Jump to content
Dogomania

Pierwszy i niepowtarzalny FotoBlog Czarnej Flatki TOSCI :)

Recommended Posts

Posted

no ba, ja mam zawsze ładne avki :evil_lol::eviltong:

Okno już umyłam, nawet wyprasowałam 3 firanki i zasłony do nich :evil_lol: umyłam całą szafę (3 drzwiową) wewnątrz i zewnątrz i byłam na 3 h spacerze, czyli chyba przeszło, no prawie jeszcze mnie dusi troszkę ;)

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

betty_labrador napisał(a):

ja tez nie wiem wlasnie :lol: ja tylko ruszam reka, a maluje sie zupelnie samo ;) :cool3: - serio, serio

Mi też się tak ręka sama rusza, ale efektów takich jak twoje rysunki to nie ma:evil_lol::evil_lol:

Posted

infers1995 napisał(a):
Mi też się tak ręka sama rusza, ale efektów takich jak twoje rysunki to nie ma:evil_lol::evil_lol:

ja ci to wytłumaczę jak to się dzieje, Beti to po prostu odziedziczyła po mnie :evil_lol::diabloti:

Posted

smallpati napisał(a):
no ba, ja mam zawsze ładne avki :evil_lol::eviltong:

Okno już umyłam, nawet wyprasowałam 3 firanki i zasłony do nich :evil_lol: umyłam całą szafę (3 drzwiową) wewnątrz i zewnątrz i byłam na 3 h spacerze, czyli chyba przeszło, no prawie jeszcze mnie dusi troszkę ;)

hehehe small idziesz pelna para :evil_lol: to ta energiia z choroby niezle Ci sie skumulowala i teraz wybuchla :eviltong:

infers1995 napisał(a):

bo musi sie o wiele czesciej ruszac ta reka :P a nie raz na rok :eviltong:

smallpati napisał(a):
ja ci to wytłumaczę jak to się dzieje, Beti to po prostu odziedziczyła po mnie :evil_lol::diabloti:

no ba! i small odkryla cala moja tajemnice :placz: jak moglas tak publicznie!! :roll: :placz:

Posted

cdn :)

mordeczka :loveu:

pozycja wystawowa- jak ja tak ustawie i powiem zostan to ona sobie tak moze stac z kilka minut a ja jej cykam fotki :)

a tu zgadnijcie jaka widzicie roznice podczas Toscowego spacerku :)

Posted

Mudik napisał(a):
Widzimy ,Tosia jest ładniejsza bez namordnika:evil_lol::lol:.
Gdzie Ty pazia królowej spotkałaś:-o

no brawo za spostrzegawczosc :D Od kilku dni chodze do lasu na smyczy i na troche ja spuszczam, w tym momencie cwiczac przywolanie(klikajac rowniez) i pewnie dlatego trzyma sie blisko. Jak wczoraj tak sobie szlysmy nagle zaczela niuchac cos gornym wiatrem to podeszlam do niej i na smycz ja zapielam , pozniej znow puscilam. Ciekawe na ile nam to podziala :P ta metoda. Ale trzymajcie kciuki :)

Paz krolowej no wlasnie u nas takie sa - przesadzilabym jesli powiedzialabym ze czesto mozna spotkac, ale sie je widuje od czasu do czasu :)

a Delik dalej w namordniku?

ps ja juz wstalam po 3 z okropnym bolem glowy, dopiero po dwoch tabletkach mi troche przeszlo.... :( a tak siedzialam i plakalam z bolu.. ale jak sie poloze na pewno zacznie mnie bolec wiec wole siedziec :( ale dzis przynajmniej pospalam 2,5 godziny, bo wczoraj tylko 1 godzine.. :/

Posted

[quote name='eria']http://img218.imageshack.us/img218/1866/motylek2za2.jpg
ojeeeeeeeej:loveu::loveu::loveu:Paź królowej:loveu:
ale jesteś szczęściara!!! Mi się nigdy nie udało w ogóle spotkać takiego a co dopiero ufocić :loveu::loveu::loveu::loveu:

witaj :)

no wlasnie nie wiem czemu u mnie lataja :) dzis bylam z Tosca na boisku cwiczyc ale nie wzielam aparatu i znow kolo nas latał sobie paź królowej :)

[quote name='Martens']http://img228.imageshack.us/img228/2906/41941826ek2.jpg Śliczna mordka :loveu:
Motylek niesamowity.. Ja bym chciała ufocić rusałkę admirał, ale jak na razie w tym roku nawet jeszcze nie spotkałam :/

a widzisz- ja nie wiem czy u mnie sa rusalki admiral :diabloti:

[quote name='infers1995']http://img228.imageshack.us/img228/5575/11ao0.jpg

Ty to chyba lubisz psy uwieczniać jak, wykonują czynności fizjologiczne:diabloti::diabloti:

zgadles!! :diabloti::eviltong:

Posted

[quote name='Tinka:)']Tosia w pozycji wystawowej byłaby bardzo ładna gdyby przednie łapy miała prostopadle do ziemi ; )

a takiego motylka też nie widziałam : (

hmm no...ona wlasnie tak leci do tyłu, zeby miala ladne ustawione lapki musze ja wyciagac do przodu smakolykiem, ale zrobic to i zdjecie troche trudno :lol: :)

a ja dzis widzialam slicznnego innego motylka w lesie ale mi uciekl jak mialam cykac zdjecie :( a nie wiem co to bylo -jakis wiekszy.

[quote name='basia bonnie']Motyl piękny !! :) :loveu: :loveu: :loveu:

http://img228.imageshack.us/img228/2844/13802882kj2.jpg
Jak ja kocham flaty :loveu: :loveu: :loveu:

Basia -witaj :)

Ty masz flata ;> mni flata :)

[quote name='smallpati']Dobry :cool3:

na pewno dobry? :cool3: :*

mam kilka nowych zdjec z dzis-kilka ...bo bateria padła w środku lasu :roll:

Posted

dzisiaj z fauny radzymińskiej przedstawiam Wam jaszczurkę (bez ogona niestety, bo moj kot zajmuje sie łowami przydomowymi, i poluje na mysz i jaszczurki, tu pewnie ta odrzuciła ogon, a sama przeżyła). No i byla jeszcze tak wystraszona ze nie uciekala przed obiektywem wcale. Pozniej ja wzielam i wynioslam dalej na łąke zeby nie zginela marnie. I chyba jest liniejaca :)

cdn..

Posted

[quote name='Bonsai']Cześć Wam! ;)

Brr... Ta jaszczurka nie wygląda zachęcająco... :eviltong: Lepiej wrzuć zdjęcia Tosci. ;) Śliczną masz psinę!

czesc Bonsai :)

milo ze do nas wpadlas :)

nie lubisz jaszczurek? :>

ale i tak jeszcze wstawie kilka fotek tej jaszczorki bo chcialam ja pokazac od pyszczka ;)

Posted

WOOOOOOOOOOOOOOOOW :loveu::loveu:
po raz drugi stwierdzam że jesteś SZCZĘŚCIARA !!!

Czy to nie jest czasem żyworódka ?? bo taka inna niż zwinka wygląda.....:loveu:
u nas jaszczurek nie ma wcale:placz:

Posted

[quote name='eria']WOOOOOOOOOOOOOOOOW :loveu::loveu:
po raz drugi stwierdzam że jesteś SZCZĘŚCIARA !!!

Czy to nie jest czasem żyworódka ?? bo taka inna niż zwinka wygląda.....:loveu:
u nas jaszczurek nie ma wcale:placz:

:hmmmm: ja nie wiem wlasnie co to moze byc za jaszcurek :)

jak to? nie ma u Was w ogole? u nas mase lata wszedzie :)

Tosiaczek

śjakieś listki :lol:

i juz Tosia