:

No zobaczymy jak bedzie z seterem jak dokoncze (jak dokoncze .... :P )

mam z dzis nowe fotki :multi: