NightQueen Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 no ba, ja mam zawsze ładne avki :evil_lol::eviltong: Okno już umyłam, nawet wyprasowałam 3 firanki i zasłony do nich :evil_lol: umyłam całą szafę (3 drzwiową) wewnątrz i zewnątrz i byłam na 3 h spacerze, czyli chyba przeszło, no prawie jeszcze mnie dusi troszkę ;) Quote
infers Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 betty_labrador napisał(a): ja tez nie wiem wlasnie :lol: ja tylko ruszam reka, a maluje sie zupelnie samo ;) :cool3: - serio, serio Mi też się tak ręka sama rusza, ale efektów takich jak twoje rysunki to nie ma:evil_lol::evil_lol: Quote
NightQueen Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 infers1995 napisał(a):Mi też się tak ręka sama rusza, ale efektów takich jak twoje rysunki to nie ma:evil_lol::evil_lol: ja ci to wytłumaczę jak to się dzieje, Beti to po prostu odziedziczyła po mnie :evil_lol::diabloti: Quote
betty_labrador Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 smallpati napisał(a):no ba, ja mam zawsze ładne avki :evil_lol::eviltong: Okno już umyłam, nawet wyprasowałam 3 firanki i zasłony do nich :evil_lol: umyłam całą szafę (3 drzwiową) wewnątrz i zewnątrz i byłam na 3 h spacerze, czyli chyba przeszło, no prawie jeszcze mnie dusi troszkę ;) hehehe small idziesz pelna para :evil_lol: to ta energiia z choroby niezle Ci sie skumulowala i teraz wybuchla :eviltong: infers1995 napisał(a):Mi też się tak ręka sama rusza, ale efektów takich jak twoje rysunki to nie ma:evil_lol::evil_lol: bo musi sie o wiele czesciej ruszac ta reka :P a nie raz na rok :eviltong: smallpati napisał(a):ja ci to wytłumaczę jak to się dzieje, Beti to po prostu odziedziczyła po mnie :evil_lol::diabloti: no ba! i small odkryla cala moja tajemnice :placz: jak moglas tak publicznie!! :roll: :placz: Quote
betty_labrador Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 Tosiaczek dla Was z dzisiejszego spacerku 12 maja 2008 :) Quote
betty_labrador Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 cdn :) mordeczka :loveu: pozycja wystawowa- jak ja tak ustawie i powiem zostan to ona sobie tak moze stac z kilka minut a ja jej cykam fotki :) a tu zgadnijcie jaka widzicie roznice podczas Toscowego spacerku :) Quote
betty_labrador Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 tradycyjnie :diabloti: jamniczek :eviltong: i spotkalam motylka -tylko na brzydkim tle :roll: Quote
betty_labrador Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 motylek cdn :) Tosia biegnie(niewyrazne ale co tam :D ) widoczki :) i finito, ide spac :) papapa Quote
Mudik Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Widzimy ,Tosia jest ładniejsza bez namordnika:evil_lol::lol:. Gdzie Ty pazia królowej spotkałaś:-o Quote
betty_labrador Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 Mudik napisał(a):Widzimy ,Tosia jest ładniejsza bez namordnika:evil_lol::lol:. Gdzie Ty pazia królowej spotkałaś:-o no brawo za spostrzegawczosc :D Od kilku dni chodze do lasu na smyczy i na troche ja spuszczam, w tym momencie cwiczac przywolanie(klikajac rowniez) i pewnie dlatego trzyma sie blisko. Jak wczoraj tak sobie szlysmy nagle zaczela niuchac cos gornym wiatrem to podeszlam do niej i na smycz ja zapielam , pozniej znow puscilam. Ciekawe na ile nam to podziala :P ta metoda. Ale trzymajcie kciuki :) Paz krolowej no wlasnie u nas takie sa - przesadzilabym jesli powiedzialabym ze czesto mozna spotkac, ale sie je widuje od czasu do czasu :) a Delik dalej w namordniku? ps ja juz wstalam po 3 z okropnym bolem glowy, dopiero po dwoch tabletkach mi troche przeszlo.... :( a tak siedzialam i plakalam z bolu.. ale jak sie poloze na pewno zacznie mnie bolec wiec wole siedziec :( ale dzis przynajmniej pospalam 2,5 godziny, bo wczoraj tylko 1 godzine.. :/ Quote
eria Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 http://img218.imageshack.us/img218/1866/motylek2za2.jpg ojeeeeeeeej:loveu::loveu::loveu:Paź królowej:loveu: ale jesteś szczęściara!!! Mi się nigdy nie udało w ogóle spotkać takiego a co dopiero ufocić :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Martens Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 http://img228.imageshack.us/img228/2906/41941826ek2.jpg Śliczna mordka :loveu: Motylek niesamowity.. Ja bym chciała ufocić rusałkę admirał, ale jak na razie w tym roku nawet jeszcze nie spotkałam :/ Quote
infers Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 http://img228.imageshack.us/img228/5575/11ao0.jpg Ty to chyba lubisz psy uwieczniać jak, wykonują czynności fizjologiczne:diabloti::diabloti: Quote
