Jump to content
Dogomania

Pierwszy i niepowtarzalny FotoBlog Czarnej Flatki TOSCI :)

Recommended Posts

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Takie cudne maleństwa wyrzucać? :placz: Eh, miała szczęście kicia, że zamiauczała na Twojej drodze. ;)
Fajnie , że Tosca lubi koty. Zawsze lubiła, czy ją jakoś przyzwyczajałaś? Mój jest kotożercą niestety od zawsze... :shake:

Posted

cocker napisał(a):
jaka tosia :D:D:D:D

jaka cocker :D:D:D:D

Bonsai napisał(a):
Takie cudne maleństwa wyrzucać? :placz: Eh, miała szczęście kicia, że zamiauczała na Twojej drodze. ;)
Fajnie , że Tosca lubi koty. Zawsze lubiła, czy ją jakoś przyzwyczajałaś? Mój jest kotożercą niestety od zawsze... :shake:

no niestety- ludzie na wsi bywaja okrutni...

Tak prawda-miauczała bardzo glosno- Tosca zlokalizowala w sumie gdzie ona sie znajduje, a ja tam poszlam ;)

Tosca w sumie mysle ze sie przyzywczaila do kotow, jak byla mlodsza-tak do roku jej zycia mielismy kotkę chwile, ktora pozniej miala male kociaczki u nas i wtedy ona szalala tylko zeby sie z nią i malymi pobawic-ale nie zeby krzywde zrobic wiec mysle ze i tak byla lagodnie usposobiona do kotow :)

SZPiLKA23 napisał(a):
Moja Sara tez kotozerna ma jednego na koncie :(

szkoda.. no widocznie nie kazdy pies moze obcowac z kotami-chyba ze od malego przyzwyczajony.

Kicia w wieku 6 tygodni

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Sama słodycz:loveu: piekna poprostu:loveu: slicznie razem wygladaja:loveu:

no nie? :cool3:

cocker napisał(a):
ona lize ja a ona ja czy to wam czegos nie przypomina :diabloti: dobra nie wnikam w szczegóły :P
jaka kicia białasuper :P

ic TY zboczencu :D

smallpati napisał(a):
jakie to słodkie :loveu:

prawie jak Twoja Moli :loveu:

aleb napisał(a):

:D

anetta napisał(a):
Oooo, a ja miałam prosić o jakieś foty koci-koci :loveu::loveu:

mowisz masz :p

infers1995 napisał(a):
http://img228.imageshack.us/img228/3026/im007701ml1.jpg

Zaraz zje tego kota już się oblizuję:evil_lol::evil_lol::diabloti:

no ba, i juz po Kici :D

Mudik napisał(a):
"Moja" ukochana,ulubiona kicia :loveu::loveu::loveu::loveu: Dzięki!:multi:

:D

a propo wszystkim sie Kicia bardziej od Tosci podoba :cool1: :diabloti: :loveu:

a to rysunek ktory wlasnie skonczylam- jeszcze tlo ;)

Posted

Celina12 napisał(a):
Mnie się do szaleństwa podoba Tosca :loveu::loveu: a już zdjęcia z kicią mnie powaliły...

Znowu piękny rysunek,,,czemu ja nie mam takich zdolności???:shake:

o czesc :)

ciesze sie ze sie zwierzaczki podobaja :)

podobno kazdy ma takie zdolnosi, ale wymagaja rozwijania i cwiczenia :)

Posted

prawie jak Twoja Moli :loveu:

nie prawie tak samo słodko wyglądają :loveu::loveu:

Teraz się tak przyglądałam twojej rysunkowej Moli i wiesz co, dało by sie jej pyszczor rozjaśnić? Bo tamto zdjęcie dość ciemno wyszło w rzeczywistość jest trochę jaśniejsza, ale jak byś mała zepsuć coś tym rozjaśnianiem to nie rob tego lepiej :evil_lol:

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Pieknie ;]

dzieki :multi:

basia bonnie napisał(a):
http://img228.imageshack.us/img228/184/im006881kf6.jpg
Jakie maleństwo:loveu::loveu: z moją Toscą:loveu::loveu: Betty przyjeżdżaj z Toscą w góry!!!:loveu::loveu::loveu:
a tak btw. to wystawiacie się? bo kiedyś coś wspominałaś, że byłyście na jakiejś wystawie :) Jak Wam wtedy poszło?:cool3:

hej :)

jak bede jechac w gory dam znac :)

co do wystaw- tak wystawialysmy sie wiele razy, obecnie troche przystopowalysmy, jakos tak ;) a ogolnie w miare dobrze nam szlo, czasem medal, czasem bez :) nienajgorzej ;)

smallpati napisał(a):
nie prawie tak samo słodko wyglądają :loveu::loveu:

Teraz się tak przyglądałam twojej rysunkowej Moli i wiesz co, dało by sie jej pyszczor rozjaśnić? Bo tamto zdjęcie dość ciemno wyszło w rzeczywistość jest trochę jaśniejsza, ale jak byś mała zepsuć coś tym rozjaśnianiem to nie rob tego lepiej :evil_lol:

wiem small ze ogolnie wyszla mi za ciemno-przyznaje bez bicia, ale wlasnie...boje sie ze zepsuje- juz lewa strone pyszczka-te wlosy wszystkie i tak rozjasnilam ile sie dalo, teraz jest taka warstwa ze trudno cos nowego polozyc -mozna jedynie zamać-wiec przykro mi. Ale to nauczka dla mnie na drugi raz by nie szalec od razu z dawaniem ciemnych kolorow ;)

dla mnie rysunek nie jest idealny a Wy sie tak zachwycacie :eviltong:

goldenka245 napisał(a):

witaj moja droga :loveu: hehe jak duch wyglada na tym zdjeciu no nie? :P