betty_labrador Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 chcesz molaczka? :D :diabloti: to juz nie do mnie z ta prosba :P Quote
Matusz Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 betty_labrador napisał(a):tak? np ktore? :> np Loca, Ozzy :) Quote
betty_labrador Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 Matusz napisał(a):np Loca, Ozzy :) znasz je na zywo? :) Quote
Matusz Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 betty_labrador napisał(a):znasz je na zywo? :) nie :eviltong: z FB dlatego znajome ;) Quote
NightQueen Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Vitka napisał(a):Pati wiesz, że witamina C w dużych ilościach bardziej szkodzi niż pomaga... tak nie wolno...:roll: wiem wiem :roll: ale to dobre i sie powstrzymać nie mogę :flaming::stupid: Beti wiedziałam że coś palne z jużakiem :evil_lol: ale na bobitala mi on nie wygląda z tej pozycji :evil_lol: Mola boska tylko musisz ja rozjaśnić bo za ciemną ma siersc ;) P.S Vitka Molinda moja nie ODDAM :P Quote
basia bonnie Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Ten zaczęty rysunek Moli jest przepiękny Betty, zdolniacho! :) :loveu: Quote
Mudik Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Śliczny rysunek Betty:loveu::loveu: i obozowe psiaki także:lol: Pozdrówka u mnie ok tylko czasem rano przez tę zwariowana pogode boli mnie głowa:eviltong: Quote
betty_labrador Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 [quote name='Matusz']nie :eviltong: z FB dlatego znajome ;) ah rozumiem ;) [quote name='smallpati']wiem wiem :roll: ale to dobre i sie powstrzymać nie mogę :flaming::stupid: Beti wiedziałam że coś palne z jużakiem :evil_lol: ale na bobitala mi on nie wygląda z tej pozycji :evil_lol: Mola boska tylko musisz ja rozjaśnić bo za ciemną ma siersc ;) P.S Vitka Molinda moja nie ODDAM :P hehe co dobre to sie szybko konczy :P ale to bobtail :diabloti: mlody -moze dlatego tak wyglada? tu Bazylek w calosci [quote name='basia bonnie']Ten zaczęty rysunek Moli jest przepiękny Betty, zdolniacho! :) :loveu: dziekuje Ci Basiu :) w ogole witaj ponownie w galeryjce :loveu: [quote name='Mudik']Śliczny rysunek Betty:loveu::loveu: i obozowe psiaki także:lol: Pozdrówka u mnie ok tylko czasem rano przez tę zwariowana pogode boli mnie głowa:eviltong: czeeeesc :) tez bym chciala zeby mnie glowa bolala tak jak Ciebie, a ja tu normalnie jakies koszmary przezywam z tym łbem glupim. Oko mi tak dzis spuchlo ze wygaldam jak ropucha :lol: :evil_lol: i ciagle mi cos z niego cieknie :roll: Quote
Mudik Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Może coś Cie użarło,albo jakaś alergia:roll::roll::cool1: Quote
betty_labrador Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 Mudik napisał(a):Może coś Cie użarło,albo jakaś alergia:roll::roll::cool1: nie, uzreć to wątpie, alergia byla tez w przewidywaniach moich, ale lekarz stwierdzil mononukleoze :roll: w poniedzialek zrobie badanie krwi i wtedy sie potwierdzi czy ma racje... :roll: Quote
Unbelievable Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 smallpati napisał(a):nooo teraz to jest bobek :evil_lol::evil_lol: niezłą sierść ma :evil_lol::evil_lol: Quote
NightQueen Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 nooo teraz to jest bobek :evil_lol::evil_lol: Quote
betty_labrador Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 Tinka:) napisał(a):niezłą sierść ma :evil_lol::evil_lol: smallpati napisał(a):nooo teraz to jest bobek :evil_lol::evil_lol: no nie ze fajniutki pieseczek? :D mial zielona chuste :razz: :cool3: Quote
Mudik Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 betty_labrador napisał(a):nie, uzreć to wątpie, alergia byla tez w przewidywaniach moich, ale lekarz stwierdzil mononukleoze :roll: w poniedzialek zrobie badanie krwi i wtedy sie potwierdzi czy ma racje... :roll: Ło la boga!:-o:roll::shake: To czekam na wyniki. P.S A moja szefowa sie leczy antybiotykami po tym jak ja sznup użarł tak,że ma spuchniętą rękę:angryy::angryy::shake: Quote
infers Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 http://img87.imageshack.us/img87/6336/molietap3sx3.jpg Ja mam takie pytanie jak to można tak zajefajnie malować:crazyeye::crazyeye::roll:? Quote
betty_labrador Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 [quote name='Mudik']Ło la boga!:-o:roll::shake: To czekam na wyniki. P.S A moja szefowa sie leczy antybiotykami po tym jak ja sznup użarł tak,że ma spuchniętą rękę:angryy::angryy::shake: ok, przekaze wyniki. :-o aha to musial jej niezle rozcharatac reke. A jaki sznupek to byl? [quote name='infers1995']http://img87.imageshack.us/img87/6336/molietap3sx3.jpg Ja mam takie pytanie jak to można tak zajefajnie malować:crazyeye::crazyeye::roll:? czesc :D ja tez nie wiem wlasnie :lol: ja tylko ruszam reka, a maluje sie zupelnie samo ;) :cool3: - serio, serio Quote
NightQueen Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Napisał Mudik Ło la boga!:-o:roll::shake: To czekam na wyniki. P.S A moja szefowa sie leczy antybiotykami po tym jak ja sznup użarł tak,że ma spuchniętą rękę:angryy::angryy::shake: antybiotyki po ugryzieniu psa :hmmmm: Jak moją mamę pogryzł spaniel (mój w dodatku :oops:) też miała spuchniętą rękę ale dostała tylko zastrzyk przeciw tężcu i tyle nie, uzreć to wątpie, alergia byla tez w przewidywaniach moich, ale lekarz stwierdzil mononukleoze :roll: w poniedzialek zrobie badanie krwi i wtedy sie potwierdzi czy ma racje... :roll: oj :( alergia beznadziejna sprawa, ja byłam uczulona na większość rzeczy, a co najgorsze na siersc psów, ale mnie odczulili i jest ok, co prawda mój lekarz się wydziera za to że śpię z Moli no ale co on tam wie :P załóżmy że Moli ma w sobie ten gen (po yorku) który nie uczula :P Quote
NightQueen Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Jak zyjecie dziewczyny ?? ja żyje i nawet byłam na spacerku, jest ok :multi: z tym że nie wiem co będzie jutro bo będę musiała okno umyć i mam nadzieje że nie dowalę się znów :roll: Quote
basia bonnie Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 100 stronka!!!:multi::loveu: Życzymy, żeby ich było 1000! albo nawet i 10000:evil_lol::loveu: :smilecol: Quote
eria Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Gratulujemy 100 stronki :multi::multi: Bobtail piękny ! ahhh takie futroooo ....tylko czesać i kochać ,czesać i kochać ,czesać i kochać :) Strasznie mnie ostatnio beardedy zafascynowały Quote
betty_labrador Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 czesc ludziska :) dziekuje za odwiedzinki :) a faktycznie stronka nr 100 :) nie zauwazylam sama szczerze mowiac ;> ale dziekuje Basiu za przypomnienie :calus: Wiecie co sie okazalo ze mam? półpasiec :roll: bo mam juz typowe dla niego objawy... no i w koncu leki odpowiednie, wiec teraz z gorki. Ciesze sie Pati ze juz Ci lepiej :loveu: jak okno? :diabloti: fajny masz avek :eviltong: Quote
Recommended Posts