betty_labrador Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 [quote name='eria']http://img218.imageshack.us/img218/1866/motylek2za2.jpg ojeeeeeeeej:loveu::loveu::loveu:Paź królowej:loveu: ale jesteś szczęściara!!! Mi się nigdy nie udało w ogóle spotkać takiego a co dopiero ufocić :loveu::loveu::loveu::loveu: witaj :) no wlasnie nie wiem czemu u mnie lataja :) dzis bylam z Tosca na boisku cwiczyc ale nie wzielam aparatu i znow kolo nas latał sobie paź królowej :) [quote name='Martens']http://img228.imageshack.us/img228/2906/41941826ek2.jpg Śliczna mordka :loveu: Motylek niesamowity.. Ja bym chciała ufocić rusałkę admirał, ale jak na razie w tym roku nawet jeszcze nie spotkałam :/ a widzisz- ja nie wiem czy u mnie sa rusalki admiral :diabloti: [quote name='infers1995']http://img228.imageshack.us/img228/5575/11ao0.jpg Ty to chyba lubisz psy uwieczniać jak, wykonują czynności fizjologiczne:diabloti::diabloti: zgadles!! :diabloti::eviltong: Quote
Unbelievable Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Tosia w pozycji wystawowej byłaby bardzo ładna gdyby przednie łapy miała prostopadle do ziemi ; ) a takiego motylka też nie widziałam : ( Quote
basia bonnie Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Motyl piękny !! :) :loveu: :loveu: :loveu: http://img228.imageshack.us/img228/2844/13802882kj2.jpg Jak ja kocham flaty :loveu: :loveu: :loveu: Quote
betty_labrador Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 [quote name='Tinka:)']Tosia w pozycji wystawowej byłaby bardzo ładna gdyby przednie łapy miała prostopadle do ziemi ; ) a takiego motylka też nie widziałam : ( hmm no...ona wlasnie tak leci do tyłu, zeby miala ladne ustawione lapki musze ja wyciagac do przodu smakolykiem, ale zrobic to i zdjecie troche trudno :lol: :) a ja dzis widzialam slicznnego innego motylka w lesie ale mi uciekl jak mialam cykac zdjecie :( a nie wiem co to bylo -jakis wiekszy. [quote name='basia bonnie']Motyl piękny !! :) :loveu: :loveu: :loveu: http://img228.imageshack.us/img228/2844/13802882kj2.jpg Jak ja kocham flaty :loveu: :loveu: :loveu: Basia -witaj :) Ty masz flata ;> mni flata :) [quote name='smallpati']Dobry :cool3: na pewno dobry? :cool3: :* mam kilka nowych zdjec z dzis-kilka ...bo bateria padła w środku lasu :roll: Quote
betty_labrador Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 dzisiaj z fauny radzymińskiej przedstawiam Wam jaszczurkę (bez ogona niestety, bo moj kot zajmuje sie łowami przydomowymi, i poluje na mysz i jaszczurki, tu pewnie ta odrzuciła ogon, a sama przeżyła). No i byla jeszcze tak wystraszona ze nie uciekala przed obiektywem wcale. Pozniej ja wzielam i wynioslam dalej na łąke zeby nie zginela marnie. I chyba jest liniejaca :) cdn.. Quote
Bonsai Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Cześć Wam! ;) Brr... Ta jaszczurka nie wygląda zachęcająco... :eviltong: Lepiej wrzuć zdjęcia Tosci. ;) Śliczną masz psinę! Quote
betty_labrador Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 [quote name='Bonsai']Cześć Wam! ;) Brr... Ta jaszczurka nie wygląda zachęcająco... :eviltong: Lepiej wrzuć zdjęcia Tosci. ;) Śliczną masz psinę! czesc Bonsai :) milo ze do nas wpadlas :) nie lubisz jaszczurek? :> ale i tak jeszcze wstawie kilka fotek tej jaszczorki bo chcialam ja pokazac od pyszczka ;) Quote
eria Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 WOOOOOOOOOOOOOOOOW :loveu::loveu: po raz drugi stwierdzam że jesteś SZCZĘŚCIARA !!! Czy to nie jest czasem żyworódka ?? bo taka inna niż zwinka wygląda.....:loveu: u nas jaszczurek nie ma wcale:placz: Quote
betty_labrador Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 no i jeszcze takiego ladnego żuczka spotkalam, tylko nie chcial ladnie zapozowac i tylko to cyknelam Quote
Bonsai Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Ja nic do jaszczurek nie mam, tylko ta wygląda tak jakoś... nieatrakcyjnie. :evil_lol: A Tosca super. :loveu: Quote
betty_labrador Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 [quote name='eria']WOOOOOOOOOOOOOOOOW :loveu::loveu: po raz drugi stwierdzam że jesteś SZCZĘŚCIARA !!! Czy to nie jest czasem żyworódka ?? bo taka inna niż zwinka wygląda.....:loveu: u nas jaszczurek nie ma wcale:placz: :hmmmm: ja nie wiem wlasnie co to moze byc za jaszcurek :) jak to? nie ma u Was w ogole? u nas mase lata wszedzie :) Tosiaczek śjakieś listki :lol: i juz Tosia Quote
Recommended Posts