Jump to content
Dogomania

Pierwszy i niepowtarzalny FotoBlog Czarnej Flatki TOSCI :)

Recommended Posts

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Vitka napisał(a):
Pati wiesz, że witamina C w dużych ilościach bardziej szkodzi niż pomaga... tak nie wolno...:roll:

wiem wiem :roll: ale to dobre i sie powstrzymać nie mogę :flaming::stupid:

Beti wiedziałam że coś palne z jużakiem :evil_lol: ale na bobitala mi on nie wygląda z tej pozycji :evil_lol:

Mola boska tylko musisz ja rozjaśnić bo za ciemną ma siersc ;)

P.S Vitka Molinda moja nie ODDAM :P

Posted

Śliczny rysunek Betty:loveu::loveu: i obozowe psiaki także:lol:
Pozdrówka
u mnie ok tylko czasem rano przez tę zwariowana pogode boli mnie głowa:eviltong:

Posted

[quote name='Matusz']nie :eviltong: z FB dlatego znajome ;)

ah rozumiem ;)

[quote name='smallpati']wiem wiem :roll: ale to dobre i sie powstrzymać nie mogę :flaming::stupid:

Beti wiedziałam że coś palne z jużakiem :evil_lol: ale na bobitala mi on nie wygląda z tej pozycji :evil_lol:

Mola boska tylko musisz ja rozjaśnić bo za ciemną ma siersc ;)

P.S Vitka Molinda moja nie ODDAM :P

hehe co dobre to sie szybko konczy :P

ale to bobtail :diabloti: mlody -moze dlatego tak wyglada?

tu Bazylek w calosci

[quote name='basia bonnie']Ten zaczęty rysunek Moli jest przepiękny Betty, zdolniacho! :) :loveu:

dziekuje Ci Basiu :) w ogole witaj ponownie w galeryjce :loveu:

[quote name='Mudik']Śliczny rysunek Betty:loveu::loveu: i obozowe psiaki także:lol:
Pozdrówka
u mnie ok tylko czasem rano przez tę zwariowana pogode boli mnie głowa:eviltong:

czeeeesc :)

tez bym chciala zeby mnie glowa bolala tak jak Ciebie, a ja tu normalnie jakies koszmary przezywam z tym łbem glupim. Oko mi tak dzis spuchlo ze wygaldam jak ropucha :lol: :evil_lol: i ciagle mi cos z niego cieknie :roll:

Posted

Mudik napisał(a):
Może coś Cie użarło,albo jakaś alergia:roll::roll::cool1:

nie, uzreć to wątpie, alergia byla tez w przewidywaniach moich, ale lekarz stwierdzil mononukleoze :roll: w poniedzialek zrobie badanie krwi i wtedy sie potwierdzi czy ma racje... :roll:

Posted

betty_labrador napisał(a):
nie, uzreć to wątpie, alergia byla tez w przewidywaniach moich, ale lekarz stwierdzil mononukleoze :roll: w poniedzialek zrobie badanie krwi i wtedy sie potwierdzi czy ma racje... :roll:

Ło la boga!:-o:roll::shake: To czekam na wyniki.
P.S A moja szefowa sie leczy antybiotykami po tym jak ja sznup użarł tak,że ma spuchniętą rękę:angryy::angryy::shake:

Posted

[quote name='Mudik']Ło la boga!:-o:roll::shake: To czekam na wyniki.
P.S A moja szefowa sie leczy antybiotykami po tym jak ja sznup użarł tak,że ma spuchniętą rękę:angryy::angryy::shake:

ok, przekaze wyniki.

:-o aha to musial jej niezle rozcharatac reke. A jaki sznupek to byl?

[quote name='infers1995']http://img87.imageshack.us/img87/6336/molietap3sx3.jpg
Ja mam takie pytanie jak to można tak zajefajnie malować:crazyeye::crazyeye::roll:?

czesc :D

ja tez nie wiem wlasnie :lol: ja tylko ruszam reka, a maluje sie zupelnie samo ;) :cool3: - serio, serio

Posted

Napisał Mudik
Ło la boga!:-o:roll::shake: To czekam na wyniki.

antybiotyki po ugryzieniu psa :hmmmm:
Jak moją mamę pogryzł spaniel (mój w dodatku :oops:) też miała spuchniętą rękę ale dostała tylko zastrzyk przeciw tężcu i tyle

oj :( alergia beznadziejna sprawa, ja byłam uczulona na większość rzeczy, a co najgorsze na siersc psów, ale mnie odczulili i jest ok, co prawda mój lekarz się wydziera za to że śpię z Moli no ale co on tam wie :P załóżmy że Moli ma w sobie ten gen (po yorku) który nie uczula :P

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Jak zyjecie dziewczyny ??

ja żyje i nawet byłam na spacerku, jest ok :multi:
z tym że nie wiem co będzie jutro bo będę musiała okno umyć i mam nadzieje że nie dowalę się znów :roll:

Posted

Gratulujemy 100 stronki :multi::multi:
Bobtail piękny ! ahhh takie futroooo ....tylko czesać i kochać ,czesać i kochać ,czesać i kochać :)
Strasznie mnie ostatnio beardedy zafascynowały

Posted

czesc ludziska :) dziekuje za odwiedzinki :) a faktycznie stronka nr 100 :) nie zauwazylam sama szczerze mowiac ;> ale dziekuje Basiu za przypomnienie :calus:

Wiecie co sie okazalo ze mam? półpasiec :roll: bo mam juz typowe dla niego objawy... no i w koncu leki odpowiednie, wiec teraz z gorki.

Ciesze sie Pati ze juz Ci lepiej :loveu: jak okno? :diabloti: fajny masz avek :eviltong